Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

Balen 2009

Förstå åkte vi in till visby för att se alla 300 bilar som kom ståg där ungefär 2 timmar sen gick vi ner där alla sammlas och tog kort på massvis med folk där. mycket snygga klänningar och bilar helt sjukt vad kär man blir där. Jag har mycket mer bilder än dom här men orkar inte ladda upp alla just idag.

efter det skulle vi iaf upp till bilen för att åka hem och då träffar man rasmus och andre och två till. sen går vi vidare då frågar två tyskar hur man kommer till bussen då fick vi prata engelska, efter det till bilen och ica maxi och pasta sallad blev våran mat.

det är ljuset som förstör alla bilder.

du är så feg.


GRATTIS DU VAN VECKANS BLOGG MED 42 RÖSTAR DU BLIR LÄNKAD PÅ MIN BLOGG!
[kolla hennes blogg]

och två kom
OLIVIASGARDEROB 33 röstar


hahahahahah vad försöker du med? skit ful blogg och skit fula kläder LOL
(så står det)

Här kommer ditt svar, för det första är du feg och inte vågar stå för den du är och skriver så och för det andra jag skriver vad jag vill i min blogg och bryr mig inte vad du tycker om min blogg. har jag sagt någon gång att jag har snygga kläder nej då så vad fan gnäller du över. dra åt skogen om du inte vågar vissa dej.Dagens Beatrice


Dagens Beatrice
Skor : gammla som skogen.
Jeans leggins: Ullared
gråa linnet: H&M
vita linnet med text : ullared

Bilden är suddig jag vet, men iaf svar på kommentarer när jag kommer hem.

MORSDAG!

Idag är det morsdag men jag ska inte fira mamma jag ska åka till visby och se studenten så det blir inte så mycket bloggande för mig men det är lungt jag gör inlägg som min syster bara behöver lägga upp efter som hon inte kan skriva så bra. det betyder att ni får vänta med svar till komemtarerna.

På bilden är det min mamma som alltid lyckas blunda på alla kort. och min halv bror.

nu drara jag svar på alla kommentarer när jag kommer hem

Promenad nu på kvällen.

Tog en promenad ner med Fanny och hennes kompis, riktig fina bilder blev det tycker jag. nu ska jag mog ner och kolla om det finns något roligt på tv. kanske skriver ett till ikväll men vet inte. får se annar skriver jag när jag vaknar imorgon. Vad har ni gjort ikväll ? en helg helg och jag sitter hemma det är rekord ! :D
      

min mat ikväll.

klockan är över 20:00 och jag hat just ätit mat, sjukt gott med mat. efter som jag inte har något att göra blir det en hemma kväll idag. men det är ju inte ofta man har hemma kväll och det är ju bra, då kan pappa inte säga något nästa helg iaf.

nu ska jag ut och gå en stund  vad ska ni göra ?

lördagen den 30

Matilda är hemma nu och det känns bra att hon får blogga i sin egen blogg. för alal visste inte att det var jag som bloggade. man kanske borde läsa texten också ibland iaf. Rubriken skulle man kuna läsa iaf tykcer då jag. varsågod för hjälpen.

          

Idag blir det mat senare än vad det brukar pappa kommer snart hem och ska börja laga mat. två bilder jag tog på blommorna idag utan mammas systemkamera. sen en bild på mig man kan ju inte låta bli att ta ett kort på sig själv. och den sista bilden hade jag bara tur med att ta kort på en av våra kattungar vi snart ska sälja.

varför inte bli länkad ?

en sak jag kan säga om mig själv som jag håller med om. Jag är född till att vara snäll, här är iaf alla länkar som han säga till att dom ville bli länkade det finns fler gånger.

MTAILDA - har bloggat i hennes blogg går och idag.
Emma
MELAKAN
Yohanna
malinhe
LisaLind
sara
MONIQA
Frida
Jennifer på Fashioncut
isabell
Mia
Isabelle
mollie
Linda
F R I D A S F O T O - B L O G G
hanna
sara
hanna
Amanda
Citron¤
carolina
jaasse
Fanny
Rima
H - DeadKidWalking.blogg.se
PauliiNa
Märta
Emelie Dahlgren
eoew

min dag förstörd

Rubriken stämmer jätte bra, och min dag är förstörd. Jag hatar när man inte kan bestämma en sak sen får det vara så. Skulle låna mammas system kamera idag men det blev ju inte alls som det var tänkt. Vad sur jag blev jag som hade sett i fram det här men inte blev det så inte.

får ta och hitta på något annat då vet ni vad jag ska göra ?
ska ut i vädret det har jag sagt iaf.

FÖÖRLÅT!!!!!

Ibland måste jag bara säga att jag är sjukt trött på min pappa som inte kan göra något alls. kan inte bestämma en tid som han kan hämta mej skulle vara hemma vid 6 tiden men nu är jag hemma vid 8. blir så sur på honom helt nu.

jag kan säga att det blev inget att kolla på en klänning bara för att jag skulle hem snabbt och blogga men pappa kom ju aldrig i tid var i hemse nästan 2 timmar. tack för den och jag säger bara förlåt!

tog bara en bild svara på era kommentarer snart! <3

skriver så snabbt jag kan.

sitter hemma hos Angelica just nu och ska snart gå till skolan efter som jag var här och provade skor. efter skolan ska jag åka in till visby och sen hem och då bloggar jag i min blogg matildas och hon ligger på aktiv så jag får se till att hon ligger aktiv under hela helgen. eller vad tycker ni ?

men nu ska jag nog gå till skolan så jag hinner med hela dagen vet inte när jag kommer hem men ska försöka komma hem så snabbt jag kan så jag kan skriva i min och malins blogg. besök hennes underbara blogg. [matildas blogg]

ha en underbar dag vi ses i min och malins blogg sen ikväll. love ya! <3

[ingen bild]

VIKTIGT FÖR IMORGON.

godkväll
imorgon efter skolan åker jag in till visby och kollar på en avslutnings klänning och kommer hem så snabbt som jag kan. och då blir det bloggande. men ska försöka skriva ett inlägg imorgon med. men får se hur det blir med det. efter som mamma ska gifta om sej i sommar ska jag till min syster och prova ett par skor tills dess.

sen är det fredag och det betyder att helgen är här och man kan göra massvis med roliga saker. på lördag kanske mamma kommer hit då jag ska låna hennes kamera. (system) det tycker jag ska bli skit kul eller vad tror ni ? då blir det en helg med bilder om jag kan få bilderna direkt men det vet man ju aldrig med mamma

en bild på mig förra sommaren.

VG I MATTE!

Lagom när jag hade laddat upp mitt förra inlägg fick jag ett sms av min lärare och gissa vad hon sa ? att jag fick VG på mitt matte prov och det som jag jobbade med mest och allt. jag är inte bra på matte men mist första VG är nu innan sommaren och allt. tack!


GRATTIS TILL MIG!

snygga `?

jag kom på en tävling jag tänker starta närta vecka kanske, inte nu iaf (A) gjorde matte prov idag både A-delen och B-delen svarade på alla frågor förutom en på A-delen. Nu hopaps jag att jag får mitt första VG. kan ju alltid hoppas fats jag inte tror det kommer gå.. sen i skolan hände det nog inget roligt jag kan dela med mej.


snygga ?

vad drömmer ni ?

alla drömar har något sjukt i sej och det har min dröm, läs här för att följa med min dröm. Christopher skulle måla på en sak vet inte vad det heter men iaf. så kastade jag i väg den (pennan) och sprang ner till dam toa i skolan. där jag låste in mej. sen gav jag upp så att han fick upp dören. där storg moa ida och andré och bara glor som jag är dum i huvudet. sen kommer david och någon mer och ska gå på toa.

på dam toan, dom har ju egna är det inte så? men iaf så ska vi släcka ljusen som dom tagit med sej. då vi råkar få det att brinna på typ något. och vi tänker inte på vatten springer där ifrån och skriker det brinner på toan det sprinder på dam toan. david och dom springer snabbt och hela skolan springer ut. jag träffar pappa och kramar han men när jag ska tillbaka har det inte brunnit helt sjukt. och det konstiga var att jag skulle ändå gå till en lärare och prata med henne. vad drömde ni i natt ?

hittade den på google

förlåt men så blir det.

Idag har jag inte varit så mycket inne i bloggen men det säger jag förlåt för, men det blir inte så mycket just nu kom aldrig på något att skriva. Måset säga en sak det var två tjejer som ringde oss och började pratade ''fjortis'' språket ni vet? sjukt sur blev vi, dom trudde jag var tillsammans med patrik vet inte vem det är men men.

imorgon vet jag inte vad som händer när jag kommer hem och ska göra. men ska säga att det blir nog inget blogg imorgon på morgonen. ledsen för det men jag skriver när jag kommer hem (vet bara inte när) men det ska vi fixa annars har ni haft en bra dag ?

tävlingen oj vad röstar ni får, men ni ligger lika så passa att samla många bara för att ni ska vinna. ni är otroliga på att samla frågor kan jag säga. och tack för det.

nu ska jag sova god natt!


låter är sjukt bra.

Jag måste börja samla pengar så är det bara jag måste det. efter som nu ska jag köpa klänning till skolavslutningen och sen ska jag köpa rosar och sen till sommaren kläder och massvis och ändå sommar jobbar jag och ska betalla tillbaka mamma lite pengar men det fixar sig hoppas jag eller vad tror ni ?

skolan idag var helt okej, en underbar vän till mig fyller hela 15 år. Grattis till dig Amalia, hoppas du får en toppen dag. och sista lektionen fick jag sitta och blogga lite men skrv inget svarade baar på era kommentarer. är med ida just nu och vi ska försöka hitta på något iaf. vad gör ni då ?


den sjöng vi idag sjukt bra.

panik panik panik

Matilda jag hoppas du ser detta det går inte att kommentera i din blogg. fixa det och hör av dig sen saknar sjukt mycket att inte kunna kommentera i din blogg. fick panik förut, så beroende är jag om jag inte kan svara på en kommentar. [blogg]

Älskar dom , vad tycker ni om dom ?

Hoppas du blev glad.

skola idag, inte hänt så mycket första följade jag med moa till tandläkaren och sen vidare till skolan. trä slöjd hade vi med och vi gjorde inget något som var sjukt drygt. sen hade vi en lång rast hur skönt som helt solen som jag älskar. efter det hade vi prov i no och då var det bara att jobba det så visst jag gjorde det och får iaf godkänd.
hur har eran dag varit ?

det här skickade jag till den bloggen jag måste läsa varje dag. hon skriver sjukt mycket bra saker i den. hon van veckans blogg här första gången hon samlade iaf röstar. skickade allt detta hoppas du blev glad och använder det. kom inte på något bättre att skicka.  [hennes blogg]

vad tycker ni om dom?

 • Jag har prov idag, önska mej lycka till.
 • sen hem och se till att plugga och fixa lite saker.
 • se till atta sola och ta kort.
 • och börja packa ner lite saker
det är vad som händer idag det, jag har inte så mycket att skriva nu på morgonen men jag har en sak jag måste skriva. grattis till en underbar bloggar/läsare som kom upp på aktiv listan i natt [klicka här för att komma till henes blogg] hon blir jätte glad nu när hon vet om det. ska ta och fixa mej och sen till skolan hörs sen.

vad tycker ni om dom ?

läs reglarna !

 • man får rösta på två men INTE samma
 • du måste ha blogg namn (den epost adress annars)
 • du måste iaf samla 5 röstar annars är det bara du som förlorar på det.
 • om du inte vet vilken du ska rösta koll runt i deras bloggar.
 • man får rösta på sig själv
Dom som är med i tävlingen måste haft läsa reglarna. nästa vecka avslutar jag den.
avslutar den på söndag.

[klicka här för att kolla hennes blogg]  nummer 1


[klicka här för att kolla hennes blogg] nummer 2


[klicka här för att kolla hennes blogg]   nummer 3


[klicka här för att kolla henes blogg] nummer 4


[klicka här för att kolla hennes blogg] nummer 5

alla kan inte vara med så är det ju bara, det finns bloggar som bara vill bli reklamas i min blogg och inte får en enda röst och det har jag tröttnat på, men ni alla skriver sjukt bra i era bloggar. men lycka till!

en bra start på veckan.

skolan var helt okej idag, fast jag var nog lite för trött att inte sminka mej. men jag kom iaf till skolan och det var sjukt varmt. hade reputations prov i matte idag, något jag hade glömmt men det gick nog bra. sen fick jag reda på att vi har prov imorgon i blod och sånt. jag måste plugga så är det bara jag måste.

sen jobbade vi lite om länder och om att vi ska resa bort och sen ska vi skrev när och hur vad det kostar och allt sånt. det gick jätte bra för min del. var kvar i skolan skrv inget inlägg men jag svarade på kommentarer och det var iaf bra. gick bort och åt en macka med moa sen kom olivia och filippa myssigt.

hur har eran dag varit ?

HISS ELLER DISS?

 • Idag: ska redovisa min bok ''börgslungan'' lämna in andra saker med. vara med moa
 • Tisdag: prov, och kanske hem
 • onsdag: ta det lungt kanske.
 • tordag: inget, kanske dra till visby ?
 • fredag: en helg igen, låna mammas kamera.
min vecka låter nog lite osäker har inget planerat som jag måste mer än att börja jobba mer på lektionerna bara någon vecka kvar det klarar jag ju så nu ska jag bara jobba och jobba snart sommarlov hur skönt som helst. en helt ny vecka, hoppas ni har en bra start på veckan. nu ska jag ta och fixa mej lite innan bussen kommer skriver sen.


HISS ELLER DISS ?

tack för att ni gjord min helg

nu är det slut för hela helgen och det känns lite jobbigt att börja skolan.men jag har haft en bra helg kom upp på aktiv lisatan och det gjorde min helg. tack tack tack tack, och besök rekord fick jag med och det gjorde allt ännu bättre.

vad har jag gjort ? igår var jag med moa david och ida idag var jag med ida och moa vi gjorde inte mycket var ute i solen och blev lite brun hihi. sen var vi inne och lite, sen åkte ida hem då jag och moa spelade GH. sen kom leonard och då åkte moa sen kom david så var jag med dom! och nu seplade vi GH igen, och snart ska jag hoppa i säng.

Ni har med haft helg i flera dagar vad tycker ni om det då ?

bilden är tagen med Leonard

sett filmen ? (:

har ni sett den där filmen det är sjukt bra ?
den är sjukt bra den hadlar om två tjejer som åker bort sen (han på bilden) har bara några timmar på sig att rädda dom och leta efter dom och sånt han är sjukt bra. slutet är bara dåligt! men annar ta och hyr filmen den är värd det.

skriver senare ikväll hinner inte nu.

söndag, vad gör ni idag?

Igår var Ida, Moa och David här inte för vi gjorde så mycket här. men gick ner till hamnen då alla var så sjukt tysta, skit tråkigt. men gick hem till mig och såg på en film ida och moa somnade nästan och var nere minst 2 gånger och skulle äta. david såg halva filmen tills han skulle cykla hem. då ida och moa vaknade till och skrattade och allt sånt. somnade kanske vid 03:00 och jag vakndade för 2 hela timmar sen.

idag blir det att plugga, det ska bli jätte kul tycker jag. vad ska ni göra idag ? tänk hela helgen är snart slut och då ska man tillbaka till skolan. det är ju något jag älskar nu för tiden (eller inte) ligger inte på aktiv idag men kommer nog upp ditt igen hoppas jag.

hur man blir aktiv.

nu har jag fått nog av en fråga som alla frågar mej hela tiden. jag tycker det är jätte roligt att svar på allt ni skriver och det har jag gjort i 2 timmar nu. och jätte många frågar hur man blir aktiv. nu ska ni får veta hur jag blev det. jag skrev till folk och frågade hur dom mår och vad dom gör och att dom har fin blogg och läser vissa bloggar och skriver något om det. ju fler bloggar men kommenterar i ju större chans är det att någon hittar en.

för folk brukar gå in och kolla på vissa bloggar som har kommenterat ett inlägg. sen började jag få mer och mer sen fick jag över 100 kommentarer och hade skrivit mycket i min blogg och dagen innan tänkte jag ge upp men dagen efter var jag där uppe på aktiv.

så ger inte upp ni kommer upp, men ni kanske ska skriva om något intressant

ett tack till isabelle som skrev ett inlägg förut, var i visby och handlade med idag hon köpte mycket fint. och sen kommer jag hem och har svart på alla era kommentarer och nu sitter jag här med ida och ska snart äta mat vad händer ikväll?

Isabelle bloggarDet är Isabelle som bloggar, bea är skit glad för att ni läser & kommenterar, men hon har inte hunnit svara på kommentarerna! ;( Men vänta lite, svaren kommer snart! :)
Ja, det var nog bara det !
Ha det bra!


klicka på bilden så kommer ni in på min blogg!

fråga längst ner

Idag åker jag och ida in till staden och handlar lite eller hon ska så jag kommer inte kunna skriva. men vet inte när jag är tillbaka och kan svar på era kommentarer. men idag ska jag göra det tror det blir på kvällen. jag skriver så fort jag kan. sen så ligger jag på mest aktiv nummer 13 det är ju ännu bättre.

går inte att ladda upp bilder just nu, så den här får ni höra på.

Min fråga är: vad är ditt bästa minne ?

nu drar jag för idag.

har just lagat mat till hela min familj känner mej duktig, och ska snart vidare till en kompis. får se vad vi hittar på, men något roligt blir det. det börjar bli tomt i vårat hus snart bara för vi ska flytta och fixa. men annars har min dag varit bra.

en bild på en av mina kattungar som vi ska sälja snart. har ni husdjur ?

Vad har ni gjort och ska göra ikväll ? det blir inge mer inlägg för idag men imorgon är jag tillbaka igen. tack för idag, och ha en underbar kväll.

följ min blogg nu ?

Hjälpt pappa skit mycket idag och då menar jag det (eller inte) Ikväll ska jag åka till ida men det blir senare på kvällen för just nu ska jag snart hjälpa pappa igen. Solen kom fram nu på dagen och det är ju härligt, tycker jag tycker ni det ?  den här bilden tog jag idag med sjukt snygg färg på den.


följ min blogg om ni tycker den är bra, för jag tror jag inte ligger kvar på aktiv så länge så varför inte lägga till mej nu på en gång ? tryck bara på den rosa saken och följ min blogg nu sötnosar. vad har ni gjort än så länge ?
bloglovin

Vad händer idag ?

Kläder från Lindex dom har mycket fint tycker jag. några som jag känner tycker det bara är för gammla kläder till dom som är äldre men det tycker inte jag. dom där skorna skulle jag lungt vilja ha just nu ge mej.
 
snart ska jag åka till Fidenäs och hjälpa till lite med att flytta och se min nya säng jag ska få. men det är lungt datan är med eller iaf pappas data är med. tror vi inte blir där så länge heller. vad ska ni göra idag ?


Liene har följat min blogg sen jul tror jag, och sen när jag kom upp på aktiv idag skrev hon så här. (jag vet bilden är suddig) men det här hur söt som helt tack hjärtat! <3

MEST AKTIV

Vaknar och går in på bloggen och sen innan det kollar jag på mest aktiv gissa vem som ligger där ? Så står det Beattriicee och jag börjar bli skit glad och skriker till lite. och pappa tror jag är helt sjuk. och sen fick jag rekord besök tack tack tack!


Förlj min blogg
Follow beattriicee

NY HEADER

nu har jag en ny heder igen, fats den jag hade innan hade jag ett tag. men jag vill ännu ha en heder med massvis med bilder i ställer för en stor hel bild. eller vad tycker ni ?
min gammla, sjukt gammal bild med.

får ni svar på allt ?

snart är en hel dag igenom och det känns som en hel lördag ska sitta här hemma, men det är ju bara torsdag ännu. Jag somnade ett tag förut och det betyder att det blir svårare att gå och lägga sej i natt då. sen har jag pluggat och städat mitt rum och ikväll blir det en hemma kväll. sen bli skönt på något sätt, eller vad tror ni ? jag har laddat upp 502 inlägg med det här wiie! (: det är mycket, och då kan vi säga att jag är beroende.

bilden tog jag idag,och hade ingen lust att ladda upp någon anna bild. så det blev en ego bild på mig, imorgon funderar jag på att vara ute en hel del men jag vet inte. Vad har ni gjort idag och ska göra ikväll ?

tänkte ta och fråga er en sak: tycker ni det är jobbig när folk inte svarar på era kommentarer ni skriver till dom ? eller har ni fått alla svar och sånt på alla bloggar. jag kan ju säga att jag inte fått det. dom förlorar så sjukt mycket på det. frågar man en fråga ska dom ju iaf kunna svar tycker jag.

vilken är sötast ?


Jobbigt att plugga kan jag säga, men nästan klar bara lite matte kvar. Jo jag vet jag är lite seg att plugga men jag har var ute i det fina vädret. och sen var jag och kollade på kläder så nu vill jag veta en sak till. ikväll vet jag inte vad som händer med det märker vi.

Vilken gillar ni mest 1, 2, 3 eller 4 ?

en solig dag ?

Kan säga att det tog ett tag och svar på 100 kommitarer i olika inlägg. men nu är det flesta godkäna och jag har svarat dom. Har plockat upp i mitt rum så nu ska jag bara ta och sätta mej och skriva om en bok jag läst ut. som heter ''bödslungan'' sjukt lätt läst och jag läste ut den på en vecka i skolan. (vi läser inte mycket) det är bara att börja plugga.

bilden ska vara suddig jag har själv gjort den så, bara för jag vill ha den så. sen ska jag nog se till att få i mej något har ännu inte ätit något och klockan är 11:47. Solen kommer fram ibland så jag får ta och gå ut underdagen. men just nu ska jag plugga. Vad ska ni göra nu i eftermiddag ?hoppas ni har en underbar dag i det fina vädret.

Jag blev utmanad av Emma en sjukt snäll tjej:
 http://systrarnapositiva.blogg.se [hennes & hennes syster blogg]

Berätta 7 saker om dig själv:
1) Jag kan inte ta hand om pengar, jag måste handla upp allt på en gång.
2) Jag kan inte svälja tabeltter, helt sjukt!
3) Jag hatar att bråka med folk
4) Jag tänker för mycket om någon skulle stå bakom mig nu.
5) Jag hatar ormar och spindlar
6) Jag är beroende av min blogg måste skriva annars mår jag skit.
7) Jag hatar när folk klagar på mig.

Jag utmanar:
Liene (om du inte har gjort den)
Amanda (om du vill)
Frida (om du vill)
saga (om du vill)
Deniesé (om du vill)

vad ska ni göra idag ?

Igår vad gjorde vi då? Jag och Ida bestämde oss för att åka till moa, så vi åkte till hemse och träfade några underbara tjejer. sen så trog vi hem till moa. Inte så mycket att göra eller jo, vi såg på en film. Jag älskar filmen, vet bara inte vad den heter. men den var iaf bra, ska ta och städa men måste svar på era kommentarer

blir nog inge...

Åkte tidigt med bussen idag bara för att komma upp till Angelia och plugga lite. Ida var med hemma hos henne och pluggade. när klockan började närma sej 15:00 tog vi bussen hem till ida. nu har vi ätit mat och christopher ha varit är ett tag med. men tog bussen hem. jag och ida vill göra något ikväll men bilr nog bara en hemma kväll kanske ? vet inte om jag svar på alla er saker ni skriver men får se.

(ingen bild)
+ att jag skriver nog inte mer ikväll men imorgon då ni ;)

Har ni haft en bra dag ? :D

godmorgon


en bild på en snigel igen, min nya vän. Igår skickade jag iväg en jätte rolig sak till Liene som hon kommer får snart någon gång. och sen tänkte jag säga att det inte blir sov morgon idag, vi är lediga ni som inte vet det. men ska upp med bussen och åka till min syster och plugga.

efter skolan ska jag hem till ida men vet inte vad vi hittar på hela kvällen men det blir nog bloggen ändå. eller vad tror ni, men jag vill inte lova något men jag tror det iaf. men om vi inte hörs ikväll så vill bar bara önska er en bra onsdag.

vem ska vinna denna....

Ni kanske borde veta hur man gör, man får rösta på två bloggar här men INTE PÅ SAMMA. Om man inte har blogg måste man skriva msn namn, ni behöver inte vara rädda att jag ska adda er eller något för det tycker jag bara är så onödigt.

sen så slutar den på söndag då jag ser ut en vinnare annars får ni fånga röstar lycka till och grattis till er som får vara med här. alla kan inte vara med, men nu får ni rösta.


Johanna [klicka här för att komma till hennes blogg]


Anna [klicka här för att komma till hennes blogg]


Olivia [klicka här för att komma till hennes blogg]


Caroline [klicka här för att komma till hennes blogg]

Lycka till!

SJUKT VARMT UTE.

Det är sjukt varmt ute kan jag säga till er alla, knappt så man kan vara ute med kläder på.. sista dagen den är veckan sen ska jag bara plugga imorgon men det kan jag göra ikväll med. inget att berätta från skolan mer än att jag fick mycket skratt dom sista minuterna i bussen. missade bussen bara idag men det är lungt.

Vad har ni gjort idag, och vad ska ni göra nu ? själv ska jag vänta på att min bror kommer hem så vi kan fira honom. efter som min bror blir 18 år idag. två bilder jag tagit idag i skolan. ska läsa lite bloggar sen ner till min bror, hoppas ni haft en bra tisdag.

GRATTIS JOHANNES

En bild på min bror och hans tjej som har varit tillsammasn i mer än 17 månader. men idag ska vi fira min brors födelsadag. han blir 18 år och ska snart få körkortet, och flytta hem ifrån :/ men han kommer alltid vara en underbar bror till mig. och kommer aldrig blir bort glömd. han kommer allitd finnas vid mig tack. GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE BROR.

idag är det tisdag det betyder att det bara är den här dagen jag går i skolan sjukt skönt ju.coh jag hinner inte skriva mer nu för jag vaknade just och har bara 5 minuter kvar på mej. så jag vill önska er en bra tisdag.men vi hörs sen

anmäl dej till veckans blogg.

Nu har jag tappat en som följer min blogg, och hoppas snart att jag är upp på aktiv eller vad tror ni ? Jag tycker jag har blivit jätte duktig på dom två dagarna. och imorgon har jag en skoldag sen ska jag hem och fira min bror och sen slipper jag skolan den här veckan det är ju jätte härligt. sen en lång helg och jag hoppas jag kommer upp på aktiv då.

den här bilden gillar jag super mycket bara för den är suddig i bakrunden och intelängst fram. Jag har funderat på att dra igång veckans blogg igen vill du vara med så skynda dej att anmäl dej nu. Jag drar ut några som får vara med om det blir många som vill vara med. den vinner en 2 hela veckor på min meny. så varför inte anmäl dej nu, vi hörs.

klicka här för att kolla på skolan som har brunit ner. [klicka här]

bra start på veckan ?

vilken dag är det idag ? Jag har en underbar bloggare som blir 18 år idag. hon var på aktiv förut om jag har rätt och mycket bra folk som läsade hennes blogg. sen la hon av men började om idag har hon inte lika mycket. men gå in och säg grattis till anki [ klicka här ]

starten av veckan har inte varit så jätte bra men duger efter som man bara har tisdag kvar sen har jag en lång hel fram för mig. jag hoppas att ni har haft en bättre dag än mig. jag har bara varit sur hela dagen kan man säga.. eller sur mest trött. hur var eran första dag i veckan ? nu ska jag ner och fixa lite för min bror fyller år imorgon ^^,

REKORD I MIN BLOGG.

titta vad jag hitter ? det står 183 vad betyder det. DET BETYDER ATT DET ÄR REKORD I MIN BLOGG. vet ni hur glada ni gör mig ? nu är det bara aktiv kvar som fattas sen är allt helt okej, men det kommer snart hoppas jag.

Hur många har ni som högst i eran blogg ?
nu vet jag att det här är lite för att vara glad över men jag slog ju mitt gammla och det är ju grejen. (bilden är suddig) måste dra till skolan nu, ha en bra star i veckan, vi sen.

har det varit en bra helg ?

Nu har pappa kommit hem äntligen och tack faster som gav mig massvis med saker.. inte lika mycket smin den här gången. men det är bara att köpa eller vad säger ni ? jag får iaf något gratis, tusen tack. tog bort sakerna jag ska skicka till liene (A)

snart kommer min bror hem, ska bli skönt att ha honom hemma igen. sen ska vi äta lite,blir sen mat idag. helgen börjar ta slut hur har eran helg varit ? min har varit helt okej fast för lungt bara. men nästa helg blir det nog mer fart eller vad tror ni ?

snart tycker jag att jag ska vara på aktiv så mycket jag har slitit igår och idag med bloggen.

2 skoldagar nästa...

Kolla mitt inlägg innan det här för där får du se min lillebror när han pratar. sitter här och lyssnar på musik och bara väntar på att min pappa ska komma hem med mitt smink. han håller iaf aldrig tiden, men det får vi börja vänja oss med. Inte gjort mycket idag heller inte orkat göra så mycket sett på tv som jag aldrig gör. och var ute ett tag med.

snart är en hel helg slut men vi har ju något att se fram imot nu till skolan. efter som jag går måndag & tisdags i skolan på onsdag har jag hema arbets dag och på torsdag och fredag är vi lediga och sen den långa helgen farm för mig. för er vet jag inte hur det är men ni är lediga torsdag och fredag som jag eller ? tog typ 100 år att ladda upp en anna bild därför blev det på godis.

vad händer idag ? (A)

en vän till mg har gått i skolan som har brunit ner hon skulle börja högby nu efter sommaren. men ingen avslutning i garda för att det är förtört.. jag tycker sjukt synd om dig gumman, men vet ändå inte hur jag ska få dig att må bra. jag skulle med må skit efter en skola, efter som minnen och allt sånt. älskar dej gumman och vi måste vara snart.

Vad händer idag ? ingen sol ute här iaf och det är lite tråkigt tycker jag eller vad tycker ni. jag kanske ska ta och gå ut och ta kort ändå. eller ta och städa mitt rum lite.. men jag orkar inte göra något idag, vill bara sitta här och glo men då blir dagen tråkig. jag skulle ju kunna at och radera lite ondöiga saker på datan och kanske fixa bloggen lite.

GARDA SKOLA BRINNER NER

alla vet nog att norge van Eurovision 2009, ommånga gånni inte vet det fick ni veta det nu. det var inget fel med att dom van, men jag tycket det fanns bättre. men han var helt okej, kommer ändå börja gilla den mer snart.

tog bara en bild sen i fredags.

sen har jag en sak jag bara vill säga här. Till söndags natten brinner garda skola ner, jag vet inte hur det gick till för det hittar inte jag någonstans. men ändå en skola som det går sjukt många barn i, och den är nästan ny. så dom som går där ska gå i stånga och hemse på måndag. men ändå helt sjukt.. det som fanns kvar är idtrotshallen. Det finns misstankar om att branden är anlagd.[klicka här för att se bild]

Eurovision suger ?

Älskar den här bilden som jag tagit på orskarshamns kyrka, men den ser inte ut som alla andra kyrkar man ser därför tror jag att jag gillar den mer. men vet inte, möjas kyrka gillade jag med.vet ni någon snygg kyra ? så tycker jag ni kan säga till.

Jag ser på Eurovision 2009 , som alla andra gör eller som flesta iaf. förlåt men jag tycker det suger, jag tycker nästan ingen är bra.. okej island är helt okej, men resten då? vet inte varför jag tittar ännu, men ingen för mig så varför inte. men jag hatar typ att se på det. ni tycker säkert jag är helt pantad, men jag gillar inte sån här musik så mycket det är nog därför. eller bara för det är äldre? jag vet inte om det här blir mitt sista men det får vi se.

imorgon får jag smink.Jag har inte bara varit inne och fixat inför flytten , jag var ute med min lille bror som är här. Vi åte just mat sjutk gott som alltid. sen har jag gått igenom gammla minnen med massvis om saker i min dagbok. det har varit lite roligt tycker jag. ikväll blir det tv eller vad tror ni ? jag själv såg aldrig det i tisdags så jag vet inte vem jag tycker om.

och imorgon orkar jag inte följa med pappa och dom till kyrkan i visby. (5 mil från mig) men efter som dom åker för bli faster som är nere hämtar dom smink som hon har köpt till mig bara för hon jobbar på h&m. men jag får inte träffa faster, men vi ses ju en annan dag.

volbeat sjukt bra.

sjukt bra låt eller vad tycker ni ? jag älskar den låten vet inte varför bara men den är sjukt bra. eller vad tycker ni har ni hört dom andra låterna med. just nu har vi bara lite saker kvar, sen är vi äntligen klar med det här det ska bli skönt. men vi har roligt ändå bara för att vi kollar på gamla kläder som vi haft. och det är sjukt rolig när man kommer ihåg.

ikväll ? vad händer då, jag vet inte vad som händer jag vill hitta på något med vet ändå inte om jag vill. det kan vara skönt att vara hemma men ändå inte. men vi får se vad som händer vad ska ni göra ikväll ? jag vet att många sak se på TV och det kommer jag med få göra. men ni får ha det bra så länge love ya!

aktiv idag blir det nog.

idag blir jag nog aktiv och skiter i vad dom andra sak göra för något. ett inlägg igår helt sjukt. och jag svarade inte på det ni skrev igår heller. men aja , tänkte ta och berätta om kvällen igår. hur blir eran dag idag ?

jag & ida gick mot david och sen gick vi hem till mej, fats jag knappast ville men aja. och sen satt vi där med min data och såg på något skit. tänkte ta och skriva då. men tänkte ändå jag skriver ett senare. men det blev inte så, efter vi log där gick vi ner och åt mat. sjukt gott tycker jag då. (FAST SJUKT PINSAMAT) efter det gick vi upp igen och satt oss vid datan. sen kom moa då vi gick ner till hamnen och upp på silusen.

alla har varit där förutom Ida , det tog ett tag för henne. men hon kom upp och hon kom ner, sen skulle ida & moa ta och bada men det blev inte så.. efter som dom sa vi tar det imorgon. där gick vi hem när vi frös som fan.. tog mitt täcke och satt mej i soffan. medan moa och ida färgade håret. det gick sjukt bra, visst ? efter det gick vi upp i mitt rum och bara satt där. sen skulle ida se fjortonsuger men somnade efter ett tag. sen knäppte vi av och gick och la oss. somnade vid 02:00 men vaknade av att jag inte fick plats i min egen säng så jag la mej på golvet sjukt ont i ryggen.. och nu ligger david moa och ida min min säng.
 
 

blir inte mycket skriva ikväll.

ida sov här inatt så vi gick till moa och väckte henne och sen skulle vi cykla 3 st på en cykel och det gick bra en stund snart kan vi det. det var rasmus sista dag idag så vi köpte en tårta till honom som vi åt efter den sjutk goda maten (pastasallad) tänkte ta och ladda upp bilder med orkar inte ta in mobilen och sånt just nu.

tack för dagen den var nog helt okej, sen nu ska jag och ida vara med david och då kommer jag inte skriva här. men det är nog helt okej men får se när jag skriver igen och svara på det ni skrivit. har ni haft en bra dag då ?

får se när jag skriver.

min dag förstörde per bara för att jag var så trött så blev jag sur och ville sova och då blev han ännu mer surare. men det blev inte mycket skola för min och idas del bara för att vi skulle in och göra en viktig sak. tack och lov säger jag bara, efter det så gick vi och kollade lite. åt mat och satt och pratade en massa medan vi väntade på bussen. sen till skolan sen hem och då tänkte jag lägga in ett inlägg men hade inte mycket tid.

sen åkte vi till hemse och vara med några styckan där , mest hemma hos fabian. inte för det hände så mycket där men det var helt okej. nu ligger ida i min säng och jag ska gå och sova nu. men ni får ha en bra dag imorgon, vet inte hur mitt skrivande blir imorgon.

(ingen bild)
haft en bra dag ?

vilket ord använder du...

ändrade planner men jag hinner säga det till er , efter skolan åker jag nog in till visby och kommer inte hem förän sent på kvällen , får se hur det blir med bloggande men fortsätt kolla min blogg. igår var ni helt otroliga på att att kolla min blogg tack!

torsdag det betyder att det inte händer något roligt i skolan, fast man kan ju alltid hoppas att dagen blir bättre än igår och dom andra dagarna. men det tror inte jag men kan alltid hoppas. Vad ska ni göra för roligt idag ? ska snart ner och se om jag får i mej något brukar inte få i mej någon men försöka kan man alltid (Y)

då önskar jag er en bra torsdag så hörs vi ikväll, godmogrn.

haft en bra dag ?

Tack till en underbar bloggare (du vet vem du är) min onsdag var helt förstörd men blev mycket bättre på kvällen. Jag ska kanske ringa mamma snart och fråga om jag kan få låna hennes systemkamera över en helg tänk vad roligt jag skulle få då (A) men sen ska jag bara få låna den av min mamma , hihi.

Inte så mycket planerat för helgen men det blir nog bra för då hinner jag blogga sjukt mycket. skulle åka till mamma nu helgen men det blir inte så jag hoppas över det. har ni planer farmför helgen ? jag har en video som jag tänkte vissa er men vet bara inte hur man får in just den efter som det är på hen annan hemsida jag laddat upp den på . godnatt alla söta läsare , glöm aldrig att jag gillar er alla.

älskar ögon (A)

ett lamm hjärta.

här är bilden jag sa att jag skulle lägga upp , den ser sjukt äcklig bara nu. tänk jag som stog en halvmeter från den där medan resten av klassen rörade saken och det luktade inte gott. uhh , vill inte tänka på det mer så sjukt äckliga tankat bara.

var på kvartsamtal och min lille bror är ju snygg när han målar , det gick bra tog bara 25 minuter och dom sa inte alls mycket. förutom att jag hade på MVG i ett arbete på no. sjukt kul att få veta det , sen pratade vi varför jag inte jobbar som jag gjorde i början av skolan fick ta och berätta allt så nu vet dom. sen var det bara att vänta på pappa, men det tog bara en kvart.

Vad händer ikväll ? Jag skulle kunna plugga lite men har inget lust alls..

jag kunde nästan spy..

min dag förstörd igen vad tror ni? Jo , en hel del är min dag förstörd. Första lektionen skulle vi jobba med länder och sjöjar och sånt. och jag ville inte jobba men det var lika bra att börja på en gång. Vi skulle ha matte innan maten men jag hade just glömt bort att vi skulle dissekerat hjärta på ett lamm , bara jag kom in och fick se där dom var ville jag bara spy. sen tog dom upp den och började skära jag var tvungen att gå ut. men bilder kommer sen ändå.

efter det skulle man försöka äta mat , men det var lungt det var inget med kött. var ute på musiken med och skulle sjunga förra gången hade jag en mörk röst (vet inte varför) och den här gången satt jag alla rätt sjukt glad för det. och snart ska jag ha kavrtsamtal , sjukt tråkit men aja. jag läser era bloggar runt 5 och skriver. vad har ni gjort idag ?

(ingen bild nu)

godmorgon alla.

Godmorgon , ännu en dag som kanske blir förstörd det får vi se idag. Vi har musik idag och det är något som kommer bli roligt tror jag. men onsdagar är jobbiga också och det är sjukt drygt. efter skolan ska jag inte med bussen för jag ska ha kavrtsamtal. men vet inte hur det blir med mitt inläggande då , men nu den senaste tiden har jag skrivit 4-5 inlägg perdag nu saknar kanske bara lite kommitarer sen nästa på aktiv ?

två bilder på min lille bror , sitter inte på min data.

Nu vill jag önska er alla en bra onsdag vi hörs senare love ya!

disneyland eller legoland ?

Var på föräldrar möte som inte alls var roligt , fattade inte vad jag skulle göra. vi skulle be om förslag ditt vi ville åka. Jag skulle vilja åka utomland där vattnet är ljusblått , eller varför inte legoland har aldrig varit där men skulle vara roligt att åka ditt. eller disneyland det skulle med vara roligt att åka eller vad tror ni ? lodnon skulle med vara roligt att åka till , mitt liv kommer bara vara att åak runt och se värden känner jag just nu..

just nu vill jag bara ditt tänk vad roligt det skulle kunna bli ?

rosetten förstör tycker jag.

Nej , nu ska jag dar till föräldrar möte och sitta där och vara med klassen och säga vad man tycker och lite. Jag gillar inte när det är föräldrar möte bara för det är så tråkigt , men vi kommer ju farm till något bra. var just inne på en hemsida som jag kollade igår och jag hittade ännu en snygg klänning, men det är ju så fult med det svarta tycker jag.. har eran dag varit bra och vad har ni gjort ?


tycker ni det är snyggast med svart eller inte ?

GRATTIIS TILL MIN BROR

GRATTIS TILL MIN BROR SOM KLARADE UPPKÖRNINGEN!
 ÄLSKAR DIG BROR.
Vad är det här för låt ? ta och lyssna på den vissa av sakerna stämmer rätt bra det berättar mycket i livet. har ni några bra låter man skulle kunna ta och lyssna på som ni tycker är fina , texten är det bästa som finns bara man vet om vad det handlar om gillar man låten med. så är det typ.. den andra låten är med mycket bra texten betyder sjukt mycket ännu. tack och lyssnar hörs snart love ya!

           

har ni förslag säg till.

LYSSNA PÅ LÅTEN I FÖRRA INLÄGGET OCH SÄG VAD NI TYCKER. Ibörjan av dagen var det helt okej , men när det var trä slöjd gick allt åt skogen. det är helt sjukt vad svårt det är att komma på. ida skulle börja på ett bord men det gick inte så bra alls , men till slut fick ida till det. var inte på hela lektionen efter som att vi skulle prata med tommy om IV. Jag behöver inte gå nästa år i skolan om jag vill efter som jag är 93 men det ska jag. vet inte om det blir IV , men ingen förstår ändå hur jag menar..

Ja , det hände inge mer än det. bussen då det är roligt , helt sjukt vad kul det kan vara ibland. Man blir glad av att få vara med folket på bussen. och gösta (som kör) är helt klart bäst säger jag bara. jag behöver ännu förlag , min bror fyller år nästa vecka och hans tjej ska köpa något personligt har ni för slag ?

hittade låten /GODMORGON!

Det var den här låten jag letade efter jätte länge men min lilla syster kom på den till slut tack , lyssna på den vad tycker ni om låten. på något sätt tycker jag den är skön , men vet inte bara hur. idag är det tisdag och det betyder att vi har rätt mycket rast i skolan. sen i kväll är det föräldrar möte med våran klass.hinner inte skrvia så mycket mer för att jag ska hinna göra annat också ha en jätte bra tisdag & GODORGON!

vad köper man ?

Nu ska jag berätta om mig själv bara för några av er gjorde det. Jag heter Beatrice som några vet , jag fyller 16 nu i september. Jag går i 8:an och några av er kanske tänker varför jag inte går 9.an men började ett år senare än andra. Jag älskar att ta kort och på fritden gör jag inte så mycket är med vänner. jag gick i en kör förut men det blev bara mindre och mindre. men saknar den mycket , efter 9:an vill jag gå något med midia men vet inte ännu. en dröm jag haft hela livet är att bli model. det var en hel del om mig.

Jag ska där imot börja dra mig till säng , och hoppas jag får en bättre dag imorgon (något jag inte tror) men man kan ju alltid hoppas. Min brors tjej frågade vad man kunde köpa till min bror nu när han blir 18 och jag har ingen anning det ska vara något personligt, vet ni något säg till snabbt då.

klänningen var den fin ?

Jag kollade runt lite och jag gillar den är sjukt mycket vad tycker ni om denna söta sak ? [klicka här för att komma till hem sidan] sen så tänkte jag ju ta och ge er ett tips men det blir inte idag måste ännu ta bilder och sånt , men det blir en anna dag. får höra vad tycker ni om klänningen ? Jag har inte laddat upp kläder på ett tag så jag tänkte det var ju bara att ladda upp det när jag fick se det.

berätta om dej själv

Var just ute och tog denna vackara bild , och sen fixade jag den lite , vad tycker ni ? jag tänkte ta och lära er en sak sen, men får se om jag gör det idag eller imorgon , men tror det blir idag. Jag har pluggat lite och ska snart gå ner och laga mat med min bror som här hamma. plugga måste jag gör ikväll med , den kommer jag säkert inte orka suck.

Jag tänkte ni kan väl ta och berätta om er själva lite ? ni skrivar ner vad ni heter och vda ni gör på fritiden och hur gammal ni är och lite sånt , för jag vill ju känna mina läsare lite ändå. och om ni bara är inne och kollar en gång kan ni göra det ändå det blir mer roligt då. jag berättar om mig själv i nästa inlägg. så ta och skriv ner några rader nu.

förstör min vecka.

dålig star på min vecka kan jag säga , först såg vi en film som jag skrev om i förra inlägget, filmen heter fighter. läs vad jag tycker om filmen i inlägget under har ni sett den ? sen var det bild , och jag är sås jukt trött och sen kommer ronny (bild läraren) och börjar berätta massvis och jag orkar inte med det så jag sitter och säger till att han ska sluta för han fjantar sig. då sa han att jag var en fjortis , jag blev ännu mer surare och skulle ge igen.

sen säger han något som vi med ska säga, då var jag tvungen att säga att han beter sej som någon pogramledare , då vart det tyst på han. sen skulle han visa hur man målade. Så berättade han så här , här bor du och här bor jag och jag är så kär i dej och bla bla bla.tack för den lektionen var slut. ronny är en av dom som förstör min dag.
sen var polisen i skolan och berättade att dom skulle vatra i skolan fram över bara för se hur vi har det om vi vill ställa frågor. men efter den dryga dagen är jag hemm och äter denna goda glassen och kavrt samtalet blev instält. bilden är tagen innan bussen kom. hur har eran star på veckan varit ?

har ni sett FIHGTER ?

När vi kom till skolan skulle vi se någon film och filmen heter Fighter , jag tycker inte den är så bra men gick och se.Jag var inte på humör för att se denna film men det fick gå ändå. Det handlar om Hon som är på bilden som ska bli bättre och vill bli mästare sen är det massvis med skit i familjen och så.. dom är muslimer , jag vill se någon annan film i stället för sånt här. men nu ska jag har tråkiga so med andreas.

Jag kommer hem som vanligt , kvartsamtalet blev inställt..

godnatt hela sverige.

med det här inlägget har jag skrivit 5 st , helt sjukt vad jag har varit aktiv idag. men har inte haft något annat att gör aidag mer än att plugga. ska snart gå och lägga mej för att komma upp imorgon , men somnar nog inte förän om 2 timmar. Jag tänket bara säga att jag ska inte ha veckans blogg den här veckan. men efter den här kanske , och imorgon är det en ny vecka vet inte vad som händer då.

men jag skriver nog kanske inlägget senare imorgon efter som att jag ska på kavrtsamtal med min mamma.sitter och lyssnar på musik och skriver med några stycken. tack för idag men nu ska jag bara svar på dom sista sen gå från datan kanske eller försöka. men godnatt och tack för idag. hoppas ni haft en bättre dag än vad jag har.

Ni är bara för snygga i love you and you.

veckans blogg är...

(det här skulle jag skriva för en månad sen men inte blivit av) men nu är jag så sjukt sur så jag känner att jag måste. vad är problemet på folk. jag själv är inte bättre det har jag inte sagt , men jag blir så sjukt sur på vissa. och fråga inte vad ni har gjort det borde ni komma på dem här senaste månaden. ni har försökt men lyckas inte med det , så ni kan ju lägga ner allt nu. ni kanske kan klara det en dag när ni vet något själv. men inte nu så länge , ni kommer säkert inte vara med om det.

varför använder vi alla ord som man inte kan hålla
, jag själv tycker att jag änvänder dom på ett bra sätt. nu låter jag ego , men bryr mig inte. för vissa säger för mycket fast dom inte menar det. och om ni inte menar det lägg ner orden nu bara snälla gör det. ni kan ju alltid välja att sluta använda dom eller använda dom på rätt sett.


GRATTIS TILL DEJ TJEJEN DU ÄR VECKANS BLOGG ,
DU SKA FÅ EN LÄNK HÄR PÅ BLOGGEN EN VECKA.

[klicka här för att säga grattis]

svar på eran fråga..

- Din största rädsla?
det är spindlar och mörker
- Vilka bloggar läser du dagligen?
Jag läser Lienes blogg varje dag det är något jag måste. sen läsar jag massvis med bloggar som kanske just är din. kenzas blogg läser jag ibland och dom på mest aktiv.
- Vilken film såg du senast?
oj , jag vet inte det var ett tag jag såg en hel film den tror det var fjortonsuger.


-Varför började du blogga och när?

det började väl med att jag ville ha så mycket hemsidor som jag kunde ha , sen fixade jag en blogg. sen skrev jag då och då sen mer och mer nu börja jag skriva nu och en dag ska jag vara på mest aktiv det är ett måste i mitt liv. men nu har jag inte alls många hemsidor jag är medlem i. och jag bloggar när jag har tid.

- Tror du på Gud/Jesus? Varför/varför inte?
jag vet inte vad jag ska svara på den, efter som jag gått midising och kofirmtionen så  trodde jag på det ett tag. men han kanske finns men hjälper en dock inte.
- Vilket är ditt största intresse?
att ta bilder det älskar jag.
- Vilket djur är du mest rädd för?
spindlar
- Hur tror du att ditt liv ser ut om fem år?
om ca 5 år fyller jag nästan 20 år och hoppas att jag söker till ett jobb.

- hur länge har dina föräldrar vart skilda?

ungefär 10 år , men har haft bra kontakt ända tills nu.
- vad gör du helst en ledig dag?
bloggar , är med kompisar kanske..

- vad lyssnar du på för musik?
oj , det är olika mest sånt som går på MTV. men ändå gammal musik jag älskar det , jag tröttnar inte på MTV låterna så dom kan jag ju höra fler år efter. annars är det rix fm.

- Vad fick dig börja blogga?
jag ville vara med i många hemsidor , sen tog jag bort min första och gjorde en ny , och det är den här.
- Vad läser du helst för bloggar?
jag tycker det är roligt att läsa om kändiar om kläder och vad ni gör och vad ni tycker. jag av står helt Twilight bloggar som bara skriver om det. jag har själv en kompis som gillar dom sjukt mycket men jag läser nästan aldrig hanns.

- favortit blogg?

jag har ingen favorti för att jag älskar att läsa många. men lienes blogg läser jag dagligen.

- Vad gillar du att göra?

ta bort är något jag gillar att vara annars bara skriva fritt på bloggen.

- bästa minne?

det var inte den lätaste frågan , jag har många minnen men mina bästa minnen är nog när jag var liten och allt var så bra.. nu för tiden är allt bara hit och ditt.

- Vad är det bästa du vet och varför?

att sitta själv på ett berg och bara lyssna på musik och tänka ,ibland kan det vara skönt att bara koppla av. men det skulle vara härligt en sommar kväll med sina vänner.
- Vad är det bästa med att blogga?
att skriva hur man vill , och att folk skriver söta saker! (A)

- brukar du läsa min blogg?
Jo , amanda whalgren jag läser din jag läser alla som jag har på bloggloving.
men kommiterar inte allas.
- när fyller du år?
jag fyller år den 9 september.

- vad vill du jobba med efter gymnasiet?

foto grej tror jag (A)

- när man träffar dig i verkligheten hur är du som person? är du framåt eller mer tillbakadragen?
nu ska ni få höra , om det är någon jag aldrig träffat står jag ofta med min mobil i handen och gör något med den så där är jag blyg. men om jag träffar den varje dag skrattar jag och är framåt. om det är någon jag inte träffats på så länge är jag rätt blyg, men lite framåt.

tack för frågorna , hoppas ni blev nöjd annars får ni fortsätta fråga om ni vill veta mer men behöver inte ta upp det i bloggen och den sista frågan var helt klart bäst! (:

vad händer idag ?

igår åkte jag till moa bara för att vi skulle bygga kojor med konfirmationen , men en halv timme innan vi skulle åka så fick vi ett sms som stog att det blev instelt bara för det hade regnat. så vi slapp det och satt och väntade på att tiden skulle dröja. men sen sa rohan och jonte att dom var sjuka så vi tog med ida till visby. gjor de inte så mycket där vi bara kollade runt lite där och där. sen gick vi till buss och skulle se om det gick någon tidigare.

där träffer man christopher , som varit borta ett tag. men han gick snabbt igen. vi började gå bort mot Ö&B där vi träffer på han igen. efter som att han behandlingshem (kanske det heter) så fick vi hjälpa till att handla med Eva. sen efter det satt vi oss vid bussen och väntade hände inte alls så mycket då.. men kul var det , kom till hemse gick bort till angelica och åt mat. och var ute en sväng.

sen vaknade jag just nu sjukt varmt säger jag bara , sen ska jag svar på era söta kommentarer. sen vet jag inte vad som händer idag men det får ni se , jag som borde vetaa vad jag ska göra men har inget jag måste göra eller jo plugga måste jag nog göra. vad gjorde ni igår och ska göra idag ?

en bild här om dagen.

frågestund medan jag är borta.

godmorgon alla sötnosar , måste berätta en sak när jag var ute och skulle hämta tidningen (pappa inte hemma) först när jag kom ut dit blåsade nästan allt ur min hand. sen när jag ska gå till våran gård står papperskorgen (stor) och den börjar åka ner i backen jag går i sjukt läskigt.. det blåser mycket , sjukt tråkigt.
mina planer idag kanske bra att hålla koll på det ? det blir dåligt med skrivande idag , efter som jag snart ska bygga kojor. fast tror det inte blir något kan ju alltid hoppas. sen ska jag hem till moa och fixa mej och sen åker vi in till visby och träffer rohan och jonte och några till ? och kanske ser på bio , vi får se vad vi hittar på.. vet inte hur jag kommer hem eller när ? kanske sover över någon stans. men annars hörs vi imorgon vågar inte lova en tid. men ni får ha en underbar lördag , love ya!

godnatt + att det regnar..

ni får ännu svar på min fråga i förra inlägget är ni snälla , tänkte gå och lägga mej tidigt idag..men det är bara för att kunna vila ut sig till skolan har inte gjort något denna veckan. och jag har en tråkig nyhet , det är att det regnar igen. men kan ju alltid hoppas på att det bara regnar över natten , håller ni med ?

hela kvällen har jag undrat vad en låt heter men kommer ändå inte ihåg vad den heter den går på MTV hela tiden , men kommer inte ihåg texten. det är lite tråkigt , men får fråga moa imorgon. Jo tack för ni som visst varför Andra avnyn inte vissas mera det är en paus till slutet av året kanske ?  jag saknar det redan nu , hur ska jag klara mig.. men nu ska jag hoppa i säng godnatt ! <3

Hur många syskon har ni ?

Jag kan ju ta och svara på frågan , jag har 4 halvsyskon på pappas sida. 3 halvsyskon på mammas sida. och sen 4 riktiga. Jo jag vet det är sjukt många men man känner sej inte ensam iaf.. men det är ju bara 3 st som bor hemma hos pappa , så det är inte så mycket liv.. men en hel familj , sen har jag en pappa & en mamma. Mamma ska gifta sej nu i sommar med en som heter jörgen.. sen har två barn dött innan dom föddes..

fick reda idag att mamma och alla barnen ska byta efternamn när dom gifter sej och heta hoffman och inte jakobsson som oss alla andra.. blev lite besviken , men det är upp till henne. dom tror nu att efter jag gått ut 9:an så ska jag flytta och aldrig hälsa på dom. men så är det inte det kan dom glömma. hur många syskon har ni ?

bilder sen idag , och den första är MIN (han heter så) och det är en kille!

sen efter som jag började skolan ett år senare så går jag bara i 8.an nu , men om jag vill kan jag gå IV nästa år och skita i 9:an och få mycket mer hjälp. men vet inte om jag vill , måste fundera på saken vad tycker ni ?

GRATTIS JOEL!

fredag och vi har sovmorgon , men jag själv fick gå hem till moa & ida och väcka dom. det var inte lätt så vi kom till och med försent. sen var jag i skolan till klockan 13:00 då vi skulle åka till väte och fira joels födelsdag , nu blir du ju en stor pojke. Hela 5 år är du idag GRATTIIIS. Vi hade mycket myssigt och åt kakot och tårta med alla myror , joel föddes i bilen där vi fikade det ät därför vi jämt åker ditt och firar han.

åkte hem och nu ska jag vara hemma ikväll så det blir mycket bloggande tror jag iaf.. vad har ni gjort idag ? en sak som jag gillar just nu är att solen har kommit tillbaka och ska vara här tills på söndag. det ska bli roligt , eller vad tycker ni ?


den sista bilden var där mamma inte kunde klara sig längre och där joel föddes i bilen.

ändrade planer gillar vi inte..

ändrade planer gillar vi inte visst ? skolan ver helt okej bara lite små drygt ibland men hände ändå inget roligt. sen var det massvis med förslag att vi skulle stanna kvar på hemma men jag moa & tobbe skulle hem till mig men det blev inte så.. vi åkte hem till moa och fikade sen gick vi upp på hemse då tobbe skulle åka hem.. sen var vi med ida anton sacken och stefan sjukt kul var det bara för stefan lille bror är så sjukt rolig.

sen försökte vi cykla 3 på en cykel
men det gick inge bra.. men alla stack och jag var tvungen att åka hem som jag lovade mamma. så nu ska jag snart ner och äta mat. och eran dag har varit bra ? och förlåt att jag jämt ändrar på mina planer. det blir ett inlägg till tror jag , ikväll blir det bara att läsa blogg och svara på era söta saker ni har att säga.

besök min blogg oftare

det här gillar jag eller vad tycker ni ? fast jag vill ännu ha flera men aja , hoppas ni stannar kvar här på min blogg , det skulle vara jätte snällt. ni kan följa min blogg tycker jag låter som en toppen bra idé. jag har städat mitt rum lite och prata med mamma ska ännu ringa henne lite efter som jag vet inte hur det blir i helgen. sen ska jag nog välja kläder och ta och sova för det kommer aldrig hända förän om två timmar kanske ?

skulle se Andra avenyn på internet men det fanns inte :o blev jätte besviken jag som ville se det men får se om det komemr in i morgon. vad har ni gjort ikväll ? tänkte be er att rösta är ni snälla [klicka här] jag har en blogg tväling som slutar i helgen skynda er att rösta. [klicka här]

vilket gillar du mest ?

var inne och kollade på Gina tricot , hittade massvis med snygga saker och en av sakerna var dom snygga byxorna jag gillade. kanske ska ta och köpa dom eller vad tycker du ? men iaf har ni hittat något snyggt där , nu har jag tagit fyra plagg och vill fråga er vilket ni skulle vilja köpa om ni var tvungna och köpa ett av dom vilket skulle du köpa ? [klicka på här för att komma till hemsidan]

ska snart börja plugga lite och städa mitt rum lite efter som det ser ut. vad gör ni då , några planer för ikväll? tänkte kanske ladda upp en video senare på bloggen men det får vi se dom , ha det så bra så länge och massvis med kramar till er.

kan solen komma fram snart ?

fick en halvtimme sovmorgon idag , det känndes bara som 5 minuter mer så trött är jag.. Pappa kom och hämade mej vid 8:00 sen var vi inne i visby klcokan 9:00 gick till mun & käk avdelningen , om man kan säga så ? först kom jag in och då frågade dom frågor och sen så fick jag en kräm på en konstig sak som dom satt in i min mun så blev det mönster efter. sen tog dom kort på mina tänder. jag skulle vilja vissa er mer men hittar inge bilder på google. sen tog vi en fika jag och pappa.

sen kom jag tillbaka till skolan och då gjorde vi inte alls så mycket min vi sjöng på musiken själva , det var roligt tycker jag. men jag har fått en mörk röst just nu.. eftern det var det något inget vi gjorde slappt dag idag , och tråkigt väder kan man säga.. eller vad tycker ni ? vet ni vad escargot betyder , det betyder snigel och vi gick runt och sa det till alla som var där. (franskar i skolan)vad har ni gjort idag ?

bloggen är konstig

shoo , hur mår ni ? snart börja gå och sova för kvällen , för imorgon har jag en dag framför mig kanske får sov morgon bara för jag ska till visby. jag ska prata om min tandställning det blir första gången , sen ska jag tillbaka till skolan suck. skulle in till staden med rohan jonte och moa men det blir inte.. så jag åker hem efter skolan imorgon och ringer mamma och städar lite och så. tänkte lägga upp en bild hur långt vi körde på onsdagen & torsdag. (buss & tåg) långt eller vad tycker ni ?

ni ser själva hur det är.

bilden får ni njuta medan jag svar på kommantarer och ska sova sen hörs vi imorgon kan jag tro , men medan ni njuter kan ni passa på att rösta på min i veckans blogg [klicka här] sista inlägget för ikväll love ya!

med coffee smak , prova.

Idag i skolan var vi borta vid ica då moa hittade dom här , det stog " prova här " så vi tog och provade dom sjukt goda första gången jag smakade dom. ni måste smaka dom om ni inte gjort det coffee smak, jag som aldrig gillar kaffe annars men dom hä r var goda ta och smaka dom en dag. någon som smakat dom ?

nu ska jag nog försöka fixa mitt skolarbete eller vad tror ni ?

rast hela dag i skolan.

Tisdag , började med att vi skulle ha set (fast det blev inte så) efter som andreas glömde allt hemma som vi skulle använda så vi fick börja med SO på morgonen.. sen skulle vi ha gympa men jag var inte med så det var hål där med. sen skulle vi höra på en gubbe som pratade i en timme sjukt drygt och bara sitta och lyssna.

sen mat , och efter det har vi hål till 13:20 gick på NO men bara efter 10 minuter fick vi hål igen bara för någon annan skulle ha klass rumet. nice dag ? det tycker jag skulle kunna skita i dagen men aja , den sista tiden satt jag och pratade med rasmus och sen gick jag ut i korridoren då en liten sak hände. ( men jag skrattade som fan )  det var min dag + bussen som är sjukt rolig. hur har eran skoldag varit vad gjorde ni ?

glöm inte att rösta bara [klicka här] nummer 2 är jag (A)


bilden är på min halvbror.

ni gör min värd underbar.

vet ni vad det bästa har varit sen tisdag ? först åkte jag till ullared på onsdag och när jag kom hem på fredag läste jag alla söta saker ni hade skrivit. vissa jag hadrig varit inne på skrev att jag skulle ha det bra. och jag blev helt glad av det. sen mer kommentarer nu ihelgen fler som börjar följa min blogg , ja det älskar jag.

vet ni hur mycket ni betyder när ni skriver så grymt fina saker.. tänk om jag inte hade haft blogg vad skulle haft hänt då ? tusen tack till er som har kommiterat sen tisdag och innan , men just sen tisdags gjorde mig gladas tills nu. skulle vilja skriva alla som skriver något gullugt men det skulle ta evigheter , men kanske någon gång tar jag några. (A)


rösta på mej här är ni snälla.
[länken till bloggen]

snälla rösta på mig.

FÖRST VILL JAG BARA SÄGA ATT NI KAN FÅ RÖSTA PÅ MIG VID VECKANS BLOGG! [klicka här]
rösta rösta rösta på mig! <3

REGLAR NI MÅSTE LÄSA ,
ni får samla röstar hur ni vill men om det inte har blogg och inte skriver sin msn kan jag inte räkna med rösten så går det till. jag skulle vilja att alla skulle vinna men just nu vinner bara en. lycka till alla söta bloggar. om ni inte vet vilken blogg kolla inte på header och av gör läs dom!


Den här tjejen var jätte populär innan och la av och nu är hon tillbaka.
Rösta på Anki nummer 1 [länken till bloggen]


Tjejen här skriver mycket bra jag följer henne blogg sjukt bra.
Rösta på Emma nummer 2 [länken till bloggen]


Den här tjejen skriver mycket om mode och läger ut mycket fina bilder på sina kläder.
rösta på Jasmin nummer 3 [länken till bloggen]den här tjejen började jag just följa vet inte så mycket om henne men fina bilder har hon.
rösta på Caroline nummer 4 [länken till bloggen]

tjejen här skriver mycket blandat.
rösta på My nummer 5 [länken till bloggen]


vet inte så mycket om henne men som jag läser är hon mycket för mode.
rösta på Rivets nummer 6 [länken till bloggen]


den här tjejen har jag inte läst så mycket av ännu mycket bilder och blandat.
rösta på signe nummer 7 [länken till bloggen]

den här tjejen skriver mycket blandat.
rösta på martina nummer 8 [länken till bloggen]

Follow beattriicee
följ min blogg om ni vill.

en bra start på veckan ?

vi har fått nya bussar nu dom är gula , och sen var det mycket snack om busskortet i bussen. det suger att dom ska ta bort det och ha något annat. sen var det bara att sätta sej in i skolan , men jag har nog inte gjort så mycket idag tror jag. mest bara lungt och skrivit en hel del. jag var vid tandläkaren och hade bedövning i halva munen hela dagen..

sen så tog jag kort på vad jag har mej idag , och som klart bussen är hel klart bäst. det är det roligaste som finns , efter som vi jämt har roligt. sen ska jag se till att plugga lite och lotta ut några som ska få tävla. ni har haft en bra dag hoppas jag på vad har ni gjort ?

en bild jag lovat.
skor : köpte på ullared 100:- men finns på h&m
Jeansleggins: ullared 75:- finns på vila med.
Vita linnet : ullared 70:- finns säker något liknade på bikbok.
svarta linnet under : H&M
väskan : ullared 90:-
jackan: ullared 260:-
tjocktröja: ullared 100:-finns säkert på H&M

gjort ett fel i texten.


en fråga jag vill att ni ska svara på , mina pengar räcker inte alls eller ibland men inte alltid. snart är söndagen slut och imorgon är det skola. jag ska till tandläkaren imorgon vi 10:00 tror jag lycka till. sen är det vanlig skola dag som alla andra måndagar. ska försöka lägga mej tidigt ikväll men vet inte hur mycket katten ska låta med sina ungar.. vad har ni gjort idag ? jag inte inte alls gjort mycket bara tagit det lungt..jag vet jag har gjort ett fel i texten

 GÅR INTE ATT ANMÄLA ER NU , LOTTAR UT IMORGON!

klicka här är ni snälla
Follow beattriicee

ni kan fixa det..

nu är vi tillbaka på samma sak som vi var innan påsk och det suger , mina föräldrar bråkar och det hatar jag. så nu fram för hela mitt liv är att jag får välja hur jag ska fria min påsk hur jag ska fria jul och det kommer vara så sjukt tråkigt. jag vill inte ha det som alla andra. jag vill ha det som alla andra år pappa och mamma träffs och är med oss inte vara ovänner och inte prata. hur händer allt detta så fort ? men då kan jag säga så att jag tänker inte vara så mycket på skoljobbet som jag brukar och få IG i allt efter som jag inte mår bra av det så se till att fixa det nu.

varför inte bara vara sams , ni är värda att vara lyckliga att leva med tjej/kille men ni behöver inte bråka bara för det. det är bara så att jag vill ha det bra men det vill inte ni är det så vi ska ha det nu ? tack för mitt jävla år är förstört. ( jag vet att det är mer än det ni bråkar om men jag bryr mig inte) bara ni fixar det nu.
 
bjuder på en bild.

fått kattungar igen

Jag vaknade inte nu om ni tror det jag vaknade mycket tidigare men var nere och letade efter kattungar. pappa skriker att vi fått kattungar så vi på jakt efter kattungarna till slut hiddade vi dom, dom var i källaren så nu har vi kattungar igen. tog en bild men inte värdens bästa bild , men vill inte röra dom.


och den här bilden är vad jag har på mej idag , men inte så länge till efter som jag ska ut och sola lite efter som det är så fint väder. ska ni vara ute idag ? (har inge smink på bilden) den rosa jackan köpte jag på ullared!

GRATTIS SARA

ser tv och äta lite godis och vara social med pappa det blir min kväll , och eran kväll då ? Jag har glömt att säga grattis till en kompis så nu säger jag det Grattis Sara ekström [klcika på länken] och gå till hennes blogg och skriv grattis då blir hon glad. (A)

sen tänkte jag ta och bara säga en sak jag blir iriterande på , jag bryr mej inte om den personen kollar min blogg. men det finns en tjej som känner min lilla syster och hon härmar mej med allt. okej visst finns det folk som tar samma bilder. men om inte jag skulle ta dom där bilderna skulle inte hon haft tagit dom. så snälla skaff dej ett liv och kom på något eget det är sjukt jobbigt.

glass i dag igen (Y)

någon mera som vill vara med i min tävling ? (A) efter vi var i fide så åkte vi till hoborgen och tog en glass idag igen , supper gott med glass. har ni ätit någon glass idag ? efter det åkte vi en hel timme i bilen så jag somnade efter som jag inte sover så bra på nätterna och just nu vaknade jag. brun är jag med sen solen (Y)
vad tycker ni om för sås och strössel ? se bara på dom här bilderna man vill bara ha mer glass. just nu ska jag äta mat sen ska jag och pappa åka hem till vårat efter hala dagen idag.. vad har ni gjort idag ?

ute hela dagen.

vara ute hela dagen idag ? Jo , det är klart solen skinner så det blir bara att gå ut och sola en hel del idag. sen ska vi ut till fide och fixa lite små saker. det är redan lördag och det känns som en söndag , vad händer för er idag ? jag skriver nog inte så många inlägg nu på dagen efter som jag ska vara ute hela dagen.

glöm inte tävlingen bara , en foto tävling på vad som helst en bild på er eller natur jag vet en som vill vara med. så nu är det frågan vet ni någon som vill vara med ? priset är en hel vecka länk på sidan men ändå reklam i bloggen varje dag. vad tycker ni om det ?

den här får ni se på underhela dagen , men lille bror försöker härma en fjortis. men lyckas inte och det är bra (Y)

allt jag köpte på ullared ?
bild 1 : ett linne för 69 kr
bild 2 : tunika 99 kr
bild 3 : bekini 59 & trosor för 40 kr
bild 4 : jeans leggins för 79 kr
bild 5 : en tröja (text i love my , i love me not..) 69 kr
bild 6 : väskan 89 kr.
+ att jag köpte en rosa jacka och lite till underkläder,  långa strumpor, skor,  en tjocktröja, ett par byxor som är korta som går ner till knäet, pennor & tandkräm. (lite små saker till) det var allt jag köpte tror jag , finns säkert något mer men inte vad jag vet just nu.  resan var jätte rolig tycker jag , tack moa & åsa. (kläderna lär ni se mer här på bloggen)

tävling på gång..

inga bilder ännu efter som jag inte kommit hem just nu sitter jag och väntar på maten , det blir inte den vanliga tiden men mat blir det. idag har jag nog inte gjort så mycket hem och sen iväg igen , jag har ätit glass har jag super gott var det. så om jag ska säga vad jag tror så blir det inlägg om alla mina kläder imorgon eller ikväll sent.

jag tänker ha en foto tävling för sista gången sen ska jag ha veckans blogg eller månadens. men först fototävling , någon som vill vara med ? jag vet en som vill vara med så vill ni vara med säg bara till. den här gången får det vara på er själva vad som helst men du ska ha tagit den. ni vinner en länk i en hel vecka, då kanske ni tänker men ofta någon kollar där men ska försöka reklama om era varje dag i veckan.

valborg i bilen + Ullared

tänkte ta och berätta om torsdagen nu , vaknade vid 7:00 för att hinna städa stugan och lite innan vi skulle börja handla. vi bodde i stuga 15A , dom var jätte fint där inne och lekparken tycker jag om. när klockan var 08:20 var vi borta vid ullared och skulle handla. och sen när vi kom in i affären så såg man bara folk och det känndes som en dröm på något sätt. det var mycket större än vad jag trudde och det var ju bra (Y)

gick där ett tag och hittade mycket fint som jag visser ikväll när jag kommer hem och tar kort på det. iaf efter en hel dag på ullared slöt det med en god mat där i närheten. gick och kollade lite runt om kring , när klcokan närmade 16:00 började vi åka till båten det var en lång resa och efter ett tag fick jag ont i magen vet inte varför..

min valborg kväll var att sitta i bilen med Åsa & Moa
och äta mackor och lite annt gott , såg ingen majeld men det har jag gjort på era bloggar. men det räcker inte tycker jag. båten gick hem 21:10 och den båt resan var inte heller så rolig , men fick sova och det var sjukt skönt gick ner till bilen då man frös och var vaken ända tills man var hemma hos moa och fick sova.


älskar den sista bilden (tagen i orskarshamn)
+ bilder på klädder kommer senare.

bil , tåg & buss hel dagen.

har ni saknat mig ? jag har saknat er iaf. tänkte ta och berätta om onsdagen och senare tar jag torsdagen. vaknade vid 06:30 var bara att klä på sig och sätta sej i bilen och börja köra , sen gick vi på båten och vi gjorde nog inte mycket då åt frukost , sminkade sej och sov. när vi var framme gick vi i orskarshamn och kollade lite och när vi skulle gå till bussen var det en gubbe (full) som sa - så här mycket orkar jag och gå. - vi svarade bara jaha tillbaka. ( HAHAH SJUKT KUL VAR DET)

sen vidare med buss till växsjö. sjukt tråkigt att åka buss men det gick bra. sen åka tåg en hel del , men när vi kom till alvesta så stannade tåget och vi visset inte vart vi skulle , men vi skulle fortsätta åka det tåget. men sen roper någon ut i högtalarna - jag ska gå av nu och ni får sitta kvar till någon anna kommer för jag ska köra vidare. där satt vi i en timme ingen kom. iaf fick vi ta ett annat tåg. och kom till bjuv där vi skulle hämta bilen. jag och moa var sjukt hungriga , så efter det så åkte vi och åt på max.

sen var det bara bil resa kvar till ullared där vi skulle bo , den dagen var det bara att åka och se ut i natturen. inte många bilder denna dag efter som det bara var att åka.
RSS 2.0