Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

2012 blir snart 2013

Fotograf: Felicia Andreasson l Kamera: Canon EOS 5D + Canon 28-70mm l Modell: Beatrice Jakobsson (jag)
 
Mitt år slutar med att jag är trött och vänt på dygnet totalt. Året slutar även med en träff med Felicia & Ulrika. Bilder från våran mysiga stund kommer i början av 2013, sen slutar jag även året med att umgås med fina vänner, perfekt. Det här blir mitt absolut sista inlägg för 2012.
 
Har funderar fram och tillbaka om jag ska göra en kort sammanfattning om mitt år, men kan fortfarande inte bestämma mig. Kanske kommer en kort sammanfattning i början av det nya året. Kan tala om att det här året har vart obeskrivligt på ett sätt, men ändå väldigt jobbigt. Början av 2012 var den bästa perioden under året av många olika anledningar. Vill önska er en bra avslutning på 2012 och en bra start på 2013!

Alla vinnare och sponsorer från min julkalender

(Hoppas ni överlever ett inlägg utan en bild)
 
Alla vinnare i min julkalender, ni som är länkade kan kontakta mig om ni inte har gjort det.
Emelisch, Maria, Soffi, Kristoffer, Olivia, Felicia, Hilda, Annika, Nellie, Anna, Anton, Monia, Lucas, Adelina, Johanna,
Elin, Karin, Saga, Zabina, Julia, Ida, Ronja, Jessica & Marita
 
 
Helt fantastiskt att nu uppskattar min julkalender, den kommer tillbaka om ett år. Måste tacka våra härliga sponsorer.
Lilla fjärilen design, Ekologiskatshirts, Coolstuff,Idunminerals,Fotoklok,Namnsmycken, Zodezo, Mihi, Medtryck,Themobilestore, Photobox, Beccadesign, Lbd, We Style, Eleven, Designtorpet, Happyplugs, Ungcancershop, & Donnergymnasiet

ATTITUDE STHLM 2012

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

För en månad sedan var jag i Stockholm för att gå på Attitudemässan, fick chansen att vara med i en fotoskola. Är väldigt tacksam för Samsung som gav mig chansen för fotobskolan med Jörgen Brennicke. Flera bilder kommer, det tar bara ett tag att fixa alla bilder.

Min mysiga stund med Felicia Andreasson

Inlägg från mobilen - instagram @beattriicee
 
Min fredag har bestått av att vara med Felicia Andreasson för görsta gången. Vi tog en långpromenad med kameran & det måste göras om. Hon är en riktigt bra tjej som jag skulle kunna umgås med hela tiden. Bilder kommer självklart, men inte just nu. Tänke bara berätta att jag lever.

Hittar inte mina julkänslor, vem har tagit dom?

Min julafton blev inte som jag ville men det visste jag redan från början. Hos mig fanns det inga julkänslor men ändå så blev julen bättre än den inställningen som jag hade ställt in mig på. Förutom att fira julafton har jag haft väldigt mycket tid till mina nära och kära.
 
Kamera har inte riktigt vart med mig överallt och därför får det bli instagram bilder. Men det ska bli skärpning med att glömma bort kameran. Hoppas ni haft en fin jul och att ni fick något fint på julafton. Vinnarna från julkalendern kommer i veckan, har inte glömt bort julkalender.

Julkalender - lucka tjugofyra

Tävla och vinn en plansch med dina bilder från Donnergymnasiet - Om du vinner, väljer ut några bilder som du vill ha som en plansch och när jag kommer tillbaka till skolan fixar jag den och skickar den till dig. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
3. Berätta gärna om tävlingen i eran blogg/facebook.
 
Tävlingen avslutas den 28 December klockan 23:00. Nu när julkalendern är slut kommer mina vanliga inlägg tillbaka. Det har inte gått att blogga samtidigt som julkalendern, men nu är jag tillbaka. Jag börjar med att önska er en bra julafton. GOD JUL MINA FAVORITER!
 
