Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Inspiration från Aneglica Blick

 
 
Vart är min inspiration? Den är helt försvunnen och det är även snön. Känner inget sug för att fotografera när vädret bjuder på regn och sen har även det hänt mycket i mitt privatliv så jag har inte haft tid för den delen heller. Fast hade det vart snö på den här ön hade jag defentivt tagit mig tid till att fotografera. Min inspiration ligger på noll och därför blir det bilder ifrån Angelica Blick, en fantastiskt brud.
 
En vecka kvar till julafton och mina julkänslor ligger på noll pga snön och julen kommer bli väldigt annorlunda så därför blir jag inte
lika taggad när folk räknar ner till julafton. Älskar julafton och den kommer säkert blir bra ändå, men defentivt inte utan snö.

Åååå, här skulle jag vilja bo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna kommer härifrån, finns många fantastiska bilder där.
 
 Innan helgen hade börjat så var det min pappa som stod i centrum, han åkte i torsdags till Thailand och kommer vara där i 37 dagar.
Vet fortfarande inte hur jag ska överleva, men 37 dagar kan gå väldigt fort eller sakta. Självklart hoppas jag på att det går fort!
 
Helgen har vart full med massor av nya, gamla och roliga händelser. Är sämst på att hinna med bloggen eller iallafall när det är helg.
Mina dagar är fullspäckad med saker och jag passar på att utnyttja varje sekund med min underbara personal som jag jobar med.
 
 
 

NOVEMBER LIGHTS, HÖSTENS FETASTE FEST!

 
 
 
 
Stockholm levererade och gungade rätt rejällt i lördags då det var November Lights. En oförglömlig kväll som jag aldrig kommer glömma bort. Helt magiskt och fattar fortfarande inte att jag dansade, svettades och skrek med alla andra som var i Tele2 Arenan. Skulle helst vilja spola tillbaka tiden och uppleva det igen. Missade ni November Lights så får ni defentivt inte missa Summerburst 2014. MAGISKT!
 
Resten av helgen bestod av tacosmys, mini utgång och träffa många saknade personer. Avslutade månaden på ett jävligt bra sätt och starten på den nya var inte heller så dum. Veckan är rätt tom med händelser, men det brukar sluta med att den är full. Riktigt skönt!
 
RSS 2.0