Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

JAG ÄLSKAR JU DEJ!


helvete, nu var det slut och jag kommer inte klara mig utan dej..

du är mitt allt, du är den jag älskar igen annan. du har tappat känslorna, men inte jag hur ska det gå? snälla få tillbaka känslorna. jag klarar mig inte utan dej, jag lovar. den första jag verkligen fick starka känslor för. nu känns det bara som att vi inte kommer prata med varandra och jag kommer flytta här i från. vilket rent jävla helvete.

tack, till alla som finns men det hjälper inte och jag är envis!

och till er andra som läser min blogg, ni vet inte allt. det är därför kan kanske inte tar i mot allt ni säger till mej. + att man kan visst få tillbaka känslorna ni vet inte i mellan oss.

men tack för att ni tänker på mig.

(orkar inte svar på kommentaer)

HEJ DÅ!!!Jag hoppas det här är det bästa jag kan göra nu. jag klarar inte av att blogga nu, och då stänger jag ner bloggen. det här kan ta ett tag.. men ha det bra så länge..

(men kanske skriver ett inlägg ikväll men bara ett)
TUSEN TACK TILL ALLA MEN DET HJÄLPER INTE!

min vecka..


Måndag: skola, sen måste jag hem.. + att frank fyller år.
Tisdag: skola sen åka hem..
Onsdag: mamma & adrian fyller år + skola.
Torsdag: Prov i so, sen fika med mamma.
Fredag: prov i matte och sen bada balja vid Simon
Lördag: vet inte..
Sönag: vet inte..

(känns som en jobbig vecka..)
hur blir eran vecka?

godnatt, ska sova tidigt..

en liten pizza var allt för mig idag..


Foto: Beatrice Jakobsson

det första jag äter idag är en liten pizza bit, och inget annat får det bli.

min systser kom för ett tag sen och det kanske fick på lite bättre på tankar ett tag iaf, men inte så länge till. jag åker hem till moa ikväll och är med henne. (men datan är med)

får träffa folk på bussen ♥
vad gör ni ikväll?

det går bara inte..


Fotograf: Fanny Jakobsson
Modell: Beatrice Jakobsson (och en annan)

är ännu med moa, men snart kommer min syster och hon ska försöka få mig på bättre humör. men vet inte hur det ska jag för jag har ingen lust att vara på bättre humör. men ni behöver inte inte bry er om, och tyck inte synd om mig. det fixar sig nog, men ni kanske får veta imorgon.

vad har ni för er just nu?

me


Foto:Beatrice Jakobsson

sitter och ser på guds tre flickor med moa, sista programet.. (jag tycker det är super bra) snart börjar mina bilder ta slut vet inte alls vad jag man ska ladda upp eller skriva men det fixar sig nog.

det är jätte kallt här hemma eller så börjar jag bli sjuk ?

nej inte åka..


Fotograf: Beatrice Jakobsson

nej, fy vad jobbigt det här börjar bli. men det finns ju inget annat än att sitta vid datan..

några kompisar och jag ska åka hem till Simon och bada balja efter som han vi ska fira honom.. men moa ska inte med, plus att hon åker på torsdag och kommer till skolan på tisdag. hur ska jag klara mig? blää, moa du får inte åka jag vill verkligen jag behöver dig som mest nu.

ni får se hela min vecka sen ikväll, har ni mycket snö där ni bor?

inte vi.. :/

inte alls som det ska..


Foto: Beatrice Jakobsson

godmorgon, har ni sovit gott? jag har inte gjort det, knappt sovit några timmar. vaknade hela tiden bara för att jag är så jävla nervös och mår inte alls bra. (kan inte säga varför ännu)

Vad händer idag ? jag ska ännu vara med moa efter som hon sov här. det blir nog bara att slappa det är ju söndag och då ska dagarna var lungna tycker jag.

nervös helvete..

[hittar ingen bra bild nu]

när man är närvös vad ska man göra då?

jag är så jävla nervös så att jag mår dåligt, och äta funkar inte alls. känns typ som jag ska spy i stället. (kan inte säga varför jag är närvös) eller vad ska jag tänka på?

godnatt bloggen.


det blev att åka till Simon, pappa körde oss ditt sen satt vi nästan bara vid datan. sen gjorde vi inte alls så mycket mer. bättre vara med moa och simon än att sitta hemma, men för min del gick kvällen inte alls så bra. men jag ska inte ta och prata om det nu.. (får helt enkelt se)

saknar dig, och jag älskar dig glöm aldrig det (daniel martell)

nej fan orkar inte vara vaken kan hoppas att jag är gladare imorgon.

ett plus till mats (han som kör bussen)

klubbor är livet


bild: google

klubbor för mig är livet..

sitter och äter lite godis och blir sur på bloggen, när jag ska godkänna kommenaterna så står det sidan kan inte visas. och moa tycker det är rätt kul att se på mig när jag blir sur. det är inte så mycket kul på tv ikväll så det blir nog att mysa med moa och datorn.

Krånglar er blogg med (sidan kan inte visas) ?
hoppas, det går bort snart..

tacosFoto: Beatrice Jakobsson

yes, nu ska vi äntligen få äta den goda maten..
ser det gott ut ?

Håkan är här (kännde han när jag var liten) men har aldrig prata med han förän han kom hem och gjorde så mitt humör blev sämre. kan han bara gå här i från? han är full och tror att han kan skämta om allt som handlar om sex. men han är inte rolig för 5 öre. (blir äcklad va honom) och han som är typ 40 år men det känns som han är 5år och tycker varenda sak är kul :O

men jag skriver sen <3

vad finns på tv ikväll?


Foto: Beatrice Jakobsson

sitter med moa hemma hos mig, det blev inget Burgsvik idag. efter som alla skulle göra andra saker, men det blir mys här hemma med moa. och ta och hitta på något, vi ska äta tacos till mat det är ju gott. vad ska ni äta för mat?

någon som vet något bra på tv ikväll?

äntligen..


Fotograf: Beatrice Jakobsson
Modell: Moa lindqvist

nu kom Moa hem till mig äntligen, nu blir det ännu mer data och kolla runt lite. hah, sen åker vi nog till burgsvik ett tag och kollar. sen får vi se vad som händer ikväll, hihi.

tack, till alla svar om dagens fråga..
känns som jag har tomt om bilder igen ;)!

vad gör ni?

dagens fråga blir..


hur ofta sminkar du dej ?
&
hur långt tid tar det för er?

Jag kan säga att jag sminkar mig ibland när jag går till skolan men inte varje dag och om jag ska iväg då drar jag med på mig lite smink. men annars är det inte så viktigt med smink för min del.

sätta på smink tar 10 minuter om inte mindre.

moa kommer vi två..


Foto: Beatrice Jakobsson

min fina mugg vad tycker ni?

nu har jag ätit frukost, och fixat internet sladden till moa när hon kommer hit. (haha det gick inte alls så bra) hon kommer runt två så det är ett tag till. sen åker vi ut till burgsvik ett tag är med Rasmus och dom. men inte min pojkvänn efter som han är ju inte på gotland nu..

vad ska ni göra idag ?

Om jag stannar (boken)


Bild: Google

på bak sidan står det: Mia minns inget från olyckan, hon vet bara att hon färdades i bilen salddriga vinterväger tillsammans med sin familj. så, prötsligt kan hon se sig själv genom bilens krossade vindruta, ligga svårt sladad och medvetlös. Hon hör beethoven toner fortsätter strömma igenom bilradion,och blandas med ljuden av sirenerna. under 24 timmar som följer får vi genom Mias tankar och tillbakablickar lära känna hennes liv och henes val. och nu står hon imför det stora valet av alla - leva vidare trots att hon har förlorat sin familj eller..släppa taget?

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit rätt så gott, men det kunde vart bättre. den här boken som jag skrev om här över. (ni behöver inte läsa det över) jag ska börja läsa den, jag tror det kommer blir jätte bra. + att jag hatar typ att läsa men jag har redan läst ut en bok sen vi började skolan.

Vad tror ni? har ni läste den?

en tråkig kväll..

Fotograf: Beatrice Jakobsson

 

jag hoppades på att få träffa pojkvännen innan han åker på hockey. men det gjorde jag inte, jag som saknar honom så sjukt mycket. får hoppas att han har tid att träffa mig i veckan jag har inte ork till att vänta en hel vecka till för att få träffa dej.


imorgon kommer moa vi får se vad vi hittar på imorgon.


nu kanske det är dags för mig att gå och sova, godnatt!

let's dance


Bidl: google

sitter och ser på let's dance första gången, efter som förra helgen var jag ute med några kompisar. men om jag ska vara ärligt tycket jag inte alls det var lika bra iår. och har ingen favorit har jag heller, men får se på det ändå. inget annat för mig heller, ser ni på let's dance`?

fan vad jag saknar älsking <3!

snart kanske det börjar närma sig..


Fotograf: Beatrice Jakobsson

haha, vadå jag gillar sån här bilder?

vet ni vad som kom hem med posten ?
ett brev att jag ska till tandläkaren den 26 januari, för att kolla mina tänder. sen ska dom sätta igång och fixa min tandställning kan man hoppas. (jätte glad för det) jag vill ha den nu, efter som jag gillar inte mina tänder. men när jag fått tandställningen vill jag säkert ta bort den. men det skiter jag i bättre att mina tänder blir bra.

flera som har/ska få tandställning?

får se hur det blir..


Foto: Beatrice Jakobsson

ska snart gå och hjälpa pappa laga mat, och vid sex tiden kommer dom som ska kolla på huset. (blää,men jag har ju Andree som lånar ut sin trapp til mig) jag kom på en sak det är så många mer som är på min sida att vi inte ska flytta. (men får se hur det blir)

vad händer ikväll?
pojkvännen kommer förbi en stund tror jag (sen måsta han hem och sova om ha ska orka spela hockey hela helgen) och sen blir det nog lite let's dance på tv tror jag.

en helt okej lektion..


Foto: Beatrice Jakobsson

nu är jag hemma, och helgen kan börja fast jag bara ska vara hemma tror jag. no lektionen var helt okej, jag som inte har kommit på någon idé om mitt arbete i teknik. så jag fick tänka idag igen, får tänka över helgen.. men annars har jag nog en ide som jag kan använda.

har ni haft en bra dag i skolan/jobbet eller hemma?

jag kan inte tänka idag..


Foto: Beatrice Jakobsson

har just gjort repitionsprov inför matte, det gör vi alltid en vecka innan vi ska ha prov.. och idag kan jag inte alls tänka, så det blev inte mycket skrivet på mitt prov..(kanske plugga i helgen) nu har vi bara no kvar som börjar kvart i två. sen ska jag få åka hem..

 

ni som undrar om min gelg ska jag inte vara med pojkvännen..
så det blir nog att sitta hemma hela helgen, om det inte blir ändringar.


men måste gå puss på er.

bara fredag sen är det helg..


Fotograf: Ellinor Nygren
Modell: Beatrice Jakobsson (jag) & Moa lindqvist

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag är rätt pigg nu, men får se hur det blir under dagen. Några är lediga idag, men jag går i skolan. Idag tror jag det inte händer så mycket, vi har matte och börja på teknikarbetet, sen har vi något mer som jag inte minns.

Ha en bra dag för er som ska vara hemma eller till skolan/jobbet.

+ super glad att ligga uppe på listan igen.

nu ska jag läsa sen sova..


Foto: Beatrice Jakobsson

nej nu får det räcka med att plugga för ikväll, sitter just och dricker glögg jag tycker det är super gott. nu ska jag nog sätta mej vid tv i mitt rum och ta och läsa min bok jag läser. sen blir det att sova, för jag är rätt trött idag.. hoppas ni haft en bra dag.

godnatt, skriver ett inlägg imorgon ♥

redan trött på skolan..


Fotograf: Beatrice Jakobsson (jag)
Modell: Amalia Ahlsten (hoppas du inte blir sur, men du är jätte söt)

nu har jag ätit lite mat och börjat plugga lite..

Huhh, hur går det med mitt pluggande? rätt bra men jag fattar inte alls så mycket men det får gå. skönt att det snart är helg, fast jag vet inte vad jag ska göra ännu..

imorgon har jag fått i skolan i 1 hel vecka och vill redan ha lov, hur ska det gå?
är ni med trött på skolan efter bara några dagar?

ibland förstår jag inte mig på syskon..


Foto: Beatrice Jakobsson

nu kanske jag borde börja plugga..

ibland är det inte lätt att ha syskon säger jag. det är något som är jobbigt, men ändå mysigt och bra ibland. inte idag, för alla har typ vaknat på fel sida.. alla är sura för varje sak man säger, så det blir nog att sitta inne på mitt rum slipper höra på mina små syskon. (HELVETE)

visst kan små syskon vara jobbiga ?

måste plugga sen..


Foto: Beatrice Jakobsson

klockan är redan över tre, det gick snabbt tycker jag. Jag måste nog ta och plugga lite sen tror jag efter som vi har två prov nästa vecka. (suck) men men, får helt enkelt ta och plugga fast jag inte vill.

dom är bilderna tog jag förut när jag gick hem från bussen..

vad ska ni ta och göra nu ?

flera som är hemma idag?


Foto: Beatrice Jakobsson

det blev en kort dag för min del, först hade jag bild men åkte hem efter den. jag vill gå i skolan idag men jag har jätte ont i magen och mår inte bra. men jag ska se till att det blir bra innan jag går och lägger mig (ikväll) för jag vill inte missa något i skolan.

flera som är hemma idag?

näst sista dagen innan helg igen..


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Moa Lindqvist & Amalia Ahlsten

Godmorgon, nu är jag och moa vakna och ska snart dra till skolan. idag i skolan händer det inte så mycket, vi slutar tidigare. men det finns ju ingen buss hem, så det blir att sitta kvar i skolan.

den här bilden är tagen i Tisdags..
ha en bra dag så hörs vi sen.

nu blir det säng dax..


Foto: Beatrice Jakobsson

nej, nu blir det sista inlägget, så det blir att kasta sig i sängen och hoppas att man är pigg imorgon. men det kommer nog inte hända. men det är bara imorgon och fredag kvar.

tack, för all hjälp jag fick inte många som tipsade men tack ändå.


Godnatt & sov gott..

jag behöver eran hjälp..


Foto: Beatrice Jakobsson

Jag behöver eran hjälp.. Vi ska göra ett Teknikarbete och det går ut på att man ska hitta en sak som man skulle vilja förbättra. t e.x du har en penna och skulle vilja förbättra den så den var gjord av plast. eller något, men det är något dåligt jag bara kom på nu jag vill ha lite mer roligare som man kan förbättra. eller något ni vill uppfinna, kom med alla förslag ni kan..

ni är guld värda om ni kommer på något.♥

Vad skulle ni vilja uppfinna?

AHHHHHHH!


Foto: Beatrice Jakobsson
den första bilden är tagen på morgonen
den andra är tagen på dagen

den första bilden är tagen på morgonen den var mycket finare att se det live om man säger så. mycket bättre att se det själv än att ta kort. men ni kan ju tänka er hur fint det var när jag skulle gå till bussen imorse. det vara bara lite för mörkt så bilden blev dålig. och den andra är tagen på dagen.

FAN VAD SUR JAG BLIR PÅ ER!!!!!!!!

min söta moa på bild..


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Moa lindqvist

nu är onsdagen med avklarad i den är veckan, en bra dag måste jag säga. vi skulle åka pulka i sopsäck (efter som våran skola är inte så rik) det var iaf, super kul. och imorse när jag skulle gå till busen var det jätte fint ute. det var frost eller lite snö på varenda gren och träd. (ni får se bilder sen)

sen hade vi elevensval och språk, så nu sitter jag hemma vid moa.

Haft en bra dag?

det är segt ibland men jag vet varför..

Foto:Beatrice Jakobsson

Godmorgon
, igår var inte internett som det skulle när jag skulle sitta så gick det inte. och idag funkar det inte så jag fått ta och låna pappas data. det tog typ en timme för att skriva ett inlägg, sen fick det gå. sen gjorde jag inget mer på hela kvällen. nu ska jag ta och äta frukost och sen ska jag ta och gå iväg till skolan.

Bara för min lillebror laddar ner något går det segt.
ni får ha en bra dag, så hörs vi sen.
(svara på kommenater senare)

kanske på tiden..?


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Ellinor Nygren & Moa lindqvist

nu kanske det är på tiden att jag skriver här i bloggen. skolan idag var helt idag, många mysiga bilder fick jag. men ni får bara se en just nu, så min dag var helt okej, men vanliga lektioner.

varför skrev jag inte efter skolan idag? därför att jag tänkte att jag inte skulle skriva så många inlägg idag, för jag inte hade lust att göra det. sen när man skulle sätta sej vid datan, du funkar den inte som den vill. så nu hoppas jag att bloggen inte är för seg annars orkar inte jag svara på alla kommentaer.

har ni haft en bra dag?

kanske svara på alla kommentarer ikväll eller imorgon.

nu springer jag till skolan..

