32 idéer på blogginlägg att skapa!

Blogglistor

Listor, listor och listor är något jag älskar att lägga ner tid på, älskar även att skapa listor trots att det tar flera veckor, dagar och timmar innan man kan publicera inlägget. Så taggad på att äntligen få dela med mig av den här listan och hoppas ni får idéer!

_______________________________________________________________


5 sätt att motivera dig själv. Jag tror det är viktigt att dela med sig och ge andra inspiration på hur man kan bli motiverad, vissa saker kanske inte funkar på alla personer men du kommer lätt inspirera flera än en.

5 saker du måste att ha i väskan. En gammal goding som jag fortfarande kan älska att läsa, förut var det mer att man skulle visa upp allt man hade i väskan men varför inte 5 enkla saker du måste ha i väskan för att överleva?

10 hälsosamt saker att äta dagligen. Är du en person som är duktig på kost och vad vi behöver dagligen är det här ett inlägg för dig. Berätta gärna vad man ska äta och inte bara skriva kolhydrater för det är svårt när man inte kan ämnet så bra.

Hur kan man öka kreativiteten eller få tillbaka den? Alla vi har dåligare dagar och känner oss nere för att man saknar något, ofta kan det vara inspiration/kreativiteten. Hur gör du för att få tillbaka den eller öka den lilla gnistrar som finns där någonstans.

4 olika uppsättningar med håret. Vilka uppsättningar gillar du bäst och är enkla att göra på någon minut när man har bråttom iväg? Dela med dig till dina läsare vilka uppsättningar du älskar. Själv pendlar jag mellan två olika uppsättningar, så ge mig tips!

Minst 5 saker du älskar med dig själv. Man behöver ge sig själv kärlek, boosta dig själv med komplimanger!

Sommardrinkar du måste testa. Kanske helt fel årstid just nu MEN hur underbart är det inte att dela med sig av härliga sommardrinkar som du gillar. Har du bilder redan kan du publicera ett inlägg nu eller vänta till våren kommer.

Hur man slutar jämföra sig själv med andra. Ge konkreta och bra tips på hur man slutar jämföra sig med andra för det är något man har gjort eller gör. Ge dina bästa tips för att sluta jämföra sig med andra personer, tror detta inlägg skulle uppskattas!

Nyckeln till en produktiv vecka. Hur håller du dig produktiv en hel vecka? Räcker det att bara gå upp tidigt och sen är det klart? Vad krävs för dig att vara produktiv hela veckan, berätta gärna för jag är nyfiken på hur man gör.

7 sätt att varva ner. Stress känner vi alla till och hur gör du för att varva ner, berätta!

Produkter du aldrig kommer köpa igen. Det här kan vara ett bra tips till andra och jag tror det kommer uppskattas, berätta inte bara vad det är för produkt utan även varför du inte kommer handla produkten igen, håller den inte kvalitén eller funkar den ej?

10 misstag du gjort och men också lärt dig av. Du kan lära andra med den här idén.

Tips på hur du organiserar. Ohh, här har du en populär punkt. Även fast alla kanske inte har ordning över allt så är det alltid härligt att se och höra hur man kan organisera saker. Hur organiserar du din vardag, garderob eller kanske tid? Tell me!

Skriv ett brev till ditt framtida jag. Här kan man även välja att skriva ett brev till sitt yngre jag men att skriva ett brev till ditt framtida jag kan vara otroligt roligt att läsa för andra men framför allt för dig om ett par år.

Dåliga vanor du måste bryta. Alla ha dåliga vanor men vågar man prata om dem?

Dela med ditt favorit recept. Vi kan fortfarande inte hitta på mängder med saker och det betyder att många sitter hemma, själv har börjat baka som en idiot så recept uppskattas för mig jag då jag behöver göra något, typ som att baka.

Checklistor. Varför inte dela med dig av dina saker som måste göras under dagen eller kanske veckan?

2020 i bilder. Vet att vi vill lämna det året bakom oss men varför inte ta ett annat år? Gör ett inlägg eller kollage med bara bilder ifrån ett år eller kanske en resa? Du ger utrymme till andra att tolka ditt år eller resa med enbart bilder.

Visa dina 3 senaste inköp. Enkelt och roligt!

Lista över nostalgiska saker. Alla är uppvuxna på olika årtal så det är alltid kul att se vad man själv kopplar med sin egen uppväxt.

Hur du planerar dina bilder och inlägg. Förutom att berätta ditt upplägg till alla inlägg, bilder och marknadsföring kan du även passa på att visa hur ditt kontor ser ut när du jobbar med bloggen. Här är en stor favorit, dela med dig av tips och trix!

Saker du ångrar att du gjort. Smått som stort.

Visa ditt badrumsskåp. Alla har rutiner och har du redan gjort det kan du visa ditt skåp för jag kan nästan lova att du har mer produkter än alla som ingår i rutinerna. Det kan ge folk inspiration att testa något nytt!

En blogglista med saker du stör dig på. Det är är en klassiker som är väldigt rolig att skapa men också läsa.

Dina senaste bilder ifrån snapchat.

5 saker du älskar med våren. Snön är fortfarande här och kommer förmodligen stanna men att påbörja ett inlägg om våren kan man redan göra nu. Antingen väljer man att ha inlägget som ett utkast eller varför inte dela det redan nu?

Din bucketlist, vad finns på den? Just nu när man inte kan göra saker är det extra viktigt att se framemot saker som man kan göra när pandemin minskar. Vad skulle du vilja göra under året eller saker som du måste göra under din livstid.

Om du hade obegränsad budget, vad skulle du köpa och varför?

Uppföljning av ett tidigare inlägg. Varför inte svara på samma lista fast flera år senare? Eller något annat inlägg.

Beskriv ditt drömhus eller visa bilder.

Dela med dig av dina bästa tips för en picknick. När det börjar bli varmare om några månader kommer man vilja vara ute igen och picknick är väldigt mysigt. Har du några tips eller hacks? Dela med dig vad för snacks du har med dig!

Vårens must-have i hemmet eller i garderoben.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Så tack för bra tips! 😊 Grymt bra lista 😊 Hoppas Du får en fin helg<3

nouw.com/by_anniess
Enna,

Så bra tips! Och alltid kul med en massa inspiration till inlägg, jag kanske får inspireras av den med tips på fina hårfrisyrer 😊

sayyeastofashion.blogg.se
Johannna
Johannna,

Åh, dessa tipsen behövde jag verkligen just nu <3

nouw.com/johannna
lifeofkile
lifeofkile,

Meen va bra tips - lite annorlunda!! Love it! x

nouw.com/lifeofkile
My,

Men åh så himla bra idéer 😃

mynordqvist.se
lillmajja
lillmajja,

Håller med dig, älskar listor! Väldigt bra inlägg och roliga idéer till kommande inlägg 😃

nouw.com/lillmajja
linneassofie
linneassofie,

Åh men bästa du! TACK! Kommer gå tillbaka till detta inlägget så fort jag behöver lite inspiration till fler inlägg, verkligen så hjälpsamt <3 Kramis

nouw.com/linneassofie
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Superbra tips! Hatar när jag får idé-torka ❤️

nouw.com/emelieanderssoon
tinafalkestad
tinafalkestad,

Jag älskar också att göra listor och lägga ner tid på dom❤️ Så himla kul att läsa också! Så bra tips! Och håller med om att dom flesta har nog dåliga vanor, men de är förståeligt om man inte vågar prata med dom! Kram❤️

nouw.com/tinafalkestad
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så bra och inspirerande tips! Tack för att du delar med dej. 😊 Det är så lätt att få idétorka ibland.

nouw.com/frozenvanilla
beattriicee
beattriicee,
Håller verkligen med, det är klart jag hjälper till! 🥰
nouw.com/beattriicee