Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Summerburst och Bråvalla


Lovet började med tre spontana dagar och därefter blev jag sjuk. Börjar bli frisk nu och det är jag glad för eftersom det här har inte vart speciellt roligt, har bara sovit bort mina dagar och inte kunnat göra något. Tur att man har fina vänner som kan ta hand om mig när man är sjuk.
 
Förutom studenten, balen & mösspåtagningen så taggar jag tills jag står i Stockholm & Norrköping. Två bra festivaler på en sommar kan bara bli bra & bättre kan det bli. Summerburst med tjejerna & bråvalla med grabbarna & tjejerna. Ska ni också åka på festivaler eller är ni hemma?

Tävling - vinn ett mobilskal

Eftersom min frånvaro har vart rätt hög här i bloggen kör vi en tävling. Det är viktigt att du gör allt som står här så det inte blir fel. TheMobileStore hittar du ett stort utbud av iPhone-skal, mobilskal till Samsung, Htc, Nokia & andra telefoner. Finns även massor av mobiltillbehör. Nu har du chansen att kamma hem din favorit! Vinner du så får du välja ett valfritt mobilskal för ett värde upp till 200 kronor.
 
För att vara med & tävla:
- Gilla på Facebook, tryck här!
- Skriv på din blogg att du tävlar här. (skicka länk)
 
För större chans:
- Länka mobilskalet som du vill ha i din blogg.
 
Du måste säga vilka saker du gjort och glöm inte epost adress.
Tävlingen avslutas söndag den 10 Mars klockan 22:00

TC - Rörelse

Tillsammans med fyra andra fotobloggar har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) för att varje månad tolkar vi två teman som vi bestämt tillsammans. Varannan torsdag, varje månad lägger vi ut en bild för varje tema. Den här gången var temat rörelse, kolla gärna in de andras bidrag också - JarinaAnnikaLina och Pontus.  Vi håller på i ett år, enjoy! (inlägget blev en dag försenad)

Ellen Eklund

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Ellen Eklund | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

11-02-13


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Hur bra gick det på en skala mellan 0-10 att ta tag i bloggen? Inte så bra. Helgen har vart mycket bra med både mys och utgång med mina vänner. Den här veckan ska jag ta tag i både min kamera och bloggen, mina vänner får faktiskt vänta. Har lovat att blogga så många gånger så nu måste jag skärpa mig! Jag saknar att blogga, men ändå finns det ingen tid för bloggen. Men nu hoppas jag på en bättre start att blogga!
 
Bilderna är ifrån dagen, blev en fotorunda med Johanna och My under eftermiddagen och därefter blev det fika med mina syskon. Perfekt eftermiddag för att vara den första dagen i veckan. Hur har ni det mina favorit besökare och läsare? Missa inte min tävling i bloggen!

TC- SVARTVITT

Thursdag Challenge är en fotoutmaning med fyra andra bloggare. Vi kommer att lägga upp en bild varje månad under ett speciellt tema som vi kommer bestämma tillsammans. Vi har valt att lägga upp bilden den första torsdagen i varje månad och vi håller på ett helt år. Följ med oss under ett helt år i våran fotoutmaning. Förutom jag så är det  Annika, LinaPontus och Jarina som är med i utmaningen. Enjoy!

Tävling - Presentkort hos Magasin Krantz

Den här dagen består av lycka och därför tänkte jag dela med mig av en grym tävling till alla läsare och besökare. Vinn ett presentkort hos Magasin Krantz. Ni har en hel vecka på er att vara med och tävla, tävlingen avsutas den 13 Februari klockan 14:42.
 
Allt ni behöver göra är att:
Gilla Magasin Krantz på Facebook. Tryck här!
 
För extra vinstchans:
-Dela med dig av tävlingen & bloggen på en trafikerad hemsida.
Länka inlägget när du gjort detta.Lycka till! 

Älskar min förändring

Mina senaste kommentarer har vart att ni vill se en bild på mitt nyfärgade hår. Ingen bra kvalité på instagram bilder men den här får duga eftersom ni är sjukt nyfikna. Flera bilder kommer så fort jag får bra väder och hinner fotografera. Håret ser bättre ut i verkligheten!

I love the weekend

Bilderna kommer ifrån weheartit, följ mig är om ni vill. (kanske följer tillbaka) @beatricejakobsson

Helgen började med att jag äntligen fick spela bowling, har tjatat på mina vänner att jag vill spela i över en vecka och nu har jag fått spela bowling. Det bästa med bowlingen var sällskapet och att jag blev vinnaren över alla mina vänner. Resten av kvällen var rätt lugn, åkte ut och umgicks med några vänner på landet. Lördagen bestod av lunch, innebandy och en riktigt bra födelsedagsfest.
 
Födelsedagsfesten var det bästa på hela helgen, det var riktigt mysigt och roligt. Gårdagen bestod av en lång sovmorgon och sedan fika hos min bror. Blev även en stund med min fina vän Ellen. Kvällen bestod av mys på landet med fina vänner. Den nya veckan består av skolan för min del.

Första Februari 2013

Idag är det första februari och det betyder att jag verkligen ska ta tag i mitt bloggande, båda för mina vänner och för mina läsare. I det här inlägget tänkte jag bara säga att jag lever och att jag har flyttat från min gamla lägenhet till en ny och här bor jag bara i tre månader.
RSS 2.0