Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

äntligen börjar det närma sig MP10det här är mitt schema, äntligen har man fått det ♥


som några kanske vet, fick jag mitt schema idag. man ser inte allt som står, eller det kanske man gör. men är det något ni undrar över är det lika bra att ni frågar. det står inga tider på mitt schema, men jag börjar alltid klockan 09:00. och slutar runt 14:30. och på onsdagar som ni kan se, ska man jobba hemma men jag ska till skolan några dagar och fixa till mitt betyg i eneglska. nu äntligen börjar skola, ska bli super kul tycker jag. MP10, en grym klass ♥

sitter hemma och
väntar på att min mobil ska komma hem med pappa. och sen ska jag se fångarna på fortet, flera som ska se det? senare ska jag fixa med min mobil, jag är ju ledig imorgon så jag kan vara vaken hur länge jag vill. skööönt!

har ni ett bra schema?

mitt schema, kanske inte ser så slappt ut. men man tar ju kort hela tiden, jag gillar det.

min mobil redan kommit?


kamera: conon eos 500d

det här är en suddig bild med mina tönt glasögon

det är emma hade ett par tönt glasögon, som hon kallar dom. men hon hittade inte dom, och jag vill bara ha glasögonen bara för att ha. jag skiter i om jag inte ser bra ut i dem. jag har dom och det är huvudsaken, emma var iaf på slite marknad och hittade ett par och köpte dom. men här får ni se en bild med mig och mina tönt glasögon som emma säger. (suddig och utan smink)

kom just hem från skolan och min dag har vart helt okej. men vi har typ inte gjort så mycket, hört på några treor som vart bort rest i 3 månader. hur dom har haft det, och sen skulle vi ju ha den här lek grejen. varje linje fick en färg, som dom skulle ha. och sen skulle man leta efter grejer i skolan som var gula t.ex och lägga ut på en långrad. men vi tog bara kort hela dagen, och myste med klassen. vi letade inte efter så mycket gult, för det var svårt.

tror min mobil har kommit ska hämta den snart!!
vad har ni gjort idag?

fotograf hela dagen i skolan


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Moa Lindqvist
kamera: canon eos 500d

godmorgon alla läsare, har ni sovit gott? det har jag, och är laddad för en dag i skolan. och vi som ska leka idag, men det slipper jag. tur att man går media, för då kan man ta kort istället som lärarna kommer behöver eller lägga ur på hemsidan. det värsta jag vet är att leka, och där imot när man inte känner personerna. så det ska bli riktigt skönt att slippa det.

och sen kan jag hoppas att när jag kommer att min mobil har kommit som jag har köpt. har köpt en t707, gillar deras utseende. och jag har värdensbästa pappa, ska fixa mig sen till bussen.

ha en bra dag i skolan, jobet eller hemma

saknar dig, när hör du av dig?

foto: Moa Lindqvist
Modell: Jonatahn (lillebror) & Beatice (jag)
kamera: canon eos 500d

sitter och ser fångarna på fortet, och sen ska jag nog jag fixa mig till sängen. och hoppas att jag är lite tröttare än vad jag är nu. ska ännu plocka fram lite kläder tills imorgon, och sen ska jag packa ner mitt paraply. nu har jag glömt det två gånger, och varje dag har det regnar när man ska vänta på bussen. men vet aldrig när det regnar igen.

och sen fixa min kamera tills imorgon när jag ska ta kort i skolan. berättar mer imorgon, innan jag drar till skolan. den här bilden är tagen i lördags på mig och min lillebror. flera som ser fångarna på fortet?

kärlek, det är allt jag vill ha i mitt liv


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500D

min skoldag har var helt okej, tycker det blir lite drygt att bara sitta och höra på olika lärare som berättar som olika saker. vill bara komma igång, men vårat schema, och allt annat. imorgon, ska vi ha någon lek dag men jag vill inte leka. sen är jag ledig på onsdag, och sen börjar vårat schema på torsdag. och då har vi svenska, och på fredag har vi fotogrej om jag inte minns helt fel. jag gillar verkligen det här, taggad varje dag för att gå i skolan hur trött jag än är.

det här är ett par hjärtan jag gjorde i sanden, och tog kort på det. det påminner mig verkligen som sommaren. eller mer hur glad man är att vara kär, känslan är iaf underbar. min syster jessica, har just skaffat en kille. och man ser verkligen hur lyckliga dom är, blir grymt glad bara att tänka på dom.

vad tycker ni om bilderna, blir du med glad av att se någon lycklig?

kneippbyn, & en bra helg


foto:Beatrice Jakobsson(jag)
modell: Jonathan Jakobsson
kamera: canon 500d

ifredags var jag i skolan, minns inte vad vi hade först. eller vad det heter, men vi lekte lite lekar och sånt. sen efter maten hade vi en lektion där vi satt och pratade om mål. och efter åkte jag in till visby och träffade moa. vi gick på stan ett tag, jag hittade lite saker. efter det drog vi hem till henne, och sen vidare och träffa david och daniel. och alla andra, det var riktigt mycket folk, och det var super trevligt. finns inte så mycket mer att säga, men det var iaf super kul.

och i lördags,var jag och moa på kneippbyn. det är mycket mycket mindre än grönalund, det är för små barn. men om det ändå kostar 100kr och blir bjuden tackar man inte nej. senare efter det, åt jag mat med min underbara broder. och sen, träffade jag emma en stund sen hem och sova. vad jag gjorde i söndags komemr senare, och vad jag gjorde idag i skolan.

hade ni en bra helg, vad har ni gjort?

min väska, kärlekväskan, köpt på åhlens 299:-

min väska jag köpte igår, inne på åhlens. det här är bara en sida av väskan, men imorgon kan ni få se den på kort. i stället för internet kort, heller hur man ska säga. imorgon är det redan fredag, och det betyder skolan sen en helg. ska bli skönt, men är ändå grymt taggade till skolan. efter skolan imorgon drar jag till min vän moa, och leker med henne.

jag får se om jag hör av mig i bloggen eller om jag inte gör det, det märker vi. men annars blir det en liten paus i bloggen över helgen. men nu ska jag ta och sova, är riktigt trött.

får se om vi hörs imorgon, lördag eller söndag love ♥

outfit, och lite skola

Foto: Fanny Jakobsson (lillasyster)

går dagens outfit, och här får ni en bild på min halsduk med ♥

idag var jag i skolan, jag vet inte vad jag tycker om den. förutom att jag hatar min mage, som låter hela tiden fast jag inte är hungrig. men först hade vi någon analys grej, rätt tråkigt satt och hörde på två tjejer i 2 timmar. man tröttnade efter ett tag. efter där hade vi mat, och en rast.men övrigt är jag taggad för resten av alla dagar. 

