Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Ikväll är det Earth Hour, släcker allt utom tvn


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Eftersom jag inte gjort något roligt och speciellt idag kommer kvällen bli mycket bättre. Jag och Christoffer ska snart gå in och se tv och mysa, vi ska även äta lite godis och chips. Jag vet mycket väl att det är earth hour ikväll, men vi ska släcka allt utom tvn som vi måste ha. Annars ikväll händer det inget speciellt, en lugn mys kväll med min bästa kille. Vad ska ni hitta på för något?

save me if you can, but it's probably too late now

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/5.6

Man blir inte speciellt glad av att det snöar och regnar idag, jag som ville ha sol och vara ute. Perfekt dag för att se film och ta det lungt, men det var inte det jag ville göra. Men finns inget att göra åt saken, får sitta inne och mysa. Vad gör ni för mysigt idag?

makes me happy, be with me

Det finns många fina saker nu till våren och sommaren, det som är lite mindre tråkigt är att vi inte har allt på ön. Om vi skulle vilja köpa något på H&M går vi till affären, för att prova och sedan köpa saken. Fast oftast finns inte sakerna i butiken, lite tråkigt!

Som ni kanske vet var jag helt död igår och klarade inte av att vara vaken mycket längre än åtta. Fast när klockan inte var mer än åtta, hade jag ingen lust att sova. Men jag insåg snabbt att jag inte kunde vara vaken längre med dåligt humör och tårar i ögonen. Min kväll blev inte så mycket längre, men nu känner jag mig pigg och glad för dagen. Vad gjorde ni för något roligt igår kväll?

I have to live otherwise, you must understand

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Just nu känner jag för att sova, känner mig helt död efter dagen. Kanske ska se en film och vila en stund, det kan hjälpa. Kvällens planer kommer bestå av att vara hemma med Christiffer, jag tror det kan bli skönt för min del. Vad ska ni hitta på för ikväll?

För övrigt är jag riktigt sugen på att åka utomlands, men det är mina pengar som stoppar mig. Jag tycker inte det är billigt att åka utomlands. Fast det beror mycket på vart man ska åka, när man bokar och om man vill besöka ett speciellt ställe. Ett ställe jag vill åka till är Grekland, något jag drömmer om. Får helt enkelt se hur det blir med resandet. Våran klass ska åka till Island i slutet av det här året. När vi åker är inte helt bestämt ännu, men nästa vecka kommer vi nog boka resan, hur underbart är inte det?

love wins over everything

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Christoffer åkte just iväg med sin klasskompis till skolan och nu ska jag fixa mig och sedan dra iväg till skolan. På dagens schema står det Matematik och Expo, fast jag tror jag inte kommer vara med hela lektionen på expo. Vad står det på erat schema?

Brandbil, foto, fika och mycket mer!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Fast det har vart kallt under dagen har jag haft det riktigt roligt, vi började skolan med att åka till Kräklingbo för att möta upp våran lärare. Under hela dagen har vi fotat regnbågar, vatten och annat roligt. Anders hade med sig brandbilen för att vi skulle kunna få fram regnbågen och vattnet. Han jobbar som brandman ibland, därför har han tillgång till att ta med sig brandbilen. Det kommer självklart flera bilder från våran dag men ni får vänta tills imorgon, har massor av bilder att bjuda på.

Under dagen har vi även ätit mat och fikat något som var riktigt mysigt. Fick även åka brandbilen, lycklig tjej. Vi har gjort mycket mer roliga saker under dagen. Ikväll blir det att mysa med min pojkvän, vad har ni gjort idag och vad händer ikväll?

take me and leave me not

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Här kommer ett kort och snabbt inlägg innan jag ska iväg till skolan. Om det bli som vi planerat i skolan ska vi åka iväg för att fota till våran utställning som vi kommer ha i sommar. Ska vi inte fota vet jag inte vad som står på schemat. vad ska ni göra idag?

SHOOT - bra tidning!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Dom här två tidningarna fick jag hem idag och jag har bara kollat lite snabbt i dom, tänkte ägna lite mer tid till dom ikväll och läsa lite mer. Eftersom jag inte läst så mycket i tidningen kan jag inte säga så mycket, men det lilla jag läst är riktigt bra!!

Min dag har vart riktigt tråkig och jag har inte gjort något speciellt under hela dagen. Ikväll kommer det bli lika lungt som det vart idag, men hoppas den blir lite roligare och att jag hittar på något. Vad ska ni göra ikväll & gillar ni tidningarna?

dagen börjar med att äta våfflor

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Nu har jag ätit mina våfflor och är sjukt mätt bara efter två stycken, nu kommer jag klara mig tills vi ska äta ikväll. Just nu gör jag inte så mycket, sitter och lyssnar på musik och kollar runt lite på internet. Skönt att vara hemma, men väldigt tråkigt.

Funderar på att ta en springtur, men vädret stoppar mig lite. Resten av dagen kommer bli oplanerad, får helt enkelt se vad jag ska göra under dagen. Just nu ska jag se en film eller kanske vila en stund, känner mig helt död. Vad ska ni göra för roligt?

promise is something you have to keep

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Blev inte alls nöjd med bilden, men här får ni se mina tänder och flera bilder kommer när jag kanske fixat en bättre. Som man ser på bilden är jag väldigt trött & det stämmer. Det här är mitt vanliga utseende utan smink. Blev det fint utan min tandställning?

