Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Uppdatering från mig

Min senaste tid har bestått av shopping, middag, utgång, rally och roadtrip i stockholm med mina fantastiska vänner. Fick en bra helg med massor av roliga händelser, mycket skratt och även fint väder. En ny vecka har börjat och hela gårdagen bestod av att flytta ut från min lägenhet.
 
Imorgon börjar jag flytta in i den nya lägenheten, så jag kanske kommer bli lite frånvarande från bloggen. Men jag lovar mig själv att jag ska uppdatera bloggen lite mer och inte vänta en eller två veckor. Ikväll tänker jag umgås med några vänner och fira valborg/första maj. Valborg är inte så speciellt för mig men tänker fira den ändå. Trevlig valborg och ta hand om er. Återkommer imorgon efter flytten, pace!

Djupvik, södra Gotland

Tre bilder ifrån våran roadtrip den 21 April
 
Helgen bestod av bygdegårdsfest, middag, bowling och en lite utgång för Filip som fyllde 20 år. En mycket bra helg med mina fina vänner. Min vecka fick börja med en gofika med Humlan och Johanna. Kvällen fick bestå av mys. Hur slutade eran vecka och hur började eran vecka?
 
 
 
 

TC - where I stand och vårtecken

Temat för två veckor sedan: Where I stand. (hade inte tid att uppdatera bloggen då)
Veckans tema: Vårtecken.
Tillsammans med tre andra fotobloggar -  Jarina, Annika och Pontus - har vi en fotoutmaning som vi valt att kalla Thursday Challenge (TC) Varannan torsdag lägger vi upp en bild där vi tolkar ett tema. Kolla gärna vad dom andra har för bidrag. Vi håller på i ett år, enjoy!

En kort uppdatering

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Johanna Engström | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
När jag ändå sitter vid datorn så passar jag på att "blogga ikapp" det jag missat!
Så länge jag inte är sjuk så är jag i skolan och njuter av mina sista månaderna innan studenten. Kan fortfarande inte fatta att jag tar studenten och slutar skolan om mindre än två månader. Utanför skolan är livet underbart, har haft många bra händelser den senaste tiden.
 
Vårvädret gör skillnad i min vardag, känner mig lite extra taggad. Fotboll, utflykter, fikastunder och promenader har vart något jag gjort mycket den senaste tiden. På kvällarna har det blivit skräckfilm, middag och bilkurragömma. Ska försöka uppdatera bloggen mer.
 
En kort uppdatering, ha en bra fredag alla underbara personer!

Plans for the future


Bilderna är ifrån www.hemnet.se
 
Vad ska jag göra efter studenten? Vad är mina planer? Vad är min dröm? Ångesten börjar komma fram. Vill göra så mycket men vet inte vad jag ska börja med och om jag kommer hinna med allt. Ett av mina förslag är att flytta till underbara Göteborg. Bilderna beskriver vackra Göteborg!

 

Alla studenter vad har ni för planer?

Hello Friday

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 | Ett inlägg utan text.
RSS 2.0