Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf - Beatrice Jakobsson - Fotograf -

ses på fredag , ha det bra! :)


hejdå  alla mina söta läsare , nu åker jag till ullared (imorgon) men ska till moa och sova där i natt kommer hem på fredag då svara jag på alla kommentarer och läser hur era dagar varit. kommer sakna att blogga sjukt mycket efter som jag har fasnat med min blogg. (mina vänner blir lite sura) men iaf så går det inte att göra så mycket får jag tag i en data kanske jag slänger i ett inlägg men annars vill jag bara säga ha en bra kväll & onsdag och torsdag. Love ya! åker nu , finns på mobil skriv inte för mycket så jag inte orkar läsa.

snart åker jag ses på fredag!

prao dag två har varit mycket tråkigt och dåligt , först när vi kommer ditt har vi inget att göra och under dagen gjorde vi inte alls mycket. Jag fick tvättat av hår och fixa lite där men det var nog allt. sen passade jag på och ta ego bilder, så såg jag ut idag. bussen var helt klart bäst , hampus är ju så snygg när han ska gå av bussen ramlar och ligger på golvet. och då skrattade skit mycket.

nu ska jag packa och duscha och sen skriver jag ett inlägg innan jag åker iväg.
vad har ni gjort ?

ROBIN BENGTSSON

Idag fyller Robin Bengtsson år grattis till dig , hoppas du haft en toppen dag!
(bilderna har jag tagit själv) kommer aldrig glömma gången jag träffade dej! :D

första dagen i veckan.

första dagen i denna veckan tycker jag var helt okej , idag var det prao vid hår knuten. Först när vi komm ståg vi bara där men efter ett tag fick vi hjälpa till men det var ändå slappt. gick till skolan och åt mat , och sen tillbaka. jag tvättade moas hår och moa tvättade mitt. sen gjorde hon sin egna fina frisyer på mej. det var hela våran dag , och den var helt okej. ni kanske inte ser så mycket på bilden , men så gjorde hon.

sen tänkte jag ta och säga grattis till emelie flodman hoppas du haft en toppen dag.

tusen tack!

nu ska jag snart fixa mej och gå och sova efter hela natten jag var vaken igår. imorgon är det prao vid hår knuten , och vi får sminka oss färgar håret lite. det ska bli roligt att vara där dom två dagarna som vi hinner. så det är något jag ser fram imot imorgon sen blir det hem och packa mer saker.

Vet ni hur mycket ni betyder för mig ? mycket mer än vad ni tror , tack för alla som röstade på mej hos Linda. första gången jag vinner i något sen jag började blogga , fats jag har inte varit med i så många men ändå tusen tack alla mina läsare. men nu måste jag gå och lägga mej men kolla Lindas blogg. [ klicka här ]

+ att hon skriver mycket bra så det är bara att göra som jag att följa hennes blogg. tack!

tävlingen är avslutad.

har börjat packa lite efter som på tisdag kväll åker jag till moa och sover vid henne (sista inlägget) och sen ses vi på fredagen. tvättat har jag gjort och städat lite , som amn brukar göra på söndagar iaf jag. inte vart ute så mycket än men ett tag. det är jätte kallt för det blåser hela tiden. och GRATTIS till saga som vann tävlingen (veckansbild) ta kontakt med mej ikväll och imorgon ska du få skriva vad du vill i min blogg.
[ klicka här för att komma till hennes blogg ]


allt kommer från H&M vad tycker ni ?

Ser ni något på min blogg ? jag fixade min blogg ännu en gång , och nu får det vara så här ett tag tycker jag. Jag börjar bli trött på min blogg (utseendet) men jag orkar inte eller har ingen tid att sitta och göra sånt jag aldrig blir nöjd med. bara den här veckan har jag haft 3 olika. nej nu ska jag ut ett ga eller göra något.

bada balja med tjejerna.

kom till moa vid 18:00 då var ellinor och olivia där , sen efter ett tag kom julia och emelie. vi grillade lite och hade jätte mysigt som ni ser på bilderna. fick inte så många bilder efter som jag inte hade lust att ta flera. efter vi grillat gick vi in i stugan och skulle bada i baljan. det var sjukt varmt men sjukt kul. satt och mysade med dom ett tag tills vi gick upp. då allt blev dåligt , deppig här och där.. där slöt min kväll nästan , iaf så var vi inne och vi spelade spel och massvis med skoj medan några andra pratade. vid 00:30 badade några igen och det var mycket varmare. sen så gick vi upp på hemse och tillbaka och sen vad 4:00 somnade jag. eran kväll då ? :D

glöm inte att rösta.

ätit jätte god mat idag , grillat det är super gott eller vad tycker ni ? ska bara packa det sista sen ska jag dra till moa och fira hennes födelsedag efter som hon fyllde år i onsdag. vi ska bada balja det kommer bli en mysig kväll. ska ännu upp och handla lite så jag har inte mycket tid på mej nu. kommer hem imorgon vid 12 tiden kanske. vad ska ni göra ikväll ?


rösta nu för sista gången [ klicka här ] (jag är nummer 3)
och min tävling kan ni rösta på vilken som helst den avslutat imorgon!
[ klcika här ]

Manian - Welcome To The Club

Jag älskar den här låten , den gör mig lycklig på något sätt. Det är iaf veckans bästa musik , efter som jag lyssnar på den hela tiden. nu har jag den på mobilen med , vad tycker ni om den tycker ni den är bra eller inte ? det finns många låter som är bra men den här äger alla just nu.

ska börja sminka mej snart och fixa tills ikväll då det blir mysigt med några kompisar , var ute ett tag idag. men det blåser så mycket just nu , så jag är inne och fixar lite saker i stället. vad gör ni då ?

vilken glass äter du ?

godmorgon gullungar , har ni sovit gott idag ? det har inte jag , vet inte varför men jag somnar aldrig klokt. sjukt jobbigt när jag inte kan sova , idag ska jag gå ut i det vakra vädret som jag hoppas ni med sak göra.. senare ikväll ska jag bada balja med några vänner så det ska nog bli en bra dag. vad ska ni göra idag ?

vilken glass äter du ?
glöm inte att rösta HÄÄÄÄÄR 
[klicka här för att komma ditt]
Jag ska vara med i denna tävlingen bara för att jag vill vinna en av hennes desing , hon gör underbara bloggar och varje gång hon gör något nytt vill man bara ha dom. jag lovar det är så , ner ser själva hur fina dom är eller ? om jag inte vinner denna tävlingen tänker jag köpa en an någon , men jag vill ju ha en av söta malin! varför bara sitat och glo ta chansen och vinn den du med!
[ klicka här ]

trött på min blogg

ikväll var vi ute och grillade lite kött och gick in och åt mat , första gången i år med familjen. vid 20:00 ska jag se talang konstigt nog är jag hemma en fredag kväll , skönt att vara hemma ibland med.+ att jag har ändrat header igen , konstigt nog ? men jag börjar bli trött på min blogg vill göra om det men jag är inte så duktig som alla andra sötnosar , bra att vetat varför (Y)

en av våra katter , han heter magnum. tycker ni det är konstig , det är många som säger jaha är det en glass men just det här är en katt som ni kanske ser. han var jätte mysig idag , och fina bilder blev det , nu ska jag läsa era bloggar sen
ska jag ner och se tv.

RÖSTA PÅ MIN BILD OM JAG ÄR VÄRD DET! (bild 3)
[ K L I C K A  H Ä R  F Ö R  A T T  G Ö R A  M I G  G L A D]

90 minuter var min skola

redan fredag och jag har inte sovit klot dom här nätterna i veckan , men ändå varit i skolan hela vecka. idag har vi varit och fagat vid ålarve , det tog ett tag att komma ditt men efter ett tag så kom vi ditt (moa somnade när vi gick) var där unefär 90 minuter sen åt vi korv och åkte hem. (jag och moa gjorde inte så mycket) men vi var klara då , hem och gå ut i det fina vädret igen. men det finns inget att göra men jag solade lite och sen har jag försökt pluggat lite.

vad har ni gjort idag då ?

bilderna är sen igår (A)

kan ni rösta på mig ?

är med moa och hon ''sover'' nästan och imorgon ska vi räfsa och det ska bli kul ska vi se till. det här blir sista för mig ikväll. den här bilden tävlar jag med hos Linda tycker ni att jag är värd ? varför bara inte rösta då ? gå in och rösta och gör min dag ännu bättre. jag har aldrig vunnit förut så kan detta bli första gånegn ? ha en toppen kväll har inte haft tid att läsa era bloggar men hopaps ni haft en bra dag!

RÖSTA NU MINA SÖTA LÄSARE! <3
[ KLCKA HÄR OCH RÖSTA ÄR NI SNÄLLA ]

rättegång med klassen.

våran klass åkte in till visby för att se rättegång som vi skulle göra i 7:an , och jag var inne i det och ville se hur det går till och allt. när vi kommer in säger läraren vi möts här om en timme när vi kommer tillbaka säger han att vi inte får komma in och se hot mot tjänsteman. och varför ska man tro på det ? vi har alltid hört sånt hela tiden men det var sant nu. så vi fick ta en som var klockan 13:00 istället och vi som skulle få sluta då och åka hem. vi gick ner på JC och köpte byxor till moa. när vi kommer tillbaka så går vi in och väntar. sen när vi kommer in i salen så ser den anurlunda ut. han börjar prata om en som har drukit och kört efter han fick 1 månad fängelse och sen så kom inte han som skulle få dömden så det var jag jätte besviken det sög. handlade kläder till rohan och sen åkte vi hem , jag och moa var kvar på hemse och pratade om Praoen.

när jag kommer hem säger pappa vad är det här , vad har du gjort ? det är ett brev från polisen , nu måste du säga vad du har gjort. jag blir jätte rädd och river upp det. sen när jag öppnar det så är det bara från mobilen att jag har anmält den sen säger jag vem som fick en månad dömd , pappa frågade direkt vad heter han ? och då sa jag vem det var. pappa sa till slut men han jobbade idag och jag såg han. (dom jobbar på med samma sak)

Byxorna moa köpte.

<3

slutet av dagen på hemse slöt med en glass.

Rösta på veckansbild!

GLÖM DET ALLA SÖTNOSAR! nu har jag fått 4 bilder och det räcker för att börja rösta , jag vet att jag sa att det inte blev något men nu blir det bilder ändå. frågan är vilken är veckans bild ? ni får rösta farm tills söndag då jag ser en vinnare som har flest röster , ni får rösta hur ni vill men om den inte har en blogg måste den skriva sin msn , annars blir rösten inte med.

nummer  1   Matilda  väljer du denna ?


nummer 2 Saga eller den ?


nummer 3
Ina eller den här ?

nummer 4 isabelle eller den här ?

grattis moa lindqvist

förlåt ni två som ville vara med i min tävling , men det blir ingen efter som bara ni ville vara med just nu. men vi kanske vill vara med i veckansblogg ? (A)  för ni är dom första som ska få vara det efter som ni ville ställa upp först var det 5 stycken som ville vara med men dom svara inte när jag skrver så dom kan ju gå.. aja , vad tycker ni ?

Min bästa vän fyller år idag , grattis till dig min älskade vän.
hoppas du haft värdensbästa dag , för det är du värd och det vet du. skola idag och det hände inget typ.. eller vi sjöng för moa i matsalen och sen på musiken sjöng vi tjejer och jag tycker det har varit helt okej (Y) finns vissa saker som är roliga , efter skolan gick jag bort med några för att fira moa det var mysigt. sen var jag med lite folk , och nu är jag hemma och kanske ska plugga ? ville göra din dag bättre min visste inte hur. gå in och skriv GRATTIS TILL MOA [klicka här] GRATTIS TILL SÖTNOSEN TILL VÄNSTER! <3

ÄNTLINGEN!

äntlingen klar med alla mobil nummer , efter som jag är smart ibland har jag skrivit ner hälften av min kontaktlist innan jag tappade mobil , det finns ännu många nummer som fattas men det får jag ta efter hand nu. när jag just hade stoppat i kortet i pappas mobil så fick jag 14 sms på en gång. och nu jag jag fått allt på plats eller normalt.

jag har också pratat med mamma hur mycket pengar jag ska låna till ullared , och jag vet inte vad tycker ni ? jag vet inte hur mycket jag ska ha och sådär , men det fixar vi.

vad tycker ni om jackan ?

JAG ÄR GLAD!

sisat gången jag frågar nu , någon som vill vara med i tävlingen som skulle börjat i måndags ? skicka länken där din bild ligger så kopierar jag den för det är enklast kom jag på (Y) så skicka eran länk nu ikväll.

ni som inte läste mitt förra inlägg kanske ska veta att jag har fått mitt simkort till mobil och ska snart hämta den på hemse sen ska jag sätta in alla nummer på mobilen. saknar ännu min mobil men jag får klara mej med pappas mobil. och igår sa jag att vi inte skulle åka till ullared eller när det var men nu ska jag det jag ska åka med moa & hennes mamma. det ska bli roligt nästa onsdag blir det inget skrivande. JAG ÄR SUPER GLAD FÖR ATT JAG SNART SKA HÄMTA MITT SIMKORT TILL MOBILEN OCH SKA ÅKA TILL ULLARED NÄSTA VECKA ÄNDÅ ! :D

varför är jag glad tror ni ?

skolan idag har varit sådär, måste bara at och säga en sak att moa har spelat in e video på mig när jag sitter och sågar på slöjden och jag ser så konsetrerad så därför finns det folk som mobbar mig för det. jag tar fan skit illa upp av det. men aja , såg en film i skolan fats jag klarar inte av att sitta still.

efter skolan åker jag bussen alltid roligt , när jag kom hem så började jag fixa med disken tills jag bad fanny springa efter posten sen kommer hon i med den och så tittar jag men hittar inget som skulle göra mig glad sen finns det ett pappaer. vissa vad som stog där ? hämtas på konsum i hemse , avsändare tele 2. jag är sjukt glad att jag fått mitt kort nu idag så nu ska jag sätta in nummer och allt sånt!

hur har eran dag vart ?

GRATTIS TILL ERIK SEGERSTEDT

vem fyller år idag ? det är inte vem som helst för det är Erik Segerstedt , en kille som ska ha värdensbästa dag. Jag älskar ännu hans låter dom är så otroligt underbara eller vad tycker ni ? När han kom ner på gotland och spelade för oss hoppade jag över att sjunga med kören när jag gick där. och åkte och såg på han det var hel underbart. den tiden är svår att glömma. efter som jag var lite och hade ingen bra mobil fick jag inte bra bilder jag kan vissa er. men just nu säger jag bara GRATTIS TILL ERIK! ♥

gjort något roligt i dag ?

Jag som tänkte att jag skulle få bilderna som skulle vara med i tävlingen men det fick man inte , inte en ända. men jag ska försöka få tag i er idag , och sen börja med den så snabbt som jag kan.

skola idag , jobbigt att kliva upp och utan mobil , men jag kom iaf till skolan. finns inte så mycket att berätta alls än att jag inte var på värdensbästa humör , men det var inte så många som fick lida av det tycker jag (A) snart klart med vårat so prov vi gör , sen ska jag göra klart svenska grejen och musik hur ska jag hinna detta lika bra att börja snart kanske ? vad har du ni gjort idag ?

mina planer går åt skogen.

rubriken stämmer starkt , det blir inge ullared jag är så grymt mycket besviken för det. ullared skulle göra en bra början av mitt år men det gick ju inte. varför åker vi inte ditt ? efter som att IOGT-NTO (en sak pappa är med i) skulle söka pengar men det var så att vi inte hade fyllt i pappret klokt så det blir att åka till stan så snabbt jag fått lite pengar och köpa kläder.

sen så idag har jag ringt och ska få ett simkort med samma nummer och sen ringde jag polisen först vågade jag inte men jag gjorde det ändå dom ställde många frågor kan jag säga er. så nu är min mobil spärrad , nu är det bara att vänta på att någon kanske lämnar in den ? sen har jag bakat kladdkaka och läst tidningen , tänke lägga in två bilder om tidningen. dom här två läste jag och bara dom två är helt sjukt! (ta och läs aftonbladet)

+ att jag har gjort om min blogg! :)

godmorgon har ni sovit gott ?

redan söndag ? det gick snabbt snart är helgen över , och då börjar skolan det kommer jag inte gilla men det får jag stå ut med. förre veckan gjorde jag inget och hur ska det bli denna veckan ? och efter som jag inte har mobil kommer det bli svårt att jobba på matten för jag lyssnar jämt på musik.

efter som det är söndag ska man passa på att vara ute i det fina vädret det ska nog jag vara. vi ska också ringa och spära mitt simkort till mobilen och få ett nytt. sen ska jag försöka få saker sälja kläder som våran klass försöker göra bara för att få ihop pengar till skol resa.

jag kommer inte klara mej.

jag försöker och försöker , jag måste få penagar på något sätt tänker nog köpa en mobil från blocket och sen låna pengar av mamma. jag har varit utan mobil i en dag snart och jag saknar det redan. jag går jämt med min mobil och nu går jag inte med någon då känner man sej tom. jag vill ha mobilen nu , men vi ska ringa och betsälla nytt kort och sånt imorgon.

har varit på silosen idag med johannes & kristina har inga bilder efter som mobilen är borta , men sen när pappa kom hem gick jag ut och dog några bilder och sen bil kan ni få se nu. vad har ni gjort idag ? och en sak som kommer bli jobbigt för er är att jag kommer skriva hela tiden om min mobil.

tävlingen börjar ju snart igen kanske bäst att skicka bilder eller vad tror ni ?

pengar pegnar pengar ?

inte haft tid att svara på era kommentarer men min mobil är bort och jag hittar den inte så jag har tappat den och någon har tagit den och knäppt av den. så nu måste jag sammla penagr och skita i ullared bara för att det finns personer som inte kan lämna tillbaka eller ringa någon i min kontakt. jag som hade så jävla mycket bra på min mobil , fy fan! här kan jag inte sitta och deppa. ledsen men får se när jag svar på era kommentarer. hoppas ni har en bätte dag än vad jag har.


mobilen borta ?

igår så åkte vi till etelhem för att vara med folk , men det sög så vi funderade på att åka hem och det gjorde vi. men en sak som var roligt är att jag var med vissa personer som är roliga , och dom gjorde kvällen bra. sen åkte vi hem till marco och sov vid han och det var ju så bra efter som att han fyller år idag. men vi stak tidigt idag för att inte störa hans födelsadag. vi sjöng för han och det var skit fint ju (Y)

idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt leta efter min mobil för den är borta.. men jag hade den innan jag åkte hem från moa det vet jag iaf. vad ska ni göra idag ?( sitter på pappas data så det blir inga bilder) hörs senare love ya!

sista för idag!

skolan idag har varit helt okej (Y) och jag amalia & moa hade gympa lektion det blev pärk och det gick jätte bra men vi kommer säkert få IG men hoppas på det bästa och på slutet skulle våra klasser säga vad dom tycker 8:3 tycket det var roligt och våran klass tyckte det sög.. men aja , sen har jag jobbat matte och kännde mej duktig (A) Vann en biobiljett efter som att vi var 4 st som van efter som att vi var i visby och hade en tävling. och då lottade vi två som fick bio biljett och jag och amlia fick den.

ikväll blir jag inte hemma jag ska iväg
så det blir mitt sista inlägg för idag så därför hoppas jag att ni haft en bra dag och att ni har en bra kväll vi hörs i morgon mina vänner love ya!

GRATTIIIS TILL...

då har vi vinnare i veckans bild och gissa vem det blev ? en jätter bra tjej som kan ta kort och skriva blogg. Grattis Liene. du vann och det betyder att du ska få en länk på min sida plus att jag ska skicka något gulligt till dig men det kommer ta ett tag. men nu tycker jag ni går och kollar henens blogg [klicka här] och tack ni andra ni hade mycket fina bilder. på måndag drara vi igång nästa.


har inte gjort mycket iskolan idag heller jag måste börja jobba men när ska det bli ? snart hoppas jag iaf , efter skolan åkte jag med moa & elinor hem till henne , fats vi hade inget att göra så vi åkte upp och var ute i solen och hade skit kul tycker jag njut av bilderna mina vänner. ska sova godnatt!


skirver mer imorgon!

läser ni kezas blogg ?

sitter i skolan och ska jobba så jag hinner inte skriva något långt eller vara på kommentarer. men efter som att jag har varit nere en hel del måste jag föbara säga rlåt jag ska skriva mer och försöka vara glad. sen har jag inte läst allas bloggar men det har jag inte haft lust med. men jag ska börjar läsa dom sen ikväll. jag kommer inte hem förän vid 23:00 tror jag så då får ni se vinnare.

DAGENS FRÅGA : läser ni kenzas blogg ?


(bild google)

mindre värda än andra ?

Emma sa att jag skulle läsa hennes inlägg ''fördomar'' och det gjorde jag , måste bara säga att det var skit bra skrivet har inte hört någon anan skrivit så därför tänker jag skriva det också efter som jag tycker som dig. Just nu är det så här att alla måste ha samma kläder om man har lite uda kläder så viskar folk om den personen. Jag själv har varit jätte dåligt på det men jag gör inte alls nu. det är inte så kul när man får förbi ser man två viskar. vissa kanske tål sånt. men jag tycker inte det är snällt. hur kommer värden se ut sen om ett par år ? det kommer typ vara helt åt skogen. det finns vissa som är störe än andra men dom är inte mindre värd eller vad tycker ni ? håller ni med mej & Emma ?
Juste imorgon efter skolan åker jag till moa och är med henne & elinor. så jag kommer inte hem förän vid 21:30 kanske , men då lägger jag ut vinaren på min blogg. förlåt att jag har varit dålig på att skriva inlägg men jag har inte haft något att skriva men jag ska se till att börja skriv mer , när det här skiten går över.. det är bara att säag som det är det var så här du vill ha det ärkänn nu.

en timme sömn :/

ska först börja med går dagen , åkte ju upp till hemse igen igår och var med massvis med trevliga folk och det tycker jag inte var så kul , men vissa tider var helt okej. sen på kvällen hände en liten sak som inte gjort oss andra på bättre & gladare humör. där slöt inte min kväll. jag kom hem skrev ett inlägg och sov inte på hela natten christopher ringde mej vid 5-tiden på morgonen och jag var ännu vaken har inte sovit på en timme.

idag så var det att åka till skolan , och jag gjorde inte ett skit efter som jag var trött och allt var åt skogen. försökte reda ut allt men det gick ju som det gick. iaf så åkte jag från skolan vid 2-tiden och sen vid 3-tiden var jag i visby hämtade min mobil och sen ta bussen hem igen. (jag hade glömt mobilen i busssen klant ?) men nu är jag hemma och ska var på era kommentarer & läsa era bloggar. hur har eran dag varit ?

bilder sen igår. TÄVLINGEN ÄR SLUT IMORGON KVÄLLL , SKYNDA ER OCH RÖSTA NU KOLLA INLÄGGET LÄNGRE SEN.

helvete...

skola var inte som jag trudde efter som alla var inte så glad och upp på toppen. först när vi åkte in så satt jag & leonard och pratade om allt som gick och prata om det var riktigt trevligt. efter det dissade han mig & min bror och fredrik då vi köpte ett spel & en sak till moa som fyller 15 år på den 22 april. efter det gick vi och åt. senare tärfade vi på danne micke & leonard. satt med dom i bussen och dom kastade godis hela tiden. dom var jätte snälla mot mig. kom till hemse & åkte hem.


hoppas mobilen inte är borta bara...
ingen bild och kommetareran svara jag på imorgon förlåt för attd et har blivit så men ingen lust!

vad gör ni i det fina vädret ?

efter som att vi ska få något till sommaren åkte vi till fide och planterade lite grönsaker. det blir nog toppen sen när det slår ut eller vad tror ni ? efter allt planterar fikade vi solade & spelade kort. tog massvis med bilder idag också som ni kanske ser. vad har ni gjort idag ?

ni har rötat kan jag tänka mej så jag får ta och svara på alla era söta röstar men det finns ännu mer tid att rösta ända till torsdag. och det är mycket tid men alltid mycket tid än fört kort.

vem vinner ? det är ni som bestämmer.

Ni får bara rösta på en av dom här underbara bilderna.
Ni får försöka få röstar hur ni vill
du får rösta på dej själv om du vill
& om den personen som inte röstar har blogg , får dom skriva msn.

tävlingen håller på ända tills torsdag , så nu är det bara att rösta på vilken av dom här bilderna som ni tycker att ska vinna. den som vinner får en länk hos mig & jag följer den på blogloving. sen ska jag tänka ut något mer gulligt!

nummer 1 är 
Liene

nummer 2 är nicole

nummer 3 är Jenny

nummer 4 är  Denise


LYCKA TILL ALLA SÖTNOSAR ,
om någon anna vill vara med nästa gång skriv det när ni röstar också! <3

Jag är borta hela dagen så ha det en underbar dag! love ya <3

vad är det bästa med lovet?

Jag ställde dagens fråga till alla som har varit inne på min blogg idag & jag fick borde nej , jo & ibland. Tänket säga att jag själv är jungfru och tror på det ibland. jag läser GA tidningen varje morgon och då brukar jag läsa och sen titta jag om det stämmer , ibland kan det hända så man bara blir rädd av det.

& jag känner att jag inte var så duktig på att lägga upp inlägg idag , men har inte haft något att skriva har bara varit raslös.. imorgon dra tävlingen igång , var inte så många som vill ställa upp , men vi kör ändå! en till fråga (A)först såg jag sanningens ögonblick och då var det en kille som vann en halvmiljon helt sjukt vad duktig han var , fats på slutet grät han typ.. & sen bytte vi över till så ska det låta , jag trude inte mina ögon men det var ola som var med och det såg inte ut som han och så såg jag på det ett tag ser ni på något av detta ?

ni får inte missa tävlingen.


ni har inte missat tävlingen ? skynda er det finns ungefär 5 platser kvar i tävlingen. ni skickar en bild på djur/natur till mig ikväll. och imorgon laddar jag upp alla bilder sen får NI se till att får röstar på just eran bild. och den som vinner får en länk på min sida och jag följer den i blogloving (om jag inte redan gör det)

varför har inte jag skrivit idag för det kanske ni skulle vilja veta , men det är så att jag inte har haft lust idag har det varit en lungn dag jag skulle kunna göra så mycket men jag har inte gjort ett skit sett på en film vart ute lite(tills det blev kallt) sen har jag varit orolig för pappa. och sånt.. därför har inte jag haft lust att skriva. vad har ni gjort ?


Anonym: tjena sötis! du jag undrade hur du fått en så stor bild på dig som v-bild på din blogg?<3
och mitt svar blir att jag har tagit en helt vanlig bild och sen har jag klippt ut sidorna efter som jag inte ville ha bilden så stor. var det ett bra svar ?

tror ni på horoskop ?

har inget att säga därför får ni svar på två frågor.min tävling drar igång imorgon och nu är det 4 st som vill vara med och det får dom 10 st får vara med. men ni som jag har sagt att ni får vara med skicka bild idag är ni söta. det ska vara en bild på ett djur eller natur inte på er själva. skynda er och säg till innan alla platser tar slut.

vill du vara med i tävlingen ?

först såg jag sveriges smartaste barn på tv , och jag själv satt och gissade till svaren men jag kan ju säga att jag inte är lika smarta som dom. har ni sett sveriges smartaste barn ? helt sjukt vad duktiga dom här.. & jag bjuder på en påsk bild på mina syskon sen förra året!
tänkte dra igång en tävling vill du vara med ?
du skriver att du vill vara med & sen väljer jag några av er som får vara med och sen säger jag till om ni får vara med eller inte , och sen ber jag er skicka en bild som ni själva har tagit kort på det ska vara på djur eller natur. imorgon någon gång vet jag vilka som ska vara med. säga bara att du vill vara med!

TÄNKET BARA SÄGA GLADPÅSK ALLA SÖTNOSAR!

Gladpåsk mina underbara läsare , och hoppas ni får en bra kväll och har haft en bra dag ute idag. & äte mycker godis nu när det är påsk. & att ni efter mat och tar hand om dagen/kvällen för det är bara påsk en gång varje år , så nu får ni ta och passa på tycker jag. här är mina påsk bilder som jag bjuder på , vi har inte tänkt på påsken så mycket för våran del. men nu får ni ha en bra kväll & en bra fortsättning på dagen! skriver senare love ya!

min påsk är inte som eran kan jag säga er.

ute hela dagen i solen.

ute hela dagen tills nu och det har varit skönt var i fide ditt vi ska flytta och hjälpt pappa med veden. och sen har jag & Jonathan springit in i huset och fixat lite där & där. jag kanske ska måla om mitt rum men jag vet inte vilken färg förslag ? golvet är blå typ.. & sen så åkte vi ner till mamma & mina syskon och fikade och nu är jag hemma. (pappa & mamma har nästan blivit vänner) sönt tycker jag. vad har ni gjort?

nu ska jag ta och läsa era bloggar sen gå och duscha vi hörs senare.

ska ni vara ute i solen idag ?

godmorgon ,har ni sovit gott ?  vaknade tidigt idag med men det är bara för jag ska till fide och fixa lite saker i vårat hus. ska ner och äta frukost sen ska vi åka till fide och kommer hen senare vågar inte lova en tid. vad ska ni göra idag ? solen skiner så det är bara att passa på att vara ute idag.en bild på min & fannys hand , som jag tig här om dagen.  svara på alla kommantarer sen


jag behöver fortfarande ha hjälp med bloggen , någon som tror dom kan hjälpa mej ?
skulle vart jätte snäll om någon hade lust att göra det..

bygger bygger bygger

vart hos syrran i follingbo dom bygger hela tiden undra när dom ska bli klara med detta ? Ann-sofies man kommer bara på mer och mer saker att göra så det blir nog klart om några år. det dom har byggat just nu är jätte snyggt jag älskar deras kök. och den första bilden är på ett annat hus dom bygger och det kommer bli skit snyggt med glass fönster och allt! så skulle jag vilja ha det iaf.

sen är ann-sofie med barn hon ska få när jag fyller år nästan (A) efter det åkte vi in till icamaxi och tog en glass och jag vill bara spy upp den för jag mår dåligt av den nu, men aja. vad har ni gjort ikväll?

jag blir aldrig nöjd..

glömde att säga att jag klippte mej förut men det syns inte så det är ingen idé att ta kort + att ni kan läsa mitt andra inlägg innan detta tycker jag. ska åka till min halvsyster nu och jag säger ingen tid när jag skriver igen för jag gör er bara besvikna.

varför blir det jämt så? jag blir aldrig nöjd med min header varför inte ? jag vill byta igen så jag ska försöka sätta mej ner och fixa en (om jag blir nöjd med den) & sen skulle jag vilja ha hjälp med en sak jag vill fixa en profil bild hur gör jag det ? (A) vi hörs senare. <3

tack alla som röstade!

tack tack tack tack , ni är så underbara så det finns inte till , tack alla som röstade på mej i veckansblogg jag vann inte men någon anna gjorde det grattis till henne. men ni gjorde en stor del ändå jag kom på andra plats första gången jag är med i en tävling. och det gjorde ni bra tack för alla röstar.

här är bilderna sen jag var med mamma & mina syskon och firade påsk. fast det inte blir värdens bästa påsk iår så får det duga. kan ju säga att min mamma & pappa vill nog vara osams hela livet ut och då ska dom få vara det men jag kommer bara må dåligt av det. påskgodiset fick lite godis & 100 kr från mamma tack,.

sen efter vi ätit mat ska vi åka in till visby och träffa min syster. (halvsyster)

kanske ska klippa mig ?

mina käder idag , och snart ska jag åka till mamma med mina syskon och ha mysigt med henne och dom. och sen någon gång får jag reda på vem som vinner tävlingen. tänkte bara passa på att säga att jag blir borta ett tag idag , men jag skriver när jag har lust och tid. och efter som jag ska träffa syrran kanske jag också ska klippa mej lite. men vi får se hur det blir. men ni får ha det så bra så länge , och vad ska ni göra idag ?

är den snygg ?

tack alla söta vänner/bloggläsare igår hade jag 155 st som kollade min blogg tack , hoppas ni stannar kvar! först kommer pappa upp och väcker mej vid 9- tiden tror jag men jag ville inte vakna sen frågar han om jag ska ha frukost då får jag ta och kliva upp,  ska snart sminka mej och sen gå ut i solen ett tag. sen vid 1-tiden åker jag till mamma & dom andra det blir nog bra (Y) vad ska ni göra idag?

den här söta saken hittade jag ad tycker ni om den ? [klicka här för att komma till hemsidan]

visste ni att det finns mer....

pappa stog nere och skrek i trappen och frågade om jag ville med ut och gå. och det kan man inte tacka nej till om det är sin pappa som frågar det så jag följade med och gå en bit.

när vi gick berättade pappa att han hade hört på  radion att någon frågat finns det mest av sandkorn eller stjärnor men det finns flera stjärnor helt sjukt. visste ni om det ? det visste jag inte och sitter ännu och funderar på det helt sjukt. men det blir mitt sista inlägg för idag , så godnatt.


Jag har fått bort min v-bild men jag vill ha en ny hur gör jag då? hjälp mig snälla.

påskpyssel ändå?

det blev ändå påskpyssel ikväll inte för jag var så seröst men jag har iaf påskpysslat idag. sen kom moa bort till mig en lite stund och pratade och hjälpte till med påskpyssel. ni ser på bilden vad jag gjorde så jag hoppas jag inte behöver svar på denna frågan.

+ att imorgon vid 12 slutar tävlingen och då ska malin se ut vinnare sen vid 12:30 då ska jag åka upp till hemse till mamma pappa kör oss men följer inte med (efter som dom bråkar) ska vi äta och få påskägg och det ska bli mysigt sen vill jag hitta på något med pappa också men jag vet inte..

är jag värd veckansblogg?

det luktar gott här hemma undra vad det blir för mat ? ska snart ner och kolla och då är det ju säkert mat också. vad ska ni äta för mat eller har ? efter jag har ätit mat ska jag till hemse och planera om ullared för ditt måste vi. sen kommer jag hem vi 9 tiden , och skriver ett inlägg. men vi hörs senare love ya!IMORGON KLOCKAN 12:00 SÄGER MALIN VEM SOM HAR VUNNIT VECKANS BLOGG.
JAG SÄGER BARA DET EN GÅNG TILL PASS PÅ ATT RÖSTA FÖR SISTA GÅNGEN!
KLICKA HÄR FÖR ATT RÖS PÅ MIG OM JAG ÄR VÄR ÄR NUMMER 10

vad gör ni idag ?

Pappa kom hem vi 14:00 och körde johannes till visby och han skulle hämta helen också men iaf så skulle jonathan till felix och han bor en bit från oss. och efter som han var sjuk var jag snäll och följade med han en bit och sen gick jag tillbaka. snart kommer pappa och ska laga mat antar jag ? det har inte blivit så mycket påskpyssel. ikväll blir det nog bara att vara hemma vad har ni gjort idag ?

+ att jag hatar när det ringer i telefonen när man är hemma själv sitter man vid datan och sen ska man springa och svara och då lägger dom på eller så söker dom någon som inte är hemma det är jätte jobbigt och sen när man kommer tillbaka är internet sladden ur efter som man råkat dra ur den. aja , hoppas inga mer ringer nu.

BIKBOK.COM / fråga till er.

Var inne och kollade på Bikbok och dom har jätte snygga kläder eller vad tycker ni ? Jag tog det här bara för att det känns lite fel att lägga upp något någon annan har gjort men jag vet ju inte om någon har laddat up detta men iaf så tog jag detta för det var snyggt. jag har en fråga till er , och den är hur mycket i månaden katar du på kläder ?


Blev utmanad av Liene att skriva upp 5 saker som jag ska göra under 2009.

- Jag ska flytta
- Jag ska gå mycket mer än 2008
- bättre självförtroeende
- åka och se på en kändis/band (måste)
-  Fylla 16 år :D

Jag utmanar: Icanpikan , Amanda , Linda  Denise

och den här går till Ctina , Isabella , Jenny , Malin , emma & jag fick min från söta Liene
Skicka vidare denna award till någon som man tycker behöver den.
Kopiera bilden och lägg den i ett inlägg.
Skriv vilka 5 du vill ge denna award till och länka dom.
Skriv sedan i deras bloggar att du gett dom en award!

regn regn regn :/

vaknade av att det regnade det är ju hur tist som helst det ska ju vara sol så man kan vara ute men nu kan man inte vara ute för då blir man blöt. men jag kanske ska ta och hitta något påsk pyssle och sätta mej vid det ett tag. har ni påsk pysslat lite eller ?

kommer inte ihåg vart jag tog bilden lite klantig men vill ni veta det kan jagh hitta den. men den här bilden gillar jag och man kan köpa tröjan den är jätte snygg tycker jag. tycker ni det ? och sen kan hon ge mej sitt hår. vad ska ni göra idag ?

RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

titta jag är med i en till tävling har ni lust att rösta ? jag är nummer 5 om jag är värd att bli veckans/månadensblogg.[ klicka här ] och ge mej en röst. själv ska jag nog gå och sova nu efter som jag börjar bli trött och måste i säng kanske ska vara med isabelle imorgon men vi får se. har ni haft en bra dag annars ?

[klicka här för att rösta]
jag är nummer 5

[och här är en anna tävling om ni inte redan har röstat]
jag är nummer 10

SM-GULD TILL FÄRJESTAD!

SM-GULD TILL FÄRJESTAD vet ni hur glad jag är eller ? dom van med 3-2 mot HV71 , jag såg nästan hela och det var helt otroligt. dom sista minuterna var mest spänande eller vad tycker ni ? såg ni detta ? nu har dom SM-GULD. och vi var just uppe på hemse och gjorde ett lite buss till imorgon (pappas jobb) GRATTIS TILL DOM :D

min första video

Min första video fast det är inte jag som är med på den men jag gillar den efter som det är min lillebror. han fattar ju inget det är ju synd om honom , men ändå skrattar man (A)

på tal om det förra inlägget , jag skrev bara att vi åt mat och det skulle ju vara fest efter nu ikväll men jag orkar inte åka ditt eller ett tag vill jag ditt men nu vill jag inte för nu är alla redan där. får vara hemma och ta det lungt det är lika bra det.
jag är nummer 6

BANDY WIIIE!

förlåt.. men jag kan klara förklara varför jag är sen efter som att vi hade spelat bandy skulle vi hem till rohan och äta mat så då var jag i hemse vid 17:30 och sen så skulle pappa bara prata med en tjej och hon pratadade i 30 minuter blir grymt sur på henne jag som ville hem. men nu är jag hemma iaf.

började med att jag fick gå en bit mot hemse bara för mamma inte kom i den tiden vi bestämde (ovanligt?) sen åkte vi in till stan och bytte om och sen var det nästan bara att spela pratade lite sncka och allt. vi förlorade alla men vi kunnde vunnit två om vi hade vart mer inne i det. jag själv tycket det var jätte roligt efter ett tag. men som sagt vi spelade för roligt , kanske ska börja på bandy ? tror inte det för alla killar i vårat lag sa själv att jag & filippa sög och att amalia är duktig.. jaha tack , där slöt mina planner för att börja med bandy.

dom här får duga nu så länge många sötnosar på bilden lägger upp mer senare.

ses vid 17:00

godmorgon ska snart ner och äta frukost och fixa mitt och och packa det sista sen åker jag till bandy. och kommer hem senare mot kvällen då jag skriver. första spelar vi vid 10:00 sen spelar vi vid 12:40 sen 13:40 och sista 15:00 och hoppas vi vinner en av dom iaf. men vi får se vad ska ni göra idag ? det blev ett jätte tråkigt inlägg men så får det vara skriver sen.

ses sen <3

hoppas ni stanna kvar.

godkväll mina nya läsare hoppas ni stannar kvar, har sett andra avenyn någon som ser det mer än jag ? ska snart gå och lägga mej för att orka med morgonen imorgon ska upp 07:00 och åker vi 08:00 för att spela bandy vet inte om jag skriver imorgon vågar inte lova något men annar skriver jag vid 17:00 kanske ? men ni får hålla koll när jag skriver. men tack för alla söta saker ni säger ni betyder jätte mycket , och godnatt! love ya.

dom här slutar min dag , sol sol sol!

kolla in isabelles blogg!

har just köpt en ny bandyklubbe och ni som inte hängt med förut jag spelar inte ska bara ställa upp för klassen. sen får jag försöka använda den ofta med mina syskon för den kostade 700 kr fats jag fick den biligare. 350 betalade jag för den. imorgon kommer jag med rosa bandyklubbe det går inte att missa mig då. men det blir nog snyggt , åker imorgon vid 08:00. glöm inte att rösta här [ klicka här om du vill rösta ] jag är nummer 10


tänkte bara säga att ni kan gå in på isabelles blogg och titta det finns mycket intressant och läsa om hennes dagar och mycket roligt. ni kan också ta och hänga med vad hon gör på fritiden. Tänke också ta och berätta att hon är en söt tjej och tänksam och mycket snäll. själv så saknar jag henne jätte mycket och det är jätte jobbigt. men jag hoppas jag får träffa henne snart gå in och koll hennes hemsida genom att [ KLICKA HÄR ] den är värd att läsa tycker jag & hoppas ni också tycker det! ta och klick här nu och koll hennes blogg , ni missar något stor om ni inte gör det. saknar dig vännen.<3

glöm inte att rösta

som ni kanske märkar älskar jag sommar bilder , utan dom skulle jag bara skrivit i min blogg utan bilder och det skulle vara lite tråkigt tycker jag , var ute just men kom in nu. det är jätte varm har inte varit nere vid hamnen men ditt ska vi ner på torsdag kanske ? sen när pappa kommer vid 16:30 kanske vi ska åka upp och kolla på en bandy klubbe. vad gör ni då mina änglar ?

nu ser man flygplan hela tiden jag tycker det är jätte häftigt , vad tycker ni ?


[ K L I C K A   H Ä R   N U   &  R Ö S T A ] och jag är nummer 10 om jag är värd eran röst.

ni kan vinna.

denna söta tjejen har en tväling som man kan vinna en desing vill du vara med i den gå in på [klicka här] jag ska vara med i den bara för jag skulle vilja vinna en design av henne jätte duktig på att göra sånna. och jag har alltid viljat haft en sådan , vad väntar ni på passa på ni kanske vinner den ?

är jag värd att vinna ?

tycker du jag ska bli veckans blogg hos malin rösta på mig då jag är nummer 10. det skulle var jätte snällt av en röst av er men det är inte jag som kan tvinga er och göra det tycker ni jag är värd röstar ni annars röstar ni på någon annas blogg. men det skulle var roligt att vinna. glöm inte att rösta om jag är den som ska bli veckans blogg. [ K L I C K A  H Ä R  ]
+ ATT DET FINNS TVÅ SÖTA BLOGGAR SOM SKRV TILL MIG OCH SA JAG HAR RÖSTAT PÅ DIG, TACK!

det händer ofta nu.

jag hade bestämt en sak men visste inte att det skulle bli just då så därför blev det konstigt igår och jag hade inte tid att skriva vad jag skulle göra. men därför skriver jag det här och nu. igår åkte jag upp på hemse för att träffa Christopher & Anton vi gick bort till skolan och gungade och spelade fotboll. och sen skulle anton till Julia & Timmie och då gick jag & christopher vidare och träffade filippa sen kommer julia timme & anton. sen står vi där och pratar ett tag och julia vill inte åka och ville stanna kvar med oss men så blev det inte. gick bort till gården , och sen var vi där ett tag sen åkte christopher hem. då moa kommer och sen så träffar vi Julia & timmie ett tag till. sen går filippa , Olivia & Moa till rasmus och träffar han och jag stannar kvar. det var nog det bästa jag hört på länge som julia sa. lärde känna henne lite sådär. och sen sa jag hejdå till dom och gick med moa & rasmus sen typ efter vi gått ett varv runt hela skolan gick vi hem och jag somnade.
vad gjorde ni igår ? nu ska jag nog ta och gå ut och vara ute i solen.

skriver imorgon

skriver när jag kommer hem imorgon hinner inte skriva nu , eller förklara vart jag ska.

hjälp ?

kom just in från solen men ska snart ut igen , snart brukar bussen var i här om nu jag skulle vara i skolan men det är jag inte. sol sol , snart sommar som kommer. då händer det mycket tycker jag iaf.

 på tal om min vissningsbild på bloggem är helt cp och går inte att ta bort hjälp mig ? hur mår ni då ? själv mår jag skit bara bara för det är sol och då blir jag glad. så det känns bra att jag mår bra. nu ska jag ner och äta glass sen ska jag ut till solen igen vi hörs senare sötnosar
        .

extreme home makeover

har vart ute ett tag och sen när jag kommer in ser jag att min lillebror ser på tv så jag sätter mej ner. och det är i slutet av extreme home makeover så jag ser slutet med han. helt sjukt vilken familj dom la sig på vägen och började gråta. deras var skit snyggt inte den som är på bilden. men det var sjukt snyggt tänk och få det så vilken dröm det skulle vara då. sen var jag tvungen att kolla deras hemsida då hittade jag lite bilder iaf. vad tycker ni om detta programet ? eller ser ni inte på det ?

godmorgon solen skinner.

godmorgon vaknade av att solen lysser på mig , blev jätte glad att det är sol. tycker ni inte det är härligt med sol ? jag tycker det är jätte roligt , på tal om idag så vet jag inte vad som händer. kanske bara vara hemma och glo ? vara ute i solen är ett måste. sen ska mamma skicka lite bilder sen förra sommaren. vad ska ni göra idag ? bilden är från igår , på mig och min lille bror. nej nu ska jag klä på mej och gå ut och inan måste jag äta frukost. vi hörs.

lite besviken..

det hät huset på bilden är i närheten av där jag bor , och jag har alltid gillat det och kommer göra det. (blev jätte dåliga bilder) men min lille bror sa att det var fult inne i huset. så jag blev lite besviken men jag gillar huset ändå.  sen hör man lite rykten (vet inte om det är snat eller inte) men ville som är med i livet enligt rosa bsukar bo här. helt sjukt om det är sant. gotland av alla. nej nu ska jag ta och sova godnatt!
.

gissa vad jag gjorde ?

kom just hem vart ute och gått med Helen Almor pappa & Jonathan , vi gick ner till hamnen och gissa vad jag gjorde.. jag klättrade upp på silosen det tog 10 minuter och klättra upp och 5 minuter var jag där och sen 5 för att klättra ner och den är 50 m kanske ? det var kallt efter som jag bara hade ett linne och jackan lämnade jag nere. jag kom upp och ner. sen när vi kom hem åt vi glass som jag hade köpt.vad har ni gjort ikväll?


några bilder sen idag!

bilderna är tagna idag finns mycket flrer bilder , men tar dom en anna dag. ska snart äta mat och sen efter blir det glass. jag som väntat på min lilla syster så skulle vi ut och ta kort men när hon kommer hem säger hon att hon ska iväg. men vi han och ta lite kort. vad ska ni göra ikväll? själv ska jag bara sitta hemma och dryga lite men det är helt okej för mig. nej nu ropar pappa vi hörs sen loveya!

kläder.

pappa & mina andra syskon har varit borta sen klockan 10 och inte kommit hem ännu. så jag tycker dom kan ta och komma hem nu. jag var ute och hoppade stutsmatta förut inte så roligt att göra det själv men jag var ut 1 timme iaf. jag ska ut nu när mina syskon kommer tror jag. har ni varit ute och gå eller något ? så nu sitter jag och kollar på andras bloggar. och jag lägger upp bilder senare. efter som nu ska jag ta och äta sen gå ut och hoppas att dom kommit hem.

vilken är snyggast ?

är det sol hos er ?

har inte kommit så långt som jag ska komma , inte kommit ut än men mina syskon kommer snart då går jag ut med dom. sen tycker jag att solen kan ta och komma fram nu. börjar ju bli kallt snart.. jag har varit nere och spelat lite kort med mig själv fats det är inte roligt kan jag säga er. vad har ni för er då? ute i solen ? efter som det är söndag ska jag städa mitt rum men jag tar det en annadag efter som jag är ledig. nej nu ska jag ut ha det så bra! <3


godmorgon.


godmorgon , har ni sovit gott ? jag tror jag har gjort det iaf , somnade med mobilen i handen och moa somnade innan mej. solen lysser inte lika mycket som igår , och moa har just åkt hem så jag ska nog gå ut nu. vad ska ni andra göra idag ? efter som det är söndag är det många som ska gå i skolan imorgon , men inte jag för jag har lov!

älskar den fösta bilden.

nu har jag hämtat moa , och vi har sittat ute och pratat lite hemma hos moa. och sen så kom pappa till slut duktig han är. lite sen men det är lungt. jag och moa som plockade blommor men dom vissnade typ.. har duschat nu och just pratar i telefon med någon jag inte vem vet det var men trevligt samtal. här kommer några bilder sen igår jätte snygga är dom! vad gör ni andra ?måste försöka.

nej , nu måste jag försöka ta det lungt.. vi ska spela BRSCUP på onsdag vi 10:00 och då måste vi vara inne i visby vid 9-tiden. därför måste vi åka vid 8- tiden. Och jag måste ännu hitta bandyklubba och sen ska jag ännu fixa saker. men nu tycker jag att jag lägger detta bakom mig så länge.

moa kanske kommer sen det blir ju mys , nej nu ropar pappa på att det är mat så jag får gå ner och äta maten nu. och jag känner att doften är jätte god. lördag kväll finns det något roligt att se på ? sen ska jag ta och duscha innan moa kommer. men nej nu ska jag gå vad ska ni göra ikväll ? bilden är sudig jag vet.

hemmma!

nu ska jag vara hemma hela kvälen så nu blir det bara att svara på era söta kommentarer och läsa era bloggar. innan jag kom hem var jag hos moas pappa och städade fick 100kr tack. och sen har jag och moa varit ute i vädret. skit skönt är det , eller vad tycker ni ?

juste timmie fyller år idag grattis till dig , firade dej idag/natt. hoppas du får en super bra dag & kväll. och efter som jag inte fått in bilder tänkte jag ladda upp bilderna som jag tog. (dom söta klänningarna) här kommer dom. vi hörs senare & pass på att vara ute.

hade lite tid att pröva dom men dom är jätte söta!

GODMORGON

nu hinner jag skriva lite i min blogg , jag har tur och har en data i närheten. igår åkte jag till stånga med christopher Anton moa & timme. där vi kollade läget ,och sen kan jag bara säga att det var skit kul jag kan inte berätta alla saker som hände för det kommer ta tid. och nu vaknade jag & fick bort till alex och nu skriver jag blogg. bilder kommer sen när jag fått dom av moa.

idag vet jag inte vad som händer eller jo jag ska till moas pappa och vara där sen kommer jag hem vid 5-tiden kanske och då blir det ett blogg inlägg. förlåt för atta stav fel igår men det var min lilla syster som skrv det. aja , det kom ut iaf. men nu tror jag att jag ska sluta. men hur var eran dag igår ? (ingen bild)

påsklov

Nu har jag påsklov. och jag skriver inget i kväll. men i morn någon gång skriver jag igen.
Men jag önskar er en bra kväll. och skriver så snabbt jag kan. loveya!

nu händer det igen..

igår var jag ute i vädret med rohan & moa och sen åkte vi till skolan och skulle ha klassmöte och sen blev det ändrade planner igen. jag blev kvar på hemse med moa och sov hos hennes pappa. så jag skrev inget mer igår. men jag ska försöka svara på era kommenter nu. förlåt att det blev ändrat. men alla planer funkar bara inte.

godmorgn kan jag säga. och jag kom nyss till skolan bara för vi hade sov morgon så somnade jag och moa om och kom till skolan en halvtimme senare till skolan. och det är skit fint väder här i skolan varmt och skönt. + att jag vet inte hur mina planer ser ut. men jag ska hem till moa efter skolan och sen ska vi till visby (tror jag lägger upp ett inlägg då) och sen efter vi har varit i visby ska vi hem tror jag eller jag måste nog det efter som jag känner att jag måste hem. nu ska jag läsa och svar era söta saker ni skriver till mig! <3


bild från google.

ändrade planner.

vi var inne i visby idag , och det var en helt okej dag. först gick vi till GT och kollade hur dom gör tidningar. och jag tror jag skulle vilja jobba där. och ta kort , det skulle vara en dröm tycker jag. fick lära mej mycket. läser ni tidning ? det gör jag iaf, eller om jag hinner. sen hade vi typ något grej , och jag tycket det var helt okej. sen hem med bussen. vi hade skit kul men orkar inte berätta mer just nu. har bilden men kan inte ladda upp nu.

ändrade planner jag är hemma med moa & rohan , och vi ska på klassmöte sen och jag hoppar över min lilla syrras grej i skolan. det kommer flera gånger. så det blir nog sista sen blir det ett inlägg vid 9 då jag svara på kommentarer. hur har eran dag varit ? + att jag hittade en skit snygg klänning på vila kanske ladar upp den ikväll eller imorgon.


suddig bild jag vet.

solen är farmme wiie!

godmorgon nu har jag rätt lite tid men jag ska skriva detta snabbt. somnnade typ en halv timme tidigare än förut idag. vi har sovmorgon men jag måste ta bussen tidigt ändå. efter som det är tema dagar ska vi in till stan och efter det ska jag hem till moa så det blir ett inlägg mot 5-tidenn tror jag. och sen mot 7-tiden ska jag väg och kollas fannys grej i skolan. det blir säkert en bra dag ska vi se till. men nu måste jag sminka mej vad händer idag för er ? + att skolen är framme skit bra!

TRÅKIG NYHET!

vad ska man göra en sådan dag efter skola ? inte orka plugga iaf , och inte göra något annat. typ liggat i sägen och funderat och sen sovit lite och nu pratar jag i telefon. vad gör ni när ni kommer hem ? ge mej lite förslag.. jag har lurat en idag iaf. att jag ska flytta till kalmar men det ska jag ju inte. men han gick på det, ochn jag har inte gått på något.

och jag har en tråkig nyhet
och det är att isabella ska lägga ner sin blogg eller ha , och jag tycker det är jätte roligt att läsa hennes blogg och sen lägger hon ner sjukt så besviken jag blir.. hoppas hon kommer tillbaka. [klicka här] men aja , vad finns det mer som ni kanske borde veta typ inget. men ha en bra kväll det blir sista. godnatt!

bråk bråk bråk.

har just vart nere och ätit mat med fanny & johannes det gick ju bara åt skit. det blir bara bråk bråk bråk. jag orkar inte med sånt skit med familjen det är det sista jag vill att bråka med familjen. men det är så här jag får leva , eller ? 

men iaf när jag åkte hem från skolan idag stanade inte bussen där jag skulle av fick skrika så ska de ju inte vara ? vad gör ni andra för roligt ? själv skulle jag vilja gå här i från och därför sitter jag i mitt rum för att slippa alla. men annars vill jag ut och ta kort men jag har ingen bra kamera på mobilen. och mammas är sönder , så vi får sitta här och glo ikväll igen.

skit snygga inne på [ klicka här för att komma till sidan ]

solen har varit uppe hela dagen.

solen var uppe hela dagen , skit bra start. har ni gått på något aprilskämt ? det har inte jag hoppas jag klarar mej till ikväll , så jag inte går på något. själv har jag inte sagt något till någon annan. tema dagar och vi har hälsa , så fötst fick vi massage skit skönt. och sen rast (då vi åt mat) & jag har varit trött hela dagen. sen sen efter maten somnade jag till på en bänk det var skit skönt att sova.

& sen skulle vi gå till stånga det tog typ 1 timme och en halvtimme för oss att gå 1 mil. men vi gick med killarna och dom går sakta. men det var sjukt kul , och varmt tog typ av oss jackarna och allt och fick bära på det. och sen dicso bowling med Amlia , vi körde två serie och jag vann med 198 och amalia med 134. fick fyra strike känner mej duktig. och sen åka bussen hem & då fick man träffa Isabelle olofsson. nu är jag hema och ska äta hur har eran dag varit , lika mycket sol som här  ?

första April

Godmorgon mina vänner. vaknade just nu och min lille bror försökte väcka mej och säga att klockan typ var 8:00 men jag går inte på det. jag är jätte trött men hoppas jag blir piggare snart. idag är det första April och det betyder att det är en hel ny månad som det finns roliga saker i. ska snart sitta och dryga hen hel timme i bussen , själv är jag så dålig så jag kommer inte på något bra aprilskämt , men jag klarar mej ändå. har ni något bra ? ha en toppen dag.

jag älskar sommar bilder.
RSS 2.0