Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

bara fem dagar kvar.

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: caon eos 500d

det här är hallon youhurt, super god guteglass.

nu börjar det närman sig, och jag räknar ner dagarna tills jag slipper det här äckliga jobbet. fem dagar kvar som jag ska jobba och det är 28 timmar kvar. och det ska jag klara, idag har vi knappt haft någon här. det var väl skönt det, och imorgon blir det en till lång dag att börja vi ett.

när jag kommer ham ska jag och moa hitta på något roligt.
så jag hör av mig seanre ikväll.


RÖSTA PÅ MIG [nummer sex, klicka här]

vi har ett lag i kubbvm


källa: kubbvm.com
bilder, sen 2009

bilden på kungen, där kommer det ut godis till dom små.


just nu fick jag veta en rolig grej, vi hade fixat ett lag men det vårat lagnamn var inte med på en listan så min lillebror tog och pratade med dom. och fredag klockan 08:30 ska vi vara på kubbvm, och sen får vi vara med. för det hade blivit något fel, så vi har ett lag i kubbvm. det ska bli jätte roligt, men vi är sju stycken och man ska bara vara sex. men vi måste ha någon till reserv.

åt just mat, det var gott för det behövde jag. sen tänker jag så här, att det är inte många timmar kvar på jobbet. snart får jag sluta för dagen, ser jag fram imot.

moa, emma,lowisa,niklas,fredrik & jonathan nu kör vi kubb!
vet ni någon som ska spela?

RÖSTA PÅ MIG [nummer sex, klicka här]

minus och plus, för dagen


nu kör vi lite plus och minus i min blogg

+ plus

+ att det snart är kubbvm, kubb måste ni alla veta vad det är. och jag bor bara några hundra meter där ifrån. och jag har bestämr att det ska bli underbart väder. och på lördag kvällen, ska jag till min syster för jätte många i släkten ska grilla lam (det är det underbaraste som finns varje år) sen åker jag till kubbvm och kör en fest där.

+ att jag snart slutar jobba, underbart underbart på torsdag är det över och det är inte långt kvar. det fixar jag nog. eller?

- minus


- att jag börjar bli sjuk. jag tror jag börjar blir det, och hes är jag. (efter sen igår) men det är sol ute och jag sitter och fryser, och har super ont i halsen.

- jag är på värdens sämsta humör, yes det kan man lungt säg igår blev jag på dåligt humör. tänker dock inte ta upp allt här. men jag bråkar tydligen med en person jag verkligen inte vill göra, men svårt att få prata med den personen. (han/hon vägrar)

sen finns det mer minus, jag är hungrig, jag har träningsvärk och allt som finns!

RÖSTA PÅ MIG [nummer sex, klicka här]

inte ett moln

foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon EOS 500D

kom just till jobbet, idag körde underbara kristina. och sitter och pratar med emma i telfonen, hon är för söt. som ni ser är himmelen blå, och det är verkligen hunderbart. och jag sitter ute och i solen med datan, och det är verkligen underbart med sol, har ni med hemma hos er som jag har på jobbet?

jag hade tänkt att berätta lite mer om kvällen, gårdagens kväll. vi cyklade ett par stycken från burgsvik till fide det är sju km. och ronjah och lowisa var flera meter efter oss. jag väntade in dom och lagom när dom kommer vinglar dom som fan. och jag sa att ronjah skulle åka med mig för jag var nykter. men dom skulle cykla tillsammans och tror ni inte att dom båda cyklar om kull. yes, men lowisa cyklar vidare och jag får ta han om ronjah, så blir det om man inte yssnar på mig.

vad har ni för er idag?

trött tjej är vaken.


kamera: Canon 500D

godmorgon, har ni sovit gott? jag har sovit riktigt gott, men är ännu super trött. och idag blir det en lång dag på jobbet, börjar redan vid ett. men jag gör ju nästan inget på mitt jobb, och senare ikväll vet jag inte vad som händer.

min kväll igår var verkligen jättebra, fick träffa jätte många som inte träffat på ett tag. och cykla hem det gjorde jag med, fick med mig jonas hem till grötlingbo och jag skulle vidare till havdhem. men annars var det super kul, fast som det brukar bli på alla slut jag är med om. så suger sluten, verkligen inte alls glad (kan inte ta det här) men jag ska försöka fixa det idag, men  annars hade jag en super bra kväll.

vad gjorde ni igår kväll?

skriver senare inatt.

kamera: canon 500D + stativ

den värsta cykelturen jag vart med om eller, kanske pintsamt. först blåste det, så det känndes som man gick med cykeln. fast jag cyklade rätt fort, och sen får jag ett sms från en person där det står. ''cykeltjejen'' jag tänkte, det var bara ett sms fortsätter och cyklar och efter ett tag känns det som en bil bakom mig. men vill inte titta bak för att blåsa iväg. sen ser jag bara en bil komma fram. och där sitter han som skrev sms till mig.

nu har jag jätte ont i benet och kommer säker få träningsvärk så mycket jag kämpade mot vinden. och nu kom lowisa och ronja hit. så jag ska vara social mot dom och sen jobba. jag skriver senare ikväll när jag kommer hem runt ett tiden kanske.

KVÄLLENS OUTFIT!


vi hörs sen inatt vi 01.00


jobbar fram till torsdag sen är jag glad!foto: Beatrice jakobsson (jag)
kamera: canon 500d + stativ

yes, nu har man fått i sig lite mat och nu orkar man hela kvällen. och dagen, för jag ska ännu jobba. men det börjar närma sitt slut. för jag fick byta vecka med moa så jag jobbar bara tills torsdag sen slipper jag mitt äckliga jobb. (ni som undra finns det ett inlägg längre ner) och det är varmt ute, och ska blir riktigt skönt med en cykel tur. datan följer med, efter som ronja och lowisa kommer inte förän fem.

senare cyklar vi till fidepuben (7 km) där ett band som heter pumpbolaget spelar. det ska bli riktigt kul, det bästa med fidepuben eller vad säger ni gotläningar? nu kör vi ikväll, men jag hör av mig innan jag cyklar iväg ikväll. (och senare får ni se min outfit)

nu cyklar jag iväg till jobbet, vi hörs senare på jobbet (yy)

vill vinna en resa till london.


[källa, goole]

jag har gjort detta många gånger att länka andras tävlingar i min blogg. men jag har aldrig vunnit någon gång, så jag slöt att länka att jag var med i den här tävlingen och den där. men nu tänker jag ge en chans och hoppas verkligen att jag vinner nu. (det handlar om en resa för två till london)

varför vill jag vinna, och resa till london?

jag har rätt mycket att säga runt det, för skulle det vara jätte roligt att komma utomland för första gången i mitt liv till london. och ta kort, på allt som finns i denna stad. men det som gör mig mest att jag vill åka ditt är att jag vill lära mig mer enelska. jag har redan ig på eneglska och om jag har med mig en vän/eller mamma pappa. som kan engelska skulle jag kunna lära mig bättre och prata med dom som verkligen pratar engelska. det hade vart grymt att bara komma tillbaka och har lärt sig en hel del. för enelska kommer jag behöva ha nytta av om jag ska bli fotograf och åka utomlands.

vill ni med vara med i tävlingen?
gå in och läs reglarna och allt på hennes blogg. måste med säga att jag gillar hennes blogg, super fina bilder på henne. hon passar verkligen som modell.
[hennes blogg, klick här för att komma till den]


mysig kvällsmat


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon 500d & stativ.

igår hade jag ett stativ, inte visste jag att kristina hade ett stativ. och sen åt vi mat när klockan var halv tolv, på kvällen. men på bilderna ser det ur som värsta fina middagen, men vi åt bara vanlig mat. och liet vattenmelon. men ibland blir det sen mat när båda vi ska duscha och fixa lite innan man har ork till att fixa mat, det blev en riktigt mysig kväll.

godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort, riktigt gott. idag är det lite bättre väder än igår och det är mycket bra. för jag tycker inte sommaren är slut ännu, dom sista veckorna när det är sol. och jag är ledig, ska jag försöka bli brun.

idag ska jag jag jobba, sen ska jag iväg på pumpbolaget ska bli super kul!
vad ska ni göra idag?

happyface, tack vare dom här sötnosarna..


Lowisa & Ronja, ni är grymt söta!

dom är två sötnosarna gjorde just min kväll, efter som att vi har bestämt lite för morgon dagen. och super glad för det. efter jobbet imorgon är det fidepuben. det ska bli jätte roligt, plus att det är pumpbolaget spm spelar och det blir riktigt många då. nu ska jag bara tagga tills imorgon, och jag ska vara super glad hela dagen på jobbet imorgon.

en sak som var lite mindre roligt på jobbet idag är att det är svårt att kunna hitta mottagning till min mobil bredband. men jag hittade ett ställe tillslut och det fick bli ute, så nu vet jag vart jag ska sitta när jag måste ha internet på jobbet. men tack för idag, vi hörs imorgon<3 (hoppas ni haft en super bra dag)

godnatt, mina underbara läsare <3

HEM!

snart slutar jag, fast bara för dagen. ska bara räkna kassan och fixa lite, sen tar jag och cyklar hem. i vinden, hoppas det inte börjare regna bara. (som ni ser här över är det nog inte bra för mig) när jag kommer hem ska jag få äta mat super gott, fast det lär ta ett tag innan jag kommer hem tror jag. men nu håller vi tummarna för mig, och att det inte börjar regna.

 

det tråkigast är att jag kan inte lyssna på musik, och det är svårt att få tag i folk. jag skulle behöva prata med ronja, och moa. men får ta det när jag kommer hem.

 

lycka till, säger jag till mig själv ♥

 

JAG HATAR MITT JOBB!


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500D

det räcker och se rubriken, sen förstår ni nog allt. mitt jobb suger, vill ni veta varför? hon som äger hela stället hon har alltid sagt. har vi svårt att ta oss, kan vi få sluta tidigare vi kan få bo här med om vi ville. och först dagen vi jobbade skulle hon komma ner och kolla hur läget var. det lätt ju perfekt tänkte jag, och jobbet kommer gå så bra.

idag när jag ringer frågar ska jag jobba? (hur snällt som helst) jo det kan du göra, får jag tillbaka en röst. (det var ingen snäll röst jag fick, och det var inte hon som äger allt) jag var ju tvungen och fråga om dom visst om det skulle regna, senare ikväll för jag ska cykla hem. då säger hon, ni jobbar här ni ska ta er hit och hem fast det regnar blåser eller vad, det är upp till er själv. det skiter jag i hur ni gör, ni jobbar till ni slutar. jag orkade inte lyssna och sa okej, jag kommer sen när jag börjar.

förstår ni hur sur jag kan bli?
plus att hon som äger allt sa, vill ni ta en buss hem och kommer inte hem på ett annat sätt, så får ni ta bussen (efter som det inte går så många bussar) men dom andra som jobbar här verkar inte veta något. där imot behöver man inte bli sur för jag frågar om det ska regna? (förlåt, men mycket text läs om ni vill)

jag svara på alla kommentarer

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Erik Grönwall
kamera: Lumix (min förra)

varför svara du aldrig på mina kommentarer?
jag svara på alla som jag få, men vissa kanske tar ett längre tid för att få dom svarade. men jag får hur många kommentarer som helst som jag vill svara på, men dom är inte rätt adress på. ibland brukar jag kunna vara duktig och klura ut felet, men inte på alla. så innan ni kommenterar kolla eran blogg adress, så lovar jag att du får ett svar. så vad väntar du på lämna ett spår i bloggen.

ligger i sängen och väntar på att pappa ska komma, så jag kan ringa mitt jobb. (och höra om jag ska jobba eller inte) när vi började jobba skulle dom ringa, men det gör dom inte som igår. då fick jag ringa och fråga fast dom skulle ringa och säga nej det regnar du behöver inte jobba. för dom vet att man har en bit att ta sig.

bilden är från Rixfm 2010♥

har ni hittat något snyggt till höst?


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500D

ni har väl inte missat detta? finns jätte mycket, som jag vill ha nu. men tror du jag får min lön nu? nej, det får inte jag. vill ha den nu nu nu, men måste vänta i agusti. (lite små drygt) om inte min söta pappa kan vara snäll mot mig och lägga ut lite saker. har ni hittat något, eller ni kanske inte kollat. (ni kan kolla på deras hemsida med)

just nu sitter jag och kollar efter kläder, och det är inte bra. (för jag vill bara, ha allt nu)
fler sidor där det finns snygga höst kläder?

era svar på mina frågor.

foto: Beatrice Jakobsson
Kamera: min mammas hon har en sonny

jag tänkte ta och berätta lite vad ni har kommit fram till, jag har haft två frågor. och den första var om ni vart på Gotland, och vad ni tycker om det? det flesta som inte var på Gotland tycker eller tror det är en mysig stad eller vad man ska säga, och att våran dialekt är rätt rolig. dom som har vart på Gotland tycker det är super mysigt, och känns nästan som att vara utomland. och ska åka hit flera gånger.

och den andra frågan var, vad gör en blogg bra? nästan alla skrev att bilderna gjorde en hel del. och det håller jag helt med om. sen tyckte dom att man ska ha lite text, och bra styck indelningar och stavfel får det inte vara. men det var även några som tyckte bilder behöver man inte så länge det är bra text.

nu blir det att äta frukost ♥
hjälp mig gärna vad jag ska ta kort på.

vad vill ni att just jag tar kort på?

foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon EOS 500D

godmorgon, sovit gott? vaknade över ett sms, och kollade på klockan och tyckte att jag kunde gå upp. idag är vädret tråkigt, och grått undra som jag ska jobba då. får se lite närmre senare, om det blir något jobb. har ni fint väder hos er eller har ni som mig, grått och tråkigt? idag såg jag att det skulle regna mer än vad det gjorde igår, så det känns som det inte blir något jobb.

idag måste jag nog ta kamera och gå en sväng, börjar få bild brist i bloggen, och som jag själv tycker måste man ha bilder i en blogg. men vad ska jag ta kort på, nu kan just du få bestämma vad jag ska ta kort på, inte så lätt när det är grått och mycket moln. men något kommer du säker på.

vad ska jag ta kort på tycker ni?

popcorn & matfoto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 500D

nu har vi sett klart film, det blev runt jorden på 80 dagar. har aldrig sett den förut, men den var helt okej. sen satt vi och åt mat. och popcorn, super mysigt har det varit. sen imorgon kanske det blir jobbet, men jag vet inte riktigt ännu efter som det kanppt har regnat här idag. jag sa förut att det regnade, men det regnde det knappt. det har typ regnat över allt förutom i havdhem. lite konstigt tycker jag, efter som det regnar på hemse och det är bara tio mil här ifrån ;o

aja, det finns nog inte så mycket mer att berätta att vi hörs imorgon.
för nu ska jag sova, godnatt!

ikväll bjuder jag på mat

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

ikväll är det jag som bjuder på maten, inte johannes och kristina. och det blev pizza, har har alltid ätit hawaii pizza. (hela mitt liv) men när jag fick smaka pappas calzone inbakad, då bytte jag direkt. så nu ska jag börja äta den tills jag tröttnar och hittar någon annan god. lika bra att äta goda pizza än att ta någon man inte tycker om, vilka brukar ni äta?

sen ska vi se en film, och ta det lungt ikväll. låter som en bra ide, ska bara vänta på att kristina kommer hem. sen har jag en viktig grej att säga, folk som ville fick skicka dina önske outfit och det är bara en som gjort det ännu. och därför ska ni få gå in och kolla hennes blogg och hennes outfit. gå in och lämna ett spår till henne.

hennes blogg tyck här [LÄNK]

vad gör en blogg bra?


mitt svar: den här frågan hade vi på bloggträffen, nu vill jag hör vad ni tycker. ni som aldrig var på bloggträffen. jag tycker iaf att det måste vara bilder i en blogg, spelar ju ingen roll vad det är för bilder. men bara sitta och läsa långa texter är rätt tråkigt. mer bilder och mindre text helt enkelt, det är inte bara för jag själv har en fotoblogg. men man tröttnar efter 2 rader om det inte är något jättebra. (det var väl en liten del vad vi med tyckte på bloggträffen)

sen tycker jag att man bör fixa till sin blogg design lite, nu vet jag att inte alla kan det. och jag kan inte heller det, för jag köpte en. men när jag ska börja kolla och läsa en blogg brukar jag kolla efter design, texten och bilderna. vad ni skriver, är upp till er. och sen är det upp till mig om jag gillar det ni skriver eller inte, men tänk på bilder och lite text.

(nu har inte jag någon bild, så inlägget blir lite tråkigt men vill ni veta vad jag tycker är det upp till er om ni vill läsa eller inte)

inget jobb, idag för det regnar


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

vad gör jag hemma nu? ska inte jag jobba? nej det blev inte så efter som det regnar, slipper jag jobba. och jag jobbar på en minigolf, det är nog inte så många som vill spela då. sen finns det person ifall någon skulle vilja spela. skönt att få vara ledig idag, men jag får ju inga pengar genom att sitta hemma. men en hel dag/kväll med johannes och kristina. får se vad vi hittar på knäpper på en film senare eller något sånt mysigt.

sen vill jag säga tack till alla kommentarer jag får. dom är hur gulliga som helst, det värmer mig och gör min dag. sen vet ni säker vem FRIDA HJÄRTA KEVIN är? hon ligger etta på listan, och jag blev dagens blogg igår hos hennes. det var riktigt roligt, och sen kollade jag igenom alla kommentarer. det värmer med efter som några skrev hennes blogg är bra hon tar bra bilder.

tack, till er alla det betyder mycket!


inte ätit någon på 24 timmar

foto:Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 500D

jag har inte ätit på flera timmar, igår kväll sa jag att jag skulle gå och äta något. men det gjorde jag aldrig, la mig i sängen och ville bara sova men var så hungrig. men orkade inte göra något men, jag somnade iaf skönt det. senast jag åt det var igår morse två mackor. (24 timmar) hur klarar jag mig, det är helt sjukt. men nu var jag ute och åt lite, frukost skönt att få i sig lite i magen.

som förra sommaren jag åt inget, bara för jag hatar att äta hos andra. och när folk ser på mig, det är det värsta jag vet. men när jag är hemma äter jag alltid typ, men det blir nog jämt. och kristina och johannes om ni läser detta det är inte erat fel, jag valde att inte äta något igår när jag kom hem.

jag tycker det ser riktigt gott ut med lite frukost ♥en länk, lätt!

gör din egen outfit?

jag har gjort några stycken, och nu skulle det vara roligt och se vad ni tycker är snyggt. (här kan ni göra eran egen outfit, och köpa snygga grejer) ni kan gärna länka eran önske outfit, så kanske jag lägger upp just den du gjort på min blogg. det kan ju vara lite roligt att just din outfit, finns på min blogg, med en länk under.

det ända ni behöver göra är att länka eran outfit, sen får vi se om någon kommer upp på min blogg
vill ni göra en egen? vad väntar ni på?
[LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNK]

känner bara hur underbart det är med sommaren


foto:Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 500D

godmorgon, har ni sovit gott? jag har sovit jätte bra i natt, förutom att jag vaknar och kan inte andas med näsan. (kanske sjuk?) idag är det onsdag och det betyder samma sak som alla andra dagar, att man ska jobba idag.  har ingen lust att sitta nere i en källare och frysa, och ingen lust att gå ut att sitta och glo ner i gräset. men men, jag ska sluta prata om mitt jobb efter som det suger. annars idag innan jobbet vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske gå ut och ta lite nya bilder?

dom här bilderna, bilderna har inget med texten att göra.
vad ska ni göra idag?

fiket var mycket bra ikväll (y


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon 500D

nu är jag hemma efter en grym kväll på fiket, det var riktigt underbart! först efter jobbet cyklade jag ner till filippa, olivia, denise & amalia. dom satt nere på hamnen och pratade för det mesta. efter gick vi upp till fiket, det var inte lika mycket folk den här gången som alla andra gånger. men folk, som folk, och den här gången sjöng björn och petter ''häromdan'' sen efter, cyklade vi ner till hamnen för filippa, david och denise skulle bada.

dom badade, och sen skulle dom åka hem. och jag var jätte glad att jag slapp cykla hem fick åka med filippa hem. skönt, då cyklar jag hem imorgon. det känns mycket bättre, nu är jag hemma. och ska äta något sen sova.

godnatt, hoppas ni sover gott!

snart slutar jag för dage, vi hörs senare ikväll


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon EOS 500D

bara ett litet tag kvar, sen får jag sluta för dagen. det blir nog en stund på fiket, och ser om det är roligt. annars jag kan cykla hem när som, men är så sjukt hungrig. och vet inte vart jag ska ta vägen, men mitt kort funkar ju inte så bra. så man kan man inte köpa, men jag ska allt försöka igen och se om det funkar bättre nu. tänk jag har bara den här veckan kvar, och fyra dagar till sen slipper jag sitta vid minigolfen och ha tråkigt, det ser jag fram imot.

det här nagellacket har nästan alla, H&Ms egna nagellack. det finns inte så mycket mer att säga mer än att jag hör av mig sen. kastar nog in ett inlägg ner jag kommer hem, och glöm inte svara på dagens fråga.

ha en bra kväll, vi hörs senare

en känsla att jag gillar dig

Kamera: Canon EOS 500D

äntligen framme, det blev en cykel tur för mig till jobbet. (15km) det är jätte mysigt att cykla ibland, med lite musik på mobilen och fint väder. sen går det snabbt att cykla, men hatar dom här bilarna som inte kan svänga ut lite. typ som att jag ska cykla i gräset bara för att dom ska få plats på vägen, det tycker jag är dåligt av dom att dom inte kan svänga ut lite för någon som cyklar.

här är en bild på mig hur jag ser ut idag, som alla andra dagar ungefär. nu ska jag sitta här till halv nio ikväll, och sen efter får vi se om jag stannar kvar eller om jag cyklar hem. någon gång måste jag ändå cykla hem, halv nio eller senare.

tycker ni det är skönt att cykla?

se till att fixa något innan man åker..

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: min (lillebror) & moa lindqvist

om man kanske skulle gå och äta frukost som man inte gjort ännu. och väcka sin bror, och se om man ska cykla till jobbet eller om han kan köra mig. det märker vi senare, och datan följer med mig till jobbet så tråkigt jag har där. igen sol ännu, men den kommer nog. eller den är typ framme men det är för mycket moln ute, bättre det än att det ska regna.

bilden är tagen med moas kamera, när vi klädde vagnen för någon månad sen. kom just på hur mycket jag saknar moas bruna hår. när sommaren är över blir hon brunett, eller jag hoppas hon blir det. hon passa bäst i blont på sommaren men brunett annars.

ni kan ännu svara på dagens fråga i inlägget under

dagens fråga om Gotlandfolk som jag pratar med säger att när dom kommer till Gotland känns det som att vara utomlands. men efter som jag bor här känner jag inte samma sak. det är bara en helt vanlig mysig ö, som man måste besöka en gång i livet. så är det bara, Gotland är super fint. dom just Visby är ett mysigt ställe nära till allt, men det finns flera mysiga ställen på Gotland.

kanske borde äta lite frukost nu, men se till att svara på frågan

ännu en dag, man måste jobba


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

godmorgon, nu gick det inte att sova längre. vaknade redan vi nio av att några ringer till mig. (och sen pratade jag med dom ett tag) men lyckades somna om ett tag. ett litet minus är nog att jag börjar bli lite sjuk, moa sa igår till mig. börjar du bli sjuk? så det är bara inte jag som märker att det kanske är något på gång. men det är inte så farligt lite förkyldning det över lever jag, men man kan alltid hoppas på det bästa.

idag är det tisdag, finns nog inte så mycket att göra innan man ska jobba. om inte solen kommer fram, annars får jag vänta tills klockan blir fyra så att jag kan börja jobba. efter det hade jag tänkt dra med ronja ditt. men vi måste ännu ha skjus hem där ifrån, men det fixar vi under dagen. (det är spelning på fiket)

vad ska ni gör idag när det är tisdag?

hem gjord mat är good!


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon 500D

vi började med att göra pirog, haha som ni ser på den andra bilden ser några inte ut som alla andra. det är jag som har gjort dom. fick brödet aldrig runt, så det blev svårt för mig. men det blev super gott, och nu är jag mätt och klarar mig ett tag. det var faktist första gången jag har gjort pirog annars har jag bara köpt, men hem gjorda är mycket godar än vad  dom man köper är. har ni gjort pirog hemma någon gång?

och sen kom moa förbi en stund, men vi gjorde inte så mycket mer än att prata. nu finns det inte så mycket mer än att gå och sova, och sen gå upp imorgon för att jobba. och sen ska jag fixa så jag kommer hem efter spelningen på fiket imorgon.

godnatt, hoppas ni haft en bra dag!

jag gillar när du skrattar


foto: Beatrice Jakobsson(jag)
modell: Amalia Ahlsten

kom just hem från jobbet, och om har inte haft någon där eller fyra stycken men dom kom innan fyra. och jag börjar vid fyra. men jag hade med mig datan, så jag kan inte gnälla. och min söta pappa körde mig ditt och hem, slapp cykla idag tack. nu och lagar johannes & kristina mat, jätte bra för att jag är lite hungrig.

den här bilden är tagen när vårat arbetslag var iväg för att ha roligt. (men det hade vi verkligen inte) jag kände att jag kunde ladda upp en bild på amalia. vi har kännt varandra i nio år, och massvis med bråk man aldrig glömmer. (tänk vad tiden går snabbt)

vad har ni för er av resten av kvällen?

the last song, en underbar film!

källa: google

film: the last song
, en underbar film. igår när jag kom till kristina frågade hon om vi skulle se den. för jag har sagt sen länge tillbaka att jag vill se den. det fans inget text, men det gick bra fast jag inte är så bra på engelska. ni som inte sett den ni måste se den, det är jättebra. och på slutet kan man inte låta bli att gråta..

jag är jätte känslig, men när det gäller sånna slut kan jag verkligen inte försöka hålla in alla tårar. det går inte fast jag vill det. men det är ändå ett gulligt slut på denna film, vad tycker ni som sett den?

flera som har sett the last song?

tårta är alltid gott, eller vad tycker ni?


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

började jobba för nästan två timmar sen, men innan var jag och pappa inne och handlade. och jag hade mitt kort, men pappas plånbok var ute i bilen. vi bestämde oss för att jag skulle betala allt, men tror ni att mina pengar har kommit in? nej det hade dom inte gjort, men jag överlever för det pappa fick springa ut i bilen och hämta sitt kort. nu sitter man på jobbet och väntar bara på att man ska få komma hem, där det är varmt.

något som var ännu bättre när jag gick ut var att solen kom fram, men det är inte super varmt ute. men solen är framme bättre än regn. eller vad tyckler ni? igår fyllde min lillasyster år, och vi åt tårta sen laggade jag och kristina mat till dom. och sen sov dom över, hemma hos oss. (jag tror hon är nöjd med sin födelsedag)

visst ser det gott ut?

vill inte tänka tanken

Foto: Ellinor Nygren
Modell: Svante Pettersson (klasskompis) & Beatrice Jakobsson (jag)

 

Jag vill verkligen inte tänka taken men gör det ändå. Nu har man gått ut 9:an och lämnat många underbara personer. Saknar våran klass lite, eller vissa tider saknar jag med den. vi var igentligen värdens sämsta klass. Men ibland hade vi riktigt roligt, det är vad jag tycker resten av den förra klassen hatar våran förra klass och vill aldrig mer se dom.

 

Nu börjar man en helt ny skola och med helt nya personer. Och en helt ny klass, det känns som man ska börja lekis igen. Jag vill inte tänka tanken att jag börjar en helt ny skola, första dagarna i skolan eller något sånt. Än vad jag vet, känner jag ingen i min klass. Det känns inte alls bra, nu får jag ta och lägga bort tankarna.


Flera som känner igen sig?

nu börjar min vecka med att jobba


foto: Beatrice Jakobsson
modell: Ronja, Emma & Lowisa
kamera: canon EOS 500D

godmorgon, har ni sovit gott?
jag har sovit jätte många timmar men det är bra. idag ska jag inte göra så mycket, mest jobba och ta med daten och sitta där. jag vet cyklar inte om jag cyklar eller om pappa är snäll och kör mig det märker vi.

här är några bilder från festen, det skulle vara fidepuben men det blev inte så efter allt regn. men det blev hemma hos ronja, och jocke. det var faktist en super kul kväll, men massvis med bråk med. hemma fester är riktigt, roliga. sen efter det åkte vi hem till mig och sov ett par timmar. och igår hade fanny kalas, det kommer ett par bilder där med senare idag.

vad ska ni göra Idag, & har ni sol eller regn?

toppen helg, fast det har regnar


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell Linda (bloggare från skåne)
kamera: canon EOS 500D

igår morse hade jag tänkt kasta in ett inlägg, efter som pappa inte skulle köra upp mig till hemse så tidigt. (för jag skulle åka med kristina för hon började vid elva, och skulle åka från hemse vid tio) vaknar av att hon ringer vi 10:15 jag tar mina kläder och hoppar i allt, ringer pappa. och är på hemse 10:30, fort in till visby. och några minuter senare än klockan elva, sen gick jag och träffade linda och hennes kille. vi gick mest runt kollade, och pratade det var jätte mysigt att träffa henne tack för dagen linda <3

efter gick jag och mötte upp Emma och vi väntade på Lowisa för hon var ute och sprang runt i affätrer. efter ett tag kommer vi iväg hem till henne. det regnar och vi var helt blöt när vi kom hem. bytte om och sprang iväg till ö&b jag hade flip flop dom ramlade av rätt ofta. (ingen bra grej) senare på kvällen åkte vi till ronja, för dom hade en lite fest. (berättar mer sen) och idag fyller min söta lilla syster år, super kul. och nu blir det att jobba en hel vecka, men jag har internet på jobbet!

har ni haft en bra helg
?

lite mat i magen idag..


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Moa Lindqvist
kamera: canon EOS 500D

när klockan var runt nio, då åt jag något som var bra. jag åt bara lite glass förut sen har jag inte ätit mer. men vid nio tiden fick jag i mej mat, sen skulle jag och moa planera att åka och bada med några. men ingen har lust att åka och bada med mig. så, vi har inte gjort så mycket mer än att sitta vid datan och tv hela kvällen. för ingen ville bada när det regnat idag..

imorgon åker jag och träffar linda det ska bli riktigt kul. och hennes kille ska med vara med oss, det blir super kul tror jag. hoppas det inte regnar för mycket bara.

godnatt, hoppas ni haft en bra kväll

snart kommer min krov, moa


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

Jag är sugen på att gå ut, men det regnar. Och där imot kan jag inte ta med kameran ut, och det är det jag vill. Men när vi är på möja måste det bara vara sol, så det blir många bra bilder. Men jag kan gå ut en annan dag med, för snart kommer Moa hoppas jag. Eller hon skulle bara vänta tills Zandra skulle åka, hon var inte nere länge. Det var lite synd för hon skulle vara här en vecka till igentligen, men nu blev det inte så..

den här bilden, laddade upp för jag hittade ingen annan bra bild. Varför den sitter på Joels fingrar var för den inte kunde flygga så högt så vi tog den och la den på ett ställe så den inte blir nertrampad. Det var som Joel sa att vi var tvungna att göra.

vad ska ni göra ikväll?

när det regnar blir det bara datan.


tack, för skärpet Ellinor ♥

det här skärpet fick jag av Ellinor, när jag sov hos henne. det passade inte henne, så jag fick det. super snällt, men inte vilket land skärpet kommer från. men det mycket kommer vara till mycket anvädning, moa har iaf inte hör av sig ännu att komma hit. och jag har inget annat för mig än att sitta vid datan när det regnar hela tiden. så det blir väl inte så mycket mer att göra nu efter som moa inte har kommit hit ännu.

sen när jag tittade på min lön, vad jag får i timmen stämmer det inte riktigt än vad dom sa att vi skulle få, fast vi har bara jobbat en vecka och fått ett tusen, men vi ska igentligen få mer i timmen än vad det står på pappret, lite små surt, eller?

vad tycker ni om skärpet?

emma och jag fixar det


jag gillar tröjan, sjukt mycket ♥!


just nu pratar jag med emma i telefonen, och vi sitter och planerar lite saker. men om det ska regna ska vi inte till fide, och jag gill till fide på lördag. bara för det ska regna måste jag planera om hela min helg, och vad ska man göra då? kanske, åka till visby och vara med emma, och innan måste jag träffa linda fast det regnar det är ett måste. så något blir det nog på lördagen, det fixar vi imorgon när vi ser vädret. imorgon. nu kan vi inte göra något.

moa kommer nog en sväng sen, och vi får se vad vi ska göra. kanske åka bada i regnet, har nog inte lust med det. men vi får se, kanske en dag med datan. fick just post just, och nu har jag fått in min lön. det blev inte så mycket just denna gång, men jag har inte jobbat så mycket ännu.

vad ska ni göra senare mot dagen?

regn regn regn mer regn


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

godmorgon, har ni sovit gott? det har jag fler timmar än vad jag gjort på några dagar. men vaknar av dom här äckliga flugorna. jag har minst sju styck på mitt rum, lite drygt. inatt har det regnat och det blir nog inte fint väder idag, men det är bra med regn, det behöver vi för annars blir naturen förstörd.

idag hade jag tänkt följa med moa till visby, och kolla lite saker. men vi får se när hon svarar på mina sms, och säger hur vi ska göra. jag har vart inne i visby nästan en hel vecka, eller varje dag. men men, vi får se hur det blir sen.

vad ska ni göra dag, har ni fint väder?

onsdagens outfitgodkväll, har just vart och badat i ronehamn med moa, ellinor, zandra & jesper. det var inte kallt, det var jätte skönt när man kom i vattnet. det tog ett tag innan jesper kom i, men tillslut så. och har just duschat, och ska snart lägga mig ner och sova. jag och ellinor sov inte så många timmar i natt, så det blir nog bra om jag somnar direkt.

och det blev inte så länge på pappas jobb, glas maskinen ville inte vara med längre och bestämde sig för att knäppa av sig själv. men vi hade trevligt och drog till min syster och tog en fika däristället.

och det här är min outfit i onsdags, super nöjd med allt jag köpte.

Kjolen: Bikbok 75:- NY!
tröjan: Bikbok 149:- (tror jag) NY!

myggbett i ansiktet och linda på lördag!

foto: Zandra Pommer
Modell: Moa, Beatrice (jag) & lowisa

suddig bild, men den gillar jag fast den är suddig.

sitter i roma, och har just ätit mat och för ett tag sen kunde pappa inte göra glass. men nu kanske den funkar, kan springer runt hela tiden. på tal om annat, jag förstår inte hur jag kan lyckas. jag har fyra myggbett i ansiktet, hur kan man få i ansiktet. jag har ett under munen, ett vid kinden, ett vid ögonbrynet & ett under ögat. varför skulle jag få dom, och man kan inte klia så mycket för det gör ont. kan hoppas att dom försvinner snart. flera som har myggbett i ansiktet?

snart är det lördag och då blir det att åka in till visby och träffa Linda, en bloggare. (hon var inte med på bloggträffen, bara nere denna vecka med sin kille) jag vet inte riktigt vad jag ska göra, visa runt dom i visby. och självklart har vi planerat och ta super många bilder, efter blir det en cykel tur till burgsvik från havdhem och sen till fide. det blir kommer bli toppen

shoppat lite nytt


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500D

när jag var i visby i tisdags, sprang jag runt och kollade efter lite kläder. se vad jag hittade för något, gillar färgen på nagellacket. och sen köpte jag en kjol, och en tröja. sen köpte jag inte så mycket mer, får vänta tills jag fåt lön. imorgon eller på måndag lagom när jag börjar jobba. men det är bättre än inget alls.

jag följade med pappa till jobbet, just nu jobbar han med guteglass. och jag tog med mig, datan för jag har inget annat för mig. och kännde det skulle vara skönt att komma ditt där det var kallt, men det är ju varmare här inne vid glassen än vad det är ute inte bra för glassen. men det ska nog bli bra, vi fixar det.

vad tycker ni?

Kjolen: Bikbok 75:-
tröjan: Bikbok 149:- (tror jag)
nagellacket: h&m 40:-


det var verkligen en sommarkväll

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Ellinor, Olivia, Ronja, Moa, Amalia & Filippa
kamera: canon EOS 500D

jag är lite små besviken, i tisdag skulle jag få min tandställning nere på mina tänder. kommer ditt tar två minuter och sen säger dom vi ses i september. vad hände med tandställningen som dom sa att jag skulle få? det sa dom att jag skulle få nu i tisdag, men iaf fick jag inte det. sen åkte jag ut till burgsvik, fick bestämma mat och det gick inte så bra. för dom glömmer jämt min mat. men kvällen på fiket var toppen, träffa folk. och efter blev det att bada super skönt, och varmt var det med.

igår åkte jag in till visby, och var med sex tjejer. vi saknade en till moa, men vi gör om kvällen. det började med att gå och kolla lite, sen gick vi ner till strandpromenaden. och efter som det är stockholmsveckan är det fullt och av folk. pratade men jätte många under kvällen, och några som kom från berlin, och tyskland? nej men jag minns inte, men vi hade det verkligen super kul. sen på natten drog jag och Ellinor och sov hemma hos henne.

tack, för den kvällen det var verkligen sommar ♥
vad har ni gjort?

tillbaka onsdag/torsdag


foto & modell: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 550D

godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort i stort sätt, förutom dom där flugorna som ska dö. dom är så grymt jobbiga, men jag över lever väl. nu ska jag ta och fixa mig sen komma mamma. och vi åker till tandläkaren. och sen ska mamma bara handla något, sen hela vägen till burgsvik. och vara med moa & zandra, och på kvällen blir det spelning på fiket.

imorgon tar jag en buss in till visby och är med ronja, och dom andra. vi ska fira henne, och sen ska vi hitta på något en annan dag med. det kan vara kul, och träffas ett par tjejer för det var ett tag sen. åker med johannes hem, eller kristina med. och då får jag se om jag hör av mig här i bloggen.

men ni får ha det bra, så hörs vi på onsdag/torsdag

lila saker gillar jag

alla saker kommer från denna sida [tryck här]


jag hittade lite lila saker, som skulle vara super bra att ha hemma. klänningen gillade jag super mycket, men vågade inte kolla priset. för den är säker super dyr, och jag kommer bara bli besviken. halsbandet var med super snygg, som man skulle vilja ha hemma nu.  vad tycker ni om sakerna, något ni gillade?

 

nu börjar klockan bli rätt mycket om jag ska orka med dagen imorgon, och jag kommer ha en lite bloggpaus i veckan eller jag skriver på onsdag/torsdag. men vi får tänka att det kommer finnas flera bilder när jag kommer tillbaka. och sen får jag träffa sjukt mycket kompisar. men man kan inte sitta vid datana varje dag när det är sol, och när det är sommar!

 

godnatt, hör av mig lite innan min bloggpaus imorgon

behöver inge mer mat ikväll

foto:Michaela sjöström
modell: Kristina & Beatrice (jag)
kamera: canon EOS 500D

kom just hem, och ätit mat i burgsvik. jag är super mätt och orkar inte tänka på mat just nu. ikväll, vet jag inte vad jag ska göra. eller det finns inte så mycket att göra mer än ta det lungt vid datan. sen måste jag döda flugorna som är i mitt rum. jag hatar när dom inte kan vara på ett ställe. dom behöver ju inte sitta på mig hela tiden, så länge dom inte gör det får dom leva.

och imorgon, ska jag få min andra tandställning fast den ska vara nere. sen får jag se vad jag hittar på om jag ska vara med mamma och dom när dom handlar eller vad som händer i visby.

händer imorgon då, mina läsare?

varje år på sommarenfoto:Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 500D

bilder från släktträffen, alltid när min faster är på Gotland brukar vi ha fest. och iår blev det en fest med mycket vatten/regn över oss. fast dom flesta var inne, men jag tycker iaf det är lika trevligt. och alltid goda saker på bordet, det gillar vi. ni ser ju bara på bilderna hur gott det är, håller ni med?

men vi hade det grymt mysigt, men åska och allt. jag har inte gjort så mycket ännu på min dag, efter som jag hjälpte pappa med datan. sen kom moa och zandra förbi en sväng, och åt glass. sen var dom tvugna att åka och jobba. eller iaf moa, snart ska vi åka och äta jag, pappa och mina två syskon.

vad ska ni göra ikväll?

borta bra men hemma bäst!


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon EOS 500d

solen skinner, och jag vaknar upp i min egen säng. kan knäppa på min egen sportify, och sitta vid min data och ha alla bilder i närheten. men det blir bättre senare att öppna sin egen kyl, och kolla vad det finns där. men jag känner mig hemma hos johannes med, men ibland är det för skönt att komma hem. har inte sovit så många timmar, men jag är ändå rätt pigg.

idag, blir det att packa upp alla saker, och städa lite i mitt rum. och sen ska jag pappa försöka fixa mitt rum lite, sätta upp lite speglar. och tavlor. allt är ju inte ännu klart, men det är svårt när vi inte är ledig samtidigt. och sen får vi se vad det blir av dagen, och kvällen. nu ska jag ta och skriva ner min vecka som kommer bli kanon känner jag.

måndag:
ta det lungt, och fixa lite hemma.
tisdag: åka till tandläkaren, och sen till burgsvik (spelning)
onsdag: ha en tjej kväll, och fira ronja?
torsdag: [inget planerat]
fredag: fidepuben på kvällen.

ett helt dygn, nu säger jag godnatt


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Christine Naenfeldt
kamera: canon 500d

Varför är jag vaken nu? Brara för att jag var med pappa jobbade på guteglass,hela natten och kom just hem. Åkte ditt efter jobbet vid 21:00 och kommer hem nu. Hade ändå inget att göra inatt/morgon.

 

Om jag ska vara ärlig orkade jag inte blogga i fredags, först åkte jag och jobbade och efter åkte jag till fidepuben (så jag kunde inte blogga så mycket heller) jag tycket det var super kul på fiepuben, men det var inte värt och gå in. Som tur finns det några folk ute som man kunde vara med. Cyklade hem på kvällen, och på lördagen hade vi strömarbrott hela tiden.

 

Jag älskar att ligga med tända ljus och bara höra på åskan, och se blixter. Men ibland känner man sig värdelös, man kan inte äta mat bara för det är strömmarbrott. Men datan, hade jag ingen lust att knäppa på, senare på kvällen åkte jag på fest hos släkten (kommer bilder sen och berättar lite mer då) sen hela söndagen, jobbade jag och hade tråkigt. Nu kanske man ska gå och sova, lite eller bara någon timme och sen sova tidigt ikväll?


haft en bra helg?


bloggträffen 2010 på gotland är nu avklarat


foto:Beatrice Jakobsson (jag)
bilder:bloggträffen
kamera: canon 500d

det här är några bilder från bloggträffen, men det kommer mer på facebook. jag är ännu jätte glad att jag träffat så många folk som jag gjorde igår. super kul, att träff alla och sitta och prata med dom. det här måste man göra om, här på gotland. snart blir det att springa och köpa en tidning, och se vad dom skrev om oss.

på bloggträffen igår, hade vi frågesport och några frågor man skulle diskutera om. (man fick diskutera om annat runt om kring) och sen blev det mat, för dom som ville. vi gick igenom vad man hade kommit fram och drog ut sommarensblogg, som blev Isabelle. vi var helt slut efter dom timmarna i solen, men hade en super bra dag!

flera som är nöjda med bloggträffen?

imorgon kommer bilder, ha koll!


foto: Beatrice Jakobsson(jag)
kamera: canon 500d

nu är dagen över, och jag har äntligen kommit hem. men nöjdare med dagen kan jag inte bli, bloggträffen gick hur bra som helst. vi satt och pratade lite på hamplan, och sen åt några mat. och sen ut såg vi året sommarblogg, och det blev isabelle. men det roligaste av allt, var att träffa nytt folk. och det blir där imot roligare att läsa bloggar, och många bilder blev det. dom kommer upp på facebook, och här i bloggen (men inte ikväll)

sen var vi på cirkus, det var inte så bra men vad gör man inte om man fick biljetterna gratis? sen har vi hämtat glass hos min far, och nu är det bara att vänta på att maten ska bli klar, vi hörs mer imorgon.

har ni haft en bra kväll, och dag?

BLOGGTRÄFF PÅ GOTLAND!vi är fyra tjejer som fixer den, jag tar mest kort.
men iaf, nu är dagen här och det ska bli super kul att träffa alla som ska komma ditt. vi har bloggträffen på gotland, och tidningar och massvis med skoj ska det vara här på gotland idag. jag kan inte berätta så mycket mer än dagen att jag känner mig super glad! men självklart, berättar jag mer när jag kommer hem ikväll-

kommer hem rätt sen för jag ska se cirkus med kristina efter som hon aldrig varit på en här på gotland. men när jag kommer hem kan jag ta och berätta lite om min dag. den här dagen kommer bli grymt bra.

vad ska ni göra idag jobba, ligga på stranden?

sand i håret, nej tack!


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera:canon 500d

nu har jag moa, kristina, johannes & jonathan vart och badat i herta. super skönt med kvällsdopp klockan elva på kvällen, eller vad säger ni? det är så underbart, och det var jättevarmt med. och nu finns det inte så mycket att göra att sova, och sen träffa alla som ska på bloggträffen. och ett plus, nu har vi anmält vårat lag i kubb vm. det ska bli super kul.

jag kom och tänka på en sak, vad det värsta är med sommaren. förutom alla fluggor, mygg och annat små saker. det värsta med somamren är att ha sand i håret. för när jag kom till jobbet idag drog jag mina händer i håret, det var sjukt äckligt. men nu har jag fått bort alla super skönt!

vad tycker ni är det värsta med somamren?

bada och sola, sen jobba

foto:Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

nu är jag hemma från en riktigt bra dag, eller förmiddagen var iaf bra. jag och min bror åkte till herta, och badade det var rätt varmt. men efter som man ligger och solar, blir det rätt kallt när man går ner i vattnet. iaf, så var vi där ett tag och sen åkte jag och jobbade. det var drygt idag, ingen kom förän vid sju tiden.

men annars satt jag bara och såg på film, men sen ringde Amanda ochg pratade lite om bloggträffen och imorgon gäller det. och jag är lite nervös men det ska nog gå bra. nu när man sett fram imot detta, hoppas jag på bra väder med.

ska dra en sväng med Kristina, Johannes & Moa och bada
haft en bra dag?

önskeoutfit

det här är min önskeoutfit idag, tänk vad skönt. fast jag ser nästan så ute idag, och det är ännu för varmt. just nu behöver vi nog lite regn, men imorgon skulle det kunna vara fint väder när det äntligen är bloggträff. det ska verkligen bli super kul, eller vad säger ni som ska ditt?

 

igår iaf, cyklade jag från havdhem till burgsvik på 40 minuter och det var bra gjort. såg på film och vattnade blommorna på jobbet. sen slöt jag, hela vägen ner till hamnen och kolla lite. och efter ett tag cyklar vi upp till fiket, jag fick träffa alla havdhems grabbar. och allt annat folk, det var helt okej. och ni har hört den här låten som är på gotlänska? (häromdan) björn och petter sjöng den igår på fiket. sen efter skulle flera stycken åka och bada, men jag hoppade över det. kom hem runt två tiden. toppen kväll vad det tycker jag, hur var eran kväll?

in the sun


Joseph Arthur - in the sun

den här låten är grymt bra tycker jag, eller vad tycker ni?


nu är det onsdag, och solen skinner jag och johannes åker och badar i herta. och sen efter vi har blivit bruna och blivit nöjda blir det att åka till jobbet och sitta där och titta in i en vägg. nej ska nog se film, efter som jag kommer inte orka vara ute i solen mer efter bara några timmar på stranden.

men frågan är när vi åker, det vet jag inte.

mot jobbet, och hemma sent ikväll


foto: Beatrice Jakobsson
modell: Min & Joel (halvbror)
kamera:canon 500d

det här är med sen vi var och badade,
(bilderna) och just nu känner jag att jag måste iväg att bada. men det kan jag inte får sitta i källaren och vänta på att kunder kommer och ska spela minigolf. men det är iaf, kallt där så det är ju bra. fast jag får ju besök av två stycken idag som ska hålla mig sällskap. och sen ikväll är det spelning på fiket, och der ser jag fram imot. och efter fiket ska jag cykla hem, alltid lika roligt. och på onsdag innan jobbet ska jag bada med min bror det ska bli skönt.

iaf, nu drar jag och vi hörs nog imorgon någon gång innan jag dra till stranden.
ha en bra dag ute i solen nu, puss

grattis till min underbara syster 22 årfoto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Min (lillebror)
kamera: canon 500d

nu börjar det närma sig för att dra sig till jobbet, och det är sjukt varmt. men, vad gör man inte för pengar? pengar behöver alla, och där imot på mitt jobb kan jag se film. så är det helt okej, men det blir tråkigt efter ett tag.. iaf, pojken som är på bilden tror många att han är en tjej. men det är han inte, han vill inte klippa av sitt hår. och medan han är lite är han rätt söt i långt hår. eller vad tycker ni?

och på tal om annat tycker jag det börjar närma sig kubb vm, och sen blir det möja. och det ska bli så kul, en hel vecka är jag borta. och sen ska jag bara ligga och sola och vara med konfimanderna. och det kan bli riktigt kul, sista veckan innan vi börjar skolan.  (fast nu orkar jag inte börja i skolan, behöver lite länge sommarlov)

& sen sista men inte mins idag är det tisdag det betyder att min syster fyller år. hon fyller 22 år, hinner inte träffa henne. men jag hoppas att hon får en bra dag, och sen tycker jag att ni med kan säga grattis till min syster. [länk finns här]

cykla till jobbet idag, duktig


foto: Beatrice Jakobsson
modell: Cherokee (halv bror)
kamera: canon 500d

han är super söt ju, eller vad tycker ni?

godmorgon, har ni sovit gott? det har inte jag gjort, vaknar flera gånger på nätterna för att det är så varmt. men man ska inte klaga nu när det är sommar, men på nätterna ska det vara lite kallt. iaf, så ska jag jobba senare jag ska cykla från havdhem till burgsvik. så jag ska vara duktig och ta mig till jobbet, men varmt kommer det bli.  (15km)

igår kom moa en stund, inte för att det finns så mycket att göra i havdhem. men vi tänkte vara med dom som bor här, men tror du dom var här när vi ville hitta på något? nej då var dom i burgsvik, lite små drygt. men vi gjorde inte så mycket igår. och sen såg vi en film, och tror ni inte att jag grät till den då? sen vid ett tiden i natt gick vi och la oss.

vad har ni för er idag?


guteglass, det bästa som finns.


foto: Beatrice Jakobsson
kamera:canon 500d

i söndags när jag var på guteglass med pappa, gjorde han hallon & yoghurt glass. (som ni ser på bilden) och när jag fick smaka den kunde jag inte låta bli att sluta äta av glassen pappa gjorde. den är grymt god, och värd att smaka. fast glassen är så dyr, men iaf. jag fick hem lite andra smakar som blåbär,jordgubb,chocklad. jag minns när man var lite och pappa jobbade där helt, satt man och åt glass så man nästan fick stoppa händerna i halsen. och sen tycker jag guteglass ska skapa saltlakris. glass är allt man behöver på sommaren. ♥

kom just hem från jobbet, och haft några som spelat minigolf. men dom kom mest nu på slutet, först så såg jag på en film. och sen när den var slut fick jag sitta och titta på hjälp. det finns nästan inget roligare än det, det är helt sjukt vad konstiga vissa av dom är där. sen har jag haft någon som var social på sms, tack för det.

vad har ni gjort ikväll?

sommar på gotland, det är bäst tycker jag.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

jag fick min sladd i fredags, men när jag kom hem var jag så trött och orkade inte göra så mycket. somnade nästan direkt, efter en lång dag i visby. plus att jag var och såg på pärk ett tag där med. i lördags fick jag inte heller tid, vaknade och drog till Kristina för vi skulle bada. och då blev jag riktigt brun, när vi var på stranden. och på kvällen åt vi mat, hos min syster och sen åkte jag och moa på stångaspelen. 

igår, fick jag inte heller tid efter som att jag vaknade vi 09:00 och sen drog jag med pappa till roma. för att han skulle jobba, på guteglass. och det var helt sjukt vad glassen var god. pappa jobbade där för fléra år sen, men nu jobbar han lite fram och tillbaka. sen kom mamma, och då åkte vi och badade. där var vi flera timmar tror jag, och sen åkte vi hem. kommer hem, byter om och drar och badar igen. när vi kommer hem, lagar vi mat och sen fotboll.

jag hinner inte skriva alls, när dagarna är långa. och nu jobbar jag en hel vecka, så jag kommer inte skriva så jätte ofta. men jag ska försöka skriva så ofta jag kan, men ni får inte förvänta er för mycket.
 
måndag: jobba 16:00-21:00
tisdag: jobba 16:00-21:00 & sen fiket
onsdag: bada med johannes sen jobba 16:00-21:00
torsdag: ledig från jobbet, och då är det BLOGGTRÄFF!
fredag:
jobba 16:00-21:00
lördag: jobba 13:00-21:00
söndag: jobba 13:00-21:00

kärlek

nu drar jag till min bror, för det ska vara lättare att komma till visby. och imorgon i visby ska mamma handla, sen ska jag och moa kolla på rum i stan tills höst då vi börjar på gymnasium. och sen på kvällen vet jag inte vad som händer, men jag kommer nog hem på dagen ett tag innan jag dara iväg på fredag. redan helg, och snart börjar jag jobba.. fast jag jobbar lite av nästa vecka med, men det blir nog bra. så länge jag har med mig datan klara jag det. och tack, för alla fina ord ni säger, blir så glad av alla ord.


jag blev helt paff, först började jag tänka. finns det ingen sommarlovs morgon (program) det brukar alltid finnas det måste finnas nu med, och det gör jag. efter att frågat 20 st. sa någon att det var malin från bobster som gör lite saker, kanske är det därför jag inte har hört det förän nu. för det kanske inte var så seriöst iår. tack, till erika som kan få mig att sova i natt utan att jag ska slippa tänka på det. vad tror ni?

uppdatering söndag den 11 juli, jag ska nu jobba en hel vecka och blir inte så mycket bloggande. och i helgen har jag badat och solat på dagarna. så nu får vi se när bilderna ramlar in på bloggen. men kan hoppas att jag kan skriva någon gång i veckan.

måndag:
jobba 16:00-21:00
tisdag: jobba 16:00-21:00 & sen fiket
onsdag: bada med johannes sen jobba 16:00-21:00
torsdag: ledig från jobbet, och då är det BLOGGTRÄFF!
fredag:
jobba 16:00-21:00
lördag: jobba 13:00-21:00
söndag: jobba 13:00-21:00

cykel tur 10 km


foto: Beatrice Jakobsson
på bilden: Niklas, Fredrik & Jonathan
kamera: canon 500d

nu känner jag att jag har vart duktig ännu en gång till, cyklat 10 km idag igen. fast hur det gick och bada vet jag inte, dom ångrade sig och jag ville inte bada själv. men man kan tänka att fick cykla lite, och nu på kvällen är det super varmt, så det var skönt att ta en cykeltur.

dom köpte lite dricka och sen lekte dom, och sen var det typ att cykla hem igen. hem vägen gick lite sämre efter som ingen hade orkade cykla (eller killarna orkade inte) nu kanske jag ska ta och äta mat, sen vänta på att åka till min bror, och hans flickvän. sen blir det nästan bara att sova, och sen tagga till visby imorgon.

har ni vart ute i det fina vädret idag?

ett år sen


foto: the studio
mode.. Beatrice jakobsson (jag)

detta är jag för ett år sen, men jag tycker jag inte har förändrats. eller vad tycker ni? jag gillar dom här bilderna, jag brukar alltid tröttna på gammla bilder men inte dom här. och jag er lite mer brunare här än vad jag gör nu. har inte vart på stranden så mycket, men det kanske bli något nu i helgen.

senare drar jag till min bror och hans flickvän, kanske kan bada ? eller göra något roligt, se en film och mysa med dom. dom har iaf fått en säng, och man känner sig som hemma när man är där.


underbara minnaMINNA HOPPAS DU INTE BLIR SUR, för att jag tog bilderna <3

äntligen säger jag, det finns en tjej som blogagde sjukt mycket. men la av efter ett tag, något jag tyckte vad tråkigt. men jag har haft kontakt med henne, på facebook, mobil & msn. och det var helt okej, men man får ju veta lite mer när man skriver blogg. och äntligen är hon tillbaka med bloggande något jag gillar.

idag är hon med på listan, och det är Minna Hokka
läser ni hennes blogg, vad tycker ni om den?

hennes blogg
http://photobyminna.blogg.se/

Min kamerautrustning

 
 
 
Canon Eos 5D Mark II
Min första fullformatare som är min bästa kamera. Kameran är köpt 2016 och är en favorit hos mig. En kamera som är fullformat är en riktig kamera som är proffsig. Lycklig som äntligen köpt en grynt bra kamera. Kameran är värt varenda krona.
 
Canon EOS 7D
Min andra systemkamera men inte min andra kamera då jag använt kompaktkameror innan. Kameran är köpt i Augusti 2012. Ingen nybörjarkamera men ingen proffskamera heller. Kameran kostar i nuläget ungefär 13.000 kronor. Älskar kameran, så bra om ni frågar mig.
 
Pentax, Analogkamera
Älskar man att fotografera analog så rekomenderar jag kameran då den är väldigt enkelt också. Har två optik till kameran. Pentax-M f/1.7 50mm och Pentax-M f/3.5 135mm. Du kan hitta bra analogakameror på tradera, men försök kolla att kameran fungar så du inte blir missnöjd.

GoPro HERO+ Actionkamera
Vattentät GoPro med 8 megapixel bilder. Full HD inspelning och är perfekt när man är utomlands och vill filma härliga video. Kameran fick jag i födelsedagspresent i början av September 2015. Har även lite tillbehör till kameran, fråga om du vill veta.
 
 
 
 
Canon EF 50mm f/1.4 USM
Optiken som i 80 fall av 100 sitter på min kamera. Den stora bländaren är fantastisk och 50mm är perfekt för vardagsfotografering men även för porträtt. Köpte det 2012 och har inte ångrat det en enda gång sedan dess. Haft en liknande till min första systemkamera, värt att köpa!
 
Canon EF-S 10-18/4.5-5.6 IS STM
Ett helt okej vidvinkel optik som jag enbart köpte för att vilja ha lite variation på bilderna som jag fotograferar. Perfekt optik när man fotograferar landskap. Men inget jag använder speciellt mycket, bara ibland när jag behöver vara nära något eller vill ha mer vidvinkel på bilderna.
 
Sigma 70-300/4-5,6 DG Macro
Kan knappt minnas när jag köpte detta optik men har haft det längre än 2012. Om man gillar teleoptik är det är sjukt bra optik. Tyvärr så ligger objektivet sällan i min kameraväska då jag sällan behöver zooma så långt. Men riktigt bra för att fotografera sport, inte speciellt dyrt optik.
 
 
 
 
Minneskort SanDisk Extreme två 8 GB & två 4 GB
Två mycket bra minneskort, men använder båda om det inte skulle vara i panik på att minneskortet är fullt eller att jag inte har min dator i närheten. Fotograferar i RAW (tar mycket plats på minneskortet) och när mina två 32GB inte räcker är dessa perfekt som reserv.
 
Minneskort SanDisk Extreme, tre stycken 32GB
Behöver stora minneskort för att få plats med alla bilder under mina fotograferingar och dessa två minneskort är perfekt för mig. RAW bilder tar verkligen mycket plats, men fotograferar man i JPG funkar det bra med ett stort minneskort.
 
Canon kamerabatterier 5 stycken, LP-E6 3
Speicllt när det är kallt utomhus är det bra att ha flera kamerabatterier men även när det är varm utomhus. Så tråkigt att kameran ska behöva dö och därför har jag tre kamerabatterin för att kunna överleva långa fotograferingar och slippa gråta när kameran dör under fotograferingar.
 
 
 
 
Fancier kameraväska Speed, 16 Liter
Början av 2012 hittade jag min första bästa väska. Använt den väldigt mycket vilket betyder att den är ganska sliten. Väldigt stor då du får plats med många optik och tillbehör, men används bara i nöjdfall eftersom den är stor och ganska sliten. Bilder på väskan finns här.
 
Kameraväska i brun skinn
Även fast väskan inte är speciellt stor så älskar jag den. Stilren, smidig och väldig snygg. Väldig billig väska då jag hittade den på Ebay för trehundra kronor. Perfekt för mindre fotograferingar. Köpte den i September 2014, inlägget om kameraväskan finns här.
 
Vattentät DSLR Ryggsäck
Invändigt mått på väskan är 230x300x110 mm. Ganska liten men perfekt då man kan göra olika fack för optik och kamera. Använder den mest just nu då jag kan tycka det är skönt att ha en ryggsäck istället för axelrem. Köpt väskan i September 2016 och finns på Ebay.
 
 
 
 
 
 
 
 
Reflexskärm 5 i 1. 110cm (har två likadana)
En reflexskärm som har fem olika färger vilket gör den användbar i alla sorters ljus. Lite jobbig storlek är det om man inte har en assistent eller något som kan hålla den på plats när man fotar. Men annars älskar jag den, rekommenderar verkligen reflexskärmar som är 5 i 1.
 
Canon RC-6 Fjärrutlösare
Perfekt vid till exempel långa slutartider eller självporträttsfotografering. Vet inte hur länge jag har haft den i min kameraväska men det var bland det första jag köpte till min utrustning eller kanske fick den med min andra kamera. Kommer verligen inte ihåg.
 
Trebensstativ 70cm & Enbensstativ 150cm
Mitt trebensstativ är väldigt smalt och inte speciellt stadigt när det gäller tunga kameror. Enbensstativet är guldvärd, lätt att bära med sig och skönt att ha kunna hålla kameran mer stadigt. Finns inget märke på stativen men det är billigt ifrån Ebay.
 
Fjärrutlösare Canon E3
Fjärrutlösare har en kabellängd på 1.8m. Min reserv fjärrutlösare om min andra bestämmer sig för att inte fungera.

Batterigrepp Meike MK - 7D
Använder mitt batterigrepp ofta, ganska tungt men börjar bli van efter några år. Minns att jag fick batterigreppet i slutet av 2012. Älskar batterigrepp.

 
 
 
Canon Speedlite 320EX
Innan jag började jobba som vimmelfotograf (hösten 2013) på en nattklubb var jag tvungen att inköpa mig en blixt. Vilket jag gjorde, tog det första jag såg utan att tänka mig för. Som tur valde jag rätt blixt för den är sjukt bra, men vill uppdatera mig till en nyare och ännu bättre.

JJC Ringlampa 60st lysdioder
Ringlampan är bra när man fotograferar närbilder och behöver extra ljus.
 
Ljustält för produktfotografering
Produktstudion är 40x40x40 cm med två små lampor och fyra olika bakgrundsdukar. Använder den vid produktfotografering.
 
Studiolampor, två softbox 50x70
Under 2014 köpte jag två softbox i behov av bättre ljus när jag fotograferar. Älskar dessa två softbox och kom väldigt billigt undan men dessa två. Studiolampor med sladd, ej blixt. Läs inlägget här, för att hitta mer info och bilder på mina studiolampor.
 
 
Har även rengöring till kamerautrustning samt några UV-filter.

bloggträff på gotland om en vecka


foto: Beatrice Jakobsson
modell: Robin Waernquist & Lasse Knutas

två bilder från fiket i tisdags, och nu taggar vi tills nästa tisdag.


tänk nu är det en hel vecka tills det är bloggträff, och det ska bli super kul. jag vill bara ha den dagen här & nu. idag började stånga spelen här på gotland, det är pärk om ni vet vad det är. jag vet inte hur jag ska ta mig ditt eller om jag verkligen har lust att dra ditt. men man kan alltid ta det på fredag eller lördag.

jag känner verkligen hur tråkigt jag har idag, vill göra något. men vad finns det att göra. jag som hade tänkt och gjort en blogg med bara bilder. eller en hemsida, men jag sitter ju inte på min egen data. tråkigt, och om sladdan blir klar idag kan inte vi hämta ut den för pappa kommer hem sent..


sommar på högnivå


foto: ingen
modell: Moa Lindqvist & Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

jag skulle inte skriva idag men nu får jag passa på. sitter ännu på min lilla systers data, och det blir inte så många inlägg alls idag. efter som jag har knappt bilder, och sen hatar jag att sitta vid hennes data, för min är bättre. men jag kännde att jag var tvungen att skriva. min data sladd blir nog inte klar förän imorgon.

i tisdags, var det spelning på fiket. och det var jätte kul, och efter det fick några för sig att dom skulle bada. och ner i vattnet kom dom. till och med filip badade naken fy fan. och sen igår cyklade jag från burgsvik till havdhem (15 km) på en timme, känner mig duktig för det var motvind med. och sen på kvällen var jag bara hemma åt jordgubbar och lite sånt.

idag vet jag inte vad jag ska göra, vad ska ni göra ?

mot burgsvik, med kameran.

godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort, & idag blir det att åka till burgsvik. och sen ikväll blir det spelning vid fiket. idag vet jag inte vad jag gör i burgsvik, men ta och lägga sig ute i solen kanske? och sen sover jag i burgsvik, så jag är inte hemma förän imorgon. men det är sommar kan inte sitta inne hela dagarna, när jag kommer hem imorgon har jag bilder som ni kan få se. & ha det så bra nu, så hörs vi.

 

onsdag den 7 juli, jag kan inte skriva idag efter som min laddar sladd är inte laggad ännu.

(men imorgon hoppas jag)


bjuder på bilden.


foto: Moa Björklund
Modell: Fanny Jakobsson & Beatrice Jakobsson (jag)

vi bjuder på kvällens sista bild innan det blir och sova.

jag kom på en sak som jag redan skulle haft skrivat i söndags, men det blev ju ingen blogg då. tänk i söndags var det ett helt år sen vi började vara i burgsvik och fick träffa folk. och fick flera vänner, det har till och med gått ett år sen jag blev tillsammasn med en jätte snäll kille. (men det är slut) men vi är iaf vänner, och det är bättre än inget. jag lever vidare, och är glad ändå. det det är bra eller ?

tiden går för snabbt ibland, och ikväll är jag glad igen.
godnatt på er alla mina läsare <3

köpa en ny sladd kanske ?


foto: Fanny Jakobsson (lillayster)

min outfit, för ett par dagar sen. eller kanske någon vecka sen, var det.

jag sitter på min lilla susters data efter som min blev lite fel på. min laddar sladd börjar glappa. och den dör typ snart, kan hoppas att pappa köper en ny imorgon. annars måste jag vänta tills vi har köpt en ny. men så blir det när man har en data i flera år. och sitter i en säng med bärbar data.

så nu sitter hon och jag och lyssnar på musik. och tänkte kolla på lite bilder.

kom jag in på gymnasiet eller inte?

källa: google

 

jag skulle följa med pappa och handla mat, och det gjorde jag när jag kom ut till bilen. sa pappa att jag fått post om jag kom in eller inte på gymnasium. jag började bli lite nervös, öppnar det och där står det att jag inte in på något. jag börjar bli lite små sur, för dom lovade mig att jag skulle komma in. sen hade jag fått två brev, och från det andra var donner.

 

& där läser jag att jag fått en priv plats, och som jag förstår det går jag i samma klass som dom andra. men går iväg när jag ska ha engelska efter som det är det jag har svårt med. men då blir det iaf, doner i höst.


flera som vet om dom kom in eller inte?

cykeltur, utan vatten.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Moa Lindqvist
kamera: canon 500d

det roligaste av helgen var att jag och moa skulle cykla till jobbet på söndagen. vaknade kanske vid nio, och skulle cykla sju kilometer. men vi valde att cykla 6 kilometer, så när vi började cykla ville moa ha vatten. men jag hade bara fanta i väskan, och trötta var vi med. efter två kilometer kommer fide kyrka, moa går in på kyrkogården och måste ha vatten. men det vattnet som fanns där var typ helt gult.

vi cyklade vidare, och när det bara var ungefär två kilometer kvar. kommer vi till öja kyrka (som finns på bild) och där hittar moa vatten och springer in och tar vatten, och hon mår redan bättre av vatten. det var sjukt varmt att cykla. när vi kommer fram till burgsvik måste vi äta, tror du inte vi måste vänta 30 min för att affären ska öppna. men söndagen slöt bra hur som helst.

vatten är viktigt när ni cyklar kom ihåg det, men vatten finns alltid någonstans

bästa låten just nu, tröttnar inte på den.

en av dom bästa låterna som finns just nu.

 

det bästa med allt efter helgen & veckan är att komma hem lägga sig i sin egen säng. och när jag vaknade imorse, öppnar jag ögonen. och ser en grå vägg, och en tv. gissa vart jag är? hemma, super skönt att vakna upp och det första jag ser mitt rum. och när man äta frukost är det ingen hemma, då kan man sätta på musik men det går inte. för det finns en kille som jobbar under oss till fem, lagom när pappa är hemma igen.


sen kanske ta och städa och gå ut i solen. (mitt rum ser inte så städat ut an vad det brukar) det är varmt, & man skulle ligga på en strand. men tänker inte cykla flera mil för att ta mig till en bra stand. på tal om annat, det bästa med sommaren är nog att träffa nytt folk. flera vänner, ju fler man är ju roligare blir det håller ni med?

fest fest fets, helgen var toppen

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: 500d

bilden är inte hur bra som helst, men man ser lite av min tandställning. och den gillar jag grymt mycket, vet inte varför bara. tänkte ta och berätta om min gryma helg med alla underbara personer. vi börjar med i fredags, åkte jag till jobbet. och efter körde Kristina mig och moa till garda (vadstuck) och där var det fart ett tag, men man fick ju träffa nästan hela sin klass. och folk från visby, super glad var jag och få träffa så många man saknar.

i lördags, jobbade moa med mig och sen cyklade vi från burgsvik till fidepuben (7km) det brukar vi alltid göra, och när vi kommer ditt får man träffa emma och lowisa. och alla andra underbara personer. så i stort sätt har jag träffat alla jag vill denna helg. vi gick iaf in, dansade och hade grymt kul. och allt för mycket kan jag inte skriva här. men helgen var iaf super bra, igår jobbade jag och sen badade jag med andree och moa. lördags kvällen kunde sluta bättre men, det fick gå.

hade ni en lika bra helg, och vad gjorde ni?

nu är jag ledig en vecka


foto: Göran Nilsson
modell: mamma, Jörgen & mina halvsyskon

detta, är inte jag som tagit kort. men visst är dom söta? jag hade tänkt och skrivat i min blogg igår. men det blev så att vi skulle bada efter jobbet. och sen blev det rätt sent, var hemma vid elva. och tänte att jag måste sova. för jag har bara sovit 2 timmar natten innan, så nu ska jag nog vara pigg.

nu är jag ledig en vecka, ska bli skönt. och nu är jag hemma och har lite mer till gång till internet när jag vill. och bilder, så det blir nog toppen. idag ska jag ta det lungt, och packa upp. vad ska ni göra idag ?

tack, min underbara bror & kristina


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell Johannes Jakobsson (min bror)
bilden är tagen midsommar 2009

godmorgon, nu är jag vaken. igår på jobbet gick det rätt bra tycker jag, först när jag kom var det folk. och sen kom det bara fler och fler. sen mellan 17-20 var det ingen som kom, men det var 23 stycken där igår när jag jobbade. det värsta med dagen var att det kom några som pratade eneglska och jag är verkligen jätte dålig på sånt. men det gick bra, och sen var det flera stycken som klagade. (men tog upp det till personalen, för jag kan inte göra något)

idag blir det att jobba igen, sen tar jag och drar till vadstuck. (kollar lite, sen får vi se vad jag och moa sover) och på lördag kommer det bli mycket med. först jobbar jag klockan ett, och sen fidepuben på det. ska bli super kul, och jobbar på söndag klockan ett. där efter kanske jag kan höra av mig hur helgen har vart.

Fredag/idag: jobba 16:00-21:00 & sen vadstuck
lördag: jobba 13:00-21:00 & sen fidepuben
söndag: jobba 13-21:00 & sen kanske sitta vid datan.

vi hörs på söndag, ha en bra helg & ett plus till kristina och johannes

jag var duktig, men blev inte som det skulle..


foto: Fanny Jakobsson (lillasyster)
modell: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

godmorgon, vaknade ungefär för två timmar sen. men just när jag skulle sätta mig vid datan, funkade det inte. men efter att se en film funkar det skönt! det är redan torsdag, och jag har snart jobbat klart denna vecka. sen är jag ledig en vecka, skönt. idag kommer pappa och kör mig till jobbet, efter som bussarna inte passar in med min jobbar tid. (lite jobbigt) jag som hoppades på att jag skulle slippa jobba.

igår jobbade jag, och tänkte vara duktig. först sopade jag golfbanorna, och fick ont i ryggen. och sen när jag skulle vattna blommorna, så drog jag i nyckeln för att vattnet ska komma. men när jag skulle knäppa av det rammlar nyckeln ner på marken och jag måste släppa vattenkanan. och får vatten på hela mig, men allt som skulle göras blev iaf gjort. sen slöt jag dagen med att bada med johannes och kristina.

hade ni en bra dag igår?
RSS 2.0