Känslan utan min tandställning är underbar!

Hej! Har slarvat bort min månadsfaktura/räkning. Otroligt dumt, men den försvann verkligen spårlöst. Kan ni vänligen skicka en ny? Eller någonting. Går det?
Mvh 330316878

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/8.0

Mina två besök hos tandläkaren gick vädligt bra och det gick mycket fortare än vad vi hade beräknat. I mellan mina två besök hos tandläkaren var jag iväg och träffade min bror och åt lunch med honom. Finns flera saker att berätta om dagen, men inte just nu. Jag känner mig helt fri utan tandställning, fast det känns väldigt ovant utan den. Gårdagen blev superbra och jag är nöjd med min dagen fast det blev rätt mycket plugg när jag kom hem på dagen. Vad har ni för planer för veckan och vad gjorde ni igår?

Tandställningen åker bort idag, lycka!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/8.0 | En arkiv bild.

En helt ny vecka och jag börjar med att vara ledig eftersom jag ska iväg till tandläkaren. Mina planer för dagen kommer bestå av 2 besök hos tandläkaren. Först ska jag vara där 08:15 och sen ska jag vara där 15:15, jag är sjukt taggad för dagen (!!!!)

Nu undrar ni säkert varför jag är taggad för två besök hos tandläkaren, men idag ska jag ta bort min tandställning, lycka. I mellan mina två besök ska jag träffa min bror, hinner inte till skolan imellan dom två tiderna. Jag känner mig lite små nerövs just nu, men det kommer nog gå över. Finns inte så mycket mer att säga, nu tänkte jag fixa mig för dagen. Vad har ni för planer för dagen?

våffeldagen, sommartid!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/5.0

Idag ställer vi fram klockan och det betyder att vi har sommartid nu, hur underbart är inte det? Förutom att vi ställer fram klockan idag är det även våffeldagen. Hur många våfflor har ni ätit idag? + att det är otroligt många fina personer som fyller år idag.

Christoffers faster fyller år idag och vi har firat henne med kakor,bullar, tårta och kaffe. Eftersom vi har firat henne med massor av goda saker hoppar jag över våfflorna idag och äter det i veckan istället. Resten av min dag har beståt av små fix och lite plugg. Nu ska jag avsluta min vecka med att äta lax och senare blir det mys farmför tvn. Vad har ni gjort?

You could have tried a little more

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Somnade direkt när vi kom hem efter våran picknick, 40 minuter efter jag somnade vaknar jag av att Christoffer står över mig och säger att jag ska skynda mig eftersom Simon väntar på oss. Innan jag somnade då hade vi pratat om att åka till Fårösund, fast vi visste inte hur vi skulle göra. Snällt att jag knappt visste om att vi skulle åka iväg, fick kasta i mig maten och springa ut till Simon och Christoffer som väntade. Kvällen var bra med alla underbara personer, men nykter på den här festen var inte alls kul för mig.

Jag är ingen person som dricker varje gång jag ska iväg på en fest, men igår hade det faktiskt vart lite roligare om jag också hade druckit. Men som sagt, vad kunde jag göra åt saken? Jag kunde själv gjort kvällen lite roligare utan alkohol, men kännde mig även trött. Fast som sagt jag hade en bra kväll ändå, fast det kanske inte syndes på mig. Tack kära vänner! Vad hade ni för er igår?

picknick med världens bästa person!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Christoffer och jag började dagen med att åka till Smöjen som ligger på Gotland, vi köpte med oss lite risifruti och dricka eftersom vi skulle ha en liten picknick. Det var riktigt mysigt med picknick vid vattnet. När vi skulle åka hem tänkte vi åka över Kyllaj för att kolla lite, vi stannar i närheten av barnhemmet/spökhuset som finns i Kyllaj för att fota blommor. Det gick rätt fort för mig att fota och när vi skulle åka hem då startar inte bilen. Efter 55 minuter när vi provat att få igång bilen då startar den. Hade vi vart där på kvällen hade jag vart livrädd, igen täckning på mobilen och sen har jag hört mycket om det där barnhemmet/spökhuset.

När vi kom hem började jag och städa stugan och nu är jag färdig med den. Vad som händer ikväll för mig och Christoffer det vet vi inte ännu. Vi har några planer, men vi får helt enkelt se vad vi gör. Vad har ni gjort idag och vad händer ikväll?

snygga saker ifrån Gina Tricot

Bilderna kommer ifrån www.ginatricot.com

Tre snygga outfiter som passar perfekt till våren, eller vad säger ni? Kanske ska ta och beställa hem lite saker ifrån GinaTricot? Den första gillar jag starkt, fast jag gillar även dom andra två också. Något kommer jag nog skicka efter, får se. Vad tycker ni själva?

some color in nature

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/5.0

Innan min underbara helg börjar ska jag iväg till skolan en stund, på dagens schema står det matematik och expo. Vi kommer säker fortsätta med våran utställning när vi har expo idag. Har inga plananer för helgen mer än att jag ska fota och vara med min pojkvän, kommer säker händra massor av andra roliga saker också. Vad ska ni göra idag och ska det blir skönt med helg?