Vinnaren från lucka nitton blev Zabina, vinnaren från lucka tjugoett blev Ellen & vinnaren från lucka tjugotvå blev Julia.

Julkalender - lucka tjugotre

Tävla och vinn detta snygga armbandet från ungcancershop.se - HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 25 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte tjugoett & tjugotvå där du kan vinna en telåda och ett par hörlurar.

Julkalender - lucka tjugotvå

Tävla och vinn ett par snygga hörlurar från happyplugs.se - Dom är väldigt populära och dom finns i många olika fäger. Passa på att vara med i tävlingen, kanske du vinner ett par snygga hörlurar till dig själv eller någon annan. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 24 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka tjugo och tjugoett där du kan vinna smink och en telåda.

Julkalender - lucka tjugoett

Tävla och vinn en snygg telåda hos designtorpet.se - Hos designtorpet.se hittar du inrednings saker för ett bra pris som passar just dig. Vinnaren från lucka sjutton blev Karin & vinnaren från lucka arton blev Saga. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 23 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka nitton & tjugo där du kan vinna smycken och smink.

Julkalender - lucka tjugo

Tävla och vinn ett ögonskuggs sett från eleven.se - Eleven är en skönhetsbutiken på nätet för parfym, make-up, hudvård och hårvård. Du kan hitta många bra saker på eleven, kika in och se om du hittar något. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 22 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka arton & nitton där du kan vinna muggar och ett smycke.

Julkalender - lucka nitton

Tävla och vinn ett smycke från We Style - Det finns många snygga smycken hos We Style för just dig. Vinnaren från lucka femton blev Johanna & vinnaren från lucka sexton blev Elin. Kontakta mig gärna på min mailadress. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 21 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka sjutton & arton där du kan vinna Lotion & Muggar.

Julkalender - lucka arton

Tävla och vinn sex muggar från medtryck.com - Du hittar många bra saker hos medtryck, dom har ett väldigt stort sortiment med olika saker. Vem behöver inte lite extra muggar hemma? Vinnaren från lucka fjorton blev Adelina. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla medtryck på Facebok, tryck här.
3. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 20 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka sexton & sjutton där du kan vinna ansiktsmasker och lotion.

My Berglund

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - My Berglund | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Julkalender - lucka sjutton

Tävla och vinn två Lotion hos Lbd - Dom här två lotionen gör din hud mjuk och smidig och ger den fin lyster. Rekommenderar att köpa dom två. Vinnaren från lucka fjorton blev Monia & vinnaren från lucka tretton blev Lucas. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Äger du inte en blogg skriv din mailadress.
 
Tävlingen avslutas den 19 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka femton & sexton där du kan vinna ett kamerasmycke & en mascara.

Julkalender - lucka sexton

Tävla och vinn tre ansiktsmaskerHÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Skriv din mailadress om du inte äger en blogg.
 
Tävlingen avslutas den 18 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte fjorton & femton där du kan vinna en mascara & ett kamerasmycke.

Julkalender - lucka femton

Tävla och vinn ett kamerasmycke från beccadesign.se - Hos Becca Design hittar du smycken i ett stort sortiment. Vinnaren från lucka nio blev Nellie, vinnaren från lucka tio är Anna & vinnaren från lucka elva blev Anton. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Följer Becca Design på Facebook, tryck här
3. Klicka på "gilla" på något smycke, tryck här.
4. Prenumererar på Becca Designs nyhetsbrev, tryck här.
5. Berätta vilket smycke du skulle vilja vinna, länka det gärna smycket i kommentaren.
 
Tävlingen avslutas den 17 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte tretton & fjorton där du kan vinna godis och en mascara.

Julkalender - lucka fjorton

Tävla och vinn en mascara, perfekt till att behålla själv eller att ge bort. Vinnaren från lucka nio, tio & elva kommer i nästa lucka. Måste hinna gå igenom alla kommentarer samtidigt som skolan tar tid. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 16 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka tolv och tretton där du kan vinna framkallningar och godis.

Julkalender - lucka tretton

Tävla och vinn om godis från medtryck.com - Du hittar många bra saker hos medtryck, dom har ett väldigt stort sortiment med olika saker. Idag kan du vinna godis, vem tackar inte nej till godis?  HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla medtryck på Facebok, tryck här.
3. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 15 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka elva och tolv där du kan vinna mobilskal & framkallningar.

Julkalender - lucka tolv

Tävla och vinn framkallning från photobox.se - Hos photobox kan du framkalla dina minnen och dina bilder du vill spara på. Deras priser är perfekta för just dig. Vinnaren från lucka åtta blev Annika, kontakta mig så fort du kan. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Berätta vad du ska ha bilderna till.
3. Gilla photobox på facebook, klicka här.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 14 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka tio och elva där ni kan vinna mobilskal.

Johannes Jakobsson

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Johannes Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Julkalender - lucka elva

Tävla och vinn ett mobilskal från themobilestore.se - TheMobileStore har ett stort utbud av iPhone skal (Länk), mobilskal till Samsung, Htc, Nokia och många flera mobiler (Länk) mobiltillbehör till Samsung, Htc och många andra mobiler (Länk)
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla themobilestore på facebook, klicka här.
3. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
4. Berätta vilket mobilskal du vill vinna, inte mer än 200kr.
 
Tävlingen avslutas den 13 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka nio & tio. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!

Julkalender - lucka tio

Tävla och vinn mobilskalet från medtryck.com - Du hittar många bra saker hos medtryck, dom har ett väldigt stort sortiment med olika saker. Vinnaren från lucka fem blev Olivia, vinnaren från lucka sex blev Felicia & vinnaren från lucka sju blev Hilda. Olivia & Felicia ni kan kontakta mig och Hilda jag kontaktar dig om du inte hinner kontakta mig innan. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla medtryck på Facebok, tryck här.
3. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
4. Skriv vad du heter på Facebok, så jag kan kontrollera.
 
Tävlingen avslutas den 12 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte åtta & nio där du kan vinna ett presentkort & ett smyckeställ.
 

Emma Thörnhammar

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Emma Thörnhammar | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag har bara haft tid att uppdatera min julkalender här i bloggen, har inte hunnit med så många andra inlägg pågrund av skola, fotografering, fest och många mys kvällar med fina vänner. Här har ni min anledning varför min blogg är lite tråkig, men ska försöka skärpa mig!

Julkalender - lucka nio

Tävla och vinn ett smyckeställ hos mihi.se - Deras produkter är unika och speciella, dom har kläder, skor, accessoarer och andra bra saker. (vinnaren från lucka fem och sex kommer på måndag) HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 11 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka sju eller åtta där du kan vinna presntkort på smycken.

Julkalender - lucka åtta

Tävla och vinn ett presentkort hos zodezo.se - Dom erbjuder smycken till alla personer som är förälskad i smycken. En perfekt julklapp till en vacker tjej. Rekommenderar er att köpa smycken där. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA! (vinnaren från lucka fem kommer)
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla Zodezo på Facebok, tryck här.
3. Berätta vad du tänkte köpa.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 10 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka sex eller sju där du kan vinna en fotobok eller ett presntkort.

Julkalender - lucka sju

Tävla och vinn ett presentkort hos namnsmycken.name - Dom erbjuder smycken och personliga namnsmycken i äkta silver och guld. Unika och älskade, tillverkade för din skull. Rekommenderar er att köpa smycken där. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla namnsmycken på Facebok, tryck här.
3. Berätta vad du tänkte köpa.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 9 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Vinnaren till lucka fyra blev Kristoffer, jag kontaktar dig idag eftersom du inte äger en blogg.

Julkalender - lucka sex

Tävla och vinn en fotobok värde 500kr från fotoklok.se - Hos fotoklok får du hjälp att gör något klokt med dina bilder som tillexempel fotokalender, fotoböcker, vykort och pekbäcker. Dina bilder är minnen, spara dom för alltid. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!
 
1. Kommentera detta inlägg.
2. Gilla fotoklok på Facebook, tryck här.
3. Berätta vad du ska ha fotoboken till.
4. Om du inte äger en blogg skriv din majladress.
 
Tävlingen avslutas den 8 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Vinnaren till lucka två blev Maria & vinnaren till lucka tre blev Soffi. Missa inte lucka fyra & fem som pågår.

Min senaste vecka i november och december.

Jag har vart otroligt seg på att blogga om min vardag. Förra veckan mellan måndag och onsdag var jag i Anderstorp för att hälsa på min lillebror. En av dagarna fick bestå av shopping på Ullared och resten av tiden umgicks vi med min lillebror. Resan blev väldigt bra men kort!
 
Eftersom jag hade vart borta rätt många dagar från skolan var det skönt att komma tillbaka. Hela min helg har vart riktikgt bra med fest båda fredag och lördag. På söndagen blev det julskyltning, innebandy och mys med fina vänner. En perfekt helg för mig, tack mina fina vänner!
 
Förutom allt festande, mys & skola har jag även hunnit fotograferat Emma två gånger. Självklart kommer ni få se flera bilder från våran fotostund. Veckan har börjat bra med rätt mycket plugg, men jag har även hunnit med spontana kvällar med mina vänner. Lite kort om min senaste vecka.

Julkalender - lucka fem

Tävla och vinn tre bra saker från idunminerals.com - En online shop där man får tag på makeup till ansiktet. En person vinner tre bra saker, mascara, ögonskugga & en sminkborste. Tryck på mina rosa länkar för att läsa mer. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA!

1. Kommentera detta inlägg, glöm inte e-post.
2. Gilla dom på Facebook, tryck här.
 
Tävlingen avslutas den 7 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka tre & fyra, där du kan vinna ett presentkort & mobilskal. (vinnare från lucka två kommer)

Julkalender - lucka fyra

Tävla och vinn ett mobilskal värde 100 kr - Du kan vinna ett snyggt mobilskal som du kan ge bort eller behålla själv. Vinnaren från min första luckan blev Emelisch, kontakta mig på min mejladress beatrice_jakobsson@hotmail.com. Och till er andra missa inta dom andra luckorna.
 
1. Skriv i en kommentar att du är med och tävlar.
2. Glöm inte att ange din mejladress

Tävlingen avslutas den 6 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka två eller tre, där du kan vinna en T-Shirt & ett presentkort.

Julkalender - lucka tre

Tävla och vinn ett presentkort från coolstuff.se - En online shop där man får tag på härliga och roliga prylar. Det är extra bra nu till julen då man kan köpa billiga och bra julklappar på nätet. Vinner ni inte rekomenderar jag er att köpa julklappar där. Klika in på hemsidan, tryck här!

1. Kommentera detta inlägg.
2. Berätta vad du hade tänkt köpa om du vann presentkortet.

Tävlingen avslutas den 5 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka två, där du kan vinna en T-Shirt. Dela gärna med dig av min julkalender till dina läsare.

Julkalender - lucka två

 
Tävla och vinn en hemlig t-shirt från Ekologiskatshirts.se - En online shop där man får tag på helt miljövänliga t-shirts med eller utan tryck. Förutom bra kvalité så är det alltid fraktfritt. Och nu har du chansen att vinna en t-shirt helt gratis.

1. Kommentera om du vill ha i dam eller herr modell och vilken storlek.
2. Klicka här för att gilla det här inlägget på bloglovin.

Tävlingen avslutas den 4 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka ett, där du kan vinna en fyll i bok. Dela gärna med dig av min julkalender till dina läsare.
RSS 2.0