Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Mot Göteborg = bloggpaus

Nu tar jag min bloggpaus, imorgon vid sju tiden på morgonen åker jag till Göteborg. Min dag imorgon kommer bli lång med, buss, båt och tåg. Jag ska ner till Göteborg med Christoffer och Emma och träffa familjen Zackrisson. Kommer bli en riktigt bra vecka med många nya äventyr för hoppningsvis. Veckan är rätt oplanerad vad vi ska göra i Göteborg, men vi kommer göra massor av saker iaf. Ni får veta mer och se bildern när jag är hemma efter en vecka i Göteborg.

Den 2 Mars tar jag och Christoffer flyget hem till Gotland, men kommer inte vara tillbaka i bloggen förän den 3 Mars. Jag kommer även få flyga första gången i hela mitt liv, kommer vara sjukt taggad den 2 Mars när jag äntligen kommer få flyga.

Vi hörs om en vecka, ha det bra!

sportlov, helt underbart!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Det var meningen att jag skulle ta min bloggpaus nu men eftersom jag inte har något att göra ikväll kan jag lika gärna sitta och blogga. Men ikväll runt sju eller lite senare kommer min bloggpuas upp här på bloggen, kommer inte blogga på en hel vecka för er som inte vet. Kommer även inte svara på era kommentarer under den veckan, men ni får helt enkelt stå ut. Tänk positivt jag kaske kommer ha en hel del bilder att bjuda på.

Idag i skolan fick vi sluta tidigt och det var riktigt skönt, nu kommer jag inte vara i skolan på en hel vecka eftersom jag har sportlov. Efter vi fick sluta i skolan tog jag och Elin bussen in till Visby och tog en liten fika. Mitt lov kommer bestå av en hel vecka i Göteborg med massor av nya äventyr förhoppningsvis.

Vad har ni gjort för mysigt idag?

you promised me and I'm not as afraid


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Min dag igår var rätt lugn eftersom jag och Christoffer började med att ha två timmar powernap. Därefter åkte vi till hans faster och fikade och senare på kvällen var vi iväg och såg hockey bockey. Kvällen blev rätt lång eftersom vi såg Big Brother, jag älskar verkligen att Christoffer har börjat sett på Big Brother med mig.

Idag är det torsdag och jag sitter i skolan och ska snart gå och äta lunch. Under eftermiddagen ska jag plugga vidare på mitt arbete och försöka bli helt klar. När jag slutat skolan tar jag bussen till landet och Christoffer kommer även hem till mig på landet. Vad vi ska göra är oplanerat, men jag ska försöka packa klart det sista ikväll. När jag svara på kommentarer får jag se, det kan bli imorgon eller idag. Har som sagt mycket att göra innan jag åker till Göteborg, tar bloggpaus imorgon också.

Vad gjorde ni för mysigt igår och vad ska ni göra idag?

many new adventures with you

weheartit.com

Jag har verkligen inget att säga i bloggen just nu, bara onödiga saker. Ska iallfall passa på att säga på fredag tar jag bloggpaus en vecka eftersom jag åker till Göteborg. Tills fredag kommer det inte bli många inlägg här ibloggen. Vad ska ni göra idag?

I simply want to hear you breathe


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Jag har pluggat sjukt mycket idag och är inte klar med mitt arbete ännu, jag har lite kvar innan jag är färdig för att lämna in det. Har även hjälpt min lillebror att plugga och även tagit en fika med mamma. Jag har snart tvättat klart all min tvätt, pluss att min jacka och ziperall är ren, känner mig duktig för dagen. Nu tänkte jag läsa dom här tidningarna som jag fått, vad gör ni just nu?

I do not know what to believe, but I believe in you


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Strax tänkte jag äta frukost och därefter ska jag plugga hela dagen. Min mamma kommer även förbi och hjälper mig lite, känns skönt. Jag ska även se till att tvätta och packa inför helgen, eftersom jag åker till Göteborg. Vad har gör ni idag?

You are my heart if you are honest!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Idag när jag kom till skolan fick jag veta att våran lärare är sjuk och att vi ska jobba själva. Riktigt onödigt att åka till skolan för att få veta att vi ska jobba själva och har ingen lärare. Ingen skola på två dagar, istället för skolan ska jag sitta hemma och göra klart mitt arbete som ska vara inlämnat på torsdag. Hade även tänkt att fixa, packa och tvätta lite inför helgen, eftersom på lördag åker jag till Göteborg. Kommer inte ha tid att skriva så mycket i bloggen, iaf ni undrara. Lycka för mig att jag ska till Göteborg!

Efter skolan gjorde jag smoothie medan jag pratade med min mamma och tänkt börja plugga. Jag har kommit en bra bit på mitt arbete, men tog en paus från plugget och tänkte se Big Brother som jag missade igår.

Vad har ni gjort för mysigt idag?

I do not think it's funny, do you think?


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera:Canon EOS 500D + 50mm

Idag är det måndag och det är en helt ny vecka innan jag får mitt sportlov. Fast jag fick sova länge idag har jag inte kunnit sovat inatt istället. Min dag kommer bestå av småföretagande A, kommer nog blir riktigt roligt och om fyra dagar är kursen slut. Veckan kommer rulla på som vanligt, jag ska försöka vara hemma så mycket som jag kan innan jag åker. Min vecka kommer även bestå av att packa och tvätta en hel del, sen blir det nog lite plugg att fixa också eftersom mitt arbete ska vara inlämnat på fredag.

Igår fick jag väldigt god mat hemma hos min syster och till efterrätt fick jag glass och fruktsallad. Vi såg även kontoret ett bra tv program och det är verkligen något ni borde se. Jag skulle se big brother igår, men tv var uppbokad just då.

Vad gjorde ni för mysigt igår och vad har ni för planer för veckan?

jag tror dig när du verkligen gör något


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Jag hade inte tid att blogga igår men nu ska ni får veta vad jag gjorde igår. Först tog jag bussen in till Visby med Elin, vi gick först och kollade i affärer och sedan tog vi en fika. Vi gick även runt i Visby och tog lite kvällsbilder och pratade massor, hade verkligen en riktigt bra lördag med henne. Det var lite tråkigt att det inte vart bättre väder igår.

Efter en trevlig dag i Visby med Elin åkte jag och min pojkvän ut till Fårösund. Vi såg gladiatorerna med Emila, Fabian och Freddy. Vi fikade och hade riktigt mysigt, efter gladiatorerna såg vi även James Bond. Inga favorit filmer men det fick gå, vi såg hela filmen. När vi hade vart där ett par timmar åkte jag och min pojkvän hem, det tog ett tag för oss att komma hem i all slask som ligger på vägen. Nu ska jag säga hejdå till min pojkvän och åka hem till min syster och bo där ett tag.

Vad har ni för planer för dagen och vad gjorde ni igår?

I do not want to but it will be best this time

Bilderna är ifrån weheartit.com

 

Mina planer som jag hade planerat blev inte som jag hade tänkt, det blev att åka och träffa lite folk ett par timmar. Och därefter åkte vi till Johannes och Kristofer och kollade på deras lamm och deras lamungar. Jag fick en bra kväll med många fina personer.

 

Idag är det lördag och mina planer för dagen blir att åka till Visby och träffa Elin. Vi ska fota och mysa runt lite, kommer blir en riktigt bra dag. Imorgon åker jag hem till landet och bor hos min syster ett tag, kommer bli riktigt mysigt. Dagens bloggning ligger väldigt lågt idag, har inget att säga är helt tom på ord och har även inte någon tid för bloggen idag kanske senare ikväll.


Vad har ni för planer för den här lördagen?

en bättre dag än planerat


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Jag kännde mig rätt tagggad för provet imorse och hade verkligen pluggat mycket, men när jag väl fick provet blandade jag ihop alla saker. Jag hoppas på det bästa och att det gick bättre än vad jag tror.

Vi fick med oss en uppgift efter provet och fick sluta, tog första bästa bussen in till Visby för att träffa Moa. Det blev ingen fika, det blev mer frukost/lunch eftersom ingen av oss hade ätit något klokt på hela dagen. Det blev riktigt mysigt och vi fick även tid för att träffa hennes farmor. När jag kom till min pojkvän blev det att åka till hans farmor och farfar och äta middag, mysigt! Resten av kvällen tänker jag tillbringa med min underbara kille.

Vad har ni haft för er den här fredagen?

inte många dagar kvar till lovet!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Idag är det fredag och det känns riktigt skönt, det som känns mindre skönt är mitt porv som jag ska ha idag. Jag pluggade riktigt mycket igår, men för att vara på den säkra sidan pluggar jag på min bussresa till skolan.

Min eftermiddag kommer jag tillbringa med min vän Moa, vi ska ta en fika och prata lite skit. Vi har inte suttit ner och pratat på flera månader, kommer bli skönt att få träffa henne och umgås med henne. Efter jag fikat med henne, åker jag hem till pojkvänen igen och därefter får vi se vad vi hittar på. Nu ska jag dra iväg till skolan och efter den här dagen i skolan är det bara fyra dagar kvar sen har vi sportlov. LYCKA FÖR MIG!

Vad har ni för planer för dagen?

Choklad med hjärtan


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

En kort och en bra dag i skolan, vid tolv fick vi åka hem och plugga. Upp till oss själva om vi ville plugga inför provet imorgon eller inte. Jag och Elin tog bussen in till Visby för att träna, skönt att träna när det inte är så mycket folk. Efter gymmet tog vi oss ner till Waynes coffee för att dricka lite te och plugga, vi pluggade kanske inte så mycket. När klockan blev halv fem, tog jag bussen hem till min pojkvän.

Nu tänkte jag ta och plugga inför provet imorgon, annars kommer jag bli sjukt besviken på mig själv. Har en känsla att jag kommer få järnsläpp på provet imorgon, men jag hoppas på det bästa.

Vad har ni haft för er idag?

Den första, men absolut inte den sista


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Idag är det torsdag näst sista dagen i skolan för den här veckan, sen har jag skola en vecka till därefter blir det äntligen sportlov. Idag är det småföretagande A som gäller, precis som alla andra dagar. Vad ska ni göra idag?

think about what you said and what you do


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm
För flera veckor sen vann jag ett mobilskal till min mobil, jag fick hem mobileskalet rätt snabbt till pappa. I måndags var jag hemma på landet och hämtade mobilskalet och kollade all min post jag fått. Jag vann mobilskalat hos awagardi.blogg.se. Och tack så mycket, är verkligen nöjd med mitt mobilskal som jag fått eftersom det andra är helt utslitet.

Om några minuter kommer min pojkvän hem efter skolan, då hade vi tänkt och gå ut på en fotorunda. Måste passa på nu när det är fullt med snö här på Gotland. Efter blir det att fika med honom kanske, äta glass eller kanske dricka te.

Vad har ni för planer för resten av dagen?

KILLEN JAG ÄLSKAR ÄR CHRISTOFFER!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Jag ska snart ta och svara på era underbara kommenater, men jag har haft så mycket att göra i skolan och efter. Därför ligger några kommenater ännu och väntar sen två dagar tillbaka. Idag är jag hemma och jag har massor av tid till att blogga.

Min alla hjärtans dag igår var helt otrolig, jag älskar alla hjärtans dag. Började med att träffa Fabian, Christoffer och Emilia efter skolan. Vi hade tänkt att gå och äta på något ställe tillsammans, men tror ni det fanns något ställe som hade öppet? Jag förstår inte, på alla hjärtans dag borde det finnas ställen att äta på, nej det fanns tydligen bara fika. Efter vi hade ätit något gick vi ner till bion för att ta ut våra biljetter, vi såg filmen ''en gång i phuket'' En riktigt bra film, men jag hade förväntat mig mer eftersom alla andra sa att den var skitbra. Men helt klart rekommendera jag den, men förvänta er inte för mycket.

Efter bion tog vi bussen hem för att sova efter en bra dag, jag vill bara säga en sak först innan jag får frågor. Vi hade ingen dubbel dejt, som jag vet att några sitter och tänker. För mig är det inte viktigt att vara själv med min pojkvän, det viktigaste är att vara med min pojkvän. När jag kom hem kastade jag mig i sängen och tänkte sova, min pojkvän höll på och fixa något. Helt plötsligt kommer han in i rummet med en chokladask och en ros, jag hade faktiskt inte förväntat mig något sånt. TACK ÄLSKLING!

Vad gjorde ni för mysigt på alla hjärtans dag?

ALLA HJÄRTANS DAG, 14 FEBRUARI!Min dag kommer jag tillbringa med min pojkvän. Vi kommer att se på bio, filmen vi ska se är en gång i phuket.
Nu tar jag en paus för dagen, här i bloggen. Ha en bra alla hjärtans dag ♥

you can never win if you lie


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

En helt ny vecka och min vecka är upp bokad med massor av saker. Fast jag har även massor av tid för att boka upp något också. Har inte så mycket mer att säga och måste åka iväg till skolan, vad har ni för planer för dagen?

Här får ni se en repris bild, fast jag har ändrat lite på bilden. Den här veckan måste jag se till att fixa fler bilder, känner bara hur mycket det skriker bildbrist när jag ska skriva något i bloggen. Men jag får se om jag först och främst hittar något att fota.

everything works out if you are honest


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Kom just hem med Christoffer efter tre trevliga timmar med Emilia och Fabian, vi satt och pratade och fikade. Riktigt mysigt, precis som en söndag ska vara. Vi har även vart hos Christoffers farmor och farfar och fikat, mysigt med fika en söndag.

Just nu ska vi se film tror jag och sen ska vi väl äta mat och boka bio biljetter. Under kvällen händer det inte så mycket, kanske sova i tid eftersom det är skola imorgon. Rätt taggad för morgon dagen eftersom jag har småföretagande A i skolan. Efter skolan hade jag tänkt åka hem till landet en sväng och säga hejdå till min pappa eftersom han åker bort i 10 dagar nu.

Vad har ni haft för er nu på söndags eftermiddagen?

when you can take it with me and nobody else


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det söndag och för mig ser det vädligt lungt ut, fixa lite små saker. Senare kanske jag och Christoffer åker till Emilia och Fabian, vi får se hur det blir. Annars blir det en lugn dag, ska även se till att planera för veckan som kommer.

Mitt humör var inte på högsta nivå igår, men istället satt jag och tänkte på alla roliga saker som kommer hända dom här veckorna och månanderna som kommer. Först blir det Göteborg om två veckor och på hem resan ska jag få flyga i 55 minuter för första gången i mitt liv. Helt sjukt att jag inte flygat förut, sen ser jag fram emot att åka utomlands med klassen för första gången. Fast vi åker inte förän i September tror jag, men det kommer bli riktigt roligt ändå. Den 21 Mars kommer jag få ta bort min tandställning. Det finns även andra saker som jag verkligen ser fram emot, men det här är några av alla saker iallafall.

Vad har ni för planer för den här söndagen?

you believe the worst about me, you are bothered


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Finns inte så mycket att säga, jag har iallafall haft en bra dag hemma hos Farhia och nu tänkte jag se film med mig själv och äta lite chips och choklad. Tänkte att en mys kväll passar mig perfekt efter mitt humör. Vad har ni för mysiga planer för kvällen?

Snygga nattplagg från Victoria's secret


Dom här tre söta nattplaggen kommer ifrån Victoria's secret, vad tycker ni om dom här? Jag har suttit och kollat hela morgonen efter ett fint nattplagg, men jag hittar inget. Och jag vill helst kunna prova nattlinnet innan jag köper det. Har ni tips?

Jag har fixat mig och ätit frukost och snart rullar bussen mot Visby, där ska jag träffa Emma och Farhia. Vi vet inte vad vi ska göra, men något mysigt hittar vi säker på. Kanske fika för femte gången där här veckan? Sitter och tänker på vad jag ska skriva i detta inägg, men just nu ser jag bara att tiden flyger iväg och jag måste snart åka. Jag hör av mig senare när jag är hemma igen.

Vad har ni för planer för lördagen? Tips på nya snygga nattplagg?

Jag är stammis på Waynes!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Gissa vart jag gick efter skolan? Precis, på Waynes för att fika med min syster och min bror. Jag skrev igår i bloggen att det fick vara nog för veckan, men det blev ändrade planer. Min syster bjöd på fika och det var riktigt skönt att sätta sig ner och fika och prata med dom två. Jag känner mig riktigt nöjd med våran fika stund, och nu ska jag försöka hålla mig ifrån Waynes ett tag.

Min dag i skolan var rätt seg, men ändå har den vart lärorik. En sak som jag stör mig var på slutet av skolans dag, det var när vi skulle diskutera om några saker. Några tänker vädligt smart, men ibland måste man även tänka steget efter. Det jag menar är om det ska gå flera båtar och bussar på Gotland måste man tänka hur det kommer se ut också. Visst hade det vart bra med flera bussar, men skulle dom gå för ofta tror jag inte att Gotland hade vart så fint längre. Hade jag vart en turist skulle jag inte tycka att Gotland är så fint längre om vi ska ha flera bussar. Jag tycker att jag tänker smart just nu, men det är jag nog ensam om.

Har ni haft en bra fredag och vad ska ni göra för mysigt ikväll?

ett bra slut på veckan i skolan?


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Sista dagen i skolan den här veckan, det känns riktigt underbart måste jag säga. Under hela dagen i skolan blir detsmåföretagande A, kommer bli en riktigt bra dag och ett bra slut på veckan. Till helgen måste jag hem till landet och fixa lite saker och sen ska jag även säga hejdå till min pappa som åker bort en vecka, han ska utomlands. När han kommer hem, då åker jag bort en vecka till Göteborg. Jag kommer inte träffa han på två hela veckor. (Kommer sakna honom, sjukt mycket!)

Första gången jag fick följa med ut och se hur min pojkvän skottar snö med en traktorgrävare. Faktiskt riktigt intressant och se, plus att jag fick se lite vad han kan och vad han gör i skolan på dagarna. Resten av kvällen blev det film med Christoffer.

Vad har ni för er den här underbara fredagen?

Småföretagande A

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Efter skolan tog jag och min vän Elin en fika på Waynes, riktigt mysigt. Okej, nu får det vara nog med besök på Waynes coffee, för den här veckan. Det är inte första gången jag är där den här veckan, det är tredje gången. (älskar stället, fast det har ni märkt?)

Första dagen avklarad på min nya kurs som heter småföretagande A. Först och främst kan jag medela att jag har lärt mig massor av bra saker idag. Vi ska ha kursen i två veckor, efter dom här två veckorna kommer jag kunna mycket bra saker som jag kommer att kunna använda i framtiden. Jag själv tycker att kursen är en pluggkurs och om jag har helt fel tänker jag göra det till en pluggkurs. Jag vill lära mig allt som det går inom småföretagare, så för min del blir det mycket plugg hemma. Känner mig sjukt taggad och det känns verkligen som kursen kommer ge mig massor av bra saker. Någon som haft småföretagande A?

Vad har ni gjort för roligt på jobbet, hemma eller i skolan?

grön


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Hade inget speciellt att berätta igår, därför blev det inte flera inlägg. Idag börjar min kurs som heter småföretagare som jag ska ha i två veckor varje dag, super kul faktiskt. (har inte mer att säga just nu) vad har ni för planer för den här torsdagen?

Mina tankar och några svar.

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 50mm

Här om dagen bokade jag och min pojkvän tågbiljetter eftersom vi ska till Göteborg vecka nio med Emma. När jag skulle ringa och höra med SJ var dom sjukt otrevliga, jag förstår mig inte på dom. Bara för att dom har en dålig dag eller något behöver dom inte vara otrevliga mot sina kunder. Efter ringde jag Destination Gotland och jag kan säga att dom var mycket trevligare än vad SJ var. Som sagt hatar otrevliga personer, tur att jag är född som en trevlig person och inte otrevlig.

Jag tänkte även säga att jag har fått många otrevliga kommenater den sista tiden som jag tagat bort. Problemet på personerna vet jag inte, men något måste det vara? Om ni inte gillar min blogg, nej men läs den inte. Koll inte in i min blogg, jag har inte bett er att kolla in min blogg och följa den. Jag skriver och lägger upp det jag vill och känner för okej?

En sak till är bloglovinbyten eller länkbyten som jag stör mig på. Får flera frågor varje dag och nej jag gör inte byten. Jag följer din blogg om jag gillar den och länkar dig om jag känner för det. Varför jag inte gör länkbyten är för då skulle min blogg bestå av länkar och inget annat, hur kul är det? Varför jag inte gör bloglovinbyten eller liknande är för jag hatar att läsa bloggar jag verkligen inte gillar. Jag kan inte heller läsa alla bloggar, då skulle jag inte ha tid att gå i skolan.

Vad har ni för planer för dagen, ska ni göra något speciellt? Själv ska jag bara vara hemma hos min pojkvän och ta det lungt, har sjukt ont i mitt knä så det blir att vila under hela dagen. (ska kolla upp det snart om det inte blir bättre)

Halkkörningen är nu avklarad!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag är riktigt nöjd med min halkkörning, det gick bättre än vad jag hade tänkt. Efter jag hade börjat att köra släppte det lite mer och jag var inte lika nerövs. Men så fort jag skulle göra en ny övning blev jag lite spänd. Jag kan inte säga att det var jättekul på halkkörningen, men det var en upplevelse och jag lärde mig en hel del. Ni som tycker halkörningen är rolig, ni får göra det. Jag kan inte påstå att det var tråkigt, men jag var inte lycklig och kännde att jag skulle vilja göra det igen. Nu är äntligen halkörningen klar, skönt!

Efter fick jag även sällskap av Johannes och Jakob, vi gick och tog en fika. Jag åt inte semlna om ni undrar, jag åt den goda mackan. Det är något ni bör prova, sjukt god. Efter en god fika med dom två kollade vi runt på stan och därefter åkte vi hem till min bror. Nu är jag hemma hos min pojkvän och ska snart äta mat.

Jag har haft en spännande dag, hur har ni haft eran dag?

Urbanears röda, sjukt snyggt!

Dom här vill jag ha, röda eller lila hade var sjukt snyggt.
Någon som vet vart man kan köpa dom, helst så billigt som det går.
(behöver inte vara samma märke, bara det liknar dom här)

you must tell the true


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det den 7 Februari och på mitt schema står det halkkörning, nervös tjej. Varför jag är nervös är en lååång historia. Hade man kunnat slippa halkan hade jag gjort det, men tyvärr går det inte att göra så.

Min kväll igår blev riktigt bra, jag och min pojkvän såg en film och hade det riktigt mysigt. Vi bokade även biljetter igår för vi ska till Göteborg vecka 9. Men nu måste vi göra om lite eftersom vi ångrade oss, får se hur det går. Nu ska jag fixa mig för dagen för att snart kommer Simon och hämtar oss, vi slipper att åka buss imorgon rätt skönt. Efter halkörningen idag ska jag träffa min bror, kommer bli riktigt mysigt har inte träffat han på två veckor.

Vad har ni för planer för dagen idag?

I will fly for the first time


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Efter skolan och innan min intervju gick jag och en Elin förbi Wayne´s coffee och tog varmchoklad och en kladdkaka. Eftersom vi inte hade så mycket tid innan våran buss gick hem fick vi trycka i hos det här goda sakerna på bilden. När vi hade tagit våran snabb fika tog vi bussen hem, hade en riktigt mysig stund med Elin. Det mnåste vi göra snart igen, min fina vän.

Just nu ska jag och min älskling boka biljetterna till Göteborg eftersom vi ska åka till Göteborg på sportlovet (v.9) Vi får se om vi flyger både fram och tillbaka eller hur vi gör. Jag kommer även får flyga för första gången i mitt liv, lycklig tjej!

Hänt något speciellt idag, eller har ni inte gjort något?

både positivt och negativt


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu är jag hemma efter min jobbintervju på konsum, jag har inte fått helt klara kort om jag får jobbet eller inte. Imorse var jag sjukt postitiv och allt känndes så bra, men nu efter känns det inte lika bra. Jag ska få jobba där en dag och därefter får vi se hur det blir med jobbet. Det är riktigt mååånga som sökt jobbet, så nu börjar jag tänka negativt. Jag ska försöka tänka positivt, blir det inte det här jobbet hoppas jag dom andra hör av sig som jag fått mitt CV.

Tänkte även berätta lite om min vecka, idag har det hänt lite speciella saker. Imorgon blir det halkkörning och tro mig jag är riktigt nervös fast jag inte borde. Ska även träffa min bror imorgon, sjukt mysigt. Onsdag då blir det kanske och träffa min mamma, torsdag blir det nog gym med Elin, sen är det redan helg igen. (tråkig bild, men det är vad jag ska göra nu)

Vad har ni för planer för veckan, händer det något roligt?

blue and black

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

En bild på min lillebror ifrån när vi var ute och åkte pulka, snart ska jag dra ifrån skolan eftersom jag ska på jobb intervju. Jag får se om det blir något sommarjobb eller inte. Jag hör av mig senare, hinner inte skriva mer nu. vad har ni för er just nu?

ny vecka, nya tag


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Känns som jag bara laddar upp bilder på mat och andra goda saker, men jag gillar att ta kort på sånt. Tro inte att jag är ett matvrak, för det är inte jag som äter allt som finns på bilderna. Min kväll igår blev sjukt bra med Christoffer, vi såg en film och åt lite smootie därefter somnade vi båda på tre röda sekunder. Tack för en sjukt mysig kväll, älskling!

Idag är det måndag och i veckan har jag rätt mycket planerat fast det är bara små saker som är inbokad. Jag berättar mer senare vad som händer i veckan, jag måste sticka iväg till bussen nu. Annars kommer jag missa bussen och det vill jag inte göra.

Vad gjorde ni igår kväll, fick ni ett bra slut på veckan?

Årets första semla

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår efter vi hade åkt pulka blev det fika med varmchoklad och en semla. Det blev även min första semla detta år, riktigt gott var det också. Jag skulle även vara uppe hela natten med grabbarna, men det blev inte så eftersom jag inte kände mig så bra igår. Natten var rätt lång ändå eftersom jag vaknade flera gånger, men jag somnade om lika snabbt igen. Idag mår jag lite bätte, men jag mår ännu lite dåligt. Under dagen får jag ta det lungt och vila, så det blir bättre. Har ni ätit några semlor i år?

Favorit mat, pastasallad!


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Kom till min pojkvän för snart mer än en timme sen, här är det lan som gäller. Dom började lana igår efter skolan och ska lana fram till imorgon. Det blir att sitta uppe med dom hela kvällen/natten, kommer säker bli sjukt kul!

Här är en bild på min kvällsmat som jag åt runt fyra tiden eftersom bussen gick vid fem. Min dag idag har var sjukt bra, mysigt att åka pulka och mysigt med fika efter. Dock är det sjukt kallt, men jag ska inte klaga så mycket för jag ville ju ha mycket snö. Jag har äntligen fått min snö och är riktigt glad för alla snö jag fått, precis som jag ville. Ska bara se till att ta vara på tiden.

Vad har ni för planer för kvällen? Ser ni melodifestivalen?

pulka med mina syskon


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Har precis kommit in efter nästan en lång timme ute i snön, jag började frysa först av oss alla. Inte konstigt, hade inte så mycket kläder. Men det var sjukt kul att åka pulka och här får ni se några bilder från dagen. Nu blir det semlor och carmchoklad.

Jag tar bussen till Lärbor vid 17:15 och är framme vid 19:30, det tar ett par timmar med buss för att komma till min älskling. Jag svarar på kommentareran när jag får tid, svara innan jag åker iallafall. Under kvällen blir det mest bussresa, men det blir nog en lång kväll eftersom grabbarna lanar hemma hos min pojkvän. Kvällen kommer bli sjukt bra med garbbarna!

vad har ni för er & vad har ni för planer för kvällen?

the day you recognize, that day, I say sorry


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Kanske inte världens roligaset bild som jag har just nu, men jag hinner inte leta vidare efter en bild. Jag sitter ännu i min ziperall och om mindre än 30 minuter ska jag träffa mamma och mina syskon för vi ska åka pulka och ha en lite fotorunda. Bilder från dagen kommer senare, jag hör av mig om ett par timmar nu ska vi ut och leka i snön. Vad har ni för er för något?

Och ni som undrar vad jag har för kamera, det står under varje bild och det står i min meny också. Tryck på kameran så kan du läsa lite, har inte uppdaterat informationen på ett tag, men det mesta stämmer bra där iaf.

You blame others but it's you


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min lördag morgon började rätt bra faktiskt, vaknade runt 08:15 och kunde verkligen inte somna om. Jag började med att äta frukost och sen gå ut och bära in lite ved med min pappa. Han skulle inte hjälpa till från början eftersom jag skulle göra det själv, men han ville inte att jag skulle göra det själv. Nu när vi jobbat två timmar har vi båda ont i ryggen och det är inte skönt. Tack för hjälpen pappa, vi är sjukt duktiga jämfört med andra, tänk på det!

Om några timmar ska jag dra iväg för att åka pulka med mina småsyskon, det kommer bli riktigt mysigt. Det snöar och solen skinner, sjukt bra väder för att vara ute idag. Det kommer bli en fotorunda idag också, bilder får ni se senare. Efter blir det att gå hem till min syster och dricka varm choklad, sen glider jag mot Lärbor.

Hur bra väder har ni idag eller har ni dåligt väder?You are everything to me


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu tänker jag avsluta den här fredagkvällen med att gå och sova, min kväll har vart blandat med känslor. Ibland har det vart mysigt och roligt att umgås med dom här hemma. Men ena sekunden har det as dåligt och svin tråkigt, blandade känslor kallar jag det. Två bilder från kvällen med min lillasyster och min pappa, mys. Nu börjar jag bli sjukt trött och ska bara prata klart lite med min pojkvän i skype sen ska jag kasta mig i sängen och sova så att jag orkar med morgon dagen.

Imorgon är mina planer att åka pulka med mina små syskon, en fotorunda och dricka varmchoklad. Det är planerna för eftermiddagen imorgon om det blir bra väder. På kvällen blir det att åka till Lärbor och träffa min pojkvän och hans kompisar. Dom har sitt lilla lan över helgen, får se om jag är med och spelar eller inte. Kanske somnade direkt när jag kommer, får se.

Vad har ni för planer för lördagen?

when will you understand me?


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag kom hem för mer än två timmar, men det har vart full upp hela tiden och har inte haft tid att slappna av ännu. Nu tänkte jag försöka koppla av med en bra film efter en hel vecka med skolarbete. Det kommer säkert bli en hel kväll med bara film, finns inget annat att göra här hemma på landet. Min dag i skolan har vart helt okej, rätt trött och seg bara. (sovit för många timmar?) Jag och Elin hade det rätt mysigt på slutet med att sitta och kolla igenom gammla bilder, riktigt många fina bilder hittade vi på Facebook.

Bjuder även på den bild från dagen, det är en bild på min vän Viktoria som skulle kasta sig i snön. På tal om snön, jag älskar att det snöare hela tiden och att det kommer snö. Det var precis det här jag önskade, nu önskar jag att det stannar kvar en vecka eller något. Jag hatar att det är kallt, men jag älskar känslan att det finns snö.

Har ni haft en bra dag och hur ser eran kväll ut?

fredag, det betyder helg!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Direkt efter skolan igår gick jag och Elin till gymmet och gymmade i 40 minuter, det måste vara det bästa jag gjort den här veckan. Det var riktigt skönt att gymma och duktig känner man sig också. Efter 40 minuter på gymmet fick jag gå en bit för att komma till bussen, det var också skönt med en promenad förutom att det blev kallt på slutet. Under hela kvällen igår tog jag det lungt hemma hos min pojkvän, vi såg en film och efter skulle vi sova, jag somnade efter några sekunder, så trött var jag igår.

Idag är det fredag och det betyder att det är helg, inte för jag är taggad till helgen. Jag har inga planer eller kanske på lördag, men annars inget speciellt. Det blir en lugn helg hemma på landet, kan bli skönt men svin tråkigt!

Vad gjorde ni för roligt igår, hade ni en bra kväll?

Ikea har alltid snygga saker till hemmet.


Bilderna kommer ifrån Ikea.se

Sitter i skolan och kollar runt lite på ikea, borde sitta och jobba men jag ska snart gå över till vårdcentralen här bredvid skolan och hänga upp några bilder som jag tagit. Sen ska jag bara ta mig till Hemse vårdcental och hänga upp lite bilder också.

Jag har läste lite på bloggar att big brother börjar snart, dom börjar den 19 Februari igen. Jag tänker inte missa big brother i år, jag var så insatt förra året och tänker följa det lika mycket det här året också. Såg ni på big brother förra året? Visst är det fina saker som ni ser på bilderna, jag älskar att kolla på saker till hemmet. Fast det har ni nog redan märkt eller?

Visst finns det mycket fint på Ikea?
Tänker ni se Big Brother?

Kelly ClarksonJag sitter i skolan och arbetar med min fotobok, jag har kommit rätt långt med den idag. Har även vart hungrig hela morgonen bara för jag inte ätit något idag, men nu ska jag äntligen gå och äta lunch här i skolan. Bjuder på en sjukt bra låt just nu.

Torsdag den 2 Februari


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det den andra Februari och för mig min del blir det skolan. Jag ska försöka bli klar med min fotobok idag innan kursen är slut, jag har bara tre dagar till sen är kursen slut för min del. Därefter ska jag ha småföretgare i två veckor.

Om nästan tre veckor får jag mitt sportlov, det kommer bli sjukt skönt med lov. Efter lovet kommer vi att ha svenska, matte och andra roliga ämnen. Tillbaka till dagen, efter skolan åker jag in till Vsiby med Elin och vi ska se till att gymma i en timme. Efter gymmet ska jag gå till bussstationen och åka hem till min älskling, det blir nog en riktigt bra dag. Nu måste jag skynda mig så att jag inte missar bussen, det skulle inte vara bra om jag gjorde det.

Vad har ni för planer för dagen?

we do not think the same thing, although I hope


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min morgon började med att jag gick upp tidigt, tidigt det är runt sju tiden. Jag började morgonen med en dusch och gjorde mig i ordning för dagen. Runt elva tog jag bussen in till Visby träffade min älskling och sen tog vi en buss ut till Lärbro. Fabian följde med oss hem en stund, dom skulle kolla något på bilen och fixa lite. Nu är det bara att vänta in tiden tills jag och min älskling ska gå in och laga mat till oss, eftersom hans pappa inte är hemma. Ikväll blir det mys med någon bra film.

Det blir många bilder just nu från våran fina fotorunda, men jag ska försöka kasta in lite andra bilder också. I helgen kanske det blir en till fotorunda fast en annan plats kanske, har ju inga bättre planer för helgen.

Vad har ni gjort för mysigt idag och vad ska ni göra ikväll?

your words, or my words?


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har redan gjort ett inlägg med saker som jag stör mig på, men jag tänkte göra ett till fast med två andra saker. Ingen behöver ta åt sig, men vill ni göra det visst det är upp till er själva. Jag stör mig på detta och det betyder att inte alla andra gör det också.

Jag stör mig på små som röker, jag tror dom faller i grupptryck. Dom kan inte röka och dom kan inte köpa och springer runt som små barn för att hitta någon att köpa. Nu snackar jag dom som är 13-16 år och som verkligen inte kan röka och röker för att sina vänner röker eller för att det är coolt. Kom igen, det är inte coolt att röka. Det är vad jag tycker håller ni med?

 

Jag stör mig också på fjortisar som inte fattar något. Jag har också vart fjortis en gång i tiden, men jag har inte vart som dom är idag. Jag insåg att det var pinsamt att vara fjortis, att sminka sig som man gjorde. Men i dagens läge förstår dom inte vad pinsamt är och man är inte snyggare för att man är fjortis. Jag tycker det är störrande att folk inte kan förstå hur pinsamma dom är. Men visst vill dom vara fjortis upp till dom, men dom kan ju bete sig lite och inte visa att dom är 5 år.

 

Håller ni med mig om sakerna eller inte? Vad stör ni er på för saker?

let the picture speak


Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm


''We all have our own world and can not inform us of everything and everyone.
You have your world and love them as you like and I have my own.
Do not come and help me I can do the better without you''
RSS 2.0