Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

det är mycket jobb nu, och mindre blogg


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon 550d

jag har det rätt svårt att blogga just nu, för att jag bor hos min bror. och kan bara blogga när han eller kristina inte är hemma. för annars känner jag att jag måste vara social. plus att internet ligger bara på johannes data. dom har inte fått allt att funka ännu, men jag jobbar en hel del. så det blir inte så mycket här hemma ändå.

men iaf, i måndags gjorde vi inte så mycket jag jobbade. och såg en film med kristina. igår jobbade jag med, och sen blev det att vara kvar i burgsvik. första spelningen på fiket ju. sen sitter jag och funderar hur jag ska komma till vadstuck på fredag. eller om jag ska ta mig ditt. (men slutar nio) och på lördags är det fidepubben, och då är det pistoff som spelar.

det är mycket på en gång, men vi hörs kanske senare eller imorgon

idag: jobb 16:00- 21:00
imorgon: jobb 16:00-21:00
fredag: 16:00-21:00
lördags: 13:00-21:00
söndag: 13:00-21:00

jobba en vecka framöver nu..


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon 500d

detta inlägg blir nog kanske inte värdens bästa, men jag orkar inte ta och tömma bilderna ännu. (som ligger på min kamera) har kanppt packat upp, för jag kom just in för dörren. och tänkte ta och berätta, att det inte blir så mycket blogg nu en vecka fram. efter som att jag ska iväg och jobba en vecka nu och börjar imorgon. och jag skulle komma hem igår, men blev kvar i burgsvik.

först i fredags efter moa hade jobbat gick vi till rasmus ett tag. och sen gick vi till hannes, och grillade och hade en super bra kvällen. gick ner till hamnen, där moa och lowisa skulle bada. och satt vi grillen och hade det super mysigt. sen fick vi för oss att vi skulle dra till levide, och det gjorde vi. där fanns det mycket folk. och kvällen slöt med att jag kunde sova riktigt gott. på midsommar brukar man alltid se en midsommar stång (iaf jag) men det blev ingen iår, det var det ända som var fel denna midsommar. men annars var midsommar riktigt underbar. och igår, jobbade moa och sen blev det att vara kvar i burgsvik.

nej nu har jag inte tid med detta, måste fixa saker inför jobbet imorgon.
hade ni en bra midsommar?

midsommar, jag tar paus..
nu blir det en liten bloggpaus, men det är bara att lämna ett spår så svara jag på lördag. först ska jag med moa när hon ska jobba, efter som det känns bäst. och sen ska vi ta och grilla, och vänta in lowisa. och vara med alla burgsviks bo. det kommer bli en toppen kväll, så det får ni med ha. jag vet inte när jag kommer hem på lördagen, men det får vi se. när det går bussar, om inte pappa hämtar mig. (det märker vi på lördag)

men nu ska jag ta och laga mat, och fixa lite. och vara med familjen innan jag åker.
HA EN BRA MIDSOMMAR

skriv en kommentar, jag svarar den 26 (y)


midsommar


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

godmorgon, idag är det midsommar. vid den här tiden hade jag nog fixat mig för att set ett bröllop om det hade gått som jag ville. men det blev inte så, blev att vara hemma på kära gotland och fira här. idag har jag rätt mycket att göra, innan jag kan åka iväg. och mindre blogg idag. efter som jag måste åka lite innan ett, så har man inte så mycket tid.

solen är här, och jag känner mig extra glad. för nu känner man verkligen sommaren, med blommor. det gör man alltid vid midsommar. jag vet inte, men jag har alltid känns mig glad på midsommar. och det gör jag idag med, härligt!

ska med pappa handla
ska hinna duscha
och packa klart det sista
hjälpa pappa med maten
och äta maten såklart.

flera bilder från fotbollen..


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

godkväll, nu ska det blir skönt och få sova. sen går man upp imorgon, och då blir det att handla. och äta mat med jonathan & pappa. sen måste jag dra vidare, för moa ska jobba och ville att jag skulle följa med. sen ska vi grilla och vara med vänner hela kvällen. så jag känner redan nu hur grymt bra den kommer bli, tagga. sen sover jag borta på fredagen, så det blir inte mycket blogg. men det blir nog bra ändå, tror nästan inget sitter vid datan på midsommar.

här kommer liter flera bilder sen fotbollen, & jag saknar att spela fotboll.
men nu ska jag nog sova, godnatt


fotboll 2-2


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

det kommer flera bilder. ska ta bort dom dåliga ochn lite sånt. men iaf, dom blåa var dom vi hejade på. och dom gröna vet jag inte vem dom var. iaf, så kom vi ditt. och satt oss vid isak, och sen satt det ett par stockholmare. dom var rätt sköna, och blev sur på domaren för han dömde inte rätt. han visst knappt vad dom gula korten betyde, för han tog alltid dom vid fel tillfälle. ingen bra domare, och sånt gillar inte vi.

men iaf, det blev 2-2 på fotbollen. det var bättre än inget alls, för dom blåa höll på att förlora. men dom fixade två mål på slutet. och nu är jag hemma och ska ta och packa och fixa lite tills imorgon.

vad har ni gjort ikväll?

tack till orden <3


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

dom här orden fick jag av skolan/läraren, tusen tack. det fick mig att gråta, ni är bäst!

detta fick jag på skolavslutningen, och det blev jag jätte glad av. och när dom läste upp det började jag gråta. fråg inte mej varför jag började men det var så sjukt jobbigt och bara lämna allt. men sånna ord, kan jag få av er mina söta läsare. det värmer verkligen mig, varje ord man hör blir man glad av. om jag bara kunde säga till er med ord,hur underbara ni är. tack tack tack! och tack, för att varje dag få höra något gulligt, visst är den skönt att hör hur mycket man betyder?

och nu kom moa på att vi ska se fotboll, vi hörs när jag är hemma.


gör jag fel, eller dom andra?


nu måste jag får ur mig allt detta,
jag är en super snäll tjej. och ibland för snäll, för att jag hjälper allt och alla, och tänker inte på mig. men jag har alltid vart så, och kommer alltid vara så. när det gäller min blogg, och fixa andra bloggar då är jag inte alls så snäll. för folk kan komma och säga, kan du fixa min blogg gratis? visst hade jag mer tid skulle jag kunna göra det.

men nu är det flera stycken som frågar om det, skulle jag hjälpa alla skulle jag inte kunna gå i skolan. för att sitta hemma och fixa det. och nu är det sommarlov jag ska inte behöva sitta och fixa saker till er. där imot blir jag aldrig nöjd med mina. och hur ska det gå om jag ska göra en till någon av er ute i blogg värden? om du hade vart med mig just den här dagen skulle jag kunna fixa, efter som då slipper man missförstå varandra.

jag är jätte ledsen, men jag behöver mer tid för att fixa till alla som vill ha. så det är en sak jag inte kan göra, och jag försöker säga det på ett snällt sett. men det går inte folk blir bara sura, är det jag eller dom som gör fel? men jag kan gärna, hjälpa er med annat. men inte med header och sånt, för jag sitter i två timmar för att min ska bli klar, och att jag ska bli nöjd.

gör jag fel och säger till på ett snällt sett, eller är det dom som gör fel och blir sur?

nu kan jag något nytt i ps


foto: Beatrice Jakobsson (jag)

detta är en prov grej nu, bilderna är super dåliga. men jag var tvungen och se om jag med klarade av att göra det. och äntligen klarade jag av detta, nu är jag jätte glad. men jag tyckte det var super svårt att försöka själv utan hjälp. men jag klarade mig utan hjälp med, känner mig duktig. jag kan inte mycket på photoshop, men om man bara sitter och försöker så går det.

det jobbigaste/svåraste var att få in den på min blogg för man var typ tvungen att ha den exakt samma storlek när man laddar upp den ;o vad blir nästa steg på photoshop? hmm, det får vi se.

flera som kan göra sånt här?

glass, bada, sola


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: canon 500d

vaknade vid elva idag och då blev det att gå ut i solen. och det var otroligt varm, jag och moa krånglade lite och försökte få besnin på hennes moppe. men det blev iaf, bra fort ner till ronehamn för att bada, men det blåste lite där, men vi badade och solade.

sen när vi kommer hem ser vi glass bilden fort stänger vi av moppen, och springer bort. glass är super dyrt ju, men vi fick iaf glass. och det blev en toppen dag. äta glass, bada och sola. det är verkligen sommar, nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på..kanske gå ut och ta lite kort. och den här bilden ser riktig god ut, och det var min frukost för ett par dagar sen..

vad har ni gjort idag ?

bild brist?


foto: Beatrice Jakobsson

det blev bara en slump bild som fick vara med på min blogg. nu senare på kvällen, har jag städat mitt rum lite och tvättat kläder. och sen imorgon vet jag inte alls vad jag har för planer, det kan bli sol. och sen kan man sola hela dagen. fast hade vart skönt att åka till en strand, men känns bäst hemma ändå. sen ska jag nog ta kameran ut på en tur.

känner för varje dag hur min bild brist är, inget att ladda upp. men det fixar sig alltid. mycket mysigt att ha gammla bilder med. och nu har vi fått reda på vart vi ska ha bloggträffen ska vara vi hanmplan 5 (y) tummen upp, jag vill ha blogg träffen nu :D!

godnatt, vi hörs imorgon.

mina grejer jag har shoppatfoto: Beatrice Jakobsson (jag)

som jag lovat er, och jag håller det jag lovar. här kommer mina tunikor/tröjor som jag köpte igår två för 99:- på icamaxi. man kan inte tro det, men jag ska ju ändå bara ha dom nu på sommaren. och ville bara har lite mer lättare kläder när man åker och badar eller något sånt. dom var helt okej, för att komma från icamaxi. tyckte ni det var snyggt?

det är helt sjukt varmt, höll på att somna i solen kanske inte lika bra. men som tur gjorde jag inte det, ett plus idag ännu lite brunare. moa försöker ringa mig, men det går nog inte så bra tror jag. för hennes mobil börjar nog gå sönder. iaf, nu ska jag ta och kanske laga mat efter som pappa åker nu..

vad händer ikväll? (vet knappt vad det är för dag, men det är inte så noge)

kattunge


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: en av våra kattungar
kamera: canon 500d

nu är jag hemma, det tog lite längre tid än vad det skulle ta. först iaf, gick jag till tandläkaren och inte ett fel med min tandställning. och sen träffade vi johannes, och skulle fixa en mobil och grejer. men när klockan var 10:47 fick jag springa och köpa ny biljett tid för att stå kvar med bilden. det första jag ser är ''poliser'' som går runt och kollar alla lappa & bilar

i hela visby, finns det bara pakering där man måste betala femkronar timmen. det blir dyrt efter ett tag, tycker det är lite dåligt. att dom ska få ta betalt, för att stå där. på hem vägen somnade jag, efter som jag sov 4 och en halv timme inatt.

