Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Hejdå Sverige och Hej Island, lycka!

Bild från google.
 Imorgon börjar min första resa utanför Sverige med klassen, vi åker till Island. Bloggpaus medan jag är iväg på min resa.
Ha det gött mina underbara läsare!
 

Ladan/Rice är en favorit affär för mig!


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Jag köpte sakerna på Ladan som ligger på södra Gotand. Men vill du också köpa färgglada & söta saker så finns det en hemsidan som har precis dom här sakerna. Lättare och billigare att skicka hem istället för att åka till Gotland. Shoppa loss på deras hemsida, länken har ni häääär.

Nu är det nära, inte många dagar kvar!


Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Min pojkvän följde med mig hem i söndags och vi bor här hos mig den här veckan. Mina första dagar i veckan har bestått av skolan, resten av mina dagar kommer bestå av skola & packa. Åker på klassresa till Island på lördag för er som inte visste det. Vad är era planer för veckan?
 

Bilder från våran Donnerdag i skolan.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Donnerdagen är en lekdag & lära kännadag. I år skulle man vara utklädd till en film. Låt bilderna tala, flera bilder kommer snart.

Porträttbilder.

Fotograf - Ulrika Norman | Modell - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm
 
I slutet av sommarlovet träffade jag Ulrika som ni kanske redan visste. Här kommer några bilder på mig som Ulrika fotade. Flera bilder kommer snart, men orkar ni inte vänta kan ni alltid kika in i hennes blogg och kolla på flera bilder. Vad tycker ni om bilderna? Jag gillar dom!

Två bilder från Göteborg.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Bjuder på två bilder som jag har tagit med min nya kamera och mitt nya objktiv. Bilderna är även ifrån min resa till Göteborg, flera bilder från min lilla resta kommer strax upp. Fast först måste jag kolla på alla bilder och fixa dom, men jag skyndar mig. Vad tycker ni om mina bilderna?
 

Ett nytt sagoland för oss båda.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4
 
Sommarlovet är slut och nu är jag tillbaka till min vardag. Skulle vilja ha lite mer ledighet, men lider inte så mycket av att börja skolan eftersom det händer så mycket roligt detta år. Har inte speciellt mycket kvar tills jag är i mål. Berätta gärna vad ni tycker om eran skolstart.
 
Känns faktiskt väldigt konstigt att börja trean på gymnasiet och även att börja sista året på gymnasiet. Mitt sista år på skolan kommer börja med en resa till Island och därefter kommer jag bara ha roliga fotokurser. När våren kommer ska jag försöka hinna med praktik och därefter tar jag studenten. Känns som det här året kommer försvinna på några sekunder. Bussarna till och från skolan är det som jag kommer störa mig mest på.

Ett inlägg från Gotlandsbåten

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson  | Canon EOS 500D + Canon EF 50mm f/1.8
 
Hade tänkt skriva ett inlägg innan jag lämnade Gotland, fast jag hade inte tid till att blogga eftersom jag hämtade min kamera i fredags och ville undersöka den. På kvällen ägnade jag tid till att vara med mina vänner. I lördags började min resa till Göteborg och nu sitter jag på Gotlandsbåten på väg hem. Blev ingen lång resa men har ändå hunnit med Hotell, Rixfmfestivalen, Nordstan och umgås med min pojkväns familj.
 
Några visste redan att jag skulle köpa en ny kamera och här är en bild på min kamera. En sak ni kanske borde veta var att jag bara köpte kamerahuset och inte objektivet som man ska få till. Bilder kommer snart och berättar mer om resan imorgon efter skolan.

Älskar vitt och stilrent!

Jag älskar att kolla på hus och speciellt inredning. Huset ligger på södra Gotland och bilderna kommer ifrån hemnet.se
Vad tycker ni om inredningen och huset?
 

Beställt en Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4

Den här fantastiska kameran och objektivet är på väg hem till mig, känns helt underbart att snart äga två kameror. Har testat kameran och objektivet och det är kärlek i första ögonkastet och jag kommer inte ångra mig. Är det någon som har kameran eller objektivet?

Skal från Idiwa.se

På den här fantastiska hemsidan kan du hitta skal för ipad, iphone och samsung. Det finns inte bara skal på hemsidan det finns även sportarmband till mobilen, pekpennor, pluggar, mobil objektiv, fodral och displayskydd. Kom ihåg det viktigaste av allt det är ingen dyr hemsida.
 
Kolla in sidan, tryck på bilden!

En vecka kvar på sommarlovet!

 Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon 28-80 mm
 
Jag är inte världens bästa på att uppdatera just nu, men tänkte bara njuta av den sista veckan innan skolan börjar igen och därefter är jag tillbaka helt. Mina senaste dagar har bjudit på, släktträff, roadtrip, chillat, umgås med vänner, fikat och lite andra små saker. Vad har ni haft för er?

Kärlek till cupcakes

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon 28-80 mm
 
Tänkte inte berätta något speciellt om mina två senaste dagar, dom har bestått av jobb och mys på landet med min älskling. Under gårdagen bakade vi cupcake hemma hos min syster, något som var otroligt mysigt. Flera bilder kommer i veckan. Vad har ni haft för er?

Ulrika Norman

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Modell - Ulrika Norman | Canon EOS 500D + Canon 28-80 mm
 
Jag älskar att träffa nya personer och lära känna dom. För några dagar sedan fick jag veta att Ulrika var på Gotland och jag älskar att träffa bloggare som ni kanske vet. Genom twitter bestämde vi oss för att träffas och umgås. Under gårdagen träffades vi för första gången, vi satt och pratade men fotade även en liten stund innan jag skule iväg på ett möte. Tack för en mysig stund Ulrika, vi måste ses flera gånger och umgås.

Mer uppdateringar, tillbaka i bloggen!

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon 28-80 mm
 
Först och främst måste jag säga att jag har fått min nya dataladdare och nu funkar datan, det betyder även att jag kommer uppdatera bloggen mer. Under mina senaste dagar har jag hunnit med jobbet, vart med humlan, festat, vart på kubbvm och firat mina små syskon. Dom dagarna har vart helt underbara från mitt håll, det som har vart mindre bra är att sommaren är snart slut. vad har ni hittat på för roligt?

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKLING!

Bilden kommer ifrån min Instagram @beattriicee
 
Som några kanske visste skickade jag efter en ny dataladdare för snart två veckor sedan, här om dagen tog jag kontakt med dom och frågade vart mitt paket är. Dom hade inte skickat paket eftersom dom inte hade sakerna hemma. Tydligen hade dom glömt bort att säga det till mig också. Om två veckor kunde jag få sakerna, men istället beställde jag från en annan sida. Förhoppningsvis kommer sakerna på måndag eller tisdag.
 
Min vecka började med att umgås med en härlig vän medan min pojkvän hade körlektion och uppskrivning. Tiden springer iväg och jag har inte hunnit gjort mycket mer än att jobba och gillat med ett härligt gäng. Man sparar det bästa till sist, min pojkvän klarade uppskrivningen i måndags och uppkörningen i tisdags. Det betyder att han har körkort och jag är överlycklig fast han får körkort innan mig. Grattis världens bästa kille!
RSS 2.0