En vild eftermiddag i Vibble

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm | En bild på Elin, lucas är rädd för kameran.

Vi har klippt och klistrat under hela dagen i skolan. Det låter inte så roligt, men det kommer bli riktigt bra till våran utställning som kommer bestå av bilder och andra roliga saker som vi kommer ha. Utställningen kommer vi ha i sommar, som förra året.

Våran dag slöt med att Elin och jag hamnade i Vibble hemma hos Lucas, faktiskt en riktigt mysig eftermiddag. Vi tog en promenad ner till Kneippbyn som ligger i Vibble, Lucas visade oss runt lite. Tog även bilder medan vi var ute och upptäckte Vibble, tillslut hade ingen koll på klockan. Vi hade en bra bit att gå tillbaka hem till Lucas för att hämta våra saker och sedan vidare till bussen. Bussen skulle vi aldrig hinna med, jag ringde till Jakob och självklart var han i närheten och kunde köra oss. Vibble ligger kanske 5 km utanför Visby, vi kunde gått men jag hade en buss att passa i Visby. Det var lite som hade hänt idag, det har hänt mycket andra saker också. Tack mina fina vänner för en bra eftermiddag med mycket skratt och bus. Vad har ni själva haft för er idag?

Jag klara mig bäst när du är med!


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/3.5

Två dagar kvar i skolan sen börjar min helgen & det är bara fyra dagar kvar tills min tandställning åker bort. Planerna för min dag är skolan och vad jag ska göra i skolan det vet jag inte riktigt, jag hoppas på en varm och bra dag. Vad är era planer för dagen?

perfect weather for the day

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/3.5

Här kommer dagens första inlägg, har inte haft tid att skriva här i bloggen men jag hoppas det funkar bra ändå. Jag började dagen med att kliva upp tidigt för att åka till Visby och fika med min bror. Han berättade hur dom hade haft det i Gran Canaria i en vecka och jag uppdaterade honom vad som hänt på våran lilla ö. När jag kom hem till Christoffer började jag plugga och nu har jag vart ute i solen en stund. Har inte lust att sitta vid datan medan det är fint väder ute, sjukt skönt väder!

För kvällen har jag inga planer, kanske plugga lite till eller kanske bara vila och chilla runt lite. Om det ännu är fint väder senare så kanske jag tar en promenad, men får se vad kvällen bjuder på. Vad har ni gjort idag & har ni fint väder hos er?

tears come without reason sometimes

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/4.0

Väntar på att Christoffer ska komma hem, därefter kan vi se Big Brother och Karatefylla som vi missat. Resten av kvällen kommer bli rätt lugn, har jag chansen att gå och sova tidigt ikväll tänker jag ta den chansen. Är verkligen en trött tjej som behöver sömn. Jag avslutar mitt inlägg med att säga, det är fem dagar kvar till tandställningen är borta. vad är era planer för kvällen?

you choose, but get it wrong, it is your own fault

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/5.6

Jag gick en promenad på kanske 8 kilometer och det var riktigt skönt, jag behövde verkligen gå den sträckan. Ungefär 40 minuter efter jag kom hem, då kom solen fram fast jag hade det väldigt mysigt ändå. Ska plugga en lite stund till sen får det räcka idag.

I feel there is something strange, tell me!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/4.0

Tänkte ta en paus ifrån plugget och kanske ta en promenad en stund och därefter fortsätta med att plugga. Behöver en promenad och koppla av mig lite, fast det inte är världens bästa värder tänker jag ge mig ut. Senare under dagen blir det plugg och mys.

Hade inget speciellt att säga igår, mitt ärende och skolan gick väldigt bra. Åkte även till Christoffer igår senare på kvällen, när jag kom till honom satt jag en stund vid datan och därefter somnade jag väldigt tidigt. Det var lite kort om min dag igår och idag blir det som sagt plugg och vara med killen. Gillar bilden starkt på något sätt, fast den är vädligt tråkig. Vad har ni för er?

Shoot Magazine

Bilden kommer ifrån Google.

Nu den här veckan hade jag tänkt beställa hem Shoot Magazine nummer ett och två. Dom flesta tycker tidningen är bra och nu är det min tur att avgöra om dom är bra eller inte. Är helt säker på att jag inte kommer bli besviken när jag köpt dom här två. Äger ni några av dom här tidningarna som kommit ut och vad tycker ni om dom tidingarna?

it is difficult but you are strong

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/4.0

Jag börjar min nya vecka med att gå till skolan, min dag i skolan kommer bara bestå av Svenska. Efter skolan ska jag göra ett ärende innan jag åker till min pojkvän. Har inte så mycket mer att säga just nu. Vad ska ni göra idag?

We against the world and nobody can stop us

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/4.5

Idag har jag firat två grabbar som fyller år imorgon och det är min systers Sambo och hans tvilling bror. Ett stort grattis till dom i förskott. Har även städat mitt rum och fixat här hemma under dagen, det kallar jag en perfekt söndag. Ikväll bokar jag upp soffan med min syster, vi tänkte se Big Brother. Vad har ni för er ikväll, vad ska ni göra?

