Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Fototävling - dags att rösta!

1. Sofia - tsvphoto.blogspot.se
2. Julia - juliafotografi.blogspot.se
6. Camilla - querer.blogg.no
 
Nu har jag valt ut 10 finalister & det är alltid lika svårt. Ni hade alla fina bidrag, men tyvärr kan jag inte ta med alla. Ni som är med & tävlar ni får välja själva om ni vill samla ihop era röster på eget sätt. (annars röstar mina besökare/läsare) Mer tävlingar och chanser kommer snaaart!

REGLER FÖR ATT RÖSTA:
- Du får bara rösta en gång.
- Du får rösta på ditt eget bidrag.
- Skriv det nummer som står under bilden på den du vill rösta på.
- Har man inte en blogg adress måste man ha en epost adress.

Röstningen avslutas: 7 Oktober kl. 15:00.

outfit bilder på Alexandra Sahlen.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Alexandra Sahlen | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Mina senaste dagarna har bestått av UF-företag, eftersom jag är helt själv i mitt företag så måste jag jobba lite extra. Men jag tycker det är skönt och lärorik, fast det kanske inte är världens lättaste ibland. Igår fick jag även tid för att plåta Alexandra Sahlen, här kan ni se två av alla outfit bilderna. Idag har jag hunnit med invetering på jobbet, så min dag började redan klockan 03:15. Kvällen/dagen är ännu oplanerad.

I ♥ my camera.

Foto - Elin Sandelin | Modell - Beatrice Jakobsson (jag) | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80 mm
 
Dagarna flyger iväg & det är redan en helt ny vecka, i veckan blir det mycket fix & trix med UF. Helgen har jag spenderat med Humlan, det var en riktigt bra helg. käääärlek till dig. Tänkte bara säga att jag uppdaterar lite mer på twitter & instagram. Sök på beattriicee, så hittar ni mig där.
 

Fanny Jakobsson - färg och svartvitt.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson (syster) | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag har vart sämst på att skriva om min vardag som senaste veckorna, men det beror på att jag har rätt mycket i skolan som händer. Men det är bara positivt för jag gillar det som händer i skolan. Ska försöka att ägna lite tid till min blogg också. Missa inte min fototävling som pågår.

Fanny Jakobsson - del ett.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson (syster) | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

FOTOTÄVLING - DIN BÄSTA BILD.

Tvspelsweb.se har nu bytt namn till Kamda.se, på kamda erbjuder dom tillexmpel kamerafilter, kamerastativ, kameraryggsäckar, kameraväskor & massor av fler saker. Dom har även en hemsida som heter idiwa.se där du hittar skal & andra saker till mobilen. Välkommen in till dom!
 

 
 
Nu när tvspelsweb.se har bytt till kamda.se tänkte jag dra igång en liten tävling. Temat är "din bästa bild". Tävlingen är sponsrad av Kamda.se och priset är en close-up filter. Jag hoppas att ni vill vara med och tävla, tipsa gärna folk som kanske vill vara med. Lycka till!
 
Var med i Tävlingen:
Gör ett nytt inlägg på din blogg där du valt ut din bild som du vill tävla med. I inlägget ska du länka till min blogg & till det close-up filter du önskar. Sen skickar du en kommentar i det här inlägget med en direktlänk till ditt bidrag. Sedan väljer jag ut 10 bidrag där vinnaren röstas fram.
 
Regler för att delta:
- Bilden ska vara fotad av dig.
- Du måste ha en blogg för att vara med.
- Du får endast delta med en bild, inget collage.
- Ett extra plus om du gillar min facebok sida. (länk)
- Ditt bidrag måste vara inskickat senast den 29 September kl. 20:00

Födelsedagspresenter och shopping


Dom här sakerna fick jag i söndags när jag fyllde 19 år. Underbart att få mera foto saker & en drömfångare som jag önskat mig i år.

Tack så mycket för dom här presenterna som är ifrån världens bästa pojkvän och världens finaste vän. Tack för mobilskalet som är ifrån idiwa.se
Blusen köpte jag i stockholm på Ginatricot och byxorna köpte jag på H&M här hemma på ön.
Ringen köpte jag på ur & penn (stockholm) Klockan är ifrån Guldfynd (Gotland) navelpiercingarna kommer från piercing.nu
Tack för dom här fina skedarna och för alla sex glas. Även tack för pengarna som jag fick. Väntar även på flera presenter.

våran femte och sjätte dag - shopping och vattenfall.


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Våran näst sista dag bestod av bilresa och även lite shopping mot kvällen. Under våran bilresa hittade vi det här vackra vattenfallet som vi fotade ett bra tag. Våran sista dag bestod av resa och även lite mys i Stockholm. Lite kort om min resa, framöver bjuder jag på flera bilder.

våran fjärde dag - snorkla, gullfoss och geysir.


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Under våran fjärde dag var vi i väg & snorkla rätt tidigt på morgonen. Det var den bästa upplevelsen under resan, flera bilder kommer under veckan. Vi var även i väg & kollade på Gullfoss. (ett vattenfall) I slutet av dagen var vi & kollade på geysir, riktigt häftigt. Tre fina ställen i Island!

våran tredje dag - vattenfall, glaciär och landskap.


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Bilderna blir inte alls lika bra när man laddar upp dom på blogg.se något som stör mig enormt. Här kommer tre bilder till från våran resa. Den tredje dagen åkte vi bil hela dagen, något som var skönt eftersom det regnade konstant. Den dagen fotade vi landskap, glaciär & ett vattenfall.
 

våran andra dag - valsafari och blå lagunen.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Våran andra dag på Island var en av dom bästa dagarna, vi började med att åka på valsafari. Fick inte så några valar/delfiner eftersom jag blev sjösjuk och kunde knappt stå upp. Efter åkte vi vidare till blå lagunen, en varm källa där vi badade några timmar. Blå lagunen blev även mitt nya favorit ställe. Kvällen bjöd på en promenade i Reykjavik och mys på hotellet. Flera bilder kommer, men vet inte exakt när.

Resan tog rätt mycket tid från oss.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Resan till Island var en upplevelse för mig eftersom jag var så glad att jag äntligen fick lämna Sverige för första gången i mitt liv. Jag satt som ett litet barn och kollade ut ur fönstret under nästan hela flygresan. Resan hem var inte lika rolig eftersom jag var trött och orkade inte resa. Jag kommer aldrig kunna berätta hur mycket jag älskar den här resan, hittar inga ord vad den betyder för mig. Älskar känslan att resa & flyga.
 
Under min första dag på Island gick den mesta tiden åt att komma fram, men vi hade faktiskt lite tid på kvällen att kolla in den fina staden vid namnet Reykjavik. Mycket mer gjorde vi inte under den första dagen, vi tog det lungt efter en lång resa något som var väldigt smart.

Min första resa utomlands!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Känns skönt att vara hemma efter min fantastiskt resa med klassen. Hade gärna stannat kvar några dagar till. Island är ett upplevelse för livet och det är ett ställe som man borde åka till. Vi har hunnit att se geysir, glaciär, vattenfall och många andra häftiga saker. Tänkte bjuda på bilder & samtidigt berätta om mina upplevelser, kanske börjar ikväll med ett inlägg. Hoppas ni har lite tålamod med att vänta på bilder och text.

Haft en bra start på min favorit månad, september?
RSS 2.0