Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

ni klara det.

nu kommer pojkvänen min, så nu ska jag inte sitta vid datan så mycket. men ni klara er super bra utan mig ikväll och klockan är rätt mycket. så ni får ha en bra kväll, och en bra dag imorgon.

kärlek

mina planermina planer för framtiden, och lite av Moas. Jag ska praoa i Visby vid fotografen där vid Ö&B tror jag att det blir om jag kan Visby så, efter som mamma känner han ska hon fråga omn plats till mig och Moa. sen ska jag ännu hitta plats att sova på, men det är inte förän vecka 46-47. och efter det när jag gått ut 9.an ska jag söka in på media (hörde bara att det finns på donner) men låter mina planer bra?

kom just hem från skolan och ska ta och äta lite, har haft ont i magen hela dagen fast jag bara ätit mer och mer. gjorde inget roligt idag eller jo vi skrev ett brev som vi ska läsa när vi slutar 9.an. det ska bli roligt sen hade vi inget annat. vill redan att vi ska sluta skolan.

jag vill ha

två snygga jeans och en snygg jacka på H&M som är nyhet nu, jag måste ha det! :D

jackan kostar 599:-
dom andra jeansen 399:-
dom första jeansen 399:-

 

nu drar jag till skolan och skriver när jag är hemma ha en bra star på veckan. och godmorgon hoppas ni har sovit gott. det har inte jag ännu ont i magen.. fast det börjar gå över.

ny vecka imorgon.

Ja det stämmer ny vecka imorgon och det ska bli jobbigt. jag har ännu ont i magen och det kommer inte gå bra kommer gnälla hela dagen om det ite blir bättre. vet inte varför, kanske bara för jag äter lite men jag har ätit nu men det går inte över. nu i veckan vet jag inte vad somn händer..

skola skola skola, hela veckan men kan hoppas att det blir något roligt! :)

alla måste ha..det som alla behöver i värden är kärlek och då menar jag inte att alla måste ha en tjej/kille. mer att ha kärlek i familjen eller bland djur eller en tjej/kille vänner. det kan vara vad som helst, alla behöver ha kärlek i värden. det är något jag tror att vi måste ha. tänk hur det skulle vara utan kärlek. och alla älskar någon, det finns bråk i familjen och så men längst inne älskar man sin familj fast man skriker jag hatar dig. men vad vet jag vad tycker ni är viktigaste i värden ?

ledsen för dåligt bloggande idag

ont i magen.


Jag skulle komma hem vid 14:00 men det blev inte så jag var kvar i Burgsvik tills bussen 17:00 och nu är jag hemma och ska ta och svara på kommentaer. dagen idag i Burgsvik har varit bra, har inte gjort så mycket mer än att vart vid Toms nya lägenhet.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra, moa kanske sover här och sen så ska min bror fixa min data hoppas jag på.sen är det skola imorgon, orkar inte.. men vi hörs sen.

min kväll igår.

igår så åkte jag till Burgsvik och var med Johan och Rasmus och sen åkte vi hem till Tom och då gick vi till fiket. satt där medan alla andra drack sin öl, till slut säger Tom du kanske borde ta det lungt (och jag hade inte gjort något) vänder mej om där står pappa, han skulle bara ut och kolla lite i Burgsvik. efter vi satt på fiket gick vi ner till Affe (tror det blir Dannes morbror som fyller 40 år)

var där nere och satt och pratade med danne och simon och alla där. det var en jätte bra kväll måste jag säga, och sen vid 02:30 gick vi hem och somnade till vaknade nu har just ätit frukost och tänkte bara slänga in ett blogg inlägg. tar bussen hem vi 13:45 tror jag så då svara jag på alla kommentarer.

tack för kvällen igår Danne Tom Simon Rasmus HD Christian och sen dannes släkt.

gissa vart jag ska ?Jag det stämmer nu vid 19:30 går jag ut bara för att jag ska ta bussen till Burgsvik och första ska jag vara med Rasmus tills pojkvänen har varit på någon fest någon i släkten som fyller år. och jag har inte lust att vara med så jag ska vara med rasmus till koclan 01:00 och sen kommer pojkvänen. sen ska vi nog hem och sova, för då kommer jag vara trött.

imorgon vet jag inte vad som händer får se, men nu måste jag ner och äta mat och fixa det sista. slänger nog in ett inlägg ikväll elelr imorgon. men annars ha en toppen kväll och ta det lungt alla.

kärlek till er

dagens outfit


så här ser jag ut idag
Byxor 149:- på bikbok
Skor 100:- finns över allt
linnet 129:- på vila
armbanden 59.50:- på H&M

den andra bilden blundar jag på men orkade inte ta om den bilden, så ni får duga med detta.nu ska jag ta och städa mitt rum. och sen måste jag äta 2 mackor åt jag idag inget mer..

gotland (bild)


(en bild från visby)
Foto: Beatrice Jakobsson (jag)

nu har jag suttit vi datan jätte mycket kanske borde ta och fixa mig lite och sen ta kort på dagen outfit, så ni får se mina nya byxor på en bättre bild som jag skrv förut under dagen. så det får jag fixa nu måste städa mitt rum lite med. och sen prata med rasmus, för jag ska åka och vara med honom och sen till älsklingen. så det blir nog bra, vad gör ni då ?

idag är det MJ som fyller år grattis till han & vila i frid.

nytt i min garderob


super glad för att jag har nya saker som jag köpte igår.

vi börjar första bilden från vänster
ett blått linne och ett svart linne som finns med på den sista bilden. 199.95:- (vila)
armband inne på H&M 59:50:-
ett vitt linne H&M 75:50:- (och där ser ni bild på armbandet igen)
sen en bild på alla mina saker
skor som jag köpte på hemse men dom finns över allt 100 :-
sen mina byxor försökte hitta bild men ska försöka ta en bättre bild senare under dagen.
bikbok 149:-

ifredags i lojsat.


I fredags när vi kom till Lojsta började vi med att dela upp oss o i grupper och sen göra banner som vi skulle klara för att få en bokstav till våran stav som vi bara hade symboler. (nästan som boda borgs sa dom) vi klarade ut ordet och allt, och fick en klubba var. det var mycket skratt i vårna grupp.

efter det var det mat och många paddlade kanot och badade men inte jag hade ingen lust med att göra det om man skulle in till visby sen efter.. men det var ju lite drygt för det finns en tjej som förstör för många oss så den sista tiden var tråkig..

sen in till visby och köpa alla 100 burgare som står i enlägget under. Godmorgon, har just vaknat och tänkte ta och äta frukost sen sitta vid datan. senare ikväll blir det nog Burgsvik, och träffa lite folk. vad ska ni göra idag ? jag ska bara ta det lungt..

100 cheeseburgers

först så gick vi inte i skolan idag vi var i Lojsta och gjorde någon liknade av boda borg sak. och sedan åt vi mat och badade och hade kul med klassen och lite. set var min skol dag (bilder kommer sen)

efter skolan åkte vi in till stan jag köpte lite saker (bilder kommer sen med) och sen skulle dom vara 10 st som gick in och skulle beställa 100 cheeseburgers den minsta av dom alla gick ditt och sa att han vill ha 100 cheeseburgers okej, sa han och sa att det kostade 1000 kr och det fick han. där satt 10 st och åt 100 st. dom var mätta kan man säga sen. dom tog hem några.

varför gjorde dom det ? bara för att se om dom fick och kunde få det.

det roligaste idag! :D

fyller du år i sep...


vet ni någon som gör det lämna blogg namnet eller om det är du säg att du gör det säg vilket datum. men vet ni andra med säg till och skicka deras blogg namn.

var i Burgsvik ett tag och hämtade min lilla systers data och träffade Tom super glad!

Kenza, stina-lee & foki

skolan var sjukt tråkigt finns inget att säag om dagen mer än att vi fick åka hem vi 13:00 men fanns ingen buss att ta hem..det var nog allt man kunde säga om skolan..


3 av dom bästa ''kända'' bloggar som skriver mycket bra men ibland är det tråkigt att läsa era bloggar. men det kan inte alltid vara roligt, men men vad tycker ni om dom här?

haha ett gott skratt

fan vad roliga personer det finns ibland.
sitter på mitt rum och mobilen ringer dolt nummer tänker det är lika bra att svara. hör en röst hej bloggen och börjar prata och säger att det bara är onödigt att blogga.. sen skriker han ägd och lägger på, och sen ringer han (dom) upp och säger att dom
har en egen blogg. att dom älskar min blogg och allt så..

jag fick bara lusta att skratta i telefonen, men gjorde inte det. jag bryr mig inte vem det är men som sagt har jag sagt att du måste läsa min blogg nej då så.. du ska vara glad att jag gör något på friden och du lider inte av att jag bloggar. efter som att du värkar inte vara en vän som är med mig. så jag tackar för samtalet och lyssnar inte på vad du har att säga ;)


fick inte träffa david.. (en vän)

Började dagen med att åka till skolan och sen säga Grattis till tobbe (klass kompis) vi hade NO som var lite dryg och gympa. och sen åte vi mat. efter det hade vi språk, och efter det blev det roligt för jessica (första tjejen på bilden) har jag inte träffat sen efter vi gick på sommar lov skolan fick jag träffa henne ville inte släppa taget om henne.fick träffa christopher som jag inte träffat sen vi gick på sommarlov. (fan vad länge sen det var)

 och det var mycket roligt. fick sluta tidigare tog bussen till visby och den resan hade vi jätte roligt men orkar inte berätta fick ju sitta med Julia jessica och moa. (haha grabben i Roma) och sen kom vi till lövsta och där träffar Man Carola, Tom Phil, svante, Robrt och många flera. det var med något som var bra på hela dagen. men sen kom det tråkiga gick på stan en timme och sen träffade vi ellinor och gick hem till hennes kille. skulle träffa david men åkte med bussen innan han kom fan vad spö han ska få. har jag sittit på bussen i 3 timmar utan att träffa david.

ska äta mat nu och sen ta och sova och svar på kommentarer.

slutet av veckan..

har just packat klart allt som ska med till skolan och kom just ur duschen. och nu ska jag bara städa mitt rum lite för att vara lite duktig ser inte så rent ut. har ätit mat och fixat lite nere därför inte så mycket data ikväll. men det var skönt tycker iaf jag fast jag inte klarar det så länge.

  • Imorgon åker jag till visby med bästa Moa
  • Torsdag blir det att vara hemma och fixa lite
  • Fredag då ska vi till lojsta med klassen och göra lite saker.
    och på kvällen kommer älsklingen hit !<3

min skoldag..

yes, jag kom ihåg att äta frukost när jag kom till skolan. det var ju en bra start där, och sen fick vi göra ett ''prov'' eller dom skulle kolla hur mycket vi kan i svenska. efter det var det musik lite drygt var det iaf, efter det åkte vi moppe hem till Amalia bara för att vi hade ett långt hål. kom tillbaka och hade Engelska och sen sy slöjd. jag ska göra en jätte fin klänning har jag tänkt.
har ni haft en bra dag ? :D


(tog bara en bild)

grattis!

det går inte all ladda upp någon bild, men idag fyller en tjej år jag har inte följt hennes blogg så länge men ett tag hon är jätte duktig pån att skriva och skriver lite då och då. men idag är det hennes dag ochn jag tycker ni kan gå in på hennes blogg och säga grattis! :)

Grattis frida, ha en underbar dag!


tyck här för att säga grattis!

nya kläder ?


på tal om kläder så känner jag att jag måste köpa nya kläder nu, får parata med pappa lite nu efter som jag måste ha nya kläder. sitter och smsar med älskling och har sjukt tråkigt inget roligt händer här just nu... vad ska jag ta och hitta på ? inget att göra och då menar jag det.

imorgon blir det iaf skola och sen vet jag inte vad som händer...

tycker ni kan ta och lämna ett spår hos denna tjej, och be henne krya på sej (klicka här nu)

titta vad jag hittade


titta vad jag hittade i våran trägård, mycket gott finns det.

sen så har jag just ätit mat och ska sitta här vid datan ett tag,sen måste jag städa mitt rum med.

nya inlägg (0) JAA! :D


skönt när jag läst alla bloggar och fixat lite där inne, kom just hem från skolan och vi har inte gjort så mycket idag.. bara haft det lite tråkigt, iaf ibland. nu ska jag svara på era kommentarer och sen ner och ta lite kort. sen ska jag vänta på att pappa ska komma hem måste prata med han med om ni vill veta.

en klantig sak i skolan var att jag missade frukosten i skolan som började iår..

har ni haft en bra dag ?

nu dra jag till skolan..


godmorgon bloggen här sitter jag och har just fixat mej och ska snart gå ut till bussen eller om en timme ska jag gå ut. men jag måste ännu packa gympa kläder. (om nu vi har gympa första dagen) får ju frukost i skolan så hemma behöver jag inte äta. bra för att jag kan inte äta hemma. jag blir inte sugen på godiset på bilden jag blir bara äcklad för att jag är hungrig på frukost.

efter jag kommer hem från skolan blir det lite bilder tror jag, men ska sticka ha en bra dag :D!

min vecka.


så här ser min vecka ut nu eller mina skol dagar ser ut så förutom på fredag men vi kan ta det närmare. vad jag ska göra då. jag vill gå i 7:an då hade man det bra, och det var lungt.

Var i Burgsvik och åt mat med pappa och mina små syskon det var jätte god mat och nu är jag mätt och ska snart hoppa i säng. efter som man måste komma upp imorgon med, har ni haft en bra dag ?

idol bild.


tusen tack Majelica som gav mig denna som kallas för ''idolbild''

skicka en du med om du vill Beatrice_jakobsson@hotmail.com

och hon är underbar och lånar ut en mobil, ni måste kolla hennes blogg
[klicka här]

före och efter bild.nu är jag på blogg humör nu ska jag försöka komma hem varje dag efter skolan och blogga och svara på era kommentarer. nu är jag tillbaka på riktigt eller det var jag här om dagen igen men ni ser ju bara nu över helgen. jag börjar att bjuda på två bilder före och efter. jag gillar den andra.

vilken är snyggast ?

har ni haft en bra helg ? jo min får duga iaf, igår skulle vi tälta men det gick inte så bra att sätta upp det. så vi sov inne i natt. och nu har Danne och Moa åkt hem så nu ska jag vara social.

ha en bra lördag kväll!


