Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

tänker på dig, hela tiden


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det tisdag fast det känns som en lördag, dagen har gått segt fast det är nog bara för jag inte var i skolan. Hade lätt gått i skolan om jag skulle må lite bättre, men det finns som sagt inget annat att göra.

Fick ett samtal av min pappa förut, kanske runt två tiden. Det var inte det bästa samtalat som jag fått på länge, det har hänt något med min halvbror och han ligger på sjukhuset. Hoppas allt blir bra med dig tänker på dig, tänker inte berätta så mycket mer här på bloggen just nu. Men det här gjorde inte min dag bättre för fem öre, men som sagt nu ska jag bara ta det lungt och kasta mig i sängen. Och jag vet att jag har vart trög med bloggen idag, men ingen lust just idag.

Har ni haft en bra dag?

lyckas jag?


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

För några veckor sen tänkte jag att jag skulle vara med och försöka vinna ett halsband och lyckas jag? yes, jag lyckades vinna. Vad har hänt? brukar inte alls ha så mycket tur när det gäller sånt.

Så igår när jag kom hem, hittade han äntligen detta halsband. Jag har en känsla att jag kommer använda det här haldbandet ofta. Och det är rikigt bra ju, tycker även att Frida kan få en länk till sin blogg. (läänk)

Brukar ni vinna ofta?

du är inte snäll när du ska försöka förklara en sak

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår somnade jag rätt sent och har inte alls sovit så mycket inatt. Men det hade jag inte räknat med heller, idag är jag hemma från skolan eftersom jag mår inte alls så bra. Känner mig riktigt dålig och har ont i huvudet, men hoppas det går över snart.

Idag blir det att plugga och lämna in mitt arbete på något sätt. Får skicka det till vår metor eller något, eftersom jag är ledig imorgon tills på måndag nästa vecka. Men jag skulle kunna gå till skolan imorgon, men känner att jag inte orkar det eftersom jag inte mår så bra idag. För mig händer det inte så mycker idag, mest ta det lungt och vila.

Vad har ni för planer för dagen?
mina nya skor på bilden.

svara på mina frågor, som jag ställer


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Ikväll händer inte så mycket, mest ta det lungt bara. Kanske bara se en film eller något, mer orkar jag inte göra. Inte på rätt humör, fast det kommer jag inte vara på ett tag. Känner mig trött och seg hela tiden.

Fick hem en lite grej idag på posten, men hade tänkt visa er den saker imorgon istället. (orkar inte ta kort på den saken) Annars är det helt okej med mig, jag ska inte klaga. Har inte så mycket mer på hjärtat just nu, min vecka blir rätt lugn. Vara med dom bästa och hittar på något rktigt roligt. och en hel del ledighet, skööönt!

vad gör ni ikväll?

jag vet inte hur jag ska tänka


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Skulle vart hemma runt två tiden, men det blev inte så eftersom jag har gjort annat nu. Jag har verkligen inte vart så nöjd med dagen i skolan eftersom jag har inte vart på rätt humör och mår inte alls så bra. Vi har ändå inte gjort så mycket i skolan, så jag har inte missat något heller. Men varför jag inte mår bra kan vi tar senare orkar inte ta upp det nu, om ni vill veta.

När jag kom till Hemse gick jag och Ewa och tog en fika och pratade en stund. Var även och kollade på ett par skor jag köpte. (lägger upp bild på dom senare) Plus att jag var och klippte mig lite, jag gillar inte att klippa mig. Men känner att jag var tvungen att klippa, men jag klippte mig inte så mycket så det är ju bra. Ikväll händer inte så mycket, bara ta det lungt!

har ni haft en bra start på veckan?

VINNAREN AV TÄVLINGEN ÄR..


VINNAREN ÄR NUMMER ETT

1.
http://stenhoff.blogg.se/ (70 röster)
2. http://igeland.blogg.se/ (6 röster)
3. http://wallinphoto.blogg.se/ (34 röster)
4. http://lisaistheone.blogg.se (43 röster)
5. http://lollosplace.devote.se/ (3 röster)
6. http://fotogeniquee.blogg.se/ (25 röster)
7. http://elviravardet.blogg.se/ (48 röster)
8. http://iamhannah.blogg.se/ (7 röster)
9. http://photosbydavid.blogg.se/ (6 röster)
10. http://mylifeaslinnea.blogg.se/ (2 röster)

Nu har jag räknat alla röstar och det har vart många röstar jag har vart tvungen att ta bort bara för det är många som använder samma IP adress, plus att folk inte skrev sin mailadress. Men jag har räknat alla röstar och har vart sträng mot alla och gjort det rätt för den som lyckas sammla fest röster. Jag är glad att ni alla vart med och försökt, bättre lycka nästa gång, och följ min bloglovin om ni inte vill missa mina andra tävlingar som kommer någon gång!

Till vinnare vill jag säga, GRATTIS, du är värd att vinna efter allt ditt jobb med alla dina röster. Nu vill jag att du skriver din adress till mig så vi kan skicka hem din reflexskärm, kontakta mig inom kort. (beatrice_jakobsson@hotmail.com)

nivå tio där vart du, nu är du på nivå noll igen


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Kvällen blir rätt chill, tror jag ska lägga mig ner och bara se på tv eller en film. Orkar inte göra så mycket mer, inte allt taggad att göra något annat! Men det är så det ska vara på söndagar, man ska bara ta det lungt.

Just nu känner jag att jag inte humör, mår inte alls så bra heller. Har just ätiti mat, eller pappa fick tvinga i mig mat. I fredags åt jag mat med Emma men annars har jag bara ätiti nudlar och det är inte mycket på en hel helg. Ibland kan det bli så här, men jag vet varför jag inte kan äta och jag känner att just nu finns det inte så mycket att göra åt saken. Får helt enkelt hoppas att allt släpper sig och att jag kan börja äta normalt imorgon igen. Men jag har iaf fått i mig lite mat och det är ju bra!

Har ni gjort något mysigt på morsdag?

kommer du verkligen klara det här?

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Tiden bara springer iväg just nu, men det kanske bara är för just mig? Förlåt att jag inte skrev något i fredags eller något igår, men jag har haft fullt upp hela helgen. Mindre data och gjort mer saker, riktigt skönt tycker jag! Ifredags åt jag middag med underbara Emma, sen åkte vi ut till Dalhem på lite äventyr och träffade två kompisar.

Igår var jag med en kompis och sen har vi vart ute och gått och sett film och bara tagit det lungt. Känns som jag även sovit bort hela helgen, eftersom jag känner att jag inte gjort så mycket. Men om jag tänker efter har jag gjort många små grejer som har tagit tid! Idag har jag inte gjort så mycket, tiden har bara gått fort. Det är även morsdag idag, men hinner inte träffa min mamma, får träffa henne i veckan. Men jag har vart social mot min bror som har kommit hem. SKÖÖÖÖNT!

Jag har haft en as bra helg, fast tiden bara gått fort!
hur har ni haft eran helg?

dina ord gör min dag


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

förlåt men har inte haft tiden med bloggen, men tillbaka nu!

du väljer själv men gör du det rätta?


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu är jag hemma efter min sista skoldag denna vecka, jag hade tänkt att den skulle vara mycket bättre. Men ska inte klaga det har iaf vart fint väder. Har bara haft foto och idrott idag i skolan, helt okej!

Snart kommer nog Emma på besök så ska vi se vad vi hittar på och vad vi ska göra. Det finns ju säker jättemycket som vi kan göra. Senare ikväll händer något inte så mycket. En sak jag tänkte på igår när jag läste tidningen och radion var ingång, på radion sa dom 20 saker som hänt i Kinte dom senaste månaderna och det är allt mellan hot till inbrott, helt sjukt! Varför ska allt hända i Klinte är min fråga? Tycker det jämt handlar om Klinte nu för tiden. (ingen kanske bryr sig, men jag stör mig på det)

Har ni bra väder idag hos er?

du vet inget om mig längre

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Sitter i skolan och snart är det lunch, efter lunchen är det bara idrott sen är det äntligen helg för min del. Mina planer för helgen blir att vara med dom bästa, så för min del kommer det bli mindre blogg. (men jag berättar mer om det senare ikväll någon gång) Efter skolan ska jag först träffa bästa Emma, har saknat henne. Plus att jag har lite saker som jag måste säga till min älskade kompis. Det bästa med helgen är att min kära bror kommer hem, äntligen ♥

Vad har ni för planer för helgen?
(glöm inte bloglovin, tävlingen eller gilla min facebook)

fredag, är det inte underbart?

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Fredag, hur underbart är det inte? Jag känner bara hur skönt det ska bli och vara ledig och få koppla av lite. Har inte så mycket planer för helgen annrs, bara ta det lungt och njuta! (inte min hund på bilden, det är min pappas nya tjejs hund)

Idag i skolan händer nog inte så mycket, bara lite foto och sen blir det idrott. Det kommer bli en riktigt bra dag på slutet av skolvekckan och nästa vecka blir det bara två dagar i skolan sen blir det lång helg igen. Kan det blir bättre? Nej tror nog inte det, eller hade vart skönt med sommarlov också. Men det det är inte långt kvar, så jag orkar vänta tills dess!

Ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma
(glöm inte bloglovin, tävlingen eller gilla min facebook)

ditt val, blir mitt öde

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min kväll har vart så sjukt seg, när klockan var 17:00 tänkte jag nästa gå och sova men då var klockan inte alls lika mycket som jag hade tänkt! Det är inte bara kvällen som har vart seg, till och med min data när jag skulle fixa lite nya bilder som jag tog förut!

Tack till mina bästa läsare ni är underbara. Tack för att ni gillar mina bilder, min blogg och min text. Blir riktigt glad av att höra era ord. En sak till tack till alla som gillar min rubrik i inlägget under ''om man inte gör fel, lär man sig inget'' Som ni sa, texten stämmer och jag säger inte jag håller bara med. Texten stämmer!

Vad har ni gjort för mysigt ikväll?

om man inte gör fel, lär man sig inget

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, tog just en paus från mitt pluggande. Började plugga när jag kom hem runt fyra tiden och jag är snart klart med mitt arbete bara lite kvar sen är jag nöjd. Kännde att jag var lika bra att plugga när jag kom hem, annars skulle jag bara fasnat här vid bloggen och det skulle inte slutat så bra, tror jag!

Idag i skolan har det var rätt lungt, men ändå lite för segt. Haft engelska hela dagen, det var nog det som gjorde allt segt. Ett minius var att vi skulle göra klart vårat arbet, spela in våran röst när vi pratar på engelska och använda det i våran film. Men ett plus med hela dagen var att jag är klar med engelska A. Annars har dagen var helt okej, fint väder men blåser ännu lite för mycket. Men hörde att det skulle bli värre väder i helgen, ogilla!

Har ni haft en bra dag, snart helg vad händer?

(glöm inte bloglovin, tävlingen eller gilla min facebook)

face the world with a smile


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Det är inte våran katt på bilden, vi tar bara han om den ett tag!


Idag är det torsdag fast det känns som en måndag, bara för jag var ledig igår så fick jag för mig att det var söndag. Idag i skolan blir det en hel del engelska och små pyssel skulle jag kunna tro. (händer inte så mycket dom sista veckorna)

Efter skolan har jag inga planer, det blir nog ingen träning eftersom jag inte kan ta mig till träningen igen. Jag börjar ogilla det här att jag inte kan ta mig, det kommer bli så mycket lättare i sommar. Så jag får väl vänta tills det, men jag vill verkligen inte. Men jag har inget val, känns det som. Kan det bli sommar nu så jag kan få träna, dom tror väl säkert att jag slutat snart!

ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma.

(glöm inte bloglovin och tävlingen längre ner)

“if you can dream it, you can do it.”


Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Bjuder på en bild som är tagen för några veckor sen, eller kanske en månad sen. Har inte pluggat så mycket, fast jag jämt säger att jag ska plugga så blir det aldrig av. Men jag får inte dra ut på det längre, det måste bli klart snart! Men jag har iaf fått svar på mina frågor, så nu kan jag jobba vidare nu men jag tänker nog ta och lägger mig istället!

Jag har lite bildbirst just nu, men jag känner att det finns inget att ta kort på just nu. Vill inte gå ut, när det är kallt plus att man nästan håller på att blåsa omkull.. Inte OK, att det ska blåsa så mycket!

Vad har ni för planer för kvällen?
följ mig via bloglovin och glöm inte tävlingen längre ner!

jag kan säga allt till dig


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har verkligen inte haft ork till att blogga idag, först när jag vaknade så hade jag inte tid. Har vart på pappas jobb ett tag idag också, så har jag inte haft tillgång till datan. Och kvällen blir det att plugga, jag måste försöka få allt klart!

Jag är inte på toppen humör, trött och mycket att tänka på. Jag taggar tills det är helg, ska bli så skönt med lite helg. Plus att jag får lite extra pengar denna månad för att jag jobbat, det låter riktigt bra! Jag ska lägga under pengar, men jag måste köpa lite kläder så i helgen blir det nog att handla lite kläder, taggad!

Vad har ni gjort idag, i det fina vädret?
(glöm inte bort tävlingen längre ner i bloggen)

skönt att få prata med dig igen!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Mina planer för kvällen blir att vara med familjen, plugga, städa, tv och sova. Så jag hade tänkt att låta bli att sitta vid datan mer för idag. Men vi får väl ser hur det går, kanske kommer och sätter mig vid datan en stund sen. Men kan inte lova något, skulle vart skönt att få lite saker fixade nu inför flytten. Men jag hör av mig om jag har tid, senare ikväll. Men jag lovat inte något!

Om jag inte skulle höra av mig senare ikväll hoppas jag att ni får en jättebra kväll. Så hör jag av mig imorgon när jag vaknade eller senare mot dagen, får helt enkelt se när jag har tid!

Missa inte tävlingen, du kan vinna ett kamerasmycke!

röd som i kärlek


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Fick åka hem och plugga förut, så nu sitter jag och pluggar och hade tänkt ta en paus och vara social med min pappa eller något. Senare händer inte så mycket, jag ska se till att plugga mer ikväll och sova för jag är så grym trött!

Om man inte räknar med allt pluggande så har jag haft en bra dag, tråkigt att vädret ska vara så dåligt. Men jag sitter nästan och hoppas på att det ska åska och blixtra ikväll. Hade vart så sjukt mysigt, så länge man inte är själv hemma eller något så är det mysigt. Nej nu ska jag fixa lita saker och sen fortsätta plugga, skriver senare.

Har ni mycket plugg och jobb inför sommarlovet?

tre saker jag vill kunna

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Sitter i skolan och ska snart börja plugga igen, det börjar verkligen närma sig med sommarlovet. Det ska bli så skönt det är bara tio eller nio dagar kvar för mig. plus att jag är extra nöjd med mina betyg som jag kommer att få.

- Jag vill kunna åka longboard, jag vill ha en och sen lära mig att åka. Det känns som det är en rolig sak som jag kommer ha mycket nytta till. Men jag har mycket annat som jag måste lägga pengar på, men får jag chansen att köpa en eller få en longboard så tackar jag självklart ja!

- Jag vill kunna sjunga, inte sjunga för att vara med i Idol eller något. Men bara kunna sjunga bra för att göra det typ på barndop eller något annat för dom som jag känner. Har inte en jättedålig röst, men hade inte vart fel att få lite bättre.


- Jag vill kunna spela gitarr, det hade vart riktigt roligt! Tycker även det är snygg när killar kan spela gitarr eller när man sitter några vi stranden och grillar och någon spelar gitarr, underbart!

Vad vill ni kunna göra?
följ mig via bloglovin
och glöm inte tävlingen här under!

fortfarande världens bästa fast med mindre respekt


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Godmorgon bloggen och mina underbara läsare ♥ Idag är det tisdag och jag har lite planer för dagen och det blir skola och plugga och lite annat! Det blir mycket plugg i skolan och hemma den här veckan, så bli inte sur ifall jag inte hinner med bloggen.

Jag hör av mig senare eller när jag kommer hem, har inte tänkt klart om jag orkar skriva ett inlägg sen. Får se hur mycket jag måste plugga och hur mycket jag har att göra klart innan jag går på sommarlov. Dock är jag jättetrött fast jag sovit fler än 8 timmar, men jag blir nog piggare snart kan man hoppas!

ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma.
skriver senare, efter skolan. (missa inte bloglovin och tävlingen)

pannkakor är alltid gott!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag vet att jag inte är så omtyckt av mina läsare när jag lägger upp mat bilder, hihi förlåt! Åt just pannkakor med min lillasyster, eftersom pappa inte var hemma fick vi fixa det själva. Ikväll finns det inte så mycket att göra, om jag inte somnar tidigt ska jag försöka sätta mig och jobba med samhälle, känner lite panik när det gäller arbetet!

- Alla blir lika paff när dom får veta, att jag hatar att äta mat när folk är i närheten. Jag klarar av att äta mat hemma hos min familj och släkten. Men det är lite svårt att äta mat hemma hos mina vänner, dock vet jag inte varför. Jag tycker det bara är jobbigt och att folk ska se på mig när jag äter. Men att äta i skolan eller ute på en restaurang, är inte lika jobbigt. Jag äter helst inget om jag inte behöver, kan gärna hålla mig ett par timmar istället för att äta hemma hos vänner. (dumt?) kanske det, men det är så det funkar just nu. Det blir nog bättre någon gång, när jag känner att det inte är jobbigt längre!

Vad har ni för planer för kvällen?
följ mig via bloglovin
och glöm inte tävlingen här under!