efter hade vi typ word genom gång, och något som heter first class som vi ska använda. vi skulle skriva ett brev till våran mentor. vem vi är och, berätta lite om våra familjer. det var roligare än det första för då får man jobba lite själv, imorgon minns jag inte vad vi skulle ha men det var något annat än det vi hade idag.

den väskan som är på bilden, var inte den jag köpte igår.

jag har tur ibland.

foto: Malin
på bilden: Beatrice Jakobsson (jag)
kemera: canon 500d

vi får ta en bild från möja mappen på min data, och se solen. efter all regn vi har fått här över en eller två dagar. jag kan säga att jag och moa hade det otroligt roligt. igår.

först när jag kom till visby, träffade jag emma sen gick vi hem och hämtade lowisa. gick till deras skola och skulle göra lite saker. och jag fick ser vart och hur dom går, mysigt. sen gick vi på stan i regnet och kollade på lite saker. och jag som skulle köpa väskan på h&m går in och letar men hittar inte den (men hittade en annan, får se bild senare)

efter vi handlat och typ träffat alla man saknat, skulle vi gå blodomloppet. jag som hade för väntat med sol, jag blev verkligen blött. jag och min bror satt och funderade ett tag, om det verkligen var värt att fortsätta gå. 5km i regn duktigt av oss, tycker jag. sen var jag med moa, vi hade kul och tur. vi cyklade iaf, i regn och när vi såg oss i spegeln var vi helt svart av smink eller moa. finns inte så mycket mer att säga om kvällen, mer än att jag och moa vet hur kul vi hade.

hade ni en bra kväll igår?
(tar min dag senare)

in till visby

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Sandra & Pelle
kamera: canon eos 500

det här är en bild från möja när vi var på, bröllop. och vi fick inte gå så nära. men någon bra bild blev det iaf, och lyckliga var dom verkligen. och alla gäster hade underbara snygga klänningar

idag ser min dag ut så att jag tar bussen till visby är med lowisa och emma. och senare får jag träffa min älskade moa. och sen ska jag gå blodomloppet med mamma, och min bror och lite. (ni som inte vet vad det är så går man 5 km tror jag) och sen stannar jag kvar i stan ett tag, och jag tror jag inte hör av mig på dagen. eller kvällen vi hörs på torsdag efter skolan.

vi hörs på torsdag efetr skola
n.

träffa vänner imorgon, ledig från skolan.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

skön, först börjar man skolan idag och imorgon är man ledig. är det inte skönt, det tycker jag efter för att jag ska träffa några vänner. men jag vill ändå gå i skolan, och bara ha roligt. är taggade för det här året, allt är verkligen som det ska vara. och jag gjorde inte fel att välja detta, skönt.

för er som inte vet, så ska jag gå mediaprogramet. många av er kan gissa att jag ska gå där, efter som jag älskar att ta kort. och det finns bara bilder i min blogg. flera som ska gå mediaprogramet?

jag skriver ett inlägg innan jag dra imorgon, till visby.
godnatt, alla läsare ♥

äntligen har jag dom, från ellos


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

titta vad jag fick med posten igår, fick mina två halsdukar dom jag har väntat på. och dom är riktigt sköna, vill ni med köpa så finns dom på ellos att köpa för 99:- och imorgon funderar jag köpa väskan som är ifrån h&m, hoppas den finns nu när jag kommer för att hämta den. sen senare på kvällen ska jag gå blodomloppet, efter som mamma ville att jag skulle gå det med dom. och det gäller imorgon kväll, när jag är i visby.

så nu resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra, kanske se tv.
vad ska ni göra?

första dagen avklarad

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Elin (inte någon släkt, eller syskon till mig)
kamera: canon 500d

nu är jag hemma från första skoldagen, med en helt ny skola och andra människor. först samlades alla vid flaggstången, och då pratade rektorn ett tag. sen fick vi träffa våran klass, och pratade lite om dom här åren som kommer. och det jag fick höra idag, låter riktigt roligt vi ska göra massvis med roliga saker och ha det bra. sen åt vi mat, och efter maten var ingen blyg för att prata eller något sånt. så tänkte jag iaf, men andra kanske tänker något annat sätt.

men dagen var bra, våran klass är helt okej. och vi kommer känna varandra jätte bra snart, fast jag vill inte känna alla i min klass. kom med någon jag inte gillar så mycket, men ska inte nämna några namn. men jag har fått ett väldigt dåligt intryck på dom. men det blir nog bra, nu är skolan igång. fast vi är redan lediga imorgon.

har ni haft en bra dag?

nu börjar skolan, en helt ny skola
väskorna kommer från H&M, och jag gillar dom starkt
(iaf på bild)

Godmorgon, bloggen idag är det den 24 augusti och det betyder att jag börjar skolan idag. bussen går runt 07:30 och man får sitta i bussen en timme, bara för vi ska åka runt allt. om vi inte skulle behöva åka runt alt, skulle jag inte behöva sitta i bussen mer än 10 minuter. sen ska jag ännu byta buss och sitta där i 30 minuter.  men iaf känns som skolstarten kommer bli super bra, får se hur bra dagen blir. och hur nöjd jag är, när jag är hemma någon gång mot fyra tiden.

igår efter jag hade på tv, kom jag på att kanske kolla på en ny väska. efter som min andra som jag gillar så mycket börjar gå sönder. hittade dom här bara genom att gå in på h&m, dom vill jag ha. men ska bara vänta på min löfn, och den får jag på fredag.

ha en bra dag hemma, på jobbet eller i skolan.