det är sjukt varmt och jag kan inte sitta här hela dagen.

jag och anna äger david

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

det blev visst ett inlägg till, efter som jag ändå inte har något att göra mer än att sova snart. pappa gick och la sig redan när jag kom hem. och då var klockan kanske 21:00 ? men iaf, som sagt jag sitter och fixar lite saker framför veckan och sitter och pratar med många underbara personer. jag glömde säga, att jag köpte fyra söta tunikor/tröjor idag. (jätte glad)

imorgon blir det att vakan vid 06:00,sen ska jag åka in till visby, och vänta på att klockan ska bli 09:15 för att fixa min tandställning. sen väntar min bror, och vi åker hem. skönt att inte vara borta hela dagen. sen vet jag inte alls vad som händer, kanske ta lite kort? eller sola om det är bra väder, som idag då var det bara mer och mer vatten varje gång man tittade ut, eller gick ut. nej nu kanske man ska ta och sova lite, hörs när jag kommer hem.

jag och anna äger david (y) (bara vi som förstår, och simon)
vad ska ni göra imorgon? (onsdag)

det blev ändrade planer.

foto: Beatrice Jakobsson
modell: Jonna (fannys kompis) & Fanny (min lillasyster)

det blev helt ändrade planer och jag åkte till moa igår, skulle ta och höra av mig senare på kvällen men blev inte så.. var grymt trött, och vaknade inte förän vid elva. och mamma ringde och sa att vi fick tillbaka tiden vid bup efter som att vi inte åkte bort under en vecka. sen blev det bara att jag fixade mig, och tog bussen.

vart med mamma under hela dagen känndes riktigt skönt. vi har bara kollat runt lite på stan, och jag gillar dagen. sen har min tandställning gått sönder så jag ska upp vid sju imorgon, och fixa den vid nio. men som skönt är jag hemma vid tio på dagen. så slipper stan en hel dag till. och jag behöver sova och ta det lungt.

men jag hör av mig imorgon, för det blir nog inge mer inlägg ikväll

mina modeller för idag..


foto: Beatrice Jakobsson
modell: Jonna (fannys kompis) & Fanny (min lillasyster)

lagom när jag skulle gå ut och ta lite bilder, hade mamma ringt hem till mig. men vi var ute och hörde inget, men hon ringde min mobil och sa att jag skulle gå in och ringa. och det gjorde jag, doktorn gjorde inte så mycket idag mer än sa att vi inte kunde åka. och det blev jag besviken för att vi var tvungen att avboka alltsom redan var bokat. det blir midsommar på gotland..

sen pratade jag och mamma om lite annat, som jag inte tänker ta upp här. men när pappa kom började vi göra mat. så hungrig jag var idag, jag kan ju börja äta mat nu. det känns skönt att äntligen börja tugga, men kan ännu inte äta allt. och ikväll blir det nog att åka till moa och vara med henne.

vad tycker ni om modellerna och bilderna?

jag vill, åka bort..

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

dom här bilderna gillar jag, blev super nöjda med dom. springer runt hela mitt hus, först ringer det jag slänger datan åt sidan efter som jag sitter i min säng med datan över mig. springer snabbt till telefonen och hoppas det ska vara mamma. men nej det är min lillesysters kompis som ringer och vill prata med henne. bara för det ska jag låta bli att springa och ta det nästa gång. men vågar inte riskera om det är mamma som ringer. fast jag skulle kunna hämta en telefon och ha vid sängen, men tror du inte att små syskonen har tappat bort den? eller dom vet inte vart den kan vara. hah.

jag vill verkligen åka med mamma och dom, hade vart så kul. efter som jag lovade dom att sitta barnvakt lite på midsommar vara med på bröllop.  det lovade jag henne för nästan 6 månader sen, och det ville jag inte först men vad gör man inte för sin mamma? men nu när det närmar sig vill jag, men då ska merci blir sjuk.. hoppas det inte är något farligt.

men det blir kris om vi åker imorgon, för har inte tvättat allt men det fixar sig
vad tycker ni om bilderna?

idag blir det att vänta på ett samtal..


foto: Amalia & Fanny
modell: först nästan hela min klass &  sen en bild när jag är liten.

Godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort, fast vaknade just och kunde inte somna om. det är helt okej väder, lite mer moln på himmelen än vad det var igår. idag vet jag inte vad jag ska göra, först ska jag nog ta och vänta på att mamma ska ringa. och säga om vi ska åka eller inte, jag hoppas på att vi ska åka. men vi får se sen när mamma ringer.

annars får jag sitta hemma och ta det lungt.syns det att det är jag på den här bilden?jag tycker man ser helt kler att det är jag på bilden. det finns många andra i klassen som är mycket svårare att kunna se om det är dom eller inte,

vad ska ni göra idag?

godnatt, eller kanske morgon?


foto: Beatice Jakobsson (jag)
modell: Moa lindqvist

moa kom hit förut, och vi såg en film och sen var vi ute och gick med min lillebror och hans kompis. vi gjorde inte så mycket mer under kvällen, men vi har haft det helt okej. var borta vi roberts grav, den var jätte fint. den var typ den ända som lyste på hela kyrko gården. la lite blommor sen gick vi där ifrån.

imorgon, är det måndag och äntligen får jag veta om jag ska iväg eller inte.