Tävling - ett kamerasmycke


Eftersom att det var så många som vill vara och tävla i min blogg så har jag fixat en ny tävling där jag hoppas lika många är med och att det blir en lycklig vinnare. (vill ge något till er alla, men kan inte)

Hur är jag med i tävlingen?
För att tävla om ett valfritt kamera-smycke från Becca Design, allt du behöver göra är att skriva ett blogginlägg där du skriver vilket av kamera-smyckena du vill vinna och varför. (det räcker med en länk, ni behöver inte lägga upp bild på vilket ni valt) Skicka sedan en kommentar i det här inlägget med en direktlänk till din motivering. du får även skriva lite annat i ditt inlägg och ladda upp bilder eller något annat som du brukar göra.

i inlägget ska det vara:
-Motivering varför du vill vinna det smycket du valt ut.
-Länk till detta inlägg och till http://www.beccadesign.se/tag-kamera.html
- Och länk till smycket och vilken färg.
Tävlingen pågår fram till 15 juni.

gillar du min blogg, följ mig på bloglovin eller gilla mig på facebook
(kolla min meny)

tiden går jättefort!


Foto: Torsen eller någon annan, kommer inte ihåg.

Nu tycker jag tiden går för fort, snart är det sommarlov? Och jag har snart gått på medieprogrammet, ett helt år. Det är helt sjukt, tycker det går snabbt och så mycket man förändras. Det här är två bilder som jag klippt ihop, från agusti 2010.

Idag i skolan har vi gått igenom vad vi har kvar och hur mycket vi ska jobba. Betygen ska vara klara snart, vi kommer bara närmare och närmare sommarlovet. Det ska bli skönt, men det är läskigt hur snabbt året har gått. Har även fixat lite bilder idag och annat skoj i skolan. Fast jag var as sur när jag vaknade imorse så har jag haft en riktigt bra dag!

Har ni haft en bra dag idag?
Kommer en tävling till senare ikväll, missa inte den!

Tävling - rösta på den bilden du gillar

1. http://stenhoff.blogg.se/

2. http://igeland.blogg.se/

3. http://wallinphoto.blogg.se/

4. http://lisaistheone.blogg.se/

5. http://lollosplace.devote.se/

6. http://fotogeniquee.blogg.se/

7. http://elviravardet.blogg.se/

8. http://iamhannah.blogg.se/

9. http://photosbydavid.blogg.se/

10. http://mylifeaslinnea.blogg.se/
Det har inte vart lätt att välja ut tio bilder ifrån 80 bidrag, det var nog det svåraste jag gjort. men jag drog ut alla bilderna på datan och satt och kollade på alla flera gånger. och tillslut tog jag bilderna som jag gillade bäst och sen letade jag efter upp bloggen som tillhör med bilden. Tack till alla ni som skickade in bidrag. Alla var jättefina men tyvärr kan ju inte alla bli finalister. jag skulle vilja ge er alla något, eftersom ni har så sjukt fina bilder. (om din bild är suddig är det bara för att du inte laddat upp den som jag vill) tack till er alla och lycka till!

REGLER FÖR ATT RÖSTA:
- Skriv nummer eller bloggadress till den du vill rösta på.
- Du får bara rösta en gång.
- Din mailadress eller bloggadress måste finnas med.
- Du får rösta på ditt eget bidrag.

Röstningen avslutas: 29 maj kl. 22:00, vinnaren presenteras därefter på måndagen.
Pris: Reflexskärm 5i1 från
johanpixels.se/webbshop/.

TÄNK PÅ ATT JAG KOLLAR PÅ IP ADRESSEN OCH JAG GODKÄNNER KOMMENTARERNA FAST DOM INTE ÄR MED. JAG HAR KOLL PÅ RÄKNINGEN SÅ DET ÄR LUNGT FÖR ER SOM UNDRAR! PLUS OM DU INTE SKRIVER MAILADRESS ELLER BLOGGADRESS RÄKNAS DET INTE!

jag vill se dig varje dag

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Ikväll blir det att vi att ta det lungt, kanske lägga sig ner i sängen och se en film. annars händer inte så mycket mer, kan vara skönt att ta det lungt eftersom jag är trött och det är skola imorgon igen.

Bjuder på en bild från idag, det blir en bild på Kristina och Johannes, fast Johannes syns kanske inte riktigt! men vi har haft en underbar dag och jag är nöjd med den. hela min helg har vart superbra, nöjd med att vara med dom man älskar mest. det är nog det bästa av allt, så länge jag får vara med dom är jag glad. sen vad vi gör är kanske inte lika viktigt varje gång!

har ni haft en bra helg?
missa inte tävlingen som avslutas ikväll vid 00:00 (tryck här)

110 dagar kvar, snart min tur!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

vårbild

Oj, vad min bror blev rädd och visste inte vad han skulle säga när vi står 30 personer vid dörren. och han visste inte om det, nu har det verkligen kalas här hemma hos honom och vi har ätit lite pannakotta och annat gott!

Kan hoppas att jag med får sån här bra dag som han fått, jag fyller år om 110 dagar och det är inte långt kvar. då fyller jag 18 fast det känns inte som jag gör det, men det kommer bli riktigt roligt när jag fyller år. är grymt taggad tills jag fyller år!!

vad har ni för er just nu?
missa inte tävlingen som avslutas ikväll vid 00:00 (tryck här)

snart blir det kalas


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

randombild

Nu har min bror gått iväg med Kristina och Jakob bort till icamaxi, han fattar inte varför han måste gå ditt för att handla mjölk med Kristina. Men det är så att snart kommer hela min familj vi blir runt 30 personer och då ska vi fira Johannes fast han inte vet om att vi är här så när han kommer in genom dörren kommer han bli lite paff!

Jag tycker det kommer bli riktigt roligt, så ska vi äta lite goda saker och ha lite lekar och sånt där mysigt! nu ska vi börja fixa allt innan dom är tillbaka, när jag fyller år vill jag med ha sånt här! (jag tycker det skulle vart roligt) ett tips till er som vill göra något roligt gör en överraskings fest till din nära och kära!

vad ska ni göra för mysigt idag?
missa inte tävlingen som avslutas ikväll vid 00:00 (tryck här)

dina ögon är bara för underbara

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår tog jag det rätt lungt, såg lite film och gick och la mig rätt tidigt. men jag sov kanske inte så många timmar inatt istället och nu har jag vart ute i det fina vädret. därför har jag inte skrivit i bloggen, nu blir det att fixa sig och sen har jag lite andra planer för dagen. (det kommer bli as kul, men kan inte skriva vad det är ännu)

Annras är det helt okej, trött och lite små hungrig. senare ikväll blir det att åka hem och fixa lite saker och sen är det bara att tagga för en helt ny vecka. det kommer nog blir bra, om allt blir som jag vill.

vad gjorde ni går? och vad ska ni göra idag?
missa inte tävlingen som avslutas ikväll vid 00:00 (tryck här)

sommarkänsla på högnivå


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Hinner inte skriva här i bloggen, men kan säga att jag har haft en bra dag. Vi har spelat spel och vart ute i solen, åt just glass med min storesyster och lillesyster. mums, sommar känsla på högnivå. men nu måste jag dra vidare för att vara med en kompis, hör av mig imorgon på dagen. skulle kunna tänka mig runt ett tiden eller något liknande, ha en as bra kväll!

och glöm inte bloglovin och fototävlingen!

nu blir det att planera flera veckor framåt!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

tack så mycket, http://www.personligalmanacka.se/

Jag blir alltid lika glad när jag får post, som igår när jag kom hem från skolan så var det post till mig. och äntligen hade min almenacka kommit. jag tänkte först ha en bild på framsidan och baksidan, men kunde inte välja vilken. men jag blev super nöjd med den och ska börja planera mycket nu och se till att skriva in allt!

Vill även påminna er om fototävlingen där ni kan vinna en reflexskärm, jag utser några bidrag på måndag men ni kan bara anmäla tills den 22 maj 00:00. Jag kommer även ha flera tävlingar snart för er som kanske inte vill vara med i just en fototävling.

följ gärna min blogg om du gillar min blogg.

bra väder på Gotland


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Vädret här på Gotland är underbart, var just ute med Kristina, Johannes och Fanny. Underbart att vara ute och gå, men då ska man se till att inte ha så mycket kläder på sig. som jackan den kan man lämna hemma under dagen för det är så sjukt varmt!

Just nu blir det bara att ta det lungt med dom bästa och se till att vara ute i solen om jag inte får ont i huvudet. mer planer har jag inte för dagen, mest ta det lungt och det gillas!! vad har ni för väder?

ett samtal från dig, gör mig alltid glad


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Min kväll igår var helt okej, men den kunda vara lite bättre. Det blev lite chill fest, hemma hos Emmas klasskompis. Och det var riktigt roligt att träffa lita nytt folk, kände bara två stycken där. det var lite roligare mot slutet det kan jag självklart säga, runt två på natten cyklade jag hem och gick och la mig.

Nu är klockan runt halv nio och jag är upp? sovit sex timmar och dagen kommer inte sluta så bra har jag en känsla av. min syster kom just hit, så vi ska ta och hitta på något, men vad vet vi inte ännu. min dag kommer bli lite chill med några i min familj och ikväll en kompis. plus att världen går ju under idag, men det tror jag inte på för fem öre.

vad har ni för planer för idag och hade ni roligt igår?
GLÖM INTE TÄVLINGEN OCH BLOGLOVIN!

woop wopp, taggad för helgen!


Foto: Fanny Jakobsson (min lillasyster)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

En bild på mig och min bästa pappa, älskar dig!

Idag i skolan gjorde vi inte så mycket, eller inte innan lunch. Efter lunchen hade vi gympa och vi visste att vi skulle åka rollerblade. Går inte att förklara hur taggad jag var, det var nog det roligaste jag gjort på länge. Vi åkte 7.1 km på kanske 20-30 minuter, rätt bra gjort av oss! (har inte åkt på år och dar)

Nu är jag hemma och ska fixa mig, vara social mot mina syskon och sen taggar jag för kvällen. ska vara med bästa Emma och vi ska ha så grymt roligt. Imorgon blir det lite mys med familjen och på kvällen blir det en kompis. söndagen då blir det också lite chill med några som jag gillar, det blir en as bra helg!

jag ska fixa mig och sen in till visby, får se om jag hinner skriva ikväll.
vad ska ni göra? från mig till er: ha en as bra helg!

GLÖM INTE BORT TÄVLINGEN OCH BLOGLOVIN!

du är min och kommer alltid vara min

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm (lite bildbrist, så gjorde om en bild)

Sitter i skolan med halva klassen och jobbar, fast vi inte gör så mycket just nu. sitter och lyssnar på musik och fixar lite i photoshop och chillar i skolan. visst låter det som en bra start på min fredag och det kan vara skönt för jag är så sjukt trött idag. och behöver ta det lungt om jag ska orka med hela kvällen.

Ikväll blir det att vara med bästa Emma och jag är sjukt taggad för att träffa henne. Mina ord till den tjejen går inte att förklara, först är hon helt underbar. plus att hon är den man kan lita på upp till 120% äkta vänner gillar jag och det är precis vad du är. gör vi små misstag, så kommer vi alltid reda ut det på ett moget sätt! allt för dig, fast det vet du gumman.

GLÖM INTE MIN FOTOTÄVLING DÄR NI KAN VINNA EN REFLEXSKÄRM!
(skriver när jag kommer hem och glöm inte bort att följa min bloglovin)

du blir en annan person i mina ögon


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Klockan blev så mycket innan jag kom hem och gick och la mig, somnade kanske vid tolv och är uppe nu. Först var vid i stan vid min bror och fikade lite vid honom, det var riktigt mysigt! senare åkte vi ner till folingbo, där min halvsyster bor och hälsade på dom och firade Oliver ett tag. Efter blev det Icamaxi och sedan var det dax att äntligen åka hem, jag är jätte nöjd med dagen. Har fått vart med några delar av min familj och det är det bästa jag vet!

Idag är det fredag, underbart och skönt att det snart är dax att vara ledig från skolan. Idag har vi gympa och då ska vi åka rollerblade, några kilometer och sen har vi även foto. Hoppas tiden går snabbt i skolan, för jag vill bara komma hem och på börja min helg. Har lite planer, träffa mina bästa vänner, vara med min familj det är nog det jag har planerat för helgen.

Missa inte tävligen längre ner i bloggen och inte bloglovin heller.
ha en bra dag idag i skolan, jobbet eller hemma. jag hör av mig senare under dagen.

jag är inte blind, sluta spela ditt spel


underbart att det är så måga som vill vara med, men till dig om inte är med, se till och anmäl dig du har fram till söndag att anmäla dig. det är inte så svårt, jag lovar dig. det är alltid bra att chansa, du förlorar inget på det!

Woop, woop snart är det helg är det inte helt underbart? Jag gillar att det snart är helg, bara en dag kvar i skolan sen ska jag verkligen bara njuta av helgen. Idag i skolan har det var rätt lungt, och det gillas av mig. Har jobbat lite och sen har hotell och restaurang på våran skola bjudat på tre rätters, mycket gott!

Efter dom två timmarna med god mat och sällskap, så fick jag äntligen ha mitt sista prov i Engelska A. Jag hatar att prata på engelska, men det gick rätt bra och jag är nöjd! Jag hinner inte skriva så mycket mer, ska snart dra vidare för att fira Oliver och Johannes som fyller år idag. Hör av mig när jag är hemma, det blir nog mer mot kvällen.

har ni haft en bra dag, vad har ni gjort?
följ mig via bloglovin, om du gillar min blogg.

Grattis till min bror & Oliver


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Bilden har vi sett förut, men ni kan få veta varför jag lägger upp den igen. Först tycker jag om bilden sen grabben som är på bilden är även min bror. Han blir 20 år idag och jag vill bara säga att jag älskar att jag har dig som bror. plus att min halvsysters barn Oliver fyller också år idag han blir 16 år. Grattis till dom två, vi ses senare grabbar!

Idag är det torsdag och det blir en hel dag i skolan, ska bli skönt! det var rätt tråkigt att vara hemma igår, satt bara vid datan och pluggade. så något bra gjorde jag igår, men det var inte det roligaste jag gjort, plus att jag känner mig rätt duktig! ikväll får jag se vad som händer, har lite planer men inte helt säker ännu hur det blir.

GLÖM INTE MIN FOTOTÄVLING DÄR NI KAN VINNA EN REFLEXSKÄRM!
(får se hur mycket jag uppdaterar bloggen idag, men annars glöm inte bort bloglovin)

allt för dig

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Inte mycket plugg för min del, hade precis börjat plugga då mobilen ringer och jag var tvungen att fixa andra saker. fick verkligen panik, och var tvungen att lämna plugget. vi har betallt min lillebrors och hans vänners bio biljetter, men man var tvungen att ha med sig nummret som står på baknomatkortet. men det gick inte alls så bra för oss att få tag i min pappa, så han kunde förklara dom tre sista siffrorna. så det var lite problem där och sen ville jag inte plugga bara för jag blev sur.

Annars ikväll, händer inte så mycket. ska försöka sova tidigt, men det blir aldrig så tidigt som jag har tänkt. men vi får väl se hur det blir, vi hoppas på det bästa. För jag är så grymt trött och behöver sova om jag ska orka med dagen imorgon.

GLÖM INTE TÄVLINGEN LÄNGRE NER I BLOGGEN!

ingen kan vara perfekt!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

bjuder på en bild en ego bild, som är tagen för några månader sen.
måste fortsätta och plugga om jag orkar.

din doft känner jag hela tiden


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Plugga och spotify, och jag får mycket gjort. Men nu ska jag nog ta en paus för idag, kanske jobba lite mer ikväll men får se vilke humör jag är på. kanske orkar vem vet, men tror inte det eftersom jag vaknade as tidigt istället.

Nu ska jag ta och hitta på något annat en stund kanske, gå ut och ta lite kort eller ut och gå eller något annat mysigt. Får se vad jag hittar på och till er alla glöm inte bort tävligen!! ni kan vinna en reflexskärm, ni kan alltid chansa. för du kankse har just den bilden som jag kommer välja ut! anmäl er till tävlingen och sen önskar jag er lycka till!

(länk till tävlingen)

ni kan gilla mig på facebook


Det här är min sida på facebook, där du skriva och ha kontakt med mig. Om man nu skulle vilja ha kontakt med mig och ha lite koll vad som händer i min blogg. Alltid roligt och se när någon skrivit i min logg eller något.

Men nu är det bara jag som ska skärpa mig lite, har vart usel på att uppdatera på den här sidan. Men har fixat lite och är mer taggad den här gången. Jag ska vara inne på den här sidan lika mycket som jag är inne på min egen facebook, och då lär jag kolla till den flera gånger per dag. det är jättebra tycker jag, gilla om ni vill. (tryck här)

Har även försökt fått lite ordning på min sida jag jobbar med, men lyckades inte så bra. Får ta och jobba med den i skolan istället! Så nu är det bara jag som ska orka och börja plugga och sen känner jag mig rätt klar för dagen.

Tack till er alla som gillar min blogg på facebook och följer mig på bloglovin.
Men missa inte tävlingen!!

du förstår hur man tänker

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

det här är en bild på min lillebror ♥

Imorse vaknade jag runt 06:30, fast jag hade sovmorgon. Men det var helt klart värt att gå upp för att hjälpa pappa, min lillebror hade sovit vid min andra bror och skulle med båten idag. Så vi var tvugna att få tag i han och fixa lite annat. Snart åker han utomlands också, på torsdag åker han utomlands till Polen. Och kommer hem den 28 maj, hur ska jag klara mig?

Somnade om runt sju, när jag fick veta om han kom med båten eller inte. Jag kanske sov en timme eller något, men mer klarade jag inte av att sova. Hatar att drömma mardrömmar, det är det värsta jag vet! Så jag kände att det var lika bra och gå upp, så jag har vart vaken ett par timmar nu. och kanske borde börja plugga lite.

vad ska ni göra idag? har ni fint väder?
GLÖM INTE TÄVLIGEN HÄR UNDER!

Tävling - vinn en reflexskärm

Nu startar jag en fototävling i samarbete med johanpixels.se/webbshop och priset blir en reflexskärm 5 i 1 80cm. Vet att många vill vinna en reflexskärm. Så passa på medan ni får chansen att vinna en, jag vill även att ni ska veta att jag väljer inte ut birdag bara för jag känner den som tagit bilden.

Tema:
Vårtecken.

Delta i tävlingen:
Leta upp en bild du vill tävla med och ladda upp den på din blogg. Det som ska finnas med i tävlingsinlägget är bilden, direktlänk till johanpixels webbshop och en länk till detta inlägg. Inlägget ska bara handla om tävlingen. Skicka sedan en kommentar i det här inlägget med en direktlänk till ditt bidrag. jag väljer ut några bidrag den 22 maj, som ni kan rösta på.

Regler:
- Bilden ska vara fotad utav dig.
- Bilden måste vara stor så det får plats på min blogg.
- Du får endast anmäla en bild, alltså inget kollage.
- Du ska gilla detta inlägg på bloglovin
- Bidraget ska vara inskickat senast den 22:maj 00:00

bidragen kommer upp på måndagen.

en tävling pågång!

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Ni förstår inte hur ont i ryggen jag har just nu, tror jag får panik. Att jobba tre timmar och sitta på golvet och böja ryggen är ingen höjdare. och det visste jag redan när jag började jobba, men hittade inget annat sätta att jobba utan att få ont i ryggen.

Ikväll händer inte så mycket mer, jag ska förbereda en tävling där ni kan vinna något superfint. så imorgon gäller det att ni har koll i min blogg så ska ni få vinna något superfint, jag lovar ni kommer gilla det. Eller iaf ni som har fotbloggar eller tycker om att ta kort. Kolla in i morgon så du inte missar tävlingen.

vad ska ni göra ikväll?

plugga? nä, jobba först!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

precis när jag hade börjat plugga så kommer pappa hem med massor av jobb till mig. nu blir det att jobba och senare ikväll blir det lite plugg och annat skoj! (fast har redan jobbat en timme, nu blir det att fixa allt annat som är kvar) det kommer ta mins två timmar till, men man får ju pengar det är såå jag tänker aif (y)

detta kommer bli svårt för dig!

bjuder på en bild som jag har på skolans data.

Sitter i skolan och arbetar och känner mig duktig, har kommit rätt långt på mitt arbete. Ska arbeta lite mer när jag kommer hem och sen i morgon också, väntar även på några frågor som jag ska ha i mitt arbete.

Annars idag har jag och några tjejer vart och filmat som vi ska klippa ihop sen använda i ett arbete. På torsdag ska vi fortsätta och jobba och filma lite. Men just nu taggar jag för sängen, eftersom jag är så trött. Men får försöka hålla mig vaken, nu när jag snart ska åka buss och ska se till att hålla mig vaken tills jag ska sova ikväll. vet inte om jag kommer lyckas!

vad har ni för er denna tisdag?

trött tjej som är uppe vid 05:38


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm + Reflexskärm 5 i 1 (110cm)

Igår gjorde jag inte så mycket, tog det mest lungt och såg film. Medan jag är i skolan, bjuder jag på en bild på min lillasyster. Gillar att färgerna är ljusa, tänker bara mer och mer på sommaren. och snart har man sommarlov, tiden går så snabbt!

Idag i skolan har vi engelska och samhälle, så det blir en hel del plugg idag skulle jag kunna tro. Eller iaf på eftermiddagen, nu ska jag ta bussen till Visby för jag och några ska spela in lite saker i Visby. Annars händer nog inte så mycket mer i skolan, en vanlig tisdag. och imorgon är man ledig igen, eller vi ska jobba hemma om vi har något att jobba med. som alla andra onsdagar, man får mycket gjort om man jobbar hemma. (tycker jag)

ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma

lite nya saker hade aldrig vart fel!


sakerna är i från IKEA!


Jag hittade mycket saker som jag vill ha, eftersom vi ska flytta och sen så är det bara snevägg i hela mitt rum. Då åker nästan alla möbler bort som jag har i mitt rum just nu. Men jag tänker inte slänga det, eftersom det är nästan nytt!

Har även ätit mat och jobbar en timme och tänkte lägga mig ner och se en film eller något. Försökte planera min vecka med pappa just, men det gick ju inte alls så bra. för han har möte på dom dagarna jag inte vill att han ska ha möte. det blir väl att hoppa över några träningar den här veckan också. men vi får se hur det blir, vill träna fotboll!

det finns något, men vad vet jag inte.


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm + Reflexskärm 5 i 1 (110cm)

Har vart ute och tagit lite bilder på min lillasyster, sen tog hon några bilder på mig. Tänkte sätta mig ner och fixa lite bilder och ta och jobba på en sak. Har även hunnit att städa mitt rum, för det såg inte alls bra ut. Men jag antar att det är så det kommer se ut när man ska börja flytta och lite sådär, tänkte även ta och kolla på lite möbler bara för roligt plus att pappa ska snart till IKEA!

Tänkte även ta upp en fråga som jag fått förut, heter du Beatrice eller Bea? Jag heter Beatrice och säger ofta Beatrice om någon frågar vad jag heter. Men kanske efter 5 minuter jag har vart med den personen fattar dom själva att dom kan säga Bea. Sällan jag hör mina vänner säga Beatrice, eller den sista tiden har jag fått hört ordet Beatrice jättemånga gånger och det gillar jag. Fast jag gillar Bea lika mycket, men blir lite gladare när folk säger Beatrice eftersom jag sällan får höra det.

lite små kär blir man


Lite små kär blir man, den är i från Gina Tricot!

Jag har vart vaken länge, men inte gjort något ännu. Måste ta och göra något, annars kommer bara dagen springa iväg som igår. Funderar om jag ska ta med min syster ut och ta lite bilder, men det värsta är att hon är med sina vänner. Så hon kommer inte vilja följa med mig ut, så får hitta något annat som jag kan göra.

Annars har jag inte så mycket planer för min dag, skulle vart skönt att fixa en ny header här i bloggen. Men har verkligen inte ork till att anstränga mig. Nu ska jag gå och äta frukost och sen gå ut i solen, det låter toppen (y)

har ni några planer för dagen?

tänk alla underbara kvällar med dig i sommar


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår satt jag och såg big brother och åt fruktsallad, hade även godis men valde fruktsallas istället. det är mycket godare än godis tycker jag. såg även filmen ''ps. i love you'' en av dom bästa filmerna jag sett. det finns många bra filmer, men det här är den finaste filmen jag sett. skulle kunna se den 10 gånger per dag om jag vill.

nu ligger jag säker och sover eftersom det här är ett tidsinställt inlägg, jag borde vara i skolan. men eftersom mina små syskon är lediga och bussen inte går kan jag inte ta mig till skolan. lite små drygt, för vi har foto hela dagen och jag vill vara i skolan.

vad ska ni göra idag jobba, gå i skolan eller vara hemma?

några saker du kanske inte visste om mig


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

- bruna ögon, om jag ska vara ärlig så är bruna ögon det finaste jag vet! min lillebror har bruna ögon och, blir alltid lika kär i hans ögon. det finns andra fina färger också, men brunt är något jag alltid kommer att gilla.

- snygga bilar, när jag var mindre gillade jag alla bilar. men nu när jag har lärt mig något eller lite om bilar så har jag hittat en as snygg bil som jag vet vad den heter. opel calibra, en as snygg bil tycker jag. men det kommer ändra sig snabbt om ett tag kommer jag hitta en annan snygg bil som jag vill ha.

kommer bara på två saker just nu, berätta något jag kanske inte vet om er.

söndags mys!

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Bjuder på en bild på Kristina & Johannes (min bror och hans flickvän)

Trött och hungrig så det bara skriker om det, men jag väljer ju själv att inte äta något eftersom jag vill vänta tills vi ska äta kvällsmaten. Och sen sova är nog ingen idé att göra nu, då kommer jag inte somna sen ikväll.

Mina planer för kvällen blir att se på tv, måste se vem som åker ut från bigbrother. vet inte vem som är dominerad, men antar att det är gurkan eftersom alla skriver att han ska åka ut! jag tycker han inte borde åka ut, tycker han kan vara kvar ett tag till om inte han vinner. annars har jag inte så mycket mer planer för min kväll.

vad ska ni göra för mysigt ikväll?

varför vill du ha koll på mig?


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

här är tre festisar som är grymt goda, har nog smakat alla snart!

men oj vad klockan är mycket, men så kan det bli ibland. Idag har jag inte gjort så mycket men ändå så springer tiden iväg. ett plus är att jag redan är hemma hos pappa och att jag inte behövde åka buss hem. Eftersom bästa Jakob också skulle hem, så åkte med honom. nu blir det att försöka planera om jag kan ta mig till skolan eller om jag måste vara hemma. Mina små syskon är lediga och då går inte bussen.

Igår vad jag med en kompis, vi tog en lång promenad och såg några filmer. En bra lördagskväll, bara ta det lungt och se på film. Inatt sov jag inte så många timmar så ikväll lär jag somna as tidigt! men som sagt, jag hade en as bra kväll igår.

vad gjorde ni igår?

du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu kanske jag ska lämna datan för idag och se till att fixa mig och göra något roligt. Har inte lust att sitta vid datan och bara glo nu när det är helg och man kan vara med sina vänner. så jag tänker fixa mig och lämna datan för idag, men det är lungt kommentera som ni brukar så får ni ett svar imorgon någon gång.

Jag kan inte säga en tid, men runt elva tiden imorgon kommer ett tidsinstält inlägg. Och efter tolv kanske jag svara på kommentaer eller tidigare, får se hur länge jag sover och hur länge jag är uppe. men kan inte lova att jag svara på kommentarer när jag vaknar, vi får helt enkelt se när jag svara på kommentarer.

ha en grym kväll och lämna ett spår i bloggen så får ni svar imorgon.
och glöm inte mitt idsinstält inlägg, runt elva imorgon

snart sommarlov


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

sitter och lyssnar på svenskt musik, och njuter av det fina vädret. kollade även i kalenderna att det är mindre än en månad i skolan, sen har vi sommarlov! underbart, kommer bli så skönt med lite ledighet och få jobba lite. plus att man får vara med dom man tycker om, ska göra måånga saker i sommaren och är sjukt taggad!

det blir bättre och bättre för oss


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Bjuder på en bild på Henrik och det är min systers sambo.

Igår hade jag det riktigt trevligt, först var jag tvungen att kasta i mig maten innan jag skulle med bussen. och när jag kommer in till Visby så kom min kompis Emma. Vi åkte först ut till stenkumla och var med några där, mycket trevligt gäng med bara grabbar istortsätt! Efter åkte vi in till Visby för att träffa några andra ett tag, och sen hem till någon grabb!

Minns inte vad alla heter, lägger aldrig namn på minnet om jag inte behöver veta vad dom heter. Men som sagt jag hade det riktigt mysigt igår, och det fanns mycket trevligt folk! det kunde vart lite bättre kväll, men finns inte så mycket och göra åt saken. den blir nog bättre nästa gång med det här gänget. det finns mycket mer att berätta vad vi gjorde och hur kul vi hade, men går inte att förklara kommer ta för lång tid, men jag hade det lika bra som alla andra. plus att det var fredagen den 13, jag hade nog mer tur än otur!

Idag ska jag bara det det lungt, får se vad som händer och vara med en kompis sen ikväll.
vad ska ni göra idag/vad gjorde ni igår?

vi skiter i det, nu är det bara ni kvar


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag bjuder på fler natur bilder just nu, har inte lust att sitta och börja redigera bilder när klockan är två på natten. jag borde ligga och sova, men det gör jag inte.. men ska snart kasta mig i sängen och få sova lite. svarar inte på kommentarer nu, gör det imorgon när jag vaknar. men just nu är jag för trött för att orka svara på alla.

Jag har haft en galen bra kväll, men mycket trevligt folk! kan inte säga så mycket mer, tänka berätta mer imorgon/idag när jag vaknar vad vi gjorde idag/igår. men jag är rätt nöjd med min kväll så det är ju bra det iaf.

har ni haft det bra?

du hatar när folk ljuger, fast du också ljuger


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu blir det att ta bussen till Visby och sitta och lyssna på musik och koppla av. När jag kommer fram får jag träffa Emma kommer bli mycket trevligt att få vara med henne ikväll! det gillas, det kan inte bli bättre!

Idag har vi även haft dåligt väder, men det blev mycket finare nu och det är super bra! hoppas på en bra helg men mycket bra väder då får vi en glad tjej här också! Vernoica Maggio, är den toppen tjej. jag älskar hennes nya album och hennes låtar, några låtar som jag aldrig kommer kunna tröttna på. vad tycker ni om dom?

vad har ni för planer för ikväll?

CHILLA GALET!


Den första bilden gjorde jag idag i skolan, när jag hade lite tråkigt. och den andra bilden gjorde min vän Lucas Bauermeister. Jag gillar den andra bilden starkt eftersom det är Lucas som gjort bilden och älskar ordet, chilla galet!

Idag när jag vaknade var jag rätt taggad för att gå till skolan, men jag var nog inte så taggad när jag kom till skolan. Först hade vi haft inbrott igen i skolan, tror vi är upp i 8 inbrott snart bara på ett år. Men vi lyckas alltid få tillbaka allt, men vi får se hur det blir nu. Annars skulle vi höra på en kille när han pratade lite om design, somnade nästan fast det var intressant!

Efter hade vi idrott och det var riktigt roligt, vi körde goalball. Plus att vi filmande också, efter fick vi se allt det var nog det bästa. Gilla verkligen att köra goalball! spelade även basket och fotboll, nu är jag hemma och vi ska fira pappas flcikvän Ewa. senare ikväll ska jag dra in till Visby och se vad som händer.

vad har ni gjort idag?

du behöver aldrig vara ensam


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 70-300mm


Idag är det fredag och det ska bli så skönt att vara ledig ett par dagar. Vara med vänner och njuta av lite sol och annat smått och gott! Idag i skolan, har vi gyma och foto och jag är rätt taggad för den här dagen. Efter skolan ska jag bara vara hemma ett tag och fira Ewa som fyller år idag. (det är pappas nya tjej)

Igår var vi och kollade på huset och känner mig ännu mindre taggad för att flytta. det finns så mycket som vi ska göra om och det kommer ta tid. men vi måste tydligen flytta in innan vi börjar måla och allt annat. senare på kvällen tog jag det lungt med tv och pratade med mamma på skype runt två timmar plus att jag prattade med Emma också.

ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma.

mycket jobb idag i skolan


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 70-300mm

Hemma från skolan men ska snart iväg igen med min familj och kolla på huset som vi har köpt. Vi tänker ännu bo kvar på Gotland men flyttar bara några kilometer bort. Om mindre än två veckor flyttar vi, så nu börjar det bli kort om tid.

Idag i skolan har jag gjort panoramabilder som vi ska ha till ett arbete. Istort sätt var det bara jag som jobbade med bilderna eftersom jag hade dom bästa bilderna eller bara för att jag var den ända som hade bilderna på datan i skolan. Rätt jobbigt, men känner mig ändå rätt duktig att jobba med det. Annars har skolan vart helt okej och jag är nöjd!

vad har ni gjort idag, nöjd med dagen?
har ni haft fint väder?

du gör mig glad


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Det här är en liten panoramabild som jag gjorde igår. Bilderna tog vi när vi var på stora karlsö här om dagen, idag ska jag fortsätta och göra klart alla andra bilder om jag orkar. Ska även sätta mig och fixa några andra bilder som jag tog igår kväll, skulle göra en lite film. Men det gick inte så bra för mig, bättre om man använder stativ. Något jag måste skaffa!

Idag är det torsdag, vi har eneglska hela dagen. Men våra lärare pratade om att vi skulle göra något annat, så får se vad vi hittar på. Annars är det inget speciellt mer än att vi ska kolla på huset efter skolan, rätt skönt att bara ta det lungt i slutet av veckan..

vad ska ni göra idag?
ha en bra dag i skolan, jobba eller hemma.

det är okej att du ljuger men inte att jag ljuger.

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Ikväll blir det att ta det lungt, kanske ta en promenad eller springa. Annars har jag inga planer alls, borde fixa lite bilder men får se om jag orkar göra det! Annars gör jag det i helgen, för då kanske jag känner mig mer taggad.

Och imorgon händer inte alls så mycket heller, vet att jag ska till skolan och sen efter ska jag kolla på vårat hus. Vi flyttar snart och det är dax att börja packa här hemma. Kanske kan börja med det lite ikväll, jag gillar inte att flytta men det blir säker bra när alla saker är på plats plus att det blir lättare att ta sig i sommar, vill ha sommar nu nu nu!

vad tycker ni om min bild?
själv älskar jag den!

dina ögon är fina


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag älskar när det är varmt, men jag hatar när man har för mycket kläder på dig. Idag har det var sjukt varmt som igår och det är bara skönt, imorgon kanske jag ska se till att inta ha så mycket kläder på mig om det blir lika varmt.

Imorse tog jag bussen till pappas jobb och hjälpte honom en stund, sen in till Visby för att träffa en kompis. Det var riktigt trevligt, fast vi inte gjorde så mycket mer än att sitta och prata vid strandpromenaden. Efter tog jag bussen hem och det var nog första gången det inte var varmt på bussen. Nu ska jag se till att äta något, för jag har bara ätit frukost idag.

har ni haft en bra dag, vad har ni gjort?

det blir inte bättre om du ljuger

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår hade jag tänkt att ta det lungt efter skolan, men det blev inte som jag hade tänkt! Först var jag tvungen att hjälpa pappa och det var nog inte det lättaste som finns. Efter fick jag jobba lite här hemma, känner bara hur bra det kommer bli sen med alla pengar till mitt körkort! skönt att få börja på sitt körkort, nu gäller det bara att plugga.

Idag är det onsdag, jag ska ta mig in till stan för att träffa en kompis och sen ska jag kanske åka och jobba med pappa en stund. Får se hur mycket jag orkar göra och hur pigg jag är under dagen. Annars har jag inga planer för denna dag, rätt skönt!

vad ska ni göra idag, mina läsare?

kan inte lita på dig, säg sanningen istället!
om du inte gillar att jag ljuger, ljug inte själv.

älskar post!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Hemma efter en dag i skolan, nog det värsta dagen jag vart med om. Det finns många olika skäl varför det har vart den smästa dagen. Jag har inte gjort så mycket mer än haft prov, klockan tolv började nationella prov i engelska A. För mig gick det superdåligt, att ha ont i huvudet och läsa och lyssna det är nog inte det bästa som finns. Men jag hoppas på det bästa, det kan ändå inte bli värre. Annars i skolan har det inte hänt något alls, som sagt det sämsta dagen av många olika skäl.

Igår fick jag även post och blir alltid lika glad när det är post till mig. Först gillar jag att det står ''hej kompis'' använder ordet kompis minst 89 gånger per dag. Ikväll blir det att fixa en helt ny almanacka och kanske jobba lite, mer orkar jag nog inte med. eller hinner nog inte göra så mycket mer.

har ni haft en bra dag?

stora karlsö

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår kom jag hem rätt sen och var tvungen att fixa andra saker. Var även trött så jag orkade inte skriva inlägg eller något liknande. Men jag hade en bra start på veckan, först kom jag till skolan då skulle vi åka till stora karlsö och ta lite bilder. där var vi nästan hela dagen, rätt mysigt och varmt väder. men något som var minus med dagen var att vi åt typ inget, till lunch fick vi mackor med bara ost eller skinka, chips och kakor.

Efter skolan åkte jag in till Visby med några i klassen och gick till tandläkaren för att fixa min tandställning. efter jag fixat det gick jag ner till min syster och åkte med henne hem. runt sju åt jag mat, och det var nog det bästa jag gjort under hela dagen. fick lite energi i mig, men jag var ännu super trött igår.

idag blir det skola för min del, hör av mig när jag kommer hem.
ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma

your words make me happy


Min lillebror som blev sju år igår och är nöjd med sin födelsedag. Han önskar att han snart fyller år igen.


Först blev det lite glass, tårta kaffe, saft och kakor. Efter all fika, blev det att spela kubb.


Efter en mysig stund med dom nära och kära blev det en grupp bild, alla mina syskon är inte med på bilden. det kommer ta tid om jag ska berätta vem alla är, men min mamma och pappa är med på bilden och mina 8 syskon. sen är det min mamma, pappa, syster och bror som har med sig sin tjej/kille.

Eftersom blogg.se inte ville lägga upp något inlägg igår så får jag skriva ett inlägg nu innan jag drar till skolan. Igår hade jag en jättebra dag, med mina nära och kära. och hade mycket fint väder också, det kunde inte vart bättre.

Det är jag som tagit dom här bilderna med min canon 500d, ifall ni undrar. Idag är det måndag en helt ny vecka med roliga saker. Det som jag har planerat är att jag ska till tandläkaren idag, skola hela veckan och träna fotboll någon dag.

vad har ni gjort igår, var ni ute i det fina vädret?
vad händer idag och i veckan?

idag blir det kalas


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

I fredags när jag var hemma hos pappa då åt vi skink paj, kanske man kanske säga?
visst ser det gott ut? jag kan säga att det var super gott!

Idag är det söndag och nu väntas ett kalas med många nära och kära, först så fyller min lillebror år idag. Han fyller sju år och blir en stor kille. Sen har Kristina fyllt år för några veckor sen så vi tänkte fira henne också. Plus min bror som fyller år om två veckor, han fyller 20 år. är så gyrmt taggad för det här kalaset, älskar verkligen att vara med dom jag gillar mest i hela värden!

jag hör av mig när jag är hemma från kalaset.

en sak är säkert, ni är dom bästa som finns


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag skulle vara hemma igår och ta kort på min lillasyster och sen åka till stan. Men inget blev som jag hade tänkt mig, vaknade rätt sent. Fixade mig och sen drog jag iväg till stan med min brors kompis Jakob. När jag kom till stan träffade jag Emma och sen gick på stan med hennes mamma, lite små mysigt!

Efter det runt tre på dagen träffade vi upp Johannes & Jakob och gick och åt lite thai mat. sen ner till glassmagasinet för att ta en glass och sedan hem för att spela buzz. Senare åkte vi och hämtade Farhia och åkte till roma en sväng och sedan i in till stan för att kolla läget på en fest i Visby. Men det var nog inget som vi tyckte om, så det slöt med att vi satt i bilen och pratade och sedan hem för att sova. Hade inte mycket tid till datan igår, men det var skönt! Jag är nöjd med min dag tack!

vad gjorde ni för roligt igår?

you know nothing


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm + Reflexskärm (110cm)

Idag har jag vart ute med min lillasyster och vi tog några bilder med min nya reflexskärm. Hade tänkt att ta fler bilder imorgon eftersom att vi har lite mer tid. Här får ni se en av bilderna som vi tog förut, jag har gjort om den lite i photoshop.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, jobbade lite och sen försökte jag hjälpa pappa det gick väl sådär. Ätit god mat och bara tagit det lungt hemma. Det är super skönt, nu känner jag mig trött men vet inte om jag kan sova ännu.. Eftersom min lillebror har typ 5 kompisar hemma och dom ska vara vakna hela natten. Kommer blir svårt att sova, men det går nog bra. Imorgon har jag inte så mycket planer mer än att ta lite kort och kanske åka till stan.

Har ni haft en bra kväll?

när ska ni börja inse?

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Hemma från en helt okej dag i skolan som alla andra dagar denna vecka. Dom har inte vart dåliga, men dom har inte vart bra heller. Skönt med helg nu, precis vad jag behöver koppla av lite efter en jobbig vecka för min del.

Idag i skolan har vi tagit lite bilder och även haft gympa, den roligaste gympa lektionen på länge.. Mer har vi inte gjort, nu när jag kom hem har jag vart ute och tagit lite bilder på min lillasyster och försökte ta lite bilder med reflexskärmen, får se hur dom bilderna blir. Kan inte lova super bra bilder, efter som vi var bara två.

har ni haft en bra dag idag?

fredag, skönt med helg!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag är det fredag och det betyder att det är helg, super skönt med lite helg.. Har inte så mycket planer för helgen, mer än att jag kanske ska jobba och sen ska jag på kalas och mysa med familjen. jag ska ta det rätt lungt i helgen, plus att det behöver jag eftersom jag är så trött och kanske inte är helt frisk men det fixar sig alltid.. Idag har jag även foto och gympa på mitt schema, kommer bli en helt okej fredag. sen får jag se vad jag hittar på för roligt ikväll, kanske åker till stan.

''det spelar ingen roll, om du får veta sanningen eller om jag skulle
ljuga för dig. för du blir lika besviken på mig, ändå''


ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma.

i mitt paket


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Mitt paket var från tvspelsweb och det blev en rexflexskärm 110cm, jag är super nöjd med mitt val och äntligen har jag en reflexskärm. Jag har verkligen viljat haft en rexflexskärm, länge och nu hade jag hittat en rexfexskärm som jag verkligen gillar.

Jag tycker ni borde kolla in sidan för det finns mycket bra saker, och man blir super nöjd. ni kommer nog inte ångra er, jag måste självklart kolla in sidan igen och se om man hittar något mer roligt. Känns rätt skönt att jag har fixat en reflexskärm till sommaren när jag ska på bröllop och lite annat. och i helgen ska jag ta och prova min nya reflexskärm om jag har tid.

Tryck här för att kolla till reflexskärmen som jag har.

Tryck här för att komma till hemsidan.

har ni en reflexskärm?

en helt okej torsdag


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Hemma från skolan nu och har haft en helt okej dag, inte den bästa dagen men ändå inte den roligaste dagen. Idag skulle vi ha engelska hela dagen, men det hade vi inte. Först skulle vi börja på ett arbete, men vi kom inte igång så jättebra med arbetet.. Efter började vi en kurs som handlar om säkerhet och arbetsmiljö, idag fick vi veta lite om första hjälpen. (kunde nästan allt redan) sen fick vi prova på att släcka när det brann och såg lite film.

Nu får ni äntligen gissa om någon vill, det här som ligger i paketet är något jag verkligen viljat haft ett bra dag nu. Passar mig super bra, gissa nu vad det kan vara. Berättar senare vad det är och vart jag fått det ifrån och lite annat.

haft en bra dag i skolan, jobbet eller hemma?

ett år med bästa Emma


En bild på mig och Emma från sommaren 2010

Idag är det ingen vanlig dag idag är det min och Emmas ettårsdag, det har gått ett år sen jag träffade Emma för första gången. Iallafall vad jag minns, det var när vi var iväg och grillade med några vänner. Tiden har gått så fort efter den dagen, men det känns som vi har kännt varandra mer än ett år. Jag älskar dig Emma och kommer alltid göra det, kommer stå vid din sida hela mitt livet vad som än händer. Våran tid har knappt börjat!

Nu ska jag dra iväg till skolan och när jag kommer hem ska ni få gissa vad jag har fått på posten. Ni helt enkelt vänta några timmar till, idag i skolan är det engelska på schemat! Hör av mig senare, mina bästa läsare.

vad har ni på schemat idag?
ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma.

frida plus festis, tummen upp!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu är jag hemma hos min pappa igen, skönt att vara hemma igen. Hinner inte göra så mycket mer ikväll, blir nog bara att ta det lungt och se big brother eller något sånt där. är rätt trött så orkar inte göra så mycket mer!

Efter skolan åkte jag hem till min bror och sen kom min syster så gick vi och handlade lite saker på icamaxi och sen var det bara att åka hem. Älskar att åka med henne hem, skön bil och mycket bra musik har hon också. skulle kunna sitta där grymt länge, åka flera mil med henne. När jag kom hem så har jag fått två paket, ni får se allt imorgon!

läser ni några tidningar?
Brukar inte köpa Frida annars men köpte den mest för armbandet!

ingen bra start på morgonen..


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag har försökt gjort bilden så mycket sommar som det går, lyckades jag?

Imorse fick jag sova några timmar mer än vad jag brukar få göra när jag ska till skolan. Men vaknade istället med huvudvärk, lite förkyld och vädret var as dåligt! plus att jag var inte pigg, något som inte gjorde min dag så bra.

Gick iväg till bussen i det dåliga vädret, typ vatten och snö på en gång. snö nu? vi är inne i maj, då ska det inte snöa. Tog bussen till skolan för att ha nationellt prov i engelska A, jag tycker det inte alls gick bra. men det gick nog inte super dåligt heller, nu är jag ännu tröttare efter det där provet och sitter hemma och väntar på att min syster ska hämta mig så vi ska åka hem.. Haft en helt okej dag med några i klassen, allt annat kanske inte var lika bra. men jag är rätt nöjd med dagen..

vad har ni gjort idag?

ny smak på en god choklad!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Idag har jag vart i skolan och har lyssnat på några som kommer från rödakorset, dom berättade om Hiv och aids. Helt okej, men det blev rätt tråkigt efter en stund. Har även haft samhällskundskap och börjat på mitt arbete, efter skolan har jag bara tagit det lungt och chillat! var och hämtade mitt objektiv förut hos min farbror, tusen tack för att han lyckas fixa det!

Min dag har vart rätt lång, fast jag inte gjort så mycket.. Bara tagit det lungt, men det är precis vad jag behöver för att jag vet inte om jag är sjuk eller om det är pollenallergi jag har börjat få. Men det spelar ingen roll jag ska till skolan ändå, fast det är tråkigt och jobbigt. Jag tycker ändå jag har rätt roligt i skolan, eller ibland iaf!

smakade även den nya chokladen, jag gillar den.
vad tycker ni om den?

kameran är fixad!

Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Igår skulle min pappa lämna in mitt objektiv som gick sönder i lördags, han lämnade den till min farbror. efter ett tag så ringer min pappa ringde och säger att han redan fixat det, men då hade han redan åkt därifrån. men jag ska åka in till stan idag för att hämta det. tack till min bästa farbror som räddade min kväll, så snart kan jag ta nya bilder, det gillas. annars igår gjorde jag inte så mycket, pratade i telefon och tog det lungt, super skönt!

Idag är det tisdag vi har engelska och samhällskundskap efter skolan ska jag in till visby. men nu ska jag fixa mig och dra iväg till skolan, men hör av mig sen. och får se när jag svara på alla kommentarer.

ha en bra dag i skolan, jobbet eller hemma!

ännu en till hemsida att jobba med


Min nya sida som jag tänkte berätta lite mer om, läs inlägget!

Hemma från en dag i skolan, eller har vart hemma ett tag men haft annat för mig. Idag i skolan har vi vart ute i skogen och tagit lite bilder. Vi hade super roligt, eller jag kanske hade det. vet ju inte vad dom andra tycker. Men något som vart mindre roligt är nog att jag har vart själv i skolan eftersom dom jag brukar vara med var inte där.

Efter lunch fick jag börja med mitt phofolio kan man säga, jag ska använda den hemsidan för att lägga in mina bilder och sen kanske folk vill beställa några bilder eller något? inte vet jag, får se hur långt jag kommer och hur mycket den utvecklas. jag har gjort en början idag och det är inte alls så lätt som det ser ut! Får fortsätta med den en annan dag, nu har jag lite andra saker att fixa. Plus att det blev ingen tandläkare idag, jag passa bussar och allt så det gick inte så bra som jag hade tänkt!

Jag har haft en bra dag och fått mycket saker gjort!
vad har ni gjort idag? haft en bra start på veckan?

ny vecka, men nya saker!


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Nu är det en ny vecka och jag har nästan planerat hela veckan, men finns ännu små saker och göra och allt är inte helt säkert ännu. men det är en början iaf, idag börjar dagen med skola och sen tandläkaren sen blir det nog bara att ta det lungt på kvällen.

På tisdag har jag lite träning, som jag ska se om jag kan ta mig till och försöka komma hem. har även skola på dagen imorgon. på onsdag är vi lediga, men vi har nationella prov i engelska på onsdag och då måste vi till skolan. på torsdag har vi träning och skola det är samma på fredag också. i helgen vet jag inte vad som händer, men jag vet att min lillebror fyller år iaf! nu ska jag fixa mig och dra till skolan, hör av mig senare efter jag slutat skolan och vart vid tandläkaren.

ha den bra dag i skolan, jobbet eller hemma
vad har ni för planer i veckan?

fin tröja jag fick av pappa


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 70-300mm

Eftersom min kamera är sönder så får jag försöka blogga lite den här veckan eller den här månaden, får se hur länge jag får vara utan mitt bästa objektiv. kan ju ta bilder men då, måste jag så flera meter bort om jag använder mitt andra..

Tiden bara springer iväg, visste inte att klockan var sex redan nu? men det var bara för jag sov bort hela förmiddagen. Finns ändå inte så mycket att göra, har pratat i telefon i två timmar och sen har jag suttit på bussen en timme och redan där har det gått iväg tid. Ikväll blir det att prata med Emma på skype tror jag och lägga mig och se på film eller något. för jag kanske börjar bli sjuk eller börjar jag få pollenallergi. På bilden ser ni något fint och tack till pappa för att jag fick tröjan.

svara på kommentarer senare, lovar det!

min kamera sönder igen!?


Foto:Beatrice Jakobsson (jag)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

åt pizza igår med min bror innan jag drog iväg till mina vänner.

Så här länge brukar jag inte sova? vaknade nu och är inte alls pigg, har kanske bara sovit sju timmar. Och idag är det första maj, en helt ny månad. lite småfint eftersom det börjar närma sig mer och mer sommaren.

Jag vet inte om min kväll var okej, eller super bra!? jag kan börja med att säga, först är min kamera sönder så nu kommer jag säker inte ta några bilder alls. den gick sönder innan jag skulle gå iväg, vet inte vad som hände men något är det med den iallafall. sen gick jag hem till några tjejer och spelade lite kubb och annat skoj. där efter drog vi och kollade läget hos en fest, helt okej faktist! sen drog vi vidare till Lowisa och tog det lite lungt och sen blev det att åka hem, runt fyra somnade jag imorse.

Jag hade verkligen den bästa kvällen på året med Casper, Gustav, Lowisa, Emma, Alexander och måååånga fler. men det var ändå tre saker som inte var okej! först kändes det som en vanlig lördag, såg ingen majbrasa eller något. sen gick min kamera sönder och sen blev det lite trårar mitt i allt också. men min vän vet vart hon har mig och vart jag finns, kommer alltid stå vid hennes sida och det vet hon. men annars var kvällen verkligen grym och det kommer nog vara svårt att slå den här kvällen!

hur var eran valborg var den bra?
RSS 2.0