(bild från Burgsvik)

har precis ätit mat och ska vara social mot Moa och Danne så vi hörs imorgon.

ha en bra lördag kväll! ;)

vad tycker ni om tiden ?
idag gick tiden sakta men annars brukar den gå jätte snabbt ? men det var nog bara för att vi inte gjorde något idag. men annars går tiden jätte svårt om bara några månader är det sommarlov igen så snabbt kommer tiden gå i år med. moa och min älskling kanske sover här i natt vi får se hur det blir.

juste om några dagar typ runt 18 dagar fyller jag år.. nu kommer jag börja att räkna ner! :D

hos älsklingen

godmorgon, nu har jag vaknat hos älsklingen och sitter här och tänker slänga in ett inlägg. vet bara inte vad jag ska säga men jag ska iaf hem sen men det blir ikväll. och igår kväll var vi vid fiket och det var sjukt drygt tycker jag men men.. Simon hade iaf kul och det var ju bra det.

nej jag vet inte vad jag ska skriva just nu det finns inget att skriva.

men ha en bra lördag så hörs vi ikväll! ;)

nu åker jag igen! :)


nu tänker ni nog samma sak som jag åka till Burgsvik ?
men svaret är jag jag ska ju det det är helg och jag ska träffa dom som bor där flera år sen nej men det var idag på bussen men det är ju nästan samma sak. men jag skriver i bloggen och ska försöka svara på kommentarer. imorgon åker jag nog hem iaf, men tar bussen om en halvtimme måste fixa mej. mycket kärlek till er alla och mer till er som kommenterar flera gånger än en gång! :)

ha en bra fredag kväll skriver sen.

dag två avklarad i skolan.

nu var dag två avkladad i skolan började med att vi (jag & moa) åkte till skolan Moa körde moppe hon är jätte glad för det. och sen fick vi bara lite saker vi ska ha underåret och började med lite saker. och vill ni gissa vad det var för mat i skolan idag pastasallad den godaste maten som finns. och efter det så fick vi flera saker bara liten start i veckan.

Bussen hem var det mycket folk först går jag på den då träffar man Isak & Svante.. sedan står jag upp i bussen tills jag får se Rasmus och det finns en plats. träffade Thomas christian och gustav och många flera. men kan säga att det blir varmt att sitta i bussen. men nu är jag äntligen hemma och ska svar på era kommentarer.

en skoldag av klarad

Jag är jätte ledsen att jag inte svara på era kommentarer men det är så att det tar tio år att svara på era kommentarer spelar ingen roll vilken data det är så jag får försöka imorgon har ändå inte så mycket tid nu.

en dag av klarad i skolan och jag börjar 9.an (gick om en klass i 1.an) och den var helt okej, helt nytt att åka en annan buss efter som vi flyttade efter vi slöt 8.an och idag fick vi bara veta lite små saker och imorgon får vi vara skåp. jag saknar vissa som inte går i skolan men det här ska gå bra ett år kvar. och jag saknar vissa lärare. fick nya med det kommer inte funka. klassen ser ut som förra året. 


lägret igår.


lägret igår var helt okej, inte för att vi gjorde så mycket byggde på kojorna och sen åt mat lekte och satt vid grillplatsen.men det finns saker som var super roligt. åkte hem klockan 21:00 och efter där kom Danne och sov hos mig. gick upp tidigt och åkte till visby med danne bara för att han skulle till tandläkaren. och nu är jag hemma och ska ta tid till era kommentarer.

Imorgon börjar jag skolan, när börjdade ni/när börjar ni ?

måste kollas för att fatta, lagom när jag ska svar är blogg.se segt försöker senare eller imorgon.

den 18 augusti får ni stå ut.


det här är det man gör i burgsvik, spelar GH och det har jag gjort idag och sen har jag varit aktiv för den delen. förut spelade jag med alla fingrar sen bytte jag till ett finger nu är jag tillbaka med att spela med alla fingrar. det är super kul my namn Jonas är den låten jag spelar.


bara för att jag är kofirmation ledare så ska jag på läger med dom, men jag kommer nog hem på kvällen och bloggar och svara på kommentarer. men ni ska veta att ni är super underbara.

länk


Jag hatar verkligen detta, när jag inte sitter vid datan den dagen en bloggare fyller år. Igår om jag har rätt fyllde du 18 år, hoppas du hade en toppen dag för det är du värd. denna tjej är jätte duktig på att blogga och läsa bloggare en riktig läsare. GRATTIS I EFTERSKOTT, gå in och lämna ett eller två ord. [klicka här eller på bilden]du kan säga mycket bra, den är bloggen har ni hört tals om flera gånger här men utan henne hade min blogg inte gått så här bra. (www.lienes.blogg.se)

Ronny & Ragge

                               
Alla har nog ört tals om dom här två vid namnet Ronny & Ragge.

Vi såg en av filmen är om dagen i Burgsvik, och det är hel sjukt vilken humor jag har. Någon mer än jag som sitter och skrattar till dom ? vad tycker ni om dom ?

Sov i Burgsvik igår därför blev ddet inga svarande på kommenater men kanske inner med idag. Är ännu i Burgsvik sov hos min älskling och kom till Tom för ett tag sen.

film tips.


har ni sett denna film ?

Det var iaf den filmen vi såg i Burgsvik igår, den är super bra och ni måste se den. Det är en Drama, Komedi film. Den handlar om Jerka vill ha en lite paus med sin flickavän men det vill inte hon. Jerkas Kusikn Hoffe tar med honom ut i Stockholm och ska festa. sen träffar dom på mycket bra folk, och får tag i en tjej Nathalie. Jerkas flickavän går på jakt efter alla dessa tre.

Ska åka och jobba snart skriver när jag är hemma och svara på kommentarer

läs detta och gör mig glad.

vet ni vad ni skulle kunna göra ? ni skulle kunna gå in på den HÄR länken och sen ställa några frågor till min vän. det skulle göra en hel del för henne, så gå och och ställ frågor [klicka här bara ]

just sminkat mej och moa sak fixa sej lite så jag sitter vid datan nu ett tag, men senare drar jag till Burgsvik. och har lite roligt, jag har inte berätta en sak men det är så att Moa ska bo hos mig länge så det blir inte så mycket blogg och svarar på kommentarer vet jag inte hur det blir men någon dag blir det. (brukar bli på kvällar) men bara för jag inte svara på kommentarerna lika snabbt elller skriver ska ni inte ta bort mig från blogloving.

ni passar på när ni har bloggpaus ska jag också göra det när ni har det ?

* ikväll burgsvik med Moa
* Imorgon vara i burgsvik och sen jobba på kvällen
* måndag vara med Moa
* Tisdag sova över med kofirmationen (ledare)
* Onsdag ta det lungt
* torsdag skolan börjar.

(slipper kanske svara på vad jag ska göra i veckan och vad jag ska göra varje dag ?)

vad gör man i Burgsvik ?


Nu ska ni få veta vad man gör i Burgsvik bara för att det finns så många som frågar.

Man kan vara hemma hos Tom och vara med kompisar man kan vara nere vid stranden men dom som bor i burgsvik. men kan gå hem till min älskling. det finns mycket att göra där, som igår då var jag där. och var med några från Burgsvik. nu fick ni veta detta med.

som sagt jag vet inte när jag skriver men idag blir det nog att vara med Moa får se vad vi hittar på.

rösta jag är nummer 21 [klicka här då]

ni får stå ut helt enkelt.


Nu är jag hemma och städat och äta mat, men det blir nog inte så mycket blogg ändå idag.

Men det får ni stå ut med, hör av mej sen och ni märker om jag skriver blogg.
(och svara på era kommenatrer)

ni som tar på mej kan ju säga till så kan jag ta bort er med!
(ni som följer min blogg)

hahaha lennart du äger ju ;)

Jag måste berätta en rolig sak som hänt idag iaf, det var så att jag var vid doktorn och skulle kolla en sak jag inte säger här iaf. och det gick bra om ni undrar något om det.

Lennart som jag hade kommer ut med mig och ska ta in en annan och kolla.
skriker över alla Britt nilsson finns det någon Nilsson här ?
oj, jag tror jag har sett felt måste in och kolla igen.
kommer han ut igen och skriker det var britt Larsson.
det var jätte roligt att se honom skriker och vet inte äns vad han ser.

det var mycker roligare att höra honom stå där och skrika för man hörde ju inte vad han sa heller.


just nu är jag vid moa och kommer hem sen och skriver ett inlägg puss<3

läs och fråga inte.


Kan ta och berätta lite varför det inte är som det ska.

för det första så gick min mobil sönder och vill ha min andra mobil som en kompis lånade men är ny sönder.och sen bara för att mamma och pappa lovade att fixa detta undersomamren men inte gjort det. (bråket) och sen att jag ska till doktorn och få medecin men vill inte säga varför. detta gör mig inte glad pånågot sätt, så nu vet ni. saknar mobilen redan, det fins vissa jag bara vill slå just nu.

nu tänker ni man kan ju använda mobilen men det går inte att få mottagning det gick medd sönder..

TACK FÖR ALLA KOMMENATERA OCH GODNATT!

inte på humör..

nu ska jag skriva ett inlägg, det är så dom senaste dagarna har jag inte varit på humör så jag tänkte att ni skulle slippa mitt gnäll då. och det ska du vara glad för att ni inte fick, men som alla säger alla har dåliga dagar. jag har bara varit i burgsvik och försökt få allt som vanligt. men det gick som det gick, idag var jag och moa i burgsvik. vi solade en hel del med min älskling & Rasmus. mys mys, sen var jag och jobbade med klassen bara en dag till sen slipper vi det.

bjuder på bilder och ska försöka göra så jag blir på bättre humör.


fan...

nu har dom fått igång mest aktiv listan igen grattis till detta!

Inte på humör att skiva, mobilen är sönder, på torsdag.

nu är jag arg läs texten.


jag måste göra så här för att ni ska förstå att jag inte är hemma och inte kan svar på era frågor vad gör du vad ska du göra idag? det var någon som frågade om jag mår bra, när min text är på JAG MÅR INTE SÅ BRA JUST NU. snälla lär er läsa den stora texten. nu tar jag och åker och är hemma senare ni får ha det bra.

dagens låt


dagens låt kan man säga.

Idag ska jag åka med bussen 13:45  till hemse och jobba tidigare istället för att åka på kvällen och jobba med klassen. så jag kan åka till burgsvik tidigare. det är vad som händer idag/kväll.
vad händer själv ?

HIP HIP HORA


har ni sett denna film ?

Jag kan säga till er som inte har sett den att ni kanske borde se den nu om ni är runt 13-16. det finns mycket att man ska lära sej i filmen. jag har sett den ett par gånger jag tycker den är helt sjukt och hemskt ibland. ( inte att man blir rädd ) men det som händer är så dumt.

ni som sett den vad tycker ni?

sommarlovsmorgon 09


Varje år kollade man på sommarlovsmorgon, men inte iår. men kollade på det ett litet tag en morgon och jag tycker det börjar bli sämre och sämre eller vad tycker ni? fast ni kanske inte ser det, som jag.
ni som ser detta vad tycker ni?

Åkte förut utan att skriva i bloggen skulle äta mat sen till min syster. jag mår inte så bra det kan bli mindre blogg för det. jag kan tyvärr inte säga varför, men det är lungt det fixar sig.

släktträffen igår.


släktträffen igår vad helt underbart, man känner ju inte alla efter som att dom tar med sej från sidor av deras släkt. men det var ändå super roligt, först kommer man ditt och får hälsa på alla. och sen är det den goda maten som är det bästa, grillat lamm. det här året var det mycket godare, och så gott så man var tvungen att ta lite till efter det tårta och så, super gott. tack för denna kväll alla.

första bilden (vet inte alla)
den andra bilden Nadja (min systers barn)
inte värdens bästa dag att blogga...

Bröllopet är klart!

godmorgon nu ska jag börja och berätta om fredagen, först när jag skulle sova i torsdag kväll kunde jag inte somna vet inte varför så jag var trött på bröllopet. (jag var inte nervös) först åkte vi till min syster och fixade oss vid 12:00 åkte vi till sandviken. klcokan blev 14:00 där frame var Mamma Jörgen Prästen Angelica & Jag. dom om badade när vi var där kollade helt paff på oss. men det fick dom göra.här skulle vi ta ett kort på hela familjen om man säger så, och det tog ett tag innan man fick åka där ifrån efter som mamma och Jörgen skulle bli fotade. men vid 16:30 kom vi bort till Rone.(där vi skulle äta) först fick vi en drink, efter det fick vi soppa. Sedan maten (kött & potatis) sedan tårta och mer små gott. vi blev klara i Rone vid 22:00 och fick åka hem där. kvällen och dagen var underbar. ni får se bilder sen men jag måste hinna svara på kommentarer.

bröllop


den här texten stämmer. efter detta inlägg kommer jag inte skriva förän på kvällen när vi ätat och fixat oss och sen vart på bröllop.jag vill att ni ska göra en sak med, det är att ni har en toppen fredag. och jag finns på mobilen. jag stänger av mobilen när det är bröllop bara. men ni får se många bilder sen. men nu får ni ha en bra fredag. kommer sakna er under bara fredag. men ha en mysig fredag.

ett bad ikväll iafFörst åkte vi till Lojsata, och grillade sen blev det är litet bad. det var inte alls kallt, super skönt. det var ju iaf trevligt en lite stund. nu ska jag svar på kommentarer sen ska jag ta och fixa lite tills imorgon.

finns inte så mycket mer att säga mer än att sommaren är snart slut och ni skulle ta och fixa detta. (mamma&pappa)

nu åker jag...


detta säger allt vad jag ska göra nu ni får se på bilder sen och jag svar på kommentarer sen.

en bra hemsida där man kan tjäna pengar ?


du ska få ditt svar vem det nu är, det är så att många säger det här är den bästa hemsidan där du kan få pengar. men då måste man göra så alla blir medlem. och det vill jag inte jag vill typ ha att varje person som går in på min blogg att man får pengar. men det finns det typ inte. men jag vill ha en bra hemsida där man slipper att göra så folk är medlem där. vet någon en bra hemsida?

Rea vid H&M


Jag vill ha pengar och köpa dessa saker vad tycker ni om dom? ni som har pengar kan ju ta och köpa lite saker där ifrån snyggt och det är inte dyrt. idag är det sol så det blir många bilder men ändå måla naglarna och fixa lite inför bröllopet! :D Godmorgon måste jag också säga ! :)

två bilder från idag.


nej, nu är klockan mycket och jag ska nog ta och sova nu, här är iaf två bilder som jag tog idag. Blev helt okej så ni som ville se lite i naturen här har ni lite bilder. vad tykcer ni? Jag har haft en toppen dag idag, inte vart hemma så mycket och ont i ryggen har jag. men imorgon blir det lungnare.

