2020 har passerat och välkommen till 2021

Dagar & vardagen

GOTT NYTT ÅR! Visst känns skönt att lämna 2020 och faktiskt njuta av att det är ett nytt år trots att jag svårt att förstå att ett år redan jag passerat. Välkommen 2021 och hoppas ni alla hade en underbar nyårsafton vad ni än gjorde!

Nyårsafton består oftast av fest, trerättersmiddag, sällskapsspel, glitter, raketer, skratt med sällskap och väldigt många glas som skålas men inte för mig även fast jag hade önskat det. Planen var att fira in året med killen men vi hade inte turen på våran sida och han fick ett "sämre" schemat, fick även inbjudan av att följa med på en minifest men hade inte suget för det så valde att fira in det nya året ensam trots att det inte var superkul när alla härliga bilder poppade upp på skärmen under kvällens gång men det var skönt att vara hemma!

För mig var det mjukisbyxor, en slarvig tofs på huvudet och en charkbricka som gäller. Det är inte första året jag sitter ensam hemma över nyår, det är ganska skönt att slippa alla höga förväntningar för dagen och bara njuta av årets sista dag som en vanlig dag. Men vet ni vem som kom hit ändå? Min älskade kille kom ut till mig för att äta middag och umgås tre timmar innan han var tvungen att åka tillbaka till jobbet strax innan tolvslaget för att påbörja sitt andra pass. Han hade en längre rast som han egentligen behövde sova på men valde att åka till mig, så fint! Fick en tidig nyårskyss ifrån honom innan han åkte. Resten av tiden bestod av Bingolotto och ett glas bubbel för att fira in det nya året. Känner mig gammal som valde att sitta hemma och spela Bingolotto istället för att festa men samtidigt älskar jag det!!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Men alltså åhhhh så gullig ❤️❤️❤️❤️

nouw.com/happym
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Låter som en mysig kväll. Gott nytt år!

nouw.com/jossustravelpics
carroat
carroat,

Men vad gulligt att han kom förbi! ❤️❤️❤️

nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,

Låter som ni hade en väldigt mysig nyårsafton! Kram

nouw.com/linndossing
hilmak
hilmak,

Självklart ska man göra precis det man känner för. Så skönt att han kunde komma en stund i alla fall❤️❤️ Gott nytt år!!

nouw.com/hilmak
Popprinsessan
Popprinsessan,

Såå fint av din kille att komma till dig några timmar! Det låter som en skön nyårsafton även om det var annorlunda. Gott nytt år!

nouw.com/popprinsessan
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Tycker din blogg är så fin !! Hoppas du hade ett bra nyår, kram !

nouw.com/vardagsarlighet
lifeofkile
lifeofkile,

Men åh vilket fint slut på året ändå!! <3

nouw.com/lifeofkile
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men vilken otroligt fin kille du har som var där några timmar! Ni är så himla fina ni två alltså! Låter som att du fick ett fint nyår ändå! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
agnesmathilda
agnesmathilda,

Det låter ju som en supermysig kväll! Så härligt att du fick träffa din kille en sväng också ❤️ Och vad skönt med en lugn och kravlös nyårsafton. Hoppas starten på 2021 varit bra! Stor kram

nouw.com/agnesmathilda