Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Vi börjar närma oss den stora dagen!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Känns faktiskt riktigt bra att vara tillbaka i skolan, dock börjar jag få lite ångest över att vi snart tar studenten. Dagen bestod av små pyssel inför våran studie och yrkesmässan som kommer vara imorgon och på onsdag. Har även hunnit med lite ärende idag. Vad har ni gjort idag?

Min sista dag på mitt sista höstlov.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag har inte glömt bort er, jag fick bara stressa igår och därför blev det aldrig något inlägg till er. Imorgon börjar skolan och mitt höstlov är slut. Fast det känns skönt att komma tillbaka till skolan. Kommer aldrig mer ha höstlov, något som är otroligt dåligt. Har ni haft en grym helg?
 
Min helg har vart både bra och dålig, kanske två eller tre procent dåligt och resten bra. Fredagen bestod av middag med min familj och lördagen bestod av innebandy och krogen. Själv är jag super nöjd med helgen och den blev obeskrivlig på ett bra sätt. Tack mina fina vänner!

Kvällen består av fest och middag.

Sminkpenslar - Lindex 149:- | Foundation - H&M 139:- | Ögonskugga - H&M 49.50 :- | Puder - H&M 49.50 :-
 
Tusen tack för era fina kommentarer, känns skönt att komma tillbaka till bloggen helt. Under dagen har det inte hänt något speciellt, mest mys hemma i min säng. Ikväll blir det middag och fest med min härliga familj, det kommer bli awesome!! Vad har ni för planer för kvällen?

I'm not going to apologize for something I have not done.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Farhia Mohamed | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Båda min lillasyster och Farhia sa att jag måste börja blogga lite mer och självklart ska jag försöka göra det. Känner även själv att jag inte kan lägga undan bloggen allt för mycket. Mina dagar flyger iväg med både bra och dåliga saker. Men helgen kommer bara bestå av bra saker!!
 
Jag känner att jag måste göra om bloggen lite eftersom att bilderna börjar bli gamla. Jag ska försöka fixa det så fort jag kan, så hoppas ni inte tröttnar allt för mycket som Farhia har gjort. Kom gärna med förslag om ni har någon bra idé! Vad hittar ni på för mysigt i veckan?

Let me not go, think twice before.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag är helt tom på bilder eftersom min kamera inte följer med över allt just nu. Det har vart en lugn helg med mys hos en super fin killkompis, riktigt trevligt och mysigt! Gårdagen bestod av lite gym och mys med min bror och hans vän. Vad hittade ni på för mysigt i helgen?

Känns skönt att ha höstlov!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson (syster) | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Den här veckan har bestått av tränning, skola, bio, middag, fika, treafest och massor av tid till mina vänner. Min vecka har vart riktigt bra och helgen kommer säker bli lika bra. Ikväll kommer jag plugga och mysa framför tvn. Vad har ni för planer och vad har ni gjort i veckan?

I get mad when I think of reality.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Fanny Jakobsson (syster) | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag har vart sämst på att blogga den senaste veckan, men det är mycket som händer nu. Tänkte skärpa mig och försöka blogga så mycket jag kan, men skulle jag inte blogga på några dagar så vet ni varför. Vill ni ha bätre koll på mig så finns jag på andra ställen (kolla i min meny)
 

Fredagsmys med bio, popcorn och fina vänner.

Bilderna är ifrån min Instagram, följ mig där - beattriicee
 
Igår festade vi till våran fredag men en bra bio film & massor av popcorn. Filmen är perfekt om man älskar att skratta, jag rekommenderar den. Resten av kvällen tillbringde jag med tre fina killar och somnade klockan fem imorse. Idag blir det lite mys med familjen. vad ska ni hitta på?
 

Bakadpotatis är det bästa med marknader.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Min vecka har börjat bra med, fika, shopping, träning, marknad och mycket tid med mina favoriter. Idag är det en vanlig dag i skolan och ikväll blir det mingel fotografering på min systers jobb. Resten av kvällen ska jag umgås med Humlan. Till helgen blir det lite skola och mys med killen.
 
RSS 2.0