6 km till 6mil <3

foto: Malin Ronhagen
modell: Moa Lindqvist & Beatrice Jakobsson (jag)
kamera canon eos 500d

underbart, äntligen har jag fått mitt svar att jag börjar på Donnergymnasiet imorgon. åte ditt förut, för att prata med dom. och så mycket vi ringde och frågade, och dom kunde inte sätta ut en tid så vi kunde träffas. men jag vet iaf att jag ska gå där, och lokalerna där vi ska vara är riktigt mysigt. nu har jag fixat det mesta inför skolan iaf.

och det som var riktigt härligt var när jag kom till skolan för att se. sa rekorn först, att dom blev jätte glada för att dom fick veta att jag skulle gå på mediaprogramet. (känner av dom som jobbar där) på
tal om annat, den tjejen till vänster flyttade idag. vi bodde 6 km från varandra förut och nu bor vi 6 mil, det tycker jag är långt. men jag tänker åka 6 mil för att träffa moa, om det ska vara så.

har ni börjat skolan, är ni nöjd med klassen?

hemma efter en hel vecka


foto: Jenny Hellsing
modell: Hela konfimander gruppen plus tre ledare
kamera: canon 500d

nu är jag hemma, har ni saknat mig? några har då börjat skolan som jag vet, men några har inte gjort det. jag börjar imorgon, fast ska åka till skolan ikväll. för att det har blivit lite krångel.

måndagen: började med att åka jätte tidigt, till visby för att ta båten. (åkte den lilla båten) och jag har aldrig gjort det förrut. men iaf, den var grymt liten jag och moa somnade iaf på golvet. senare den dagen kom vi till möja tidigare, och åt mat. packade upp och badade, satt och spelade kort riktigt roligt.

tisdagen: började med att vi åt frukost och hade en lite morgonbön. sen hade konfirmanderna lektion nästan under hela dagen. och ett fritispass, så vi har lekt dom flesta dagarna.

onsdagen: lektioner, för konfimanderna och lite fritispass som vi ledare fixat. senare på kvällen såg vi film, och hade riktigt mysigt.

torsdag: lektion och fritispass som vanligt.

fredag: då gick vi på pilgrimsvandring, helt okej. och solen var hos oss. så det var riktigt mysigt. senare på dagen hade i fritispass, fast det hade vi alla dagar.

lördag:
en vanlig dag med lektioner och lite men när klockan blev tre skulle vi på vigsel för sandra och pelle. och vi fick sitta över allt annat folk, i krykan eller hur man ska säga. och kvällen blev super bra, med pizza.

söndag:
alla ville bara hem, så städade fort och sen en lite gudstjänst i möja kyrka. efter där åkt vi två timmar för att komma till nynäshamn. och när vi var på nynäshamn kännde jag mig vekligern super glad, snart hemma. men iaf, båten var riktigt kul tycker jag hmm undra varaför. träffade massvis med folk på båten det var trevligt. kom hem klockan 03:30 i morse och somnade.

JAG HAR HAFT EN HELTM OKEJ VECKA.
var ni med haft en bra vecka?

BLOGGPAUS 16/8 - 22/8


imorgon klockan 05:15 åker jag till möja, och ska vara där en hel vecka. ska bli underbart och hoppas på mycket sol. och skoj med våra konfimader, dom är inte många men det ska bli grymt roligt. och sen kommer jag hem på söndagen, men skriver nog inte förän på måndag kvällen. när jag fixat lite inför skolan, efter som jag börjar tisdagen efter.

det finns inte så mycket mer att säga att, kommer sakna er. och ta hand om er, sista veckan för mig innan skolan. och ni får njuta av dom sista dagarna innan ni börjar skolan.

ikväll blir det bloggpaus..


en lite gammal bild

godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort, börjar bli bättre på att vakna tidigare nu när det när det börjar närma sig skolan. idag ska jag fortsätta packa det sista och vid två blir det kyrkan, och lämna våra väskor. kanske hitta på något med min pappa sen hem och sova. för jag ska upp imorgon klockan 04:30, men det blir nog bra.

ikväll blir det en bloggpaus en vecka med, för er som inte vet det. lite små tråkigt, men det får gå ändå. jag hade tänkt ladda upp bilder på en chihuahua, super söt hund. elin (emmas syster) kom hem med den i torsdag innan vi skulle åka. fick iaf hälsa på kajsa (hunden) men får se om jag laddar upp dom sen efter som dom är rätt suddiga..

vad ska ni göra idag?
jag ska packa och ikväll bloggpaus en vecka

mys kväll, bara att sitta hemma.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Emma Thörnhammar
kamera: canon eos 500d

godkväll, haft en toppen kväll. först satt jag och åt mat med min pappa, och sen började han prata om att åka till fiket och ta en fika efter maten. eller kanske åka och köpa en glass. men min lillebror ville iaf ha godis, så det blev att åka till ica för att köpa godis. när jag kom hem satt jag mig vid tv, och såg sommarkrysset. plus vattenmelon

sen imorgon ska jag packa och fixa sen till kyrkan vid två. sen får jag och pappa se om det blir en fika i burgsvik eller vad vi hittar på. efter som på måndag morgon åker jag från gotland, och internet kommer jag inte ha. ska blir skönt på ett sätt.

ska se film, och sen sova godnatt!

packar för fult till möja, här kommer jag

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

lyssnar på musik och packar för fullt, och snart blir det mat. pappa står ute och grillar, och sen blir det vattenmelon efter. varför packar jag? tänkte ta och berätta det, jag ska till möja. och sen kommer nästa fråga vart ligger möja? möja ligger i stockholms skärgård. riktigt mysigt är det där, ska vara där en hel vecka men några som ska konfimera sig. ska bli kul att njuta av dom sista dagarna på sommarlovet på möja.

jag vill inte ha bloggpaus, men det får jag ta och ha ändå. tänker inte ta med mig datan iaf, och där finns ingen. men iaf, jag klarar mig. sen är frågan klarar ni er? klart ni gör, men min bloggpaus blir inte förän imorgon. och så hoppas vi på bara sol en hel vecka

har ni haft en bra dag förresten?

en hel vecka med emma

modell: Emma Thörnhammar & Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

några av er kanske såg emmas uppdatering som hon skrev i mitt förra inlägg. jag kände att om jag ska sitta och svara på kommentarer när det är sol ute är den nästan värdelös. jag var tvungen att njuta av den sista dagarna på sommarlovet innan jag åker till möja.

tisdag: först var jag i församlingshemet och gick igenom lite om möja. sen åkte jag och emma till min bror, och satt ute på hans gård och åt lite. eller rätt mycket goda saker, iaf senare åkte vi till burgsvik. för det var spelning på fiket. sista fiket spelningen, och det var den roligaste kvällen (tyckte jag)

onsdag:
åkte vi med johannes in till visby, sen åt jag och emma på max. och gick ner till strandpromenaden. där satt vi och pratade och somnade till lite, så trötta var vi. senare när vi kommer hem till emma, fixar vi mat och sen somnade vi.

torsdag: åkte till lickershamn med emma och badade och solade. eller bada kan man inte säga att jag gjorde. men emma badade iaf lite. senare på kvällen tog vi bussen till visby och åt pizza med emmas kompisar. (fanny, anna & my) riktigt mysigt var det och träffa hennes kompisar.