Imorgon blir det att ta kort på vatten och lite något ni kommer få se på bloggen.

min syster


Modell: min syster Fanny
Foro: Jag (Beatrice)

kom just hem och har jobbat nu ska jag ta och göra lite saker sen svara på era kommentarer. låter det bra ? vad tycker ni om bilden jag tog idag på min syster? inget mer att säga just nu.

Idag är det Min's födelsadagIdag fyller min lille bror min år (han heter så) det här var två bilder av 100 bilder jag tog idag. Jag ska ta och fota mycket mer imorgon eller något men just nu hinner jag inte. det var en jätte bra födelsadag, tycker jag. och en har jag träffat alla andra i familjen fast det var en stund man vill glömma lika snabbt.

nu åker jag och jobbar med klassen så vi hörs senare ikväll.

TA KORT HELA DAGEN


nu åker jag och firar min lille bror och tar många bilder solen är uppe idag så det blir mycket bilder.
så se till för just ditt tips kanske kommer upp på bloggen vi kan ju alltid hoppas!
[min kamera på bilden]

tack alla som röstade!


Nu måste jag säga tack igen, efter som alla som röstatde på mej hos http://esth.blogg.se/
ni måste kolla in hennes blogg och är värd mycket men än vad hon hra kolla in och lämna ett spår.
tusen tack iaf, klicka på bilden.

godmorgon

Godmorgon, roligt att så många gillade video bloggen jag och min syster gjorde ska be min lille bror göra den idag och se om jag kan ladda upp den sen under dagen. Vad händer idag ? vid 14:00 åker vi ner till mamma och firar min lille bror som fyller år. och sen åker jag hem och sen iväg att jobba suck.

det här tycker jag är jätte roligt att så många följer min blogg puss på er <3
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Min första videoblogg

hahah pinsmat tog bort det.

Jag och min syster gjorde den förut under dagen, och nu har jag äntligen laddat upp den. men vet inte om jag vågra men jag gör det ändå. vill ni gnäll kan jag bara säga en sak gör det bättre själv. Vi gjord många innan, men nu vill jag att ni ska säga vad ni tycker att jag och min syster fortsätta eller inte ? tack för idag, en underbar blogg dag!

TACK TACK TACK!


detta är det ordet jag använt hela dagen att tacka er för tips och tacka er för bilder och annat.

Ni är helt för underbara, utan er hade jag aldrig kommit så här långt som jag gjort nu.

1 månad

Bilden säger allt till min älskling en månad med dej, och jag hoppas det håller längre <3!

du betyder jätte mycket! <3

ska ner och hjälpa till med maten nu, svar på lite kommentarer bara (A)

vi var nära.


Foto: Fanny min syster
Modell: Beatrice (Jag)

Jag och Fanny gjorde en video som vi skulle ladda upp på bloggen men vill inte ladda upp den på youtube. och hittade ingen anna bra hemsida så jag hoppar över denna video. vill ni se den ge förslag så kanske den kommer upp ikväll. (inte mycket smink på bilden jag har)

FRAMSIDAN!


Jag har alltid tänk på att komma upp på framsidan med min bild, men jag har alltid tänkt att man skulle skriva om någon film eller något mycket viktigare. men så var det inte jag slängde bara in ett litet slarvigt inlägg bara för jag inte visste vad jag skulle skriva sen skriver 2 st till mig är jag är på framsidan jag blev helt paff. detta måste jag kolla och det var sant jag var på frmasidan.

tusten tack, det här gjorde min dag ännu bättre.

förslag vad jag ska ta kort på?


visste ni om att jag har spelt fotboll i många år men la av med fotbollen för 1 år sen ?

Idag är det Tisdag den 4 Augusti och det betyder att det är en månad med älsklingen. vad ska jag göra idag ? jag vet inte vad jag ska göra idag kanske komma på nya idéer hur jag ska ta kort elelr vad jag skas ta kort på. har ni förslag ? men nu ska jag ta och svar på kommentarer.

Godmorgon!

NY HEADER!!

Gissa vem som är värdens snällaste och fixade min blogg lite ? en underbar läsare och bloggare, och är jätte duktig. varför gjorde jag om min blogg ? (header) bara för att jag inte orkade ha kvar dom bilderna och sen gjorde hon om den helt annorlund som jag alltid viljat haft. [klicka på hennes blogg nu] gå in och lämna ett spår där annar kommer jag säga att ni ska göra det förän ni gjort det. säg till om ni gjort det. gör dte men en gång nu (http://msundin.blogg.se)


titta vad fin den blev vad tycker ni ?
[besök henne nu och skriv till henne klicka här]
TACK TACK TACK!

ont i ryggen


vad tycker ni om denna ?

