9 frågor och svar om mitt år, 2013

Hur har ditt 2013 varit? Helt ärligt har 2013 vart det bästa året med mest händelser. Har hunnit med båda nya och gamla äventyr. Om man ska göra en lista på vilket år som har varit bäst, ja då kastar jag upp 2013 på första plats. Bästa året hittills! Vem har du umgåtts mest med? Hmm.. Svår fråga. Humlan, Johannes, Ellen, Johanna och Lisa är dom som har stått mest i centrum. Till er andra, det betyder inte att ni andra är sämre än dom fem personerna. Just saying! Har du haft ett förhållande under 2013? Nej, det har jag inte haft. Ingen kille på G eller vart kär i någon för den delen heller. vilket datum från 2013 kom er du aldrig glömma? Oj, det finns många datum jag aldrig kommer glömma under 2013 eftersom det har vart ett händelsrik år. 24 Maj, 2 Juni, 11 Juni, 13-14 Juni, 28 Juli,1 Augusti & 30 November Vad är din största framgång 2013? Att få springa ut på balkongen i studentmössa med ett betyg som inte äger något IG. Att flytta hem ifrån och fått tagit mer ansvar. Och sist men inte minst, jag har lärt mig massor med nyttiga saker som jag alltid kommer ha med mig. Min framgång kommer bli mycket bättre pga allt jag fått lärt mig, lärorikt år kan man defintivt säga.
Bästa personen du har fått lärt känna under 2013? Gaaaaaah, svår fråga. Alla personer som jag fått lärt känna under det här året, ja dom är fantastiska. Är så lycklig att jag fått lärt känna så många nya fina personer under 2013.
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Flera spontana fotograferings tillfällen och resor. Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Våga chansa, våga göra misstag och kör all in. Bästa köpet? Min balklänning, Iphone 5 och min kamerablixt.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar