5 ONÖDIGA SAKER OM MIG

Beatrice Jakobsson
Har blivit utmanad av underbara Julia att dela med mig av fem onödiga fakta om mig själv. Hon har valt ut frågor som jag har svarat på, vilket är väldigt spännande. Vill ni läsa hennes inlägg så kan ni göra det här.


Din första kyss? Min första kyss var på grundskolan, ingen speciell kyss. Hade kunnat skippa den!

När du gjorde något olagligt? Beror på hur olagligt, har glömt bältet i bilen någon enstaka gång på senaste år. Men annars kan jag bara komma på när jag var ett barn och snattade leksaker ifrån affären. Alla tidningar hade bra leksaker så jag plockade sakerna, men pappa kom på mig så jag fick lämna tillbaka allt!

Vad tror du om livet efter döden? Tycker inte om att prata om döden, det är något jag undviker för jag tycker det är obehagligt. Varje person som pratar om det så brukar jag oftast inte lyssna eller så går jag ifrån personerna. Tror inte det händer något speciellt men jag hoppas att man blir en ny människa med ett nytt liv eller att man fortsätter leva i en annan värld. Men samtidigt så tror jag inte det händer, men jag hoppas.

Ditt bääääästa klädesplagg? Trivs väldigt bra i jeans och bomberjackor. Men mitt bäst klädesplagg är långklänningar. Väldigt skönt, snyggt och smidigt.

Vilket parti röstade du på i valet och varför? Helt ärligt så ångrar jag att jag röstade, för att jag var inte tillräcklig påläst om alla olika partierna. Första gången jag fick rösta och jag var inte speciellt insatt i det, vilket är väldigt synd. Min röst gick till Socialdemokrater, dom hade bäst förslag som jag tycker skulle vara bra för världen och mig själv. Men om jag ska vara ärlig är jag besviken för det är inte mycket som blev till verklighet.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
Kul att läsa!
juliasvenssons.se
Chanapha,
Älskar bomberjackor <33
chanapha.se
eva linah,
älskar bilden! <3
nouw.com/afroswedish
Gabriella ,
Matilda Berlin,
Älskar verkligen att läsa sånt här!! Sååå kul =) <3
matildaberlin.se
Mikaela,
Alltid kul att veta lite onödigt om folk, haha 😋
orsin.blogg.se
Erika,
Tycker inte heller om att prata om döden, får kalla kårar genom hela kroppen. Ush!
icanpikan.blogg.se
Josse,
Hahah, nästa gång ska jag vara mer påläst! 😊 Men politik är inte min grej men ett nytt försök som kanske blir bättre! 😃
beattriicee.blogg.se
Haha, sjukt kluriga!!!! 😊 Nej, man skulle kunna tro godis, men nej! Tack själv, så mysigt! Nåästa gång är det fan fotografering!!!!! <3
beattriicee.blogg.se