Som ni kanske vet ska jag ta ut min tandställning snart, jag hade för mig att det var nu på onsdag den 21 Mars. Fast jag har kollat fel datum och det var visst den 26 fast det gör mig inget att det är fem dagar extra. Kommer som sagt bli av med tandställningen den här månaden. Nu är det inte långt kvar tills den åker bort, imorgon är det en vecka kvar, SKÅL!


Mina favorit appar, vilka är dina?

Facebook och Spotify är två appar som jag använder flera gånger per dag. Spotify har jag när jag åker buss och när jag behöver lyssna på musik, riktigt skönt med Spotify. Facebook använder jag när jag inte har tillgång till en data, måste vara uppdaterad!

Draw something är ett spel som jag är helt besatt av, började med spelet för tre dagar sen. Ni kanske har lust att spela med mig där? Wordfeud har jag spelat flera månader och tycker det ännu är lite små roligt. Har även börjat använda Twitter, har inte kommit igång helt där men ni kanske skulle vilja följa mig ändå? Mytubo är nästan som instergram och där kan ni även följa mig.

Om ni börjar följa mig på Twitter och Mytubo så ska jag försöka följa er också. Jag spelar gärna Draw something mer mina läsare och jag kan även spela Wordfeud. Jag har samma namn på alla dom här fyra sakerna och namnet är Beattriicee.

Har ni några bra appar som ni kanske rekommenderar?

två av mina favorit smycken

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/4.0

Min dag igår var vädligt lugn och idag blir den lika lugn fast jag slipper att plugga idag. Kanske ska till min syster senare och fira hennes kille som fyller år imorgon. Annars blir min söndag väldigt lugn, vad har ni för planer för dagen?

Jumpsuit från H&M

Jumpsuit från H&M - vad tycker ni om dom här tre?
Jag tycker bäst om den sista, men vet inte om jag skulle passar i den.

Plugg & godis framför datan ikväll!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Känns rätt skönt att jag har nästan sett klart alla tv program på datan som jag missat i veckan. Har även blivit av med lite plugg men har ännu mycket kvar som jag ska fixa ikväll. Min kväll kommer bestå av godis och plugg framför min data. Har även vart hos min syster och fikat med henne en stund och sen har jag inte gjort något mer klokt idag. Vad ska ni göra ikväll?

you can do it because you love me

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/7.1

Idag ska jag plugga och fixa klart alla mina arbeten tills nästa vecka, har ändå inget bättre för mig. Ska även se till att hinna se små program på internet som jag missat nu i veckan, när jag inte haft tid med tvn. Får se om dagen bjuder på något mer.

Tänkte bjuda på några bilder från våran lilla utflykt som vi hade i skolan, men mitt minne med alla kort ligger kvar i skolans data. Ni får se bilderna på måndag om inte någon raderat alla bilder, får skulla mig själv som glömde kortet. Under dagen träffade jag även Emma när jag kom till Visby, vi satt mest och pratade tills vi åkte iväg för att äta mat. Därefter åkte vi iväg för att se hockey och grattis till grabbarna som vann med 2-0, efter vi vart på hockey väntade vi bara tills min buss skulle gå hem vid 23:35.

Vad har ni för planer för dagen och vad hände igår kväll?

we'll see if you do as I say


Foto/Redigering/modell - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/6.1

Hade fullt upp hela dagen igår, först var jag i skolan och hade naturkunskap. Det var faktikst en riktigt rolig lektion, gillar verkligen klaasen när vi har roligt tillsammans. Efter skolan kom min syster förbi för att fika en stund med mig och Christoffer. Resten av kvällen bestod av, fixa maten, se Big Brother och mysa med Christoffer. Blev faktiskt nöjd med min torsdag.

Idag är det fredag och äntligen är det helg, först ska jag till plugget och därefter ska jag träffa min vän Emma. Vad vi ska göra och vad som kommer hända är ännu oklart. Kommer höra av mig under dagen, men när vet jag inte.

Vad gjorde ni igår och vad ska ni göra idag?

You want it, do it

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm

Här är två bilder från gårdagen, det är dom som går sista året som får göra UF. Nästa år är det min tur att få göra min egen idé och vara med på UF-mässan. Jag är redan taggad för nästa år, då det äntligen är min tur.

Eftersom jag är så nyfiken var jag tvungen att ta mig ner till Wisbystrand för att kolla på alla som hade startat ett UF. Fast jag gick även ditt för att kolla på hur det gick för min vän Emma, det gick väldigt bra. Nu ska jag fixa mig för att dra i till skolan, efter skolan får jag se vad som händer har inget större planer för dagen ännu.

Vad är era planer för dagen?

Our weather out

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/6.1

Har just nu sagt hejdå till Christoffer som cyklade iväg till skolan, själv sitter jag var här hemma och ska plugga. Senare under dagen tänkte jag gå ner till Wisbystrand för att se UF-mässan. Kanske kommer får sällskap av Christoffer.

Som ni kanske räknat ut har jag studiedag och jag skulle vilja sova en eller två timmar till men det går inte. Varför det inte går det ska jag berätta för er. Jag bor i min brors lägenhet och dom håller på och gör hans badrum, vi får gå till tvättstugan som ligger en bit bort från lägenheten om vi behöver göra något. Dom börjar jobba här vi halv åtta och jag känner att jag går hälldre upp själv istället för att jag ska bli väckt av dom.