Foto:Fanny Jakobsson

 

orkar inte skriva vad jag har på mig idag, eller vart det kommer från men fråga om ni vill veta något. nu ska jag snart försöka äta frukost och sen springa iväg till bussen. idag har vi ju inte alls så mycket i skolan, men får gå ditt ändå. det blir nog att ta en data när vi har så mycket rast i skolan.

blev rätt nöjd med bilden att jag med klarar av att göra spegel bild.
ha en bra dag i skolan hemma och jobbet.

(hinner inte svara på alla kommenater)

 

segt.. bara för att bloggen eller internet är segt, så jag skriver inge mer för ikväll. och knäpper igång en film, så får vi höras imorgon. hoppas ni haft en bra dag och får en bra kväll.

tisdagar kommer blir dryga..

Foto: Beatrice Jakobsson

 

jag vad tråkigt jag har, vet inte alls vad jag ska ta och hitta på..

 

varje tisdag fram till sommaren kommer vi ha en dryg dag. Vi börjar vi 08:30 och har svenska i en timme, efter har vi inget förän vid 13:10. jag som skulle kunna vara hemma och sova då.. men nej det går inte att flytta fram lektionen heller.

flera som har tråkigt ?

vatten är fint..


Foto: Beatrice Jakobsson

fler än jag som gillar vatten bilder ?

nej, nu ska jag ta och plugga lite och sen äta mat, det blir nog allt vad jag gör ikväll. vad ska ni göra ikväll? bara slappa kanske, det bästa som finns att göra efter en lång dag.

18:57: nu har jag pluggat klart och vill hitta på något med vad?

vad ska jag ta kort på?

[ingen bild efter som jag har nästan inga]

hjäälp! varför ska det blir så mörkt när man kommer hem, jag tänkte ta kort i skolan. men det blev inte så och nu när man är hemma är det mörkt blää. vad ska jag då bjuda på för bilder ? det är ju nästan läskigt att det kan bli så mörkt så snabbt, mörkt när man vaknar och komma hem från skolan.

en vanlig vecka med plugg..

Foto: Beatrice Jakobsson

 

nu är jag hemma från skolan, tredje dagen i skolan iår. vi gjordet inte så mycket, eller jo vanliga lektioner. Jag skulle vara med på gympa. men vi skulle vara ute (som han inte sagt innan) så vi fick gå ut och gå bara. den här veckan händer inget speciellt, heller för er som undrar. (med plugga måste jag göra den här veckan) har prov nästa vecka.

har ni haft en bra dag i skolan på jobbet eller hemma?

min outfit

Foto: Fanny Jakobsson

Dagens outfit

Linnen: gina tricot

Kofta: cubus

Jeans: cubus (fick av älskling)

 

gomdorgon, lite dålig bild men det får duga jag har inte tid att ta några bättre bilder. snart ska jag ta och äta frukost eller försöka iaf, sen måste jag gå till bussen. klockan bara rinner i väg nu på morgonen.. Jag är hemma i vanligt tid och det är vid fyra tiden nästan.

 

Ha en bra dag hemma skolan och jobbet ! :)

 

 

 

nu ska jag vara duktig och sova..nu är allt klar tills imorgon, bäddat sängen och packat gympa kläder. nu ska jag sätta på tv och se om det finns något roligt att se. annars ser jag på en film, och sen ska jag sova.

Idag kom den nya buss tids tabellen, jag kollade på tiderna om dom ändrat något. nej alla tider är som dom ska förutom några, det är typ 5 minuter tidigare eller senare. dom kan ju byta flera st tycker jag i stället för att bara byta en tid i hela buss tids tabellen.

bloggen är seg får se hur många kommenater jag svara på..

det kanske går ändå..


Foto: Beatrice Jakobsson

det tog ett tag för att hitta en bild för mig, dags att gå ut och ta kort? det blir imorgon tror jag, snart har min tvätt torkat, och jag kan bädda sängen. sen vet jag inte vad jag ska göra, ni som vill veta jag pratade med pappa förut men han verkar inte bry sej alls. (men ändå lite)

fast pappa kom på en jätte bra sak, men det skriver jag inte här bara i min hemliga blogg.
(inte för att det är så hemligt, men vet inte om det är säkert därför)

Vad gör ni nu då? ;)

imorgon är det skola igen..


Foto: Beatrice Jakobsson

jag just spelat klart kort, det tar ju jämt så mycket tid.

Jag är inte alls så trött som jag brukar vara när jag går upp tidigt, ikväll vet jag inte alls vad som händer. men det blir nog att sitta hemma och se på tv. imorgon är det skola för min del, som man ska orka med. & jag som tänke vara duktig att vara med på gympa. (men det ändrar sig säkert..)

Vad ska ni göra ikväll?

min mobil..


foto: Beatrice Jakobsson

jag bad pappa göra en sak men tror ni han gjorde det ? nej, det gjorde han inte. jag måste ta och bädda sängen nu, efter som nu har jag tvättat och vart duktig. men städa mitt rum blir det nog inget av.. annars är det bara att sitta hemma, och se på tv för det har jag inte gjort ännu i helgen rekord? ;)

det här är min mobil, efter som det var någon som undrade..
vad har ni för mobil?

kom hit, och gör mig glad?

ingen fattar, men nu kanske ni kan förstå..


Foto: Beatrice Jakobsson

nej nej nej nej, jag tänker inte vad är det dom inte förstår? nu när man kommer hem börjar allt om att flytta igen, ingen fattar att jag vill bo där. jag ska ta och berätta exakt varför, och ni får läsa om ni vill..

varför jag inte vill flytta till Rone, en kille som heter Robert gick bort för snart ett år sen. jag kände honom inte så bra, men jag pratade med han när jag skulle hem från skolan och han med skulle hem. mer än så kanske det inte var, och nu vill pappa och mina små syskon flytta ditt där han bodde. och jag vill inte, kommer ju gråta bara att gå in i huset. hoppas du läser och förstår detta pappa..

det kanske låter fjantigt, men ni vet inte allt.
Jag var bara tvungen att skriva det, förlåt.

hockey ett tag på morgonen..


Foto: Beatrice Jakobsson

idag gick jag och moa upp vid 07:30 efter som vi skulle gå bort till ishallen. (för vi skulle se på min älskling) vi var då inte kvar tills allt var slut. men vi var iaf där, och är hemma hos moa nu. pappa kommer snart och hämtar mig, sen ska jag hem och fortsätta städa. (hur det nu blir med det)

jag har vart på hockey vad har ni gjort ännu?♥

+ att jag hade besökrekord här om dagen, såg jag igår 2024 tror jag det var..

fråga och svar om framtiden..Fråga & svar: jag fick en kommenatar i från Lina: Vad vill du jobba med i framtiden och vilken linje kommer du att söka till? Jag tänker söka till samhäll (inriktat mot media) och då blir min framtid, som fotograf. jag ska göra alla, för att bli en fotograf. tack för frågan ♥

jag och moa var ute för ett tag sen och gick ett varv runt hemse. och nu sitter vi vid datan, men jag börjar bli trött. så jag ska nog sova nu vi hörs imorgon.

Älskar dig daniel martell, ♥

is


Foto&fixad: Beatrice Jakobsson

sitter hemma hos moa, och har laddat upp bilderna på facebook. snart ska vi äta mat, lite sent. sen vet jag inte vad jag och moa ska ta och hitta på sitta vid datan kanske ?

den här bilden är tagen idag, orkade inte städa klart allt så jag gick i i stället och tog några kort.

vad ska ni göra ikväll?

jag blev utmanad..

Jag har blivit utmanad av Madeleine & linda

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?

då var jag sex år, vet jag men mer minns jag inte..

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
för ett år sen var jag med filippa moa olivia & stefan (exakt ett år sen imorgon)

FEM SNACKS DU GILLAR
1. Chocklad
2. klubbar
3. chips
4. fruktsallad
5. glass

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
nja, orkar inte säga dom..

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Skulle resa till Grekland
2. ge pengar till nära och kära.
3. Skulle shoppa, i flera dagar..
4. ge bort lite till fattiga länder.
5. köpa värdens västa hus.

FEM DÅLIGA VANOR
1. Gör läxorna i sista minuten
2. sitter hemma för ofta
3. äter alldeles för lite mat.
4. blir små irriterad lätt.
5. kan vara lite trött för ofta.

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Vara med min älskling ♥
2. leka med min bästa moa.
3. Göra så att andra skrattar
4. Ta kort, det får vi inte glömma.
5. blogga får vi inte heller glömma.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. långa klänningar
2. högklckade ''gympa skor''
3. för korta kläder
4. Badräckt
5. hatt
(det var svårt)

FAVORITLEKSAKER
1. Datorn
2. tv:n
3. mobilen
4. smycken
5. kameran

Jag utmanar Moa & Liene och ni andra <3

jag orkade inte höra på alla..


Foto: Beatrice Jakobsson

pappa körde upp mej till hemse, för jag orkar inte vara hemma och höra. ''nej jag vill ha det där rummet'' eller '' jag ska ha det blåa rummet'' just nu är jag så sur på min pappa, och på mina syskon att dom vill flytta. varje gång har det alltid vart att det blir finare när man flyttar. men det ser ut som ett helvete redan efter en vecka.. jag ber er flytt inte till rone.

aja, nu sitter jag hemma hos moa, vad gör ni?

jag vägrar, jag tänker inte..

[får bli ett inlägg utan bild]

..flytta. pappa och min lilla syster var kollade på ett hus, där dom vill att vi ska flytta ditt. men jag vägrar verkligen flytta ditt, vi flyttade från Rone för att det var dyrt.. sen kommer dom på att det är dyrt nu med, och vill flytta tillbaka till Rone men inte i samma hus. (men mitt imot där vi bodde först)

något som var bra när vi flyttade var att vi kom bättre med bussar, vi kunde åka buss när som. men om vi flyttar till Rone måste man köra 6 km för att komma till bussen, och vad gör man när pappa inte är hemma? vi flyttade hit innan sommaren, och knappt ett år har gått :O

helvete om vi flyttar du bor jag utom hus.

min kväll/dag

Fotograf: Beatrice
på bilden från vänster, Malin, Bella, Daniel, David, Alex & Timmie

 

nu har jag varit duktig jag ska just gå och tvätta, och sen hoppa in i duschen. och innan tog jag fram dammsugare, och drog lite under min säng. (inte så rent där kan man säga) sen senare drar jag mot moa, men ska ännu fixa lite i mitt rum. (och behöva plugga men boken är inte här hemma)

 

Igår: det var mycket roliagre än vad jag kunde tänka mej. det var en hel del folk, och många nya man inte visste vem det var. men det blev iaf, kanon till slut. går inte att berätta mer, att kvällen var jätte rolig. tusen tack, för den.

flera än jag som hade roligt igår?

 

yes, nu skriver jag igen..


Foto: Beatrice Jakobsson

igår blev det ingen data, men det var så att bussen var sen och jag ville bara sova. och att min älskling kom vid ett tiden. ( i natt och sov hos mig ) jag tänkte det är ingen idé att skriva då, men iaf. jag hade en super bra kväll måste jag säga. tusen tack, berättar mer om den sen när ni får se bilder.

Vad hände idag ?

jag vet inte alls vad jag ska ta och hitta på.

visby hemma 01:00yes, det blir visby snart och jag måste gå ut snart. jag ska vara med några kompisar men åker hem på natten, för jag vill inte sova där. Vad ska ni gör ikväll?

Kanske, slänger in ett inlägg sen :)!

fredagsmys


Foto: Beatrice Jakobsson

nu är jag hemma från skola och det är ju skönt, vi gjorde inte så mycket idag. men det som var bäst under dagen, var iaf bussen. alltid roliga killar på bussen, Rasmus Isak Thomas & Christian. haha, nu vet jag inte vad jag ska göra alls, men något hittar jag på.. vi ska börja med teknik, det kommer nog bli jätte roligt sen tror jag. + att jag skulle plugga i helgen men glömmde boken i skolan. (men kanske har någon här hemma) om jag nu orkar plugga och boken finns hemma


vad har ni gjort idag?

dagen outfit


Godmorgon,
har just vaknat och börjat fixa mig. men idag blir det nog inge mink för min del tror jag. Fast några av er har sett mej utan smink orkade jag inte visa mitt ansikte idag. det blev et lätt outfit efter som jag sov vid moa, och orkade inte be pappa leta upp kläder till mig.

Jag & Moa somnade iaf till slut igår, skönt det!

Ha en bra dag för er som är hemma går i skolan eller på jobbet.

någon mer än jag som är vaken?


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Moa lindqvist

vad gör vi vakna nu ? jag, vi som ska gå i skolan och vi är vakna nu. men det går inte att sova, vet inte varför det inte går.. blä, för att det inte går och sova. jag är jätte pigg, men den börjar dra sig ner..så snart kanske man kan sova igen?

flera som är vakna ?

natur godis blev det..


Bild: google

jag och moa gick upp till hemse, det gick bra och vi klarade av att gå. (fast vi var lite över trötta) det blev lite glass och sen blev det natur godis som ska försöka lungna ner oss nu.. sen fick min älskade pappa köra hem oss, för det är så kallt ute. tack pappa <3

igår fick jag glögg, det var typ 1 år sen jag fick det senast.
har ni drickit glögg iår?

vinter bild 2009


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Filippa & Moa [bild från 2009]

sitter ännu vid datan, men snart ska nog jag och moa gå ner och äta mat. sen kanske ta en promenad ner till hemse (det är typ två kilometer) och sen blir det nog bara att ta det lungt, för det är skola imorgon. sen är det helg, och det är ju bara det bästa som finns.

vad händer för er i helgen ?
själv vet jag inte, kaske älskling.

moa kväll, för min del

Foto: Beatrice Jakobsson

 

sitter med moa, vi gör inte så mycket mer än att lyssnar på musik.

 

vad händer ikväll? Jag och moa kanske ska gå ut och gå, men man vet ju aldrig. vi hinner ju ändra oss tio gånger innan vi gör något. haha visst ? annars blir det våra kära dator.

Min & Moas outfit


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Beatrice & Moa [länk]

nu sitter jag hemma vid moa med min data, och hon sitter med sin data. kom just hem från skolan, första dag och vi slutar vid två tiden. (gör vi varje torsdag) men jag kommer aldrig hem innan det. första dagen och vi hade vanliga lektioner och börjar kolla på NP som börjar i februari.

vad har ni gjort idag ? :D

nu åker jag till skolan..


Foto: Beatrice Jakobsson

godmorgon, igår blev hela min blogg konstig. men nu ska den se bra igen ut hoppas jag. jag ska ta och fixa mig lite och sen ska jag dra mig till skolan. hoppas ni har en bra dag, nu är det eran tur och tänka på oss som går i skolan idag. (det hoppas jag ni gör)

vad ska ni göra idag ?


hörs efter skolan, kanske.

bloggen krånglar


Foto: Beatrice Jakobsson

sitter och ser på soldat bom på fredriksdalsteatern, på kanal 1. den slutar nästan om en tre kvart, och min blogg krånglar. (inte längre hoppas jag) så nu skiter jag i bloggen för ikväll och tar och sover. efter jag sett klart på det, och sen kanske det blir en film.

imorgon är det skola, ha en bra kväll och godnatt!

kolla in min bästaväns blogg [länk]

när man spelar kort går tiden fort...


Foto: Beatrice Jakobsson

haha, fast bilden blev misslyckad gillar jag den.

för typ 3 timmar sen spelade jag lite kort med pappa, och jag förlorade men det var inte så mycket efter. det tog då 2 timmar, och spela. och sen har jag just ätit mat.

suck för jag som börjar skolan imorgon, något jag ser fram i mot (spela hjärter sju)
när börjar ni skolan?

lite godis det gillar alla barn.


Foto: Beatrice Jakobsson
den första bilden är på min lillebror

först var
det kyrkan och sen efter dansade vi runt julgranen. det tog ett tag och vara i kyrkan och dansa runt julgranen. självklart måste jag med dansa med mina små syskon. efter får alla en godis påsa, (något barnen tycker om) och skönt att man är hemma nu.

nu vet jag inte alls vad jag ska göra, vad har ni gjort medan jag var borta ?

mot kyrkan..


Foto: Beatrice Jakobsson

vad händer idag? Jag ska bort vid 10 och är hemma sen vid 14:00 igen kanske. först måste jag med pappa till kyrkan efter som jag är konfimation ledare ska jag vara där. sen efter ska man dansa runt julgranen, men jag orkar inte åka ditt men måste göra det ändå.

ska försöka få åka så snabbt som man kan.

lite snack om dagen..


Foto: Beatrice Jakobsson

det här är en av sakerna man ska göra på boda borg.

Jag som tänkte att det här blir lätt inte så många inlägg, hur svårt kan det vara att svara på kommentarer ? när jag skulle se hur många sidor det var med kommenater så var det 13 sidor, och varje sida finns det 20 kommenater. sen plus dom som väntar nu och dom andra 100 kommenater som jag fick tillbaka efter ett tag. men nu kan jag ta det lungt och sova.

Min lille boro fyller ju år idag och blir 15 år, jag har ju inte vart hemma så mycket. men jag har ändå hunnit vara med honom det. tårtan var super god och jag åt lite extar till er, så nu är jag mätt.

Godnatt, hoppas ni haft en bra dag! :)

hemma efter en hel dag på boda borg.


Foto: Beatrice Jakobsson
Bild: Åsa & Moa

den här bilden är gammal, men just nu har jag inte tid att leta efter en annan bild.

nu har jag just kommit hem skönt det, och ska svara på alla kommentarer. så det tar nog ett tag, jag var på boda borg idag med dom dom ska konfimera sej. (efter som jag är ledare åker jag med dom) Vi körde ledare mot konfimader, och vi gjorde flest rum och fick flest poäng.

det var super kul, vad har ni gjort idag ?


Grattis till min lille bror som fyller 15 år idag. (bilder kommer)

boda borg


yes, det stämmer nu åker jag och några till Visby bara för att vi ska till boda borg. det är jätte roligt, tycker jag. jag vet inte när jag är hemma men det blir sen mot kvällen.

har ni vart vid boda brog ?

godmorgon


[en bild från 2009 Jag, Filippa & Moa]

igår kväll var jag hemma hos Rasmus med Danne Hampus & christian. vi gjorde inte så mycket vi såg på tv och killarna spelade något spel. sen gick vi hem vid tolv tiden jag och danne.

sen vaknade vi idag och jag åkte typ nästan direkt till hemse. och nu sitter jag vid moa, och snart ska vi gå och sen åker vi till boda borg.

nu åker jag..
Behöver jag säga mer om bilden ? Jag åker till honom nu, och är med han. efter som den är 6 månader idag och vem vill inte träffa sin pojkvän då? vad ska ni göra sen ikväll?

hoppas ni får en bra kväll, får se när jag skriver.

ett eller två?


Foto: Beatrice Jakobsson (båda bilderna är från 2009)

vilken är gillar ni nummer 1 eller 2 ?

Jag har inte så mycket och säga, var och handlade med pappa ett tag. och ska snart börja med maten, sen vet jag inte så mycket mer som händer just nu.

6 månader med älskling idag <3

sex månader med daniel martell


Idag är det inte vilken dag som helst för mig, men kanske för er andra. Idag har jag och min älskling var tillsammans i sex underbara månader. och det känns som mycket längre, men det är ju inte så. Jag vet inte alls om vi ska hitta på något i dag för er som undrar det.

Bara av att höra ditt namn eller bara få se dej gör mig glad, tack<3!
grattis till..


Foto: Beatrice Jakobsson

nu sitter jag och spelar lite på Facebook, men inte det jag ska prata om nu.

det finns 3 tjejer som hjälpte mej med bloggen. en av tjejerna har kvar sin blogg. och ända sen jag fick hjälpen med bloggen har jag läst hennes blogg. nu är det ett år som har gått, och jag läser ännu hennes blogg. idag fyller hon år och hon blir självklart länkad.

Grattis till henne
[länk] kolla vem jag skriver om.

min katt magnum..


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Min katt Magnum

Godmorgon, nu är jag vaken och har sovit gott. Har ni sovit gott?

Vad händer idag? ännu vet jag inte helt säkert vad som händer men der märker jag. annars blir det bara att vara hemma om jag inte hittar på något. det är måndag inte många dagar kvar på mitt lov, och imorgon är jag borta hela dagen så jag vet inte hur jag ska fixa med bloggen. sen onsdag och sen på torsdag börjar vi tror jag. blää, men man kan ju inte ha lov hela tiden.

säng dax för mig..


Foto: Beatrice Jakobsson

oj, vad klockan börjar bli mycket. Jag skulle ta kort på mina naglar med kameran ligger på laddningn nu, så vi får ta det imorgon. sitter och ser på star wars, på kanal 4. finns ju inget annat bra på tv, & det slutar ändå snart så då ska jag sova.

dom här bilderna tog jag i början av sommaren 2009.

Godnatt, vi hörs imorgon! ♥

ibland gillar jag inte rubriker


Foto: Beatrice Jakobsson

sitter och väntar på att pappa ska ta och komma hem, lite jobbigt är det att vara hemma själv. (på kvällen) annars gör jag inte så mycket mer, än att jag ska läsa massvis med bloggar jag ligger efter..ska nog ta och måla naglarna sen för er som bryr sej.

vad gör ni för roligt då? :)bakadpotatis hos syster..


foto: Beatrice Jakobsson

Jag och pappa åkte med min syster hem till sig efter vi hade fikat, och åt mat hos henne. gissa vad det var för god mat där då? Bakadpotatis, super gott tack så mycket för maten. nu är jag och pappa hemma men han ska ta och åka snart igen och jag ska nog hoppa in i duschen.

ikväll, blir det bara att sitta hemma tror jag, vad ska ni göra?

nyårslöfte som dom flesta har..

Foto: Beatrice Jakobsson

 

min syster kom för ett tag sen och vi skulle ta och smälla som sista rakterna. sen har vi ätit lite paj, och snart ska vi ut igen och ta och smälla dom sista rakterna.sen åker jag till angelica och äter mat.

 

dom flesta nyårs löften jag har fått veta är att man ska sluta äta godis och börja gå ut och gå. är det populärt nyårslöfte eller ? men jag tycker att man inte ska ha det som nyårslöften man kan väl gå ut och gå någon gång ändå utom att ha det som ett nyårslöfte.

 

det är vad jag tycker vad tycker ni?

 

 

mina saker som jag ser fram imot..


Foto: Beatrice Jakobsson

Jag frågade er om ni hade något ni såg fram imot under 2010, och jag har fått hört vad ni ser fram imot. nu tänkte jag ta och berätta mina saker som jag vet just nu.

Tandställning (yes, jag vill ha det nu så slipper jag den senare)
Sommaren (vem ser inte fram imot det?)
sluta 9:an (kommer bli toppen)
kommer inte på mer men det finns så mycket mer.

nu har det snart gått 3 dagar på ett helt nytt år har era dagar varit bra?

nu åker daniel hem..


Foto: Beatrice Jakobsson
Modell: Cherokee (lillebror)

Nu åket just älskling hem, så nu ska jag sätta mig ner och svara på alla kommentarer. sen får jag ta och hitta på något så jag inte bara sitter vid datan hela dagen. har ni förslag vad jag ska göra?

Vad ska ni göra idag?

det snöar lite oss mig..


Foto: Jörgen Hoffman

godmorgon, nu sitter jag uppe och använder min lilla systers data. vill inte väcka min älskling, som ännu sover. Vad händer idag ? jag vet inte alls, ska vara med min pojkvän. bilden tog jag från min syster men det gör inget för jag har med dom här bilderna.(tagen isommras)

+ att det snöar lite här just nu.
vi hörs sen igen.

2010, något bra som händer ?


Foto: Beatrice Jakobsson

godkväll,
nu ska jag inte sitta mer vid datan för ikväll. bara för att älskling pratar bara om att jag skriver blogg och ser på tv. så jag får ta och hitta på något förutom att se tv eller datan.

Hoppas ni haft en jätte bra dag, vi hörs imorgon.

något ni verkligen tycker ska bli bra/roligt 2010?

lite snack om nyår..


Foto: Beatrice Jakobsson

har just ätit mat med pappa, Jonathan & Danne.

dom här bilderna är ifrån torsdags, lite missbildade bara. efter som jag inte höll kameran stil, det blev ju kallt om mina händer. och då är det svårt att ta kort, fick ni några bra bilder?

& nu tänkte jag ta och säga det förra året hade jag jätte konstiga nyårslöften. men tror jag lyckades med alla, men i år har jag knappt några. har ni nyårs löfte?

den andra januari


Foto: Beatrice Jakobsson

just nu sitter min kille uppe i min lilla syster rum och ser på film, jag ska snart springa upp och se på film med dom. men ville bara svara på lite kommentarer. igår när jag vaknade så var solen hos oss, så jag gick ut och tog några bilder. här är en av dom bilderna. vad tycker ni?

när fyller ni år på tal om annat ?
(jag fyller år den 9 september)

nej nu får jag ta och vara med min kille..


Foto: Beatrice Jakobsson

Jag orkar inte svara på alla kommentarer, men jag tar det sen. nu ska jag vara med min älskling i stället för att bara sitta vid datan hela dagen. vad ska ni göra idag?

två bilder somjag tog igår.Godmorgon ♥igår kväll kom min pojkvän som ni visste och vi såg på lite filmer och åt lite glass som vi hade. det var iaf hur mysigt som helst. när klockan började närma sig tolv i natt så somnade jag.

nu har jag sovit i 10 timmar, hoppas jag inte är trött med det kommer jag säkert vara ändå. Idag ska jag vara med Daniel, ett tag.sen får jag se vad som händer.

Vad ska ni göra idag?
vad gjorde ni igår ?
sov ni gott i natt?

yes imorgon hörs vi..snart komma älskling, så jag ska vara social med han. så vi hörs imorgon, någon gång. hoppas ni haft en jätte bra början på året. & hoppas ni får en bra kväll

vi hörs imorgon <3

lite snö har jag iaf..


Foto: Beatrice Jakobsson

sitter ännu och ser på smekmånaden, en jätte bra film har ni inte sett den så ska ni se den tycker jag. vi har fått lite snö under natten och lite igår kväll, men det går typ bort snart igen tror jag.

har ni snö första januari?

super kallt inne & ute..


Foto: Beatrice Jakobsson

var just ute och tog några kort, men det är så sjukt kallt så jag orkade inte ta så många bilder. nu ska jag se på smekmånaden på kanal tv4. ska ni med sen den?

sen blir det nog att ta och plocka upp mina saker i mitt rum för det behövs nog.

vad händer ikväll?

ibland hatar jag raketer


Foto: Beatrice Jakobsson

haha, nu har jag laddat upp alla bilder på facebook med blev inte mera än 20 kanske. jag hade nästan ingen lust att ta kort igår efter som jag fick raketer på mig hela tiden. jag brukar aldrig vara rädd för raketer men när dom kaster raketer mot en då är det själv klart att man är rädd.

är ni med rädda för raketer om dom kaster det mot er?


jag ska vara snäll och länka den första personen igår och det blir..
[Länk] han fyller år idag säg grattis :)!

för att se hela min header dra musen över headern

MIN NYA OCH FÖSTA HEADER UNDER 2010Yes, gör som det står håll musen över den nya header.

haha, vad tycker ni två olika snyggt?

Godmorgon, nu är jag vaken och klockan är snart tio och jag har kanppt sovit något. men då kanske jag somnar tidigare ikväll, kanske bra som jag ska försöka vända tillbaka dyngnet. idag vet jag inte vad som händer det blir slapp första gången under 2010.

Vad ska ni göra?

en bil började brinna & och alla blev sura.


Foto: Beatrice Jakobsson

jag försökte få mitt nyår till en bra början på året med det lyckades inte eller hur?

först var vi som sagt vid min syster och åt mat och hade trevligt med familjen. sen åkte jag till moa och åt en super god mat där. sen upp på hemse, haha ibörjan måste jag säga att det var kul. senare så började en bil brinna en bit i från där vi var (tror det var en raket som kom under bilen) sen kom polisen och allt, sen där efter blev allt bara dåligare och dåligare. folk blev sura och såg sönder händer och allt.

nu börjar mitt år och det ska bli bra så jag glömmer nyår nu.

+ EMMA OM DU SER DETTA LÄMNA EN KOMMENTAR :D!

header finns på bloggen imorgon/idag när jag vaknar.
RSS 2.0