5 SAKER JAG LÄGGER TID PÅ

Blogglistor

Tid är något som är väldigt dyrbart och i det här inlägget tänkte jag berätta fem saker som min tid går åt till, älskar att spendera tid på dessa saker fast jag önskar att det fanns mer tid för annat men just nu behöver jag den här tiden på sakerna för att känna mig levande i pandemin. Mina fem saker som jag lägger mest tid på under dagarna. Är du redo?

Telefonsamtal. Vet inte hur många timmar jag pratar i telefon dagligen och ännu mer när jag är ensam. Ofta blir det även FaceTime i timmar vilket jag tycker är så mysigt och perfekt i dessa tider. Älskar att kunna få sällskap när man bara är hemma och min lillasyster är ett lysande exempel på en bra person som håller mig sällskap. Vi finns i telefonen men vi pratar inte konstant vilket ingen av oss tycker är ett krav. Känns skönt att ha ett sällskap samtidigt som man gör mycket annat under tiden som man pratar. Älskar att prata av sig oavsett om det bara handlar om små saker. Tur att det inte är dyrt att ringa!

Blogginlägg. Ska vi snacka om det som tar mest tid av min vardag så är det blogginlägg utan att ljuga. Tiden går åt till att läsa andras bloggar och kommentera men den största boven är att skapa inläggen. Känns nästan jobbigt att behöva säga att det tar så långt tid men jag vill ha genomtänkta inlägg och då krävs det mer tid. Brukar inte vara inne på bloggen konstant men att skriva utkast på anteckningar tillhör bloggen, samma sak att leta/fundera nya idéer hela tiden tar tid. Bara tiden mellan en idé och ett färdig inlägg är en evighet som kan vara jobbig men samtidigt rolig då processen är väldigt lärorik för varje gång. Har inte räknat till tiden på hur långt tid det kan ta att komma med en idé för det är inte alltid enkelt men samtidigt väldigt roligt när man lyckas!

Fundera. Om någon frågar mig om jag övertänker saker skulle jag direkt räcka upp handen utan att tveka. Vet inte hur det kommer sig men jag är expert på att övertänka och fundera på samma sak i olika vinklar/omgångar. Fundera gör jag i mängder under min vakna tid och jag vet att det kan vara en negativ grej att tänka för mycket samtidigt som det kan vara positivt. Alla tänker förmodligen mycket varje dag men när vi snackar min mängd av tankar så är det galet!

Pinterest. Glömmer bort tiden när jag går in på appen, det är galet att man helt plötsligt inser att det gått flera timmar och vad har man hittat? Nästan inget eller alldeles för mycket. Älskar att bläddra bland bilderna där, det är terapi för mig!

Fotografering/redigering. Oh ja! Här spenderar jag mycket tid, samtidigt som det är min hobby så är det även mitt yrke vilket blir att man lägger ned oändligt mycket tid. Komma på idéer, planera fotograferingar, efterarbete bilderna osv. Det tar mer tid än man tror och nu fotograferar jag mest bara egna projekt som tar tid av min vardag men jag älskar det!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Riktigt bra punkter och superbra inlägg, gillar! 😊 Kramar!

nouw.com/by_anniess
Jovana
Jovana,

Kul inlägg 😍 Pratar också mycket i telefon, både på jobbet och med familj/sambo 😅

nouw.com/jovana
isvarmt
isvarmt,

Låter ändå som helt okej punkter att lägga tid på ❤️

nouw.com/isvarmt
lolan
lolan,

Så härligt inlägg!😍 Pinterest lägger jag alldeles för mycket tid på haha.

nouw.com/lolan
Hannativeskog
Hannativeskog,

Jag lägger också sjukt mycket tid på att prata i telefonen, gör de oftast när man är ute och går eller städar 😂😂

nouw.com/hannativeskog
juliafalten
juliafalten,

Kan säga att tiden du lägger på bloggen är värd!! Du har en helt fantastisk blogg och du tar då fina bilder 🤍

nouw.com/juliafalten
beattriicee
beattriicee,
MEN TACK!!! Du är bäst ❤️
nouw.com/beattriicee
ebbabrage
ebbabrage,

Hahaha 100 % jag på allt utom telefonsamtalen! Och precis som tidigare kommentar så märks det verkligen vilket otroligt jobb du gör med din blogg och det ger verkligen resultat! ❤️

nouw.com/ebbabrage
Jasmine,

Vad mycket fint du väljer att lägga tid på! Glad att du har hittat saker i vardagen som du mår bra av dagligen. Själv har jag svårt att finna tid för "mitt eget" med en fyra månader gammal lillprins här hemma. Det är mysigt och jag njuter av nuet, samtidigt kan jag sakna den tiden som jag förr la ner på bloggvärlden.

Svar: Tack, vad kul att du gillar januarisidorna i min bullet journal.

Kram

rosanatt.blogg.se
lifeofkile
lifeofkile,

Åhh tkr alltid det är så kul att veta vad folk spenderar sin tid på! Älskar sådana här inlägg! x

nouw.com/lifeofkile
fiaberggren
fiaberggren,

VIlket roligt inlägg!! Jag lägger också alldeles för mycket tid på pinterest. Man fastnar där väldigt lätt haha!

nouw.com/fiaberggren