fredag: på hela dagen gjorde vi inget, men på kvällen åkte vi hem till mig och såg film med min lillebror och hans kompis. först såg vi sex and the city 2 (har redan sett den, super bra) sen såg vi the last song (har med redan sett den, men inte emme) gråter lika mycket till den som första gången.

mycket text, men det kommer fler bilder senare
hur har eran vecka vart?

vilken härlig bild, me like


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Joel Lehdonheimo
kamera: canon eos 500d

Godmorgon, har ni sovit gott? det har jag gjort riktigt gott. nu är det bara att fixa sig lite och sen ska jag och moa åka upp till hemse. sen åker jag vidare till havdhem eller burgsvik, är det sol senare blir det burgsvik och bada med emma. och annars blir det att vara i havdhem med emma och ta det lungt tills spelningen på fiket. (ikväll)

jag hör nog av mig om det blir havdhem, annars gör jag inte det. då hörs vi imorgon, men det märker vi.
jag hör av mig, men jag ska försöka höra av mig sen.


uppdatering av emma onsdag den 11 augusti klockan 21:30
Hej Hej beas bloggläsare och blogg, även hej bästa bea! (:

Just nu ligger bea och jag i min säng och chillar, har spendera tid i visby idag, har bland annat sovit mitt ute på gräsplätt eller för er som vet var vi vid strandpromenaden. var riktigt  skönt att sova där ett tag, haha! imorgon blir det förhoppningsvis sol och bad och sen skall bea få träffa mitt andra tjej gäng, skall bli super kul att presentera bea för dom :) men nu skall jag och bea hitta på något annat, Och bea skriver som vanligt på lördag, för vi har fullt upp! och en grej till, bea är bäst i världen och jag älskar henne! PUSS PÅ ER. och juste, läs min blogg, mjausingen.blogg.se!

Torsdag: jag(emma) bokar upp bea på sol och bad i lickershamn, pizza mys med tjejerna på kvällen!
fredag: Fest hos en tjej som heter Erica, jag bjuder med bea och får se om vi åker dit, alltså troligtvis fest"
lördag: Jag lämnar bea och hon åker hem mot landet och återgår till bloggen och sen drar hon till möja på måndag, KOMMMER SAKANR HENNE! <3 men pusshejdå! :)

nu blir det sängen


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: lillebror, cherokee 2 år
kamera: canon eos 500d

godkväll, har ni haft en bra kväll? jag har haft en helt okej, kväll. moa kom för ett tag sen, och vi ska planera möja imorgon så det är därför hon sover hos mig lättaare att at sig imorgon. och sen behöver vi prata lite, så vi hade en super mysig kväll. och nu ska jag eller vi sova, efter en hel kväll.

lite text och sen söt bild ♥

snart är sommaren slut? ;o


kamera: canon eos 500d

en bild sen släckt träffen, fast jag trog bort mina ögon för dom blev suddiga. just nu sitter jag och ser på lotta på liseberg. helt okej, efter som eric sade är med på tv. annars hade jag nog aldrig sett på det. nu väntar jag på att moa ska höra av sig ifall hon kommer nu ikväll eller imorgon. (men får se när hon har tid att smsa mig)

annars är det bara att tagga för morgon dagen, ser fram imot för sista spelningen på fiket. sen börjar sommaren ta slut, och skolan börjar lite små tråkigt. men får njuta av tisen som är kvar, och det är två veckor kvar.

en månad och ett år ;o


kamera: canon eos 500d

tänk vad tiden går snabbt, och precis om en månad fyller jag 17 år. sen är det bara ett år kva tills jag blir 18, det är helt sjukt vad tiden går snabbt. kändes just som man fyllde 15 år, men det var ju snart två år sen. kanske se till att börja önska sig något, hmm vad vill jag ha när jag fyller år? kanske ett stativ eller något sånt, det önskar jag mig nog. men jag har ett tag att tänka på vad jag vill ha. och innan där får man min lön, så nu är det bara att använda upp pengarna till kläder.

sitter och lyssnar på musik, och fixar bilder. och nu kanske man ska ta och hoppa in i duschen, så slipper man göra det tidigt imorgon. för jag ska upp rätt tidigt imorgon om jag ska upp och planera lite om möja med dom andra ledarna.

du är inte värd att gråta för bara att skratta åt


foto: Beatrice jakobsson (jag)
modell: Joel Lehdonheimo
kamera: canon eos 500d

snart vet jag inte vad jag ska göra, om jag bara ska skratta eller gråta. eller helt enkelt gå och slå ner någon. inte på humör, men det kan inte jag hjälpa något åt. det finns bara en som kan göra det, men skit i den personen. helt ärligt skrattar jag för att jag tycker det är töntigt. (HATAR DIG STICK FRÅN MITT LIV)

men iaf, det här är min halvbror som är 6 år. bilden är tagen i torsdags, när mina små syskon badar. snart har hela dagen gått och snart är det tisdag, äntligen ska man få träffa normalt folk. det ser jag fram imot, hatar när folk ska vara 5 år i kroppen men är mycket äldre och inte kan göra saker själv.

du är inte värd att gråta för bara att skratta åt

sista veckan sen åker jag till möja, efter börjar skolan

emmas blogg [länk]
måste ju bjuda på lite bilder som jag har tagit i helgen, det blir en bomb bilder på mig och emma. vi var ju tvungan och ta några bilder, medan vi hade en bra bakrund. min syster som är äldre bor i ett super mysigt hus, så där kan man ta kort vart man vill. super fint vart man är går, men förstår att det är så fint dom har gjort det själv och lagt utt flera tusen.

och just nu ärn jag super glad, vet inte varför men min vecka ser super bra ut ännu iaf. och sen har vi trådlöst internet hemma. så nu kan jag gå vart jag vill med datan i huset underbart! fast det tråkigaste är att det inte finns någon sol ute.

veckans planer som är planerat ♥
måndag: vara hemma, och bara ta det lungt
tisdag: planera inför möja, och sen leka med emma och sista spelningen på fiket
onsdag: åka med emma hem till henne, för att se hur hon bor
torsdag: åker hem från emma tror jag?
fredag: inget planerat, får helt enkelt se
lördag: inget planerat, får helt enkelt se
söndag: tror vi åker till möja då eller gör vi det på måndag,

dom är mina, äntligen beställt dom

dom här har jag lagt upp förut, fast då fick ni se färgen rosa med. många undrade vart dom kommer från, dom kommer från ellos för 99:- riktigt billigt och bra, sen igår ringde mamma och frågade vilken färg jag ville ha. så det fick bli blå och lila, ska bli underbart att få dom. men dom kommer nog när jag är på möja en vecka. men jag ska ju ha dom i höst, så det är lungt.

godmorgon förresten, hoppas ni har sovit lika gott som jag har gjort. har just ätit frukost och ligger i sängen, och funderar vad jag ska hitta på idag. (det regnar så det finns inte så mycket att göra) jag som vill gå ut och ta lite kort, men vill ha någon som ställer upp. får nog ta det sen när solen kommer fram. (någon annan dag) annars blir det bara att ta det lungt..

vad ska ni göra idag?
vill ni veta om min helg, läs inlägget under.

helt okej helg, men massvis med bråk.


foto: Fanny Jakobsson

fredag: upp tidigt för att spela kubb, och så bra som det gick iår så bra har jag aldrig varit. vi vann två och förlorade två. (riktigt nöjde med det) och hade en super bra dag, senare hämtar vi emma vid bussen. åker hem lagar mat och sen till fide, ett misstag. för det var inga alls där, åkte tillbaka till rone. och gick hem och sov. (fast den kvällen bråkade jag med min bästa vän, men man måste säga till om det går över gränsen)

lördag: vilken seg morgon, det började med att se film. men efter klockan två var vi tvugna att fixaoss för att gå bort till kubbvm. och såg lite kubb, sen hem och fixa sig för släktträffen. (emma följade med ditt) alltid lika god mat, och trevligt och träffa alla. (UNDERBART!) och sen var vi på kubbvm och festade och hade det kul. (men lördagen slöt samma som fredagen, jag fick säga ifrån och blev sur och bråka ännu med en vän)

söndag: emma åkte hem, och jag var bara hemma och satt och latade mig, tills vi åkte till visby och handlade lite. på vägen hem, tog vi en sväng förbi min syster alltid lika trevligt!

mina bråk, hur lyckas jag?
jag kan berätta lite, jag ställer verkligen upp till 100% men ibland går gränsen. och sen när jag ber dom förlja med hem, för att vi ska sova. då vill dom inte det, dom får fan anpassa sig till mig när jag vill hem. och när dom bara klickar en och säger jag sover på trappen. jo sov på trappen hejdå. det var dom själva som valde. visst jag gör något dumt och lägger ut sakerna och låser, men klickar dom och säger att dom ska sova på trappen så visst. där imot hade vi sagt redan på fredagen när vi går hem går hem. ska man vara sur och klicka folk, får man faktist skylla sig själv.(JAG LIDER INTE AV DET) för jag vet själv att jag hade fel men jag hade mer rätt än fel att säga till! (och lagom när man säger till då lyssnar inte folk, vad fan ska man göra då?)

mycket text, men det kommer flera bilder sen.

bloggpaus över helgen


jag är jätte ledsen men jag kommer få panik annars över att sitta och blogga. och inte vara med mina tjejer, vi har planerat helegn riktigt bra. vet knappt om jag hinner sitta på min facebook. så jag får ta en bloggpaus men är tillbaka på söndag.

ni får ha en riktigt bra helg, så hörs vi på söndag (och då kommer bilder)

bild inläggfoto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: merci (halv bror)
kamera: canon eos 500d

finns inte så mycket mer att säga, så det blir bara en bild i detta inlägg. lowisa kommer vid elva, och moa har kommit nu. vi taggar till kubbvm nu & fide plus lite mer ska bli grymt roligt♥

klas, och tårta super gott!


foto: Beatrice jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

nu är jag hemma efter en helt okej dag, och mätt är jag med. super god tårta, och godis fick man med. min lillebror var iaf super glad för alla presenter han fick. och tur har vi med, extra fint väder. men hörde att det skulle bli fint väder hela helgen. och nu är jag riktigt taggad till helgen, så jag vet inte hur mycket jag kan skriva. (men ska försöka)

just nu måste jag duscha och fixa mitt rum och sånt till lowisa och moa kommer. mitt rum kommer vara helt fullt, med massvis med kastade kläder och allt som finns. men men, nu ska jag se till att göra något. jag hör av mig lite senare när jag fixat lite mer.

ser det gott ut, och har ni haft en bra dag?

nu åker jag!

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: min halvbror som heter MIN
kamera: canon eos 500d

nu åker jag till mamma och mina syskon och jörgen, vi ska fira min halvbror som fyller fyra år idag. blir massvis med goda saker. och kameran är självklart med hela dagen. det är vad jag ska göra hela dag, leka med mina syskona. och fira min halvbror. det kommer nog bli super bra, och solen skinner ännu bättre.

nu åker jag, jag hör av mig när jag kommer hem!
ha en bra dag!

en låt till alla bloggare, men ingen tar åt sig?HAHAHAH, ALLA BLOGGARE MÅSTE HÖRA DEN HELT SJUKT!

igår visade min lillebror mig låten. och jag var bara tvungen att visa er låten, det blir ett tråkigt inlägg just nu. men jag kände bara att ni kunde får höra den. (kanske är efter)

jag tycker det är inte fel på oss, för han behöver inte läsa våra bloggar. eller alla andra som gör det, det är bara dom som lider av det. och lägger ner så mycker energi på att störa sig vad vi gör. plus att han gör bort sig genom att låta. istället kan han ta och skriva det, vad tycker ni om detta?

nu ska jag ta och fixa mig lite.

halvbror fyller år idag, kalas!


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

Godmorgon, nu är det en ny dag och jag börjar må bättre det känns ännu bättre. idag är det inte vilken dag som helst. min halvbror fyller år idag, så vi två blir vi hämtade och åker på kalas. eller åker och äter fika med han, och självklart följer kameran med. senare på kvällen kommer lowisa och moa hem till mig, och imorgon spelar vi kubb, det kommer bli så roligt!

som ni ser kanske bilden är lite suddig, men jag skulle behövt ett stativ. men jag klara mig utan, men nästan så här såg månen ut igår hur underbara som helst. (sen hade jag tänkt visat en sak till er alla som bloggar så ha koll!)

vad ska ni göra idag när solen är hos er?
eller när det regnar?

mysig kväll.
godkväll bloggen, hoppas ni hade en bra kväll.
själv spelade jag kubb inför fredagen, och det gick faktist rätt bra så nu taggar vi tills kubbvm. var just och lämnade moa, (jonatha, fanny & fredrik) cyklade fyra km ditt för att lämna henne och 4 km hem igen. det var rätt mysigt, och kändes bra efter som jag är lite sjuk känns lite frisk faktist.

när vi cyklade hem såg vi ett stjärnfall, rätt coolt. eller vad tycker ni? jag tycker iaf, det var riktigt häftigt. och sen var månen riktigt häfftig. (men bild får ni se imorgon) det här är lite smycken jag hittade på bikbok, jag som vill ha pengar nu.

nu ska jag nog sova, godnatt!

städa efter små syskon, BLÄÄdet här är hemma en super snäll vän!

det här är min vän emma, en riktigt underbar vän. just nu sitter jag och väntar på att hon ska svara på sms, jag vill ha sms av henne nu. och när jag kom hem till mitt vanliga hem, gissa vad man åker på att göra då? yes, åker på och städar jag som är sjuk. och försöker bli frisk ska upp och hoppa, för att mina små syskon inte kan städa.

nu står min lillebror fredrik och moa ute och väntar på att jag ska komma ner och sepla kubb.
jag hör av mig senare

kubbvm på gotland?


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

skrev just en liten lapp som jag la på kristinas och johannes köksbord. där det står att jag har diskat, damsugat och fixat lite så dom inte behöver göra det. det var det minsta jag skulle kunna göra efter som jag fick sova här i flera veckor, men jag kanske kommer tillbaka nästa vecka redan. och tack till er ni är verkligen guld värda. (och behöver inte städa)

kanske, stänga av datan nu för pappa kommer om en halvtimme. se till att jag har med mig allt, innan jag åker hem till mig. och sen kanske spela lite kubb och träna inför helgen, om jag orkar göra det.

är det ingen som ska på kubbvm?

te och halstabletter det gillar vi & inge mer jobb.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

jag jobbar verkligen på att bli frisk och det är härligt, man borde ligga och sova. men just nu kan jag inte sova, får ta det senare när jag kommer hem sen. pappa kommer och hämtar mig vid fem någon gång, skönt att få komma hem ett tag nu. inte vart hemma och sovit i min säng på snart två veckor. och sen ska ni nog inte få höra något mer om mitt sommarjobb, för jag ska inte jobba mer den här sommaren. super glad för det, fast jag missar lite medan jag är sjuk nu..

sen blir det lite tråkigt att inte vara med johannes och kristina, men jag kommer tillbaka och sover hos er. men behöver komma hem och ta det lungt med, skönt!

har ni sol, eller regn?
vi har lika fint väder som vi hade för ett par veckor sen super varmt och skönt.

vatten bilder

foto: Beatrice Jakobsson
kamera: canon eos 500d

inte värdens bästa bilder, men jag blir jätte glad av att se på dom. riktigt härlig grön färg tycker jag, tog dom bara för några minuter sen. och nu ska jag ta och ringa jobbaet, och säga att jag inte kan jobba mer. det kommer inte gå och sitta i en källare och jobba utan te och allt. jag kommer inte bli frisk till helgen, men jag kommer att må bättre om jag tar det lungt och vilar upp mig. sen ska jag verkligen äta halstabletter så det bli lite bättre i halsen.

kanske till och med åker hem idag till mig, och vilar upp mig där. (men först måste jag se om jag verkligen får vara hemma) skriver senare om jag måste jobba eller vad.

nej upp till affären och köpa halstabletter.
vad ska ni göra idag?

dagens fråga om skolan/jobbetGodmorgon, har ni sovit gott? inatt sov jag bättre än igår, skönt. men om jag mår bättre än igår vet jag inte, det gör jätte ont i halsen. men idag ska jag se till att äta halstabletter, och se om det hjälper. och dricka dubbelt så mycket te som igår. tror jag inte orkar jobba idag, därimot regnar det just nu. så då behöver nog inte jag jobba ändå. jag är verkligen jätte glad att min bror och hans tjej ställer upp så mycket för mig, ser till att jag mår bra och allt sånt.

mitt svar på frågan:
jag är inte helt säker, men vi börjar den 24 iskolan. men jag är ändå helt säker på att vi börjar då, efter som det är vad alla säger. jag vet inte om jag tycker det ska bli roligt, eller jo det kommer bli roligt när man lärt känna alla. men sjukt läskigt och veta vart man ska ta vägen..

nu har jag fått i mig mat, och nu ska jag sova.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

godkväll bloggen, nu har jag fått i mig mat. det var super gott, blev hemmagjord kebabrulle. nu ska jag bara lägga mig ner och försöka sova, så att jag är lite pigg till imorgon. och hoppas, jag är lite mer friskare än vad jag är idag. annars blir det en hemma dag imorgon igen, fast det skulle vara bra och försöka bli frisk.

den här bilden tog jag för ett par veckor sen, rätt häftiga tycker jag. och sen vill jag säga tack ännu en gån till mina underbara läsare. ni är hur underbara som helst, mycket fina ord ger ni mig för mina bilder. och det värmer jätte mycket!

godnatt, sov gott alla underbara personer ♥

emma är för underbar

foto: kent andersson

snart börjar det närma sig till släkt träffen, eller grillfest kanske man ska säga. det här är bilder sen förra året, alltid lika mysigt att vara där. och grilla lam, och äta efterrätt. så på lördag, kommer det bli riktigt roligt. och god mat. det ser jag fram imot, kan hoppas att det inte regnar just på kvällen.

sov ett tag, förut fast det var inte så långt tid. kanske bara en halvtimme, sen fick jag gå upp och dricka mer te. kristina kom hem för ett tag, och johannes kommer hem snart. så det blir väl kvälls mat någon gång, har faktist inte ätit mer än lite glass och drickat te. sen har jag pratat med emma nästan två timmar, det finns mycket att prata med henne.

vad har ni gjort ikväll?

jag vill ha dom här..


det gick inte så bra med att sova, men dricka te det går super bra. snart ska jag fixa en till, och sen kanske knäppa på en film. och ta och sova lite, det behöver jag efter som jag knappt sov något inatt. pratade med emma för ett tag sen, och nu taggar vi tills helgen. fast jag är sjuk, men ingen kan stoppa mig och det känns skönt. här kommer vi kubbvm 2010.

dom är tre färgerna var super snygga, vill ha alla dom nu. men det tar tid att skicka så jag hinner få min lön, nu ska jag bara prata med pappa. så han och jag kan beställa, blev helt kära i dom här. eller vad säger ni? nu ska jag fixa lite te.

vad tycker ni, var dom snygga?

te te te te te te te

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

jag dricker hela tiden, för att försöka bli lite frisk. det kommer funka till slut, men frågan är hur många koppar jag kommer att dricka innan dagen är slut. men det jobbiga med att dricka te är att man blir så varm i hela kroppen. iaf, så åkte min bror och jobbade, och kristina åkte tidigare imorse. helt tyst i lägenheten, kanske ta och sova en lite stund.

sen ska jag kolla på lite höst kläder medan jag ändå har tid och är hemma. vet ni någon bra hemsida eller affär med snygga höst kläder säg bara till.

har ni sol hemma hos er, eller regn som jag har här?

hemma från jobbet, idag för att bli frisk


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

har precis ringt mitt jobb, och sagt att jag inte klarar av att jobba idag. och det betyder ingen spelning på fiket heller. men jag får väl ta den smällen och försöka bli frisk nu tills helgen. fast jag är sjuk i helgen tänker jag ändå spela kubb ingen kan stoppa mig från att göra det. sen sa dom att jag skulle ringa tillbaka imorgon, ifall jag ännu är lika sjuk.

men som sagt, jag kommer bli frisk. så idag kommer jag ligga hemma, och ta det lungt. försöka bli frisk, vad är det bästa sättet att bli frisk är väl vila och dricka något varmt. efter som jag har ont i halsen. bilden har faktist inget med inlägget att göra, men vad ska jag lägga upp för bild som passar in till inlägget. så det fick bli lite blommor, med färg.

vad ska ni göra idag?

sjuk, jag vill inte vara sjuk

bilden är från google

godmorgon, har ni sovit gott?
det har inte jag en av dom värsta nätterna som jag vart med om. jag börjar bli sjuk, först har jag jätte ont i halsen. (vaknade flera gånger) sen vid sju tiden tog jag en huvudvärks tablet, för att jag fick ont i huvudet. senare vaknar jag av att det är för varmt, och det gör ont i min rygg. inte sovit många timmar efter allt det här.

annars idag ska jag cykla till jobbet om det inte regnar, och jobba. just nu orkar inte jag jobba, för jag måse bli frisk innan helgen. jag måste bli frisk till helgen, det är bara så. fast jag är inte så jätte sjuk. men nu ska jag ta och hoppa in i duschen.

hoppas ni haft en bättre natt en vad jag har haft

nej jag vill inte, det börjar bli helg.

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
modell: Johannes Jakobsson (minbror)
kamera: canon eos 500d

godkväll bloggen,
nu har jag fått i mig mat. och sett på en film, jag johannes & kristina knäppe igång sagan om ringen. (kanppt aldrig sett dom, mer än på youtube) fast då är dom om gjorda, jag förstår inte det som är bra i filmen. eller den är väl bra, men inte direkt i min typ. fast jag sitter och säger vad dom ska göra och inte göra. (fast det brukar jag göra i filmer)

nu hade jag tänkt bortsta tänderna, och ta och sova.
godnatt, vi hörs imorgon ♥

hem gjord stutio för små saker.

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon 500d

det här är en av bilderna som vi tog i min lilla hem gjorde studio. det är bara lite vit bakrund, och lite ljus på sakerna sen blir bilderna riktigt bra. snart ska vi ta och fixa lite mat här hemma vi min bror. och sen ska jag se till att få bort så jag kan svälja, det blev så efter ett tuggumi. gör super ont i halsen, vill inte bli sjuk nu snälla jag vill inte..

sen tänkte jag ta och tipsa er, jag hittat en super bra blogg som jag tycker ni ska kolla in. och jag kan inte länka er alla andra som vill bi länkade. det orkar inte jag, det är för många som vill bli länkade men jag är ledsen så snäll är jag inte. men den här bloggen har jag valt att jag vill länka så här kommer hon elsa [länk tills hennes blogg]

nu ska jag fixa mat, och sen prata med bästa emma ♥

riktigt nöjd med bilden.


foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

här är en av bilderna som jag tog hemma hos min syster. det är på hennes arm, som speglar i ett bord som dom har. blev faktist jättenöjd med bilden, fast vi bara skulle prova. sitter ännu på jobbet, och jag vet att jag inte borde gnälla. för det är snart bara tre dagar kvar, men det börjar bli riktigt drygt efter som ingen har vart här och spelat idag.

men tiden går nog snabbt  och det är det bara en och en halvtimme kvar. och för dom andra timmarna är det bara 9 och en halv timme. sen slipper jag det, och kan gå hem och vara riktigt glad.

vad ska ni göra ikväll?

själv så vet jag inte, kanske äta mat.

håll bara tyst, vill inte höra något från er

foto: Beatice Jakobsson
kamera: canon eos 500d

var och tog en fika vid min syster sen började vi fixade lite med en liten studio till små saker. inte till personer, men det vill jag ha i födelsedags prisent. men iaf, bilder kan ni få sen, kom just till jobbet med värdens dåligast humör. (det är bara för er som vill läsa och orkar)

dom som jobbar här kan inte vara trevliga någon gång. först började det regna när vi kommer till burgsvik, springer jag först och frågar om jag ska jobba. klart du ska jobba, det kommer att komma folk. verkligen skit sura, som förra gången. det kommer säker börja ösa ner regn, onödigt att åka hit. sen skulle dom fixa papper och grejer som jag bett om i flera dagar, och sen när hon går säger hon ha det så kul ikväll. och börjar as garva, kan någon säga vad det var för roligt. just nu irriterar jag mig på alla personal bara dom öppnar munen. sen säger dom ta ut soporna, fixa till det där. jag vet vad jag ska göra jag är inget barn längre.

aja, nu sitter jag på jobbet iaf.

mot min syster med kameran.


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: canon eos 500d

nu ska jag ta och fixa mig för att åka och fika hos min syster och då får jag göra något roligt innan jag åker och jobbar. fast börjar det regna behöver jag nog inte jobba, men vi får se om det börjar regna senare. jag tar med mig kameran, och tar lite kort, kanske finns mer att ta kort på hos min syster än här ?

bilden har inget alls med texten att göra, men som sagt jag har ännu bild brist. och det är verkligen inte kul. men jag ska ännu ta en sväng med kameran idag, så ni får se nya bilder senare.

nu drar jag kristina och johannes och drar iväg till min syster.


mer regn, nej tack!


foto: Beatrice Jakobsson
kamera: canon eos 500d

när jag satt och åt frukost började jag tänka att jag klarar jämt av att äta frukost när jag inte ska iväg till skolan. men när jag ska till skolan, då har jag ingen lust alls att äta frukost. någon som känner igen sig i detta? nu ska jag nog ta kameran och gå ut, det måste bli lite bilder här i bloggen tycker jag, eller vad tycker ni? klart ni vill se bilder.

kollade just på klart.se och det ser ut som det kommer bli lite regn idag, och imorgon plus onsdag. nej jag vill inte ha regn. eller jo fast, jag vill ändå ha pengar. men jobbigt att det ska regna imorgon vid 8 tiden, då det är spelning på fiket. snälla, jag vill ju ditt. (vi får se senare om det börjar regna)

vad ska ni göra idag/regnar det eller sol?

en helt ny vecka, och en början på augusti

foto: Moa Lindqvist
modell: min pappa & jag

godmorgon, har ni sovit gott? inatt sov jag riktigt gott, fast min dröm gjorde det inte bra när jag vaknade. men som sagt jag över lever, en liten dröm. snart hade jag tänkt gå och äta frukost, och sen vet jag inte vad som händer. jag börjar inte förän klockan fyra, och jag slipper cykla. 

en bild är tagen några dagar när det är studenten, och den andra när vi klärvagnen. nu tänkte jag ta vad som händer i veckan det kommer blir grymt roligt.

dagens planner:
måndag: jobba 16:00-20:30 (behöver inte cykla)
tisdag: cyklar till jobbet och jobbar 16:00-20:30 (sen spelning på fiket)
onsdag: cykla till jobbet och jobba 16:00-20:30
torsdag: först på lite kalas sen jobba 16:00-20:30 (MIN SISTA DAG PÅ JOBBET)
fredag: spela kubb, och sen fidepuben
lördag: se på kubb, party hos min syster och sen till kubbvm och festa.
söndag: ligga hemma och vila kanske.

kommer somna bara på några minuter.


kamera: Canon eos 500d

godkväll, mina underbara läsare ♥ nu har jag ätit lite mat och ska bara borsta tänderna sen lägga mig under täcket och bara blunda. om jag gör det kommer jag somna på bara några minuter, det är skönt. då kan man sova riktigt gott inatt. nu är till och med första dagen i augusti avklarat, och det är fyra dagar kvar på jobbet. underbart, vad jag ser fram imot att pappa hämtar mig och jag slipper sitta på jobbet.

den här bilden här bilden är bara tagen för någon dag sen. hade inget annat att lägga ut, så imorgon måste jag ta en vända med kameran. annars kommer det bli tråkigt i min blogg.

godnatt, vi hörs imorgon när jag vaknar ♥
& grattis till  johanna [länk]

äta, glass eller mat

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

det började bara små droppa förut, och gick in och fick dålig mottagning. men sen kom moa på besök så skulle vara social mot henne. vi gick och handlade mat, och satt och pratade på jobbade. och tog moppen hem till min bror i havdhem. just nu är min mamma och mina syskon här, fullt hus. jag tänkte vara lite social mot först sen kan jag höra av mig.

bilden har inget med texten att göra, men det är på kristina och johannes katt.

jag plus mina syskon ska nog äta glass nu ♥

mer regn eller inte?


bilden är tagen från google.

bara för den här tjejen inte ligger uppe på listan, och använder en annan blogg hemsida har vi inte glömt henne. jag älskar att trycka in på hennes blogg, massvis med bilder och lagom med text. bilderna , gör mig verilgen glad. hennes och kenzas blogg brukar jag läsa, och dom är verkligen super bra båda två. har ni glömt bort hennes blogg [länk]

började just små droppa, så jag fick gå in och sätta mig. fast nu går internet dåligare för det ä sämre mottagning. fast vem vet det kanske börjar regna snart, lite små tråkigt.

läser ni hennes blogg?

dagen fråga är..


mitt svar:
pappa, läser den när jag säger till att han ska in och kolla en bild eller något. (men det är sällan) sen vet inte jag om han läser den ut över, mamma har jag lite sämre koll. men jag tror inte alls att hon läser den nästan som pappa kolla mina bilder jag har tagit. sen finns det några syskon och släkt som läser den, och det är alltid roligt.

för mig är det svårt att hålla min blogg stängd för mina föräldrar efter som jag jämt pratar om den. och att jag ligger på listan och allt sånt.

eran tur att svar på frågan.

solen lysser & jag tar datan med till jobbet.

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

nu har jag ätit frukost, och känner mig mätt. snart drar jag iväg till jobbet för att jobba. men som dom flesta vet har jag med mig datan. efter som att jag jobbar på minigolf, och det kommer sällan kunder ditt. och solen skinner så idag sitter jag ute med datan. ska faktist bli jätte skönt att få vara ute i solen, när den ändå finns här.

det här är kristina och johannes kök, (minbror och hans flickvän) här bor jag medan jag jobbar, närmare till jobbet. och lättare att cykla. det är tur att dom finns, tusen tack till dom. det är jätte mysigt i hela husen, men har inga bilder på det just nu..

mot jobbet, tummen upp eller ner?

augusti augusti augusti

foto: Beatrice Jakobsson
kamera: Canon eos 500d

godmorgon mina underbara läsare, har ni sovit gott? jag har sovit rätt gott tills två kattar började bråka med mig. jag kunde verkligen inte sova, så jag fick ta ut dom från rumet. annars idag blir det bara att jobba, många timmar idag. men det går nog riktigt snabbt som igår, eller dom första timmarna går snabbt. men vad gör man inte för pengarna?

innan jag ska iväg till jobbet hinner jag nog inte göra så mycket. måste äta frukost och se om jag ska cykla eller om jag får åka bil till jobbet. kan hoppas, att jag slipper cykla för det vill inte jag göra. (för jag måste nästan cykla alla andra dgar som är kvar)

vad ska ni hitta på för skoj idag?
RÖSTA PÅ MIG [nummer sex, klicka här]

en ny katt på ett nytt ställe ♥

foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: canon eos 500d

bilden är jätte suddig, men en ny katt till en nytt ställe

godkväll, jag fick inte träffa moa för hon ändrade sig. men tog en vända hemma förbi pappa för att hämta en katt till johannes och kristina (minbror, och hans tjej) nu har dom två kattar, försökte få ett kort på dom men det var svårt när det inte var mörkt. nu vill jag bara sova, efter som jag inte sov bra natten som var. (sov bara fem timmar, men inatt ska jag sova riktigt bra)

godnatt, jag gör av mig imorgon när jag vaknar.
RSS 2.0