är hemma efter 3 timmar jobb med klassen ont i ryggen har jag med.

jobba med klassen


Ja, bilderna ska vara så som dom är nu fast dom är suddiga.
Men nu ska jag åka iväg efter som vi ska jobba med klassen för att kunna åka bort när vi slutar 9:an, så det måste jag iaf göra. vi ska hacka hemma hos Moa, så vi får pengar för det men jag måste byta om och sen måste jag äta. så det blir inte svar på kommenmtarer nu iaf. men jag skriver när jag är hemma vet inte hur långt tid det kan ta.

ska ha detta på bröllop


...jag ska på bröllop, det här skulle ni inte få se men jag var snäll och la upp det ändå. först skulle jag och Angelica ha svar klänningar men det ska vi ännu det här blir en överaskning till Jörgen som ska ha lila och så kommer vi med lila. mamma skulle ha en klänning som var lila men den kom ju aldrig. så vi ska ha svara kläder när vi kommer ditt sen byter vi om till detta som en överraskning.

Klicka här och rösta på min systers blogg, www.eekkaa.blogg.se

godmorgon


godmorgon, nu är jag vaken och solen skiner så det blir att vara ute idag. är det fint väder hos er idag ? senare på dagen ska johannes hämta kristina efter som hon ska bo här ett tag bara för att hon inte får flytta in i sin lägenhet ännu. och det är bröllop på fredag.

och jag måste leta efter att par skor vi köpte till bröllopet som jag har lagt bort. det är vad jag ska göra idag och vara ute. vad ska ni gör denna dag? den här bilden har några av er sett men inte alla (A)

Godnatt läsare & Besökande

en bild jag tog när jag väntade på bussen i Fredags när jag skulle till Burgsvik. nu ska jag nog sova och vila ut alla timmar jag inte sovit. och imorgon ska jag vara hemma, jag vet inte vad som händer i veckan mer än att jag ska på bröllop och sen ska jag släkt träff på lördagen. inte många dagar till skolan, men nu är det helt okej att börja för man behöver inte störa sej på någon i skolan.

godnatt!

aldrig glömma ¨/

Texten stämmer jätte bra, jag måste berätta en sak som hände igår. Simon, Danne, Rasmus & Hampus visste inte vad Moa bor så vi fick ju cykla upp och hämta dom. sen sa vi till Zandra sitt kvar här hemma vi kommer snart. och då byter hon kanal när vi pratar med henne och då hoppar någon upp i tv (fredag den 13) men jag tänker att jag ska kunna cykla utan att bli rädd.


nu kommer det.. vi cyklar och sen ser jag något svart röra sej men tänker inte så någon skräck film eller så. tänker på att det är ett träd. och när jag kommer närmare är det svart och sen ser jag att det kommer mot mig jag får panik och skriker så Moa märker ju inget förän hon ser något.jag cyklade nästan med i diket där han gick.efter som jag är uppskrämd började jag få tårar i ögat.

fest igen! :D


Lördagen började med att jag åkte och såg lite kubb och sen åkte hem en stund och sen hem till moa efter som att vi skulle fixa oss. sedan åka vidare upp till Rone igen fick åka med Morgan aldrig mer aldrig. kom ditt då var det ingen drag men det kom bara mer och mer folk det var ju iaf kul det. och efter ett tag var alla glada nej asså kvällen går inte att berätta träffade så många jag saknat riktigt härligt. efter det iaf vid 01:00 åkte vi hem.

och simon och dom skulle sova vid oss och vi cyklade till rone igen och hämtade dom och cyklade hem igen det var lite jobbigt. efter som vi märkte att det var punka på cykeln ja, vi kom hem till moa och somnade efter att tag. först fanns det inte plats så jag la mej på golvet och sen finns det men då börjar moa skratta och sen åhhh! underbar kväll iaf, fast det var mycket man skulle göra.

I fredags sov vi i 6 timmar kanske.
och i natt sov vi 4 timmar kanske.
men jag är inte så trött.

NU åker jag och äter mat får se när jag är hemma igen! :D

David & jag (första bilden)
Moa & Zandra (andra bilden)
Zandra & Tom (tredje bilden)

fide i fredag


Nu är jag hemma och tänker berätta lite om i Fredags, först åkte jag bussen till Burgsvik och var där och gick till Andree när han jobbade och sen hem till Tom. sedan cykla till fide, jag träffade Denise som jag inte gjort på flera veckor och alla andra. var och dansade och tog många kort. och vid 00:00 sprang vi fram till Hampus och sa grattis han som fyllde 18 år igår. men han fick inte köpa något bara för ahn redan var full. jag tycker det är super kul att se folk fulla men iaf den var en toppen kväll.

vad gjord ni i fredag ?
tack älskling & moa som fick in mig ditt <3

på bilden är det Andree (han hoppade för mycket så tröjan gick sönder)
sen Moa, Zandra & Robert. ( har många mer bilder ni kommer få ser )

ledsen..


Jag ska åka med till Moa nu vid 14:20 och sen ska vi se kubb kanske och sedan fest ikväll så bloggen blir avstängd idag. ledsen att säga det men så är det.. ni får klara er en dag utan mig.
RSS 2.0