Vad har ni för mysiga planer för dagen?

will never let you go

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson| Modell - Elin Sandelin | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/7.1

Idag när jag och Elin inte hade något bättre för oss i skolan tog vi en lång promenad med min kamera runt Klintehamn där skolan ligger. Här bjuder jag på en bild på Elin och hennes outfit, gillar hennes outfit idag plus att hon är riktigt söt som alltid.

Finns inget speciellt att berätta om hur det var i skolan, en vanlig dag med matematik och svenska helt enkelt. Har just nu kommit hem från skolan och ska snart tvätta och diska hade jag tänk. Vad händer ikväll? Jag har inget speciellt planerat för kvällen, mer än att jag ska vara med Christoffer eftersom han är här. Vi ska laga mat tillsammans och mysa, mer har vi inte planerat.

Vad har ni haft för er mina underbara läsare och besökare?

mys med världens bästa kille!


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm

Igår var det jag som lagade mat till min pojkvän, det blev kycklingfilé och pomfritt. Det kanske inte låter så gott, men det var sjukt gott och jag blev nöjd med maten. Till efterrätten fick åt vi lite kladdkaka och glass, riktigt mysigt på en måndag kväll.

Resten av kvällen satt vi framför tvn, vi vänrade mest på att karatefylla skulle börja. Men när klockan blev 22.00 somnade båda jag och Christoffer på tre röda sekunder. Just nu ligger jag i sängen och ska snart gå upp för att fixa mig, ska även äta frukost med Christoffer innan vi drar iväg till skolan. På mitt schema står det svenska och matematik, kommer säkert bli en bra dag.

Vad gjorde ni för mysigt igår kväll?

Jag älskar inredning

Bilderna kommer ifrån hafa.se

Medan jag väntar på Christoffer sitter jag och drömmer mig bort bland alla underbara hus och inredning. Som ni kanske vet älskar jag att kolla på hus och inredning, skulle kunna sitta flera timmar och kolla på sånt. Tycker ni det är lika roligt som jag gör?

fint besök av en fin vän!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson|Modell - Elin Sandelin| Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/3.0

Om ni läser inlägget här under ser ni att jag gick upp väldigt tidigt och jag känner mig faktiskt piggare än någonsin. Kanske ska börja med att gå upp tidigare? Fast det finns ännu många timmar kvar på dagen, kan ännu blir trött.

Fick en riktigt bra start på min skolvecka, har fått rätt mycket gjort idag i skolan. Efter skolan gick jag och Elin hem till mig för att äta glass och kladdkaka, riktigt gott. Vi har även sett på tv och mysat runt lite här i lägenheten. Nu ska jag vänta på att Christoffer kommer in till Visby, när han kommer ska vi börja med maten sen kommer vi säker mysa framför tvn hela kvällen.

Vad gör ni och vad har ni gjort för mysigt?

En bra start på dagen?

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/2.2

Imorse vaknade jag när klockan var 04.35, klarade inte av att somna om. Jag har sett Big Brother och ätit frukost, nu ska jag fixa mig inför skolan. Kommer känna mig rätt pigg i början av dagen, men kommer även bli trött rätt snabbt!

En helt ny vecka, det känns underbart. Den här veckan kommer bestå av skolan och plugg, ska även ägna mycket tid till min kille och mer än så har jag inte planerat. På mitt schema idag står det svenska, kommer att ha svenska hela dagen idag. Efter skolan ska jag vara med Christoffer han kommer hit och sover, sen ska vi även laga mat tillsammans.

Vad har ni för planer för dagen?

Kladdkaka är jag värd!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm

Min bror och grabbarna har du lämnat Gotland och ikväll flyger dom iväg till Gran Canaria, jag vill också följa med. När dom skulle säga hejdå till mig började dom tagga till med musik och glädje, förstår ni hur sugen jag blir att följa med då?

Idag har jag även tvättat och vart och handlat mat för några dagar, känner mig rätt duktig. Fast det var det jobbigaste jag gjort på vädligt länge, att bära tre fulla kassor med mat nästan en kilometer, inget jag rekommenderar till er. Nu ska jag äta av min goda kladdkaka och se på tv, känner att jag är värd att få äta kladdkaka efter den här dagen.

Vad har ni gjort på den här söndagen?

Ska ta hand om min brors lägenhet i en hel vecka!


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/8.0

Idag är det söndag och mina planer för dagen blir att åka till Visby för att träffa min bror och hans kompisar. Idag åker dom iväg till Gran Canaria och då måste jag vara där för att säga hejdå till dom tre härliga grabbarna. Jag vill också åka med, men istället får jag sitta hemma och passa min brors lägenhet. Fast jag tror jag kommer ha det riktigt bra ändå.

Resten av dagen har jag inte planerat, kanske tvätta eller bara ta det lungt i min brors lägenhet. Jag borde även passa på att vara ute eftersom solen lyser och det är riktigt varmt ute. Nu ska jag till Visby för att träffa grabbarna och säga hejdå!

Vad har ni för planer för sista dagen den här veckan?

I should not hope too much!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/6.3

Inte för att vara otrevlig, men jag vet vem som vann Melodifestivalen fast jag inte såg det. Det räcker med att gå in på Facebook så ser man vem som vann. Nästan alla tar det förgivet att jag såg Melodifestivalen utan att fråga, men jag såg inte det!

Ikväll har jag sett filmen ''Wild Hogs'' en riktigt bra film som jag sett ett par gånger. Till filmen blev det lite popcorn och mys med pojkvännen. Nu ska jag gå och sova så att man orkar med söndagen också, är riktigt trött efter den här dagen. Tänkte även säga tack till alla fina kommentarer som jag fått idag och tusen tack till alla som gillar min nya design, det värmer!

Vad har ni gjort ikväll och har ni haft en bra kväll?

ny header och nya bilder, fräsch blogg!


Nu har jag suttit vid bloggen i snart två timmar och fixat lite små saker, om ni vill se hur det blev kan ni kolla in min meny. Jag ändrade lite gammla bilder till lite nyare bilder och jag ändrade även dom tre bilderna som finns längst ner i min blogg.

Jag har även bytt header som ni kanske ser, jag älskar den gammla men den är för mycket höst. Den nya headern ska jag bara ha ett tag eftersom jag ska fixa en ny och en roligare header senare. Först måste jag fotografera lite bilder på mig själv, men den här hedaern passar riktkigt bra så länge. Älskar headern när det är enkel och inte för mycket saker på. Vad tycker ni?

slottsskogen i Göteborg

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/10.0

Jag får absolut inte glömma bort mina bilder från Göteborg, här bjuder jag på tre bilder på tre olika djur. Det kanske kommer flera bilder på dom här söta djuren. Fanns riktkigt många djur men dock gick inte alla att fota så bra. Bilderna är tagna den 2 Mars.

Fredagen när vi skulle åka hem från Göteborg gick jag och Christoffer iväg till slottsskogen. Där jag även fick veta att dom har en lite djurpark, riktkigt roligt att gå runt och kolla på djur. Jag blev helt förälskad i pingvinerna och skulle lätt kunna ta med mig två hem. Är ni i Göteborg tycker jag ni ska besöka slottsskogen, ett riktkigt bra ställa och mycket bilder blir tagna just då.

Har du besökt slottsskogen och vad tycker du?

Spring is wonderful


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/10.0

Idag ska jag passa på att njuta av solen som är här, kanske ta en fotorunda eller ta en springtur. Jag har inget speciellt som jag måste göra idag eller som jag har planerat, det kommer bli en hemma dag för min del. Vad har ni för planer för dagen?

Nu den senaste tiden har jag fått många frågor om vad jag har för kamera, om ni vil veta vilken kamera jag har räcker det att ni kollar under varje bild som jag tagit. (oftast alla bilder i min blogg) Om det skulle vara så att ni vill ha ännu mer info om min kamera, trycker ni bara på kameran som finns i min meny. Super lätt, om det inte står med i infon kan ni fråga.

trött efter en hel plugg dag

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/3.5

Klockan är riktkigt mycket och jag har bara pluggat och vilat hela dagen. Ikväll ska jag spela battlefield 3, jag är värd att få spela efter en tuff dag. Först ska jag bara lära mig hur man spelar och sen ska jag orka. Är sjukt trött!

Ikväll kommer det bli fredagsmys, jag har ingen lust att göra något och känner mig riktigt seg. Kanske ska hoppa över att spela och se en film ikväll istället, kan vara skönt! vad har ni för planer för kvällen?

I hear you and see you

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm f/8.0

Även fast jag är hemma och lite sjuk betyder det inte att jag ska slippa plugga. Nu tänker jag ta en paus efter två timmar med matematik. Senare tänker jag plugga lite naturkunskap, men först måste jag vila för att bli frisk.

Bilden ger mig en känsla om Gotland


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det fredag och det betyder att det är sista dagen i skolan, jag hoppar över skolan och ligger kvar hemma i sängen för att försöka bli frisk. Vaknade nu och är hur pigg som helst, det är ju en bra start på dagen. Fast jag ska ändå ligga kvar i sängen och vila, därefter tänkte jag plugga en stund. Min dag kommer bli rätt lugn och senare ikväll får jag se hur jag mår och vad jag gör.

På söndag ska jag åka till Visby för att säga hejdå till min bror som åker utomlands. Jag kommer bo i hans legenhet rätt mycket medan han är iväg, skönt att inte behöva gå upp så tidigt när man ska till skolan. Resten av helgen är inte planerad ännu.

Vad har ni för planer för helgen och för dagen?

I want to live with you for life


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag pluggar för fullt, dock känns det som det bara blir mer och mer plugg. Snart ska jag ta en paus ifrån plugget och se Big Brother med Christoffer. Har inget mer speciellt att säga ikväll, vad har ni för planer för kvällen?

Plugga, plugga & plugga!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Skulle aldrig gått iväg till skolan, för jag känner mig inte alls bättre. Om jag ska bli frisk bör jag ligga i sängen, men istället skulle jag vilja spela battlefield 3 eftersom Christoffer äntligen fixat det på datan. Fast först måste jag börja plugga, om jag inte börjar plugga kommer jag bara få ångest. Vad har ni för er just nu?

I ♥ weheartit

I ♥ weheartit

Idag känner jag mig mer sjuk än vad jag gjorde igår, men jag tänker prova med att gå i skolan ändå. Vet inte riktigt vad som står på mitt schema idag, men det blir nog en lång dag. Bjuder på lite sommar bilder ifrån weheartit, vad tycker ni om dom?

I do not know how to succeed


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

När klockan ringde 06:00 imorse hade jag bara lust att ligga kvar i sängen, men jag var tvungen att gå upp. Först började jag morgonen med att träffa min bror, han åker utomlands snart så vi gick igenom lite saker som jag ska ta hand om medan han är iväg. Därefter tog jag bussen ut till landet för att fika med min mamma, vi har alltid mycket att prata om, riktigt mysigt!

Kom hem till pappa för ett tag sen, jag ska bara fixa lite saker här hemma sen åker jag iväg till Christoffer. När jag kommer till Christoffer ska jag försöka ligga i sängen och förska bli av med lite av min förkyldning som jag fick igår kväll.

Vad har ni för planer för dagen som är?

Det känns inte bra när sånt händer


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Två bilder från slottsskogen som ligger i Göteborg, älskar verkligen den skogen. Mina planer för dagen är att träffa min bror och sedan träffa min mamma, jag ska även hem till landet och hämta lite saker. Hade inte tänkt stanna på landet, tänkte åka tillbaka till Christoffer ikväll. Vad har ni för planer för den här dagen?

I trust you!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min morgon började med matematik, kanske inte det bästa som finns. Jag lyckas alltid bli på dåligt humör när jag har matematik, men det finns en anledning varför. Under dagen har jag även haft svenska, kom jsut hem och är helt död efter min skoldag precis som igår. Jag ska börja plugga senare om jag orkar annars tar jag det imorgon.

Just nu ska jag inte göra något speciellt, kanske se Big Brother eftersom jag inte såg det igår. Christoffer ska ännu fixa in ett spel som jag ska få börja spela, men börjar jag inte spela ikväll chillar jag vid datan.

Vad har ni gjort för något idag?

Om jag klara av stora saker klara jag av allt!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag tänkte inte skriva så mycket i det här inlägget, har inget speciellt att berätta. Medan jag är i skolan bjuder jag på två bilder från min Göteborgsresa. Jag hör av mig senare, ha en bra tisdag. Vad har ni för planer för dagen?

9 månader med Christoffer idag!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag tänkte inte säga så mycket om min rubrik, den är rätt självklar. Det känns skönt att vara tillbaka i skolan efter sportlovet, dock gillar jag inte vårat nya schema. Under hela dagen idag har vi haft Svenska B och vi började med ett arbete som ska vara klart om två veckor. Jag gillar inte arbetet riktigt eftersom det inte är min grej, men det blir nog bätrre när jag kommer in i arbetet.

För nästan en timme sen kom jag hem till Christoffer och jag har inte gjort så mycket ännu. Just nu tänkte jag lägga mig i sängen och se en film, känner mig trött och mår inte helt bra heller.

Vad har ni gjort för roligt idag och vad händer ikväll?

Första dagen i skolan efter lovet

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det första skoldagen efter mitt sportlov, jag vet inte vad som står på mitt schema idag. Det jag vet är att vi kommer få ett nytt schema och börja med nya kurser, kan blir roligt. Känner mig inte speciellt taggad för att gå till skolan, men det känns bättre idag än vad det gjorde igår. Om ungefär en månad kommer vi ha påsklov och därefter blir det sommarlov, det är bara att stå ut den lilla tiden.

Det är rätt många som frågar mig när jag ska göra om min heeader, jag ska göra om det så fort jag kan. Först ska jag se till att fota en ny bild på mig och sedan kan jag börja på min nya header.

Vad har ni för planer för den här måndagen?

En vanlig kväll på Gotland i Mars

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Ikväll har jag vart på en fotorunda med bra sällskap, själv så blev jag nöjd med dom här bilderna. Nu ska jag njuta den sista tiden av mitt lov för imorgon börjar skolan igen. vad har ni själva gjort för mysigt ikväll?

Shopping - del två


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Här kommer även lite kläder som jag köpte när jag var i Göteborg. Leopard blusen och nyckelringen fick jag av Madeleine, min pojkväns mamma. Den gråa tröjan och jeansen köpte jag på Bikbok och halsbandet köpte jag på H&M. Köpte även ett svart linne som ligger i min resväska någonstans, linnet ser nästan ut som det gråa.

Shopping - del ett


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Ni som är inne och kollar på min blogg hela tiden har sett att jag vill ha ett par röda hörlurar, nu äger jag äntligen ett par röda hörlurar. Dom finns på Kjell & Company, det finns många andra färger och är heltklart värt priset 399:- Mina nya cupcakes köpte jag inne på Chilli för 29 kr st. Chilli är även min favorit affär eftersom dom har så mycket fint som jag vill ha.

Just nu sitter jag hemma hos Christoffer och snart ska jag och han gå ut för att grilla med hans pappa. Årets första grillning, jag älskar att grilla för då känner man verkligen sommarkänslor. Det känns som vi på Gotland ligger lite före alla andra med våren.

Vad har ni för planer för den här söndagen & vad tycker ni om mina sakerna?

vårkänslor på högnivå


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu börjar våren titta fram och snön börjar försvinna, jag tycker det är helt underbart. Vi kan alltid hoppas på att det inte kommer mer snö förrän i slutet av det här året. Jag älskar våren för det är då man börjar plocka fram sina varma kläder. Vad tycker ni?

I want to explain my feelings for you

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Min morgon började med att vakna hemma hos Christoffer och här hemma har vi firat hans pappa som fyller år. Det har vart lite folk här och ätit tårta och massor av goda kakor. Under den här lördagen har vi även suttit vid våra datorer.

Snart ska jag och Christoffer gå in i huset för att se tv med hans pappa, vi ska mysa med lite chips och andra goda saker. Min lov börjar nu lida mot sitt slut, och snart blir det skola igen. Visst kommer det bli skönt att få komma tillbaka till skolan, men jag hade inte tackat nej till att ha lov i två hela dagar till. Vi har snart påsklov och sommarlov, så det är bara att bita ihop och jobba på. För er som undrar när resten av mina Göteborg bilder kommer ut på bloggen, så kommer dom så fort jag fixat dom.

Vad har ni för planer för den här lördagen den 3 Mars?

Göteborg - del två


Dag fem, den 29 Februari - Dagen började med en shopping runda med Emma i Nordstan, vi åt även lunch tillsammans och hade en egen tid medan grabbarna kunde få vara för sig själva. Efter flera timmar i Nordstan åkte vi hem och tog det lungt. Under kvällen kom Jonathan på besök och vi såg Big Brother, vi gjorde inte så mycket mer den dagen.


Dag sex, den 1 Mars - Vi köpte pastasallad och gick mot slottsskogen för att ha en liten picknick. Vi gick inte så långt in i skogen innan vi blev vrål hungriga och började äta. När klockan började bli rätt mycket började vi promenera mot Nordstan för att köpa ett par byxor till Christoffer. Senare mot kvällen var vi på middag hemma hos Kevins och Christoffers mormor, det blev en god mat och en god efterrätt. En perfekt torsdag kväll skulle jag kunna kalla det, riktigt mysigt!


Dag sju, den 2 Mars - Den sista dagen i Göteborg, jag började dagen med att packa och sedan följa med Madeleine ner till Nordstan. Vi skulle gå till affären chilli och köpa några saker som jag letat efter länge, det blev en bra stund med henne. Senare under dagen gick jag och Christoffer till sklottsskogen igen, eftersom jag ville se mycket mer än vad vi gjorde dagen innan. Vi gick runt i slottsskogen i två timmar, därefter gick vi hem för att äta mat och umgås med familjen Zackrisson.

När klockan var 19:30 igår skulle jag få uppleva något jag aldrig gjort i hela mitt liv. Jag skulle få flyga flygplan för första gången. Innan jag skulle gå på flyget var jag riktigt nervös, men det blev bättre när jag tänkte att jag hade med mig Christoffer. Att flyga är något jag kommer göra ofta, älskar att flyga och vilken upplevelse. Under hela resan satt jag och kollade ut genom fönstret, jag ångrar inte att jag flög på kvällen för det var riktigt häftigt. En känsla som jag inte kommer kunna förklara klokt.

Göteborg - del ett


Dag ett, lördagen den 25 Februari - Våran resa började på lördagmorgon när klockan var 07:05 gick båten mot nynäshamn. Efter tre timmar på båten kom vi fram till nynäshamn, där vi hoppade på bussen mot Stockholm. Vi hade lite tid att göra något i Stockholm tills vårat tåg gick. Vi åkte tåg i fem timmar för att komma fram till Göteborg, resan blev bättre än vad jag hade tänkt. När vi kom till Göteborg blev det att gå på Johannas barnkalas. Johanna det är min pojkväns lillasyster om ni undrar.


Dag två, söndagen den 26 Februari - Dagen började med att ta en promenad med Emma, Kevin & Christoffer. Vi hade även vår väder den söndagen och vi hade riktigt mysigt ute i det fina vädret. Under dagen var vi även på sjöfartsmuseet, härligt att få lära sig något nytt. Senare under dagen åt vi lunch tillsammans och när det började bli kväll var vi även uppe på ett berg och fikade och hade mysigt. Kort berättat om våran fina söndag tillsammans i Göteborg.


Dag tre, måndagen den 27 Februari - Vi tåg spårvagnen ner till nordstan för att kolla på en födelsedagspresent åt Johanna som fyllde 9 år den här måndagen. Vi hittade ett snyggt halsband, jeans jacka och en fin mössa till henne. Under kvällen kom släkten för att fira Johanna som fyllde år, det blev massor av goda saker under hela kvällen och dagen, riktigt mysigt var det.


Dag fyra, tisdagen den 28 Februari - Under hela den här dagen var jag med Johanna, hämtade henne ifrån skolan och sen tog vi en fotorunda. Massor av fina bilder blev och mysigt var det, inte var det fint väder men det funkade bra ändå. Efter våran fotorunda tog vi med oss Kevin, Emma & Christoffer ut för att ta en fika och mysa lite.

Dom andra dagarna som jag hade i Göteborg kommer upp på bloggen senare. Flera bilder och text kommer även så fort jag har tid och lust, men just nu berättar jag bara snabbt och kort över mina härliga dagar. Hur har ni haft det dom sju senaste dagarna?
RSS 2.0