godnatt, vi hörs imorgon!

puffa puffa puffayes, det stämmer jag gillar att puffa folk på facebok jag vet inte varför. men jag har ändå inte så mycket för mig så jag hinner puffa folk. genom att bara skriva jag gillar att puffa folk fick jag flera som puffar mig, då behöver folk inte blir sura på mig om jag börjar puffa dom. (ibland är jag smart)

jag och moa klara oss inte utan varandra ibland tror jag. för hon kommer nog hit, om inte jag ska till henne. det får vi se, men allt är inte planerat ännu. men jag har inte så mycket, mer och skriva just nu, men vi hörs senare.

sena bilder från barndopet


foto: Henrik Albers
bilder för ett par veckor sen från barndopet

kom just in från solen, super
skönt att ligga ute i solen. men ska passa på medan solen är här, sen kom syrran en sväng förbi och tvättade bilen. och jag har vart och tagit kort, ett tag. fast det blev typ bara bilder på blommor. plus att jag har städat mitt rum efter som moa har vart här. bara det har jag gjort på ett par timmar. nu är frågan vad jag ska göra nu?

vad händer ikväll? jag vet inte alls vad som händer ikväll. kanske bara sitta hemma, och ta det lungt. eller kanske ta och hitta på något. men som sagt när det gäller mig kan jag ändra mig ett par gånger. vi får se närmare mot kvällen om jag är hemma eller om jag åker iväg. kanske ta och packa lite ifall det skulle vara så att vi kommer iväg på tisdag.

vad händer ikväll?

gotland i sommar?


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon 500d 70-300mm

bilderna ser suddigare ut på blogg än vad dom gör på datan. eller så är det så att jag just gjorde bilden lite mindre. för annars skulle dom ta upp hela min blogg för att ladda upp två bilder. jag har inte kommit iväg och tagit några kort, men har ännu lite kvar att fixa innan jag kan gå ut. men jag tror jag tar promenaden senare, för just nu måste jag bara ta och sola lite.

ni missar inte bloggträffen här på gotland? kom igen, missa inte den kolla några inlägg här under. det skulle vara super kul att just ni kommer och träffer många andra här. plus att det är först till kvarn så skynda er om ni är smarta.

någon som ska ner till gotland i sommar?

solen skinner på gotland (yy)


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Isak, Hannes & Filippa
kamera: sonny (moas)

godmorgon, hur mår ni idag? med mig är det helt okej, och solen skinner. kanske ta en promenad idag med kameran. och sen sola ett tag, men jag får se måste först äta frukost. moa ligger ännu och sover, efter som att när vi skulle gå och lägga oss kom två stycken på att dom skulle gå hit. jag tänkte inte vara vaken för att träffa dom fulla. så moa gick ut och träffte dom, och jag somnade. jag var lite så sur på henne efter som att vi skulle ju sova.

men iaf, mamma har inte hört av sig. och imorgon får jag veta om jag ska åka bort en vecka eller inte. jag som hade sett fram imot bög bröllop, men sen blir det kanske inget. men får se mer imorgon hur det blir.

vad ska ni göra idag?

godnatt


här ser ni en bild på mig sen i tisdags, jag älskar verkligen att åka vagn. och det är så otroligt kul, skulle kunna göra det hella året om jag kunde. så glad jag var den dagen. men jag förstår ännu inte att det är sommarlov. och att jag har åkt vagn.

kvällen har vi försökt gjort det bästa av kvällen men det har inte gått så bra. och nu vet vi inte alls vad som händer, men det mäker vi imorgon när jag vaknar. orkar inte sitta vi datan, och vänta på att något ska hända. det kanske blir att gå och sova nu.

men vi hörs imorgon, godnatt!

ett år sen..


foto: Eva Hoffman (mamma)
modell: mina små syskon och jag.

har sjuk tråkigt och vill göra något av kvällen får se om jag lyckas..

[inget med bilden att göra]

idag är det den 19 juni, för ett år sen fick ingen mer se en söt och snäll kille. eller det var natten/morgonen mellan 19-20 juni. och det var en bilolycka, jag kännde inte kille upp till 100% men jag visste lite om honom. jag hade prata med honom, men inte vart hemma hos honom. men dom som står han närmare har väldigt svårt att tänka på han.

alla saknar dig, vila i frid.bloggträff på Gotland anmäl er, först till kvarn.

nu ska ni äntligen få veta något. Jag ska ta och berätta om eventet för er, som är värt att läsa. Jag vet att det är många som tycker det skulle vara jätte roligt och kunna träffa några som bloggar.

I alla fall så är det så att jag tillsammans med tre bloggerskor har planerat ett event de senaste veckorna. För några dagar sedan blev allt fastställt. Nu står vi här och det är dax att börja OSA till eventet! Under Bloggträffen kommer vi att ha små bloggforum, olika tävlingar och självklart så kommer vi att dela ut exklusiva goodiebags!

vill ni komma till Gotland och vara med vad väntar ni på anmäl er genom att klicka på länken här under. skynda er, för vi har inte allt för många platser.
Det är först till kvarn som gäller! För att OSA klicka då här!
Besök även BLOGGTRÄFFENs blogg, klicka här

Vi som arrangerar BLOGGTRÄFFEN 2010 är:Vi hoppas på att just du ska OSA till eventet!
Hoppas att vi ses!

kanske inte åker iväg..


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon 500d 70-300mm

ni märker kanske att det är sommarlov för mig?
jag har inte skrivit, men jag fixa sig. igår var jag med moa, vi åkte till andree. och hade super kul, och sen gick vi bort till någon tim. och träffade flera vänner. och vi kanske 4 tiden i morse sa vi hejdå till andreas och johan. och somnade runt fem, och vaknar vid tolv. det är så det ska vara nu när det är somma eller?

sen idag ringde mamma, och sa en sak om jag tycker är lite tråkigt. jag hade sett fram imot och åka bort från gotland och ta det lungt. med mamma och mina halvsyskon, och sen skulle vi på bröllop. och vi skulle åka nu på tisdag. fast jag är borta hela midsommar var det värt det. men nu har en av mina små syskon blivit sjuk med vatten koppar typ, och vi får reda på måndag om vi ska åka eller inte.

hoppas vi åker, ikväll blir det att grilla och lite.
vad ska ni göra ikväll?

jag har fortfarande inte fattat..


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Joel (lillebror på mammas sida)

själv har jag inte fattat att det är sommarlov, och att vi har slutat nian. det är helt sjukt, här står man och förstår inget känns det som. men riktigt så äre inte, nu är det sommar och då ska det bli underbart kul. man kan hoppas att sommaren blir lika bra som 09. men jag tror kanppt det, men man ska inte vara så negativ. snart kommer moa tillbaka, och då ska vi se vad vi ska hitta på. kanske sola lite, efter som det är sjukt varmt. eller hitta på något

och redan på tisdag åker jag från gotland, minns fortfarande inte vart jag ska men 3 mil från huddingsvall. ska vara där från tisdag tills nästa måndag en hel vecka, och på middssomar ska jag på bög bröllop. och sen ska jag vara med mina halvsyskon och ha otroligt kul, det ser jag fram imot. men har ingen data.. eller intenet.. :/

vad gör ni idag?

tandställning och objektiv.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Pia Andersson, Moa Lindqvist & Amalia Ahlsten (alla tjejer i klassen)

nu fortsätter jag min skriv stund, igår fick jag tandställning. fast det var bara över och den 20 juli ska jag få under. igår tyckte jag att det gjorde ont men inte idag. och jag är jätte glad att jag äntligen har min tandställning. nu har jag nästan inget att se fram imot. bara lite svårt att äta allt, men det får gå ändå.

och igår hämtade jag ut mitt objekti med, vet ni hur sur jag är eller? först säger dom att man ska hämta ut den i burgsvik. två dagar var vi i burgsvik och skulle hämta ut den. men fanns inte, och igår åkte vi till hemse och kollade. och gissa om det inte var där, om jag hade vetat att paket hade vart där skulle jag haft min kamera på skolaslutnignen.

lite drygt, och idag är det sommarlov. och det blir att vara ute i solen (y)

nu har man gått 9 år, och vi fick åka vagn
foto: Fanny & Magnus

nu har jag tid att sätta mig vid datan, och underbart har jag haft. först i tisdags gick jag och moa upp klockan 05:30 och lockade mitt hår. och sen fixade vi oss, och sen var det bara att tagga. först var vi ute i gympahallen och där hade rektorn tal, och sen delade ut lite rosar. jag fick stipendium, och i klassrumet skulle dom säga varför jag fick det. och jag hade lovat mig själv att inte gråta, men av dom fina orden dom hade till mig så kunde jag inte låta bli av att gråta.

sen gick vi ut till vagnarna, och åkte nästan runt hela gotland säger jag. fast det var tråkigt med dåligt väder, och att det regnade hade vi underbart kul. fast solen kom senare mot ett eller två tiden. efter en hel dag med att åka vagn, blev det middag. och sen fest på ljugarn stranden. som alla säger att det är så sjukt kul, men jag måste säga att det sög. men då var klockan tolv, lika bra att dra hem då.

så min skolavslutning har vart bra, berättar mer med lite bilder här fram över!

fixa vagnen, sluta skolan, festa, tandställning.


igår blev det att fixa vagnen hela kvällen, och dagen. sen kom emma, lowisa och moa hem till mig. vi grillade, och lyckades få en toppen kväll till slut. och det gillar jag, puss på er sötnosar. idag har vi fixat något med vagnen, och sen har jag hjälp pappa att baka bullar och annt gott. sen kom mamma, och åt mat. så jag lekte med mina syskon. och orkade inte tänka på datan.

men iaf, nu hinner jag inte skriva förän på onsdag. vet ni varför? imorgon, blir det skola och sen ska vi äta nia middag. efter ska vi fixa vagnen ännu mer, och sen ska jag bara hem och hämta mina saker. och sen åka till moa, där ellinor med är. och sen ska vi fixa oss framför tisdag, då vi slutar skolan. och åker vagn, och sen ska vi festa och ha kul. och på onsdag ska jag åka in till stan, och fixa tandställning. och sen klä av vagnen på kvällen. på onsdag kväll hör jag av mig igen!

ha det så bra vi hörs på onsdag!

vi hörs på onsdag, för nu ska jag ha kul!

orkar inte med alla som är och hjälper till..


foto: Kristina Börjesson
modell: Angelica, Eva och Jag

ingen vet när kristina tog kort förutom jag ser det ur som ;)

äntligen hemma efter fyra eller kanske fem timmar på den där vagnen, nu börjar vi bli klara med vagnen och taket på det. nu ska man bara fixa lite kort, och annat skoj på vagnen. vi har vart jätte duktiga, men mitt humör sjönk snabbt för jag orkade inte med folk som var där. tur att man inte bor under samma tak som dom.

iaf, nu ska jag sitta hemma en fredag kväll. och se vad som händer, kommer bara sitta vid datan hela tiden. men kan inte göra så mycket här i den är ''stora'' staden, blä..

vad ska ni göra ikväll?

ska klä vagnen senare..


foto: Eva Hoffman (mamma)
modell: Johannes Jakobsson (bror) och hans klass kompis

jag har fått i mig något att äta, och kan äntligen svälja. nu är det inte långt i från att bli frisk, eller jag hopps att det inte är långt i från. funderar på att gå duscha, men tänk om han/hon kommer och lämnar kameran. om dom inte redan har gjort det.

senare mot kvällen, fyra tiden ska jag åka och klä en vagn som vi ska åka på tisdag. och det kommer bli ett jätte bra tema. och vagnen kommer blir underbart snyggt. vill bara åka vagn, och sluta skolan. men ändå inte, kommer gråta för att lämna alla i närheten. och lite för klassen fast jag inte alls gillar den så mycket. det är inte lätt att sluta 9:an och gå åt två olika håll. fast känslan är nog underbar kan jag tänka mig.

nej nu måste jag ta och göra något, vi hörs sen!

foton, från balen..

foto: någon i familjen.
modell: Johannes Jakobsson (bror) Kristina Börjesson (brors tjej)

 

jag var aldrig nere när balen var, men kan ändå ta och ladda upp liter bilder på min bror och hans tjej. jag gilalr bilderna iaf. och Kristinas klänning var jätte snygg. synd att inte jag var och såg alla andra. men det kan man inte göra något åt nu.

 

vaknade av att pappa ringde och sa ''nu har dom var i fide, och försökt lämnat din kamera nu tre gånger i rad'' efter som vi har flyttat har dom fel adress. '' dom kommer med kameran idag du kan ju ha lite koll'' och det ska jag, och sen sa vi hejdå. och vet ni hur glad jag är nu? men det som är det jobbiga, måste vänta på objektivet. men det kommer nog snart med.

 

nu måste jag försöka krya på mig, innan måndag!

vad har ni för er idag?

ännu sjuk, och jobbigt!den här bilden gillar jag, tagen för ett tag sen.

oj, vilken jobbig dag men ändå en av dom bästa. först vaknade jag imorse hur sjuk som helst, och var tvungen att ta mig till skolan. först hade vi bild, fanns inget att göra. och på engelskan gjorde vi inte heller något. sen hade vi senska/so och såg på en film, jag somnade på golvet. bra jobbat där, men peppe brydde sig nog inte. sen hade jag mitt sista prov, innan sommarlovet.

sen hela vägen in till stan, och gå vår ruset. det är en sträcka på 5.2 km, och gick den med mamma angelica och kristina. vi hade riktigt trevligt, och gick det på en timme. efter fick vi en ficka korg, och åkte hem till kristina och åt denna goda sak. det fanns mycket gott, och det blev man helt klart mätt på. fick bilderna från mamma idag, och nu fram över kommer det lite bilder. ska bli kul, och lägga upp bilderna.

och imorgon blir det att vara hemma, ska sova nu godnatt!

nytt objektiv, här kommer vi!

källa:google

 

vem har värdens bästa pappa? det är jag som har, den bästa pappa som finns. först, sa jag bara att jag hittade ett objektiv, som är bra. och det duger åt mig just nu. och då köpte han det, det betyder inte att jag är bortskämd för att jag ska betala sen i sommar. det här objektivet som finns på bild nu, är mitt. äntligen, och min kamera borde komma snart. nu behöver jag inte vara orolig för kameran i sommar. nästa blir att köpa en väska, men måste jobba lite först.

 

och frisk är jag nog inte tills imorgon, men måste till skolan ett tag. bara för att göra ett prov vid två. det är lite drygt, för jag kommer inte orka sitta i skolan när jag är sjuk, vill bara ha mitt prov klart. jag måste fixa detta på något sätt. sen ska jag gå hela kvällen, efter men det kan man inte boka av, och det är bra att gå ut och gå.

 

får se hur morgondagen blir, och om jag kan sova ikväll.

kan inte prata, hostar och kan inte svälja


foto: Elin
modell: Moa, Emma & Beatrice (jag)

godmorgon, nu är jag vaken och dunder sjuk, lagom till skolavslutningen. först kan jag inte svälja, hostar gör jag hela tiden. och kan kanppt höra vad jag säger. men måste till skolan imorgon, sen kan jag se till att vara hemma över helgen eller något. för det här kanske håller i ett tag.

igår drog jag ut min sista tand, äntligen. det tog 20 minuter, och behövde inte gråta över att dra ut tänderna. sen gick jag till skolan och såg klart american history x det filmen är sjukt bra. sen gjorde vi inget mer under hela dagen mer att alla nior får tre band, som folk kan skriva vad man tycker om mig. och efter var det grillning, hemma hos moa. det var helt okej, och kom fram till mycket.

sommar designäntligen, här kommer min sommar design. jag har ännu lite som ska ändras i den nya headern, men orkade inte vänta så länge. nästan allt är nytt, och tusen tack till en underbara person som hjälpte mej. och imorgon får jag mina bilder, från balen och studenten och barndopet. och då är det bara att hålla koll efter alla bilder.

nu ska jag ta och skriva hela min vecka
Måndag: vanlig, skoldag
Tisdag: tandläkaren och dra ut min sista tand (äntligen) och sen blir det att se på några andra vänner som tar studenten. och på kvällen, ska vi grilla med klassen och planera när vi fixar vagnen.
onsdag: vanlig skoldag tror jag.
Torsdag: först i skolan har jag ett matte prov som måste göras. och sen ska jag åka in till visby, och gå några kilometer. man tävla om man vill, men jag och några syskon och mamma ska bara gå. (vet inte vad det kallas)
Fredag: då ska alla nior spela pärk, i stånga sen hem.

plus att vi ska ännu fixa vagnen så det blir rätt fullt i veckan!

fixar mycket för skolan..


foto: Jonathan Jakobsson
modell: Fredrik, Beatrice (jag) och moa

sitter och kollar runt lite på några bra låtar, efter som vi åker vagn när vi slutar på tisdag. (nästa vecka) behöver vi några bra låtar, det ska inte vara för lugna. men ändå fart i låten, har ni några förslag var inte rädd. kom igen och ge mig dom är ni snälla.

ikväll, blir det att fixa lite till med min nya design. och den kommer upp den 16 tror jag, men det ska jag hinna med. men ni ska få titta på den lite sen tror jag, men väntar på en speciell bild. iaf, det blir inte så mycket blogg ikväll.

men kom med förslag med låter med lite fart!

helt ny vecka


Lena-Satellite

jag älskar texten jätte mycket. om man översätter den är det ännu bättre. nu ska man ta och dra iväg till skolan, och sen får man se vad jag hittar på (får inte mina bilder idag, men imorgon) annars blir jag grymt sur på mamma. men vi hörs sen när jag är hemma.

ha en bra måndag, alla mina vänner

svenska (början)
Jag gick över allt för dig
Jag gjorde även mitt hår för dig
Jag köpte nya underkläder som är blå
Och jag bar det häromdagen
Älskar du vet att jag skulle kämpa för dig
Jag lämnade på verandan ljus för dig
Oavsett om du är söt eller cool
Jag ska älska dig åt båda hållen ...

Engelska (början)
I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear that’s blue
And I wore it just the other day
Love you know I'd fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cool
I’m gonna love you either way...


lyckas ännu en gång till i photoshopsnart är söndagen över, och jag ska ta och sova om ett tag kanske. idag har jag inte gjort så mycket, undra vart tiden har gått iväg. satt på photoshop ett tag, och skulle dra ihop två bilder till en bild. och jag lyckades, vad tycker ni? sen när jag kollade på klockan var den redan 20:00, den här dagen har gått snabbt. och jag vet inte vad jag har gjort.

men iaf, imorgon är det en ny vecka. och jag tänkte skriva mina planer för min vecka. men inte idag ni får dom imorgon efter skolan. för då vet jag kanske lite mer vad som händer i veckan.

och jag har haft en helt okej, helg.
har ni haft en bra helg?

nu har min bror tagit studenten.


foto: Beatrice Jakobsson (jag) och Moa lindqvist

här kommer moas bilder ifrån studenten i torsdags. jag var verkligen taggad hela torsdagen, det räckte att se hur glada alla var. och då blev man själv så glad, och varmt var det. på den första bilden är jätte många underbara personer. och på den sista är det Kristina, Johannes och jag. det kommer flera bilder, får dom imorgon hoppas jag och mamma inte ska göra något fel.

och i fredags var det skola, och hade fem kamp. och lite andra saker, det var rätt drygt måste jag säga. men senare, mot kvällen åkte jag på inflyttningsfest hos johannes och kristina. var inte där så länge, efter som jag var tvungen att åka vidare. och jag kan säga, att kvällen var sjukt bra i början. men den var inte så bra senare mot kvällen. men som sagt jag över lever.

igår, var jag på barndop. och det var super mysigt, får bilder från det imorgon med. (det var min lille bror som döppte sig) och jag blev fadder, jätte kul. mot kvällen åkte jag till moa, och emma kom. det var super kul, först åkte vi till burgsvik och kollade stället. sen lekte vi kurra gömma med bil.

jag emma och jesper är bäst på kurra gömma med bil
(berättar lite mer om kvällarna, och dagarna senare)
och tack till emma och moa som jag har vart med hela helgen, och tack för i fredags

vilken toppen dag!

godmorgon, jag hinner inte svara på några kommenatarer eller något. jag åker och ser på min brors student och ska ta kort, jag är hemma rätt sent. men jag hör av mig när jag är hemma igen.

ha en lika bra dag som jag ska ha i det fina vädret!
kärlek till er <3
uppdatering, fredagen. jag ska på in flyttnings fest, sen ska jag på barndop imorgon. och vara med vänner, ni får vänta tills söndag, puss och kram!

vill ha torsdag nujag har inte så mycket att skriva, men kan väl ta och kasta in ett inlägg ändå. för det mesta ser jag fram imot dagen imorgon, min brors student. och vi får inte glömma kristina och alla andra underbara personer. måste köpa ros, till några. och sen blir dagen kanon kul, vill har torsdag nu!

jag målade naglarna förut, och det blev helt okej. och imorgon ska jag göra lite lockar i mitt hår, det blir nog snyggt. nu ska jag ta och fixa det sista med mina läxor..

ha en bra kväll (Y)


tråk kväll?


har gjort många olika vattenstämlpar, idag på photoshop.

kan man säga att jag har tråkigt? yes, det kan man lungt säga, ligger bara och ser på tv. och väntar på att något roligt ska hända men vad? ;o men se på tv och ta det lungt är med skönt, eller kanske ut och gå. det skulle jag kunna göra men det är otroligt tråkigt och gå själv.

men det finns säker något som räddar min kväll, det märker vi.

photoshop


foto: Beatrice Jakobsson (jag)

när man inte har kamera eller några bilder, får jag ta och göra om dom lite. har sjukt tråkigt, och visste inte vad jag skulle göra. men något blev det iaf, har jag gjort om, med lite mer svart vitt. men imorgon blir det äntligen bilder som jag kan bjuda på, och på fredag, och lördag.

snart klart med allt mitt pluggande, det är bara lite i min matte bok som jag hade tänkt och gjort nu. sen slipper jag nog allt pluggande i några veckor.

vilka av färg gillar ni mest?

smycken


på bilden ser ni armband och ringar

jag älskar små saker, som smycken och sånt. men köpter aldrig det, kanske dags att jag ska börja köpa lite smycken. det bästa är armband, ringar och solglassögon, öronhänge är inte viktigt. och halsband har jag, men använder i stort sätt bara ett hela tiden. nästa gång jag har pengar blir det att köpa ringar, armband och solglassögon. (men får nog vänta ett tag, kameran går förre)

vilket smycke tycker du är viktigaste?


godmorgon.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)

godmorgon, mina vänner. idag är det en ny dag, och jag har ännnu fruktansvärt ont i halsen. det värsta att vara hemma är man vet inte vad man ska ta och göra. förutom och plugga och det blir nog att plugga lite idag. men vad ska man göra av resten av dagen?

dom här bilderna tog jag igår, på kvällen när det blev fint väder. om man tänker efter är det snart skolavslutning, jag slutar den 15 och sen känns det nästan som den här månaden är över, tiden går för snabbt. nu ska det vara sommar och nu ska tiden gå sakta.

behöver hjälpdenna låt är gjord av gotläningar, ingen som känner igen låten, vad heter den riktiga låten? ni känner väl igen melodin, kan någon säga vad låten heter? aja, den är juni och det närmar sig sommar på riktigt nu. bli och bada och sola, när vädret blir. nu hade tänkt och sova, för jag har en dag imorgon med.

hjälp mig med låten!!
och grattis till johan, leonard och jakob (i min klass) plus jessica

barndop på lördag.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)

mamma kom förbi ett tag, och skulle hämta lite saker. för idag flyttar johannes och kristina till havdhem, det blir närmare till oss. men längre från dom till sitt jobb i sommar, men det fanns inget annat. sen fick jag veta att det är barndop på lördag, så mina dagar går bort då. men det blir många underbara bilder, från barndopet sen. och sen är det inflyttnings fest hos johannes och kristina på fredag.

då var min helg nästan helt planerat, moa jag får se om jag hinner med allt på fredag.
har ni några planer för helgen redan?

nästa vecka kanske?dom här skulle jag kunna tänka mig och köpa, skulle ni kunna tänka er?

ringde till canon idag (efter som dom har min kamera) och nu ska dom skicka hem den till mig. det lär ju ta en vecka iaf, så någon dag nästa vecka kan var vara super glad och stå och hoppa av glädje. men det som är värre är att jag måste köpa nytt objektiv.

pluggar det sista


snart klart, snart klart!

sitter och pluggar matte, och gjort det ett tag och nu är det bara sju sidor kvar, dom gör jag nog ikväll.
sen har jag engelskan jag ska försöka fixa ikväll. sen är det klart, med allt pluggande, det är nog det sista jag gör i 9:an. fast jag har ännu tre år kvar, men dom åren kommer bli mycket roligare.

min hals är inte bättre alls, vet inte om jag kommer till skolan imorgon heller. det behöver igentligen jag göra, efter som att jag ska vara ledig på torsdag. men jag kan alltid ringa och säga det. eller pappa måste nog ta och göra det. ( för skolan hatar när man ringer och säger det själv)

vad gör ni då?photoshop


foto och redigering: Beatrice Jakobsson (jag)

oj, först skulle jag försöka fixa min blogg lite, men det gick inte alls så bra. och då fick jag hjälp av en underbar tjej. (du vet vem du är) sen har vi pratat lite. och medan det har jag försökt och lärt mig photoshop igen för det var ett tag sen nu. jag klarade det helt okej, och blev nöjd av allt jag kommer ihåg sen innan. men det finns ännu mycket jag har glömmt.

snart kanske man borde ta och äta frukost, har inte ätit något sen jag vaknade. har inte haft ork till att fixa något. men ska göra det snart, vad har ni för er?

vad tycker ni?

frukansvärt ont i halsen.


källa: google

godmorgon, nu är jag vaken. och det blev ingen skola för min del, det är jag glad för. (för att inte gå och ha ont i skolan) just nu har jag ont i halsen, och kan knappt prata. jag visste att jag skulle bli sjuk, någon gång. det blir att försöka bli frisk idag och kanske plugga om jag orkar det. jag hatar att vara sjuk, för det gör så frukstansvärt ont.

igår såg jag den här filmen, och nu har jag sett den. äntligen, jag tycker den är bra. men jag vet inte om den är bättre än dom andra filmerna. men det är bara att se filmen om ni gillar göta kanal.

vad gör ni idag, hemma skola eller jobb?

RSS 2.0