20 FRÅGOR OM 2020

Summering

Förra året gjorde jag exakt samma inlägg fast med 19 frågor om 2019, det här året kommer bestå av 20 frågor eftersom det är år 2020. Har gjort listan själv och den är ganska anpassad för mitt år. En kort inblick i mitt år, let’s go!

Mina tre bästa inköp under 2020? Kameran är mitt absolut bästa köp under året och jag tror inte ni missat att jag nu äger kameran jag drömt om i fyra år. Köpte en kameraväska som man även kan använda som en vanlig väska ifrån märket Douchebags, älskar den. Sedan skulle jag även säga att mina två nya objektiv är en stor favorit som jag köpt under det här året!

Tre saker jag lyckades genomföra under 2020? Skaffa en helkroppsmassage spegel i mitt hem, haha tog bara 7 år. Börja fotografera med blixt trots att jag alltid varit emot det tidigare. Sist men inte minst uppdatera bloggen enligt plan!

Hur firade jag min födelsedag? Firade inte något på min födelsedag eftersom det var mitt i veckan, blev tacosmys tillsammans med min lillasyster och killen men inget mer på den dagen. Dagarna innan min födelsedag firade jag rejält med en frukost och lunch tillsammans med en vän sen avslutade jag kvällen med middag tillsammans med familjen.

Årets bästa inlägg under året? Vet inte vilket inlägg jag ska välja för det är svårt, men antingen 26 saker jag lärt mig på 26 år, vad jag använder för bakgrunder eller fördelar med ett eget företag. Alla länkar till inläggen finns under inlägget!

Något du saknar med det här året? Finns ganska mycket som man saknar under det här året eftersom det har varit väldigt begränsat men något jag verkligen saknar är KubbVm-helgen som tyvärr inte kunde genomföras pga av årets situation. Saknar den helgen något extremt eftersom det brukar vara höjdpunkten på hela sommaren/året.

Vad har varit den största motgången under året? Överleva med en pandemi, även fast det har gått väldigt bra så har det varit kämpigt att inte veta när man får lön då det blivit mindre jobb i hela Sverige men också att försöka överleva med att göra om hela sin vardag och inte hitta på några aktiviteter med vänner som man är van med.

Något inköp jag hade viljat gjort? Hade lätt viljat köpt en resa men tyvärr blev det inte så i år.

Största höjdpunkten under året? Träffade min soulmate i början av året, trodde faktiskt aldrig jag skulle falla för honom när vi träffades i min lägenhet första gången och nu är jag så kär att jag inte kan hantera mina känslor. Är verkligen så lycklig att jag träffade honom och att han inte gav upp så enkelt för det var han som höll våra konversationer uppe i 9 månader.

Hur startade jag året 2020, vad gjorde jag? Startade året med att stå på en strand i Thailand där alla hade serpentinspray i båda händerna. Var faktiskt inte superglad när man fick sånt i ögonen och dagen efter skrev jag ett inlägg hur människor är respektlösa när man säger till men ändå fortsätter dem. Efter vi hade skålat in det nya året så gick jag och min lillasyster vidare till den svenska nattklubben där vi festade resