32 GRADER OCH JULKÄNSLOR

Resor & Äventyr

Värmen här i Thailand är galet och vi njuter till max med 32 grader varje dag. Vi är ganska försiktiga nu i början för att inte bränna oss, vår hud måste få vänja sig i den starka solen några dagar innan vi kan ligga och pressa i solen. För mig gör det inget för jag blir lätt brun lagom när jag är i solen så jag är hellre försiktig nu i början.

Eftersom jag befinner mig i ett annat land och har en annan tidzon än alla andra hemma i Sverige blir det lätt så att man tappar bort sig i vilket datum det är. Snart är julafton, hur känns det för alla? Är ni redo? Har ni hunnit med allt som ska göras? Jag har inga julkänslor och skaffade aldrig några innan jag åkte pga tidsbrist.. Så jag är inte redo för julen men jag är så tacksam att man kan njuta av fina julgraner, julpynt och julmusik för att få lite mer julkänsla här trots att att jag inte är i Sverige.

Vi åkte till Central Phuket aka Central Festival som ligger några kilometer ifrån Patong Beach. Det finns flera kända butiken där och bättre shopping än vad det finns när man gå längst gatorna. Har varit där tidigare men då var det bara Central Festival, nu fyra år senare hade dem utökat med en ny byggnad som heter Central Phuket. Det har blivit så stort med bra utbud så dit kommer vi åka igen. Och att få se flera vackra julgraner gjorde saken så mycket bättre, alltså wow så vackert!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar