Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

ATTITUDE STHLM 2012

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Mina tre dagar i Stockholm med Martina blev bättre än förvännat. Attitude Sthlm var en lärorik och en magisk mässa, något som jag rekommenderar er att satsa på tills nästa år. Nästa år kommer jag att vara där båda dagarna med ett härligt gäng. Stockholm bjöd även på en grym utgång med två fantastiska tjejer. Under hemresan fick jag sälskap av Johanna, ett mycket bra slut på helgen.
 
Det blev fyra timmars sömn innan jag skulle lämna ön igen och börja ett nytt äventyr. Äventyret kommer bestå av att hälsa på min lillebror och åka till ullared. Tre härliga dagar med min familj, det kommer blir en bra resa. Bilder från helgen och den nya resan jag just påbörjat kommer!

Resan är bokad till Stockholm - ATTITUDE | STHLM

Veckan började bra om man bortser från allt krångel som jag stött på men nu är resan är bokad och klar. Åker till Stockholm över helgen för att umgås med Martina och för att gå på ATTITUDE STHLM. Är hyper lycklig för att jag får den här upplevelsen med en fantastisk person. 
 
Jag ska försöka att lova mig själv att blogga mer, men när man har bilbrist är det inte alls lika kul att blogga. Men efter den här helgen kommer jag har mycket bilder och sen kommer jag ha mycket att berätta om eftersom det här kommer bli en upplevelse. Vi kanske ses i Stockholm?

Kärlek till alla mina mys stunder

En bild ifrån min instagram, följ mig @beattriicee
 
Tiden flyger i väg och jag hinner knappt med bloggen. Veckan började bra med en fotografering & fika. Resten av veckan har bestått av mys i stora mängder. Ikväll tänkte jag mysa, men det finns andra saker som jag måste göra. Plugg står först på mitt schema för kvällen!

Matilda Widgren

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Matilda Widgren | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Min helg har bestått av födelsedagsfirande, krogen, bygdegårdsfest, farsdagsfirande och massor av mys med mina vänner. Veckan började med en fotografering & fika med Matilda. Myste även med bästa Humlan som tatuerade sig idag. Vill också tatuera mig, men vet inte om jag vågar.

En bra nyhet och en dålig nyhet

 
Tänkte uppdatera er om två saker som hänt den senaste månaden, en bra sak och en dålig sak. Dom som följer mig på twitter har rätt bra koll på vad som händer i mitt liv. Ni andra kanske inte har bra koll på läget, men jag ska berätta hur allt ligger till. Vi börjar med den dåliga nyheten!
 
För mer än en månad sen tog det slut mellan mig och Christoffer. Det har vart svårt att hantera allt eftersom det är den killen jag älskar fast han inte vart världens snällast den senaste tiden. Det funkade inte mellan oss, men det finns även en annan anledning bakom allt. Finns inte speciellt mycket mer att säga om saken, jag är helt förstörd för att jag förlorar den personen jag älskar mest. Vi försöker umgås och bygga upp en vänskap istället för ett förhållande och det funkar rätt bra fast det är jävligt svårt, men vi tänker inte förlora varandra helt.
 
Har tagit ett stort steg i mitt liv genom att flytta hemifrån. Imorgon är det en vecka sedan jag flyttade från landet in till Visby, känns sjukt skönt att bo själv men dock saknar jag mina föräldrar. Testa på vuxen livet är inte helt fel, eller vad säger ni? Jag kan bestämma exakt vart mina möbler ska stå, vad jag ska äta för mat och alla andra härliga saker. Var det en bra eller dålig nyhet med att jag flyttat hemifrån?

Ingen hit att vara sjuk

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag har ingen röst, hostar som en idiot, min förfyldning blir värre, huvudet är stor bomb, känner mig seg och trött. Vilket betyder att jag är sjuk och det är en av anledningarna varför jag inte bloggat under dom senaste dagarna. Fast jag är sjuk så hinner jag med mina vänner & familj, mys!

Fashion Shootin' School by Samsung

Den 24 eller 25 november kommer jag att hänga på ATTITUDE-STHLM, nordens största mässa för mode och skönhet dit trendsättare, designers och branschfolk från hela världen kommer att komma för att visa upp det senaste inom mode, skönhet och kommande trender.
 
Kommer få chansen att vara med i Fashion Shootin' School vilket jag verkligen längtar till. Fotoskolan hålls av en av Sveriges mest erfarna modefotografer, Jörgen Brennicke. Han har jobbat med kunder som H&M, Elle, Weekday, Absolut och många andra. Den här dagen kommer bli lärorik. Vi kanske ses på mässan? Har du ingen biljett och vill vara med i Fashion Shootin' School? Gå in HÄR och läs mer.

Studie och yrkesmässan är lärorik.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Mina två dagar på studie och yrkesmässan har vart perfekta. Nästa år kommer jag inte få stå där och försöka få elever till våran skola. Men en sak är säkert jag ska åka dit och kolla för det finns nästan inget roligare än den mässan. Jag tycker att mässan är lärorik.
 
Idag blev det 30 minuter skola och därefter passade jag på att ta en fika med min vän Humlan. Kom just hem och nu tänkte jag börja plugga körkort. Måste verkligen skaffa mig det där körkortet, behöver det nu. Har inte speciellt mycket kvar heller. Vad hitta ni på för mysigt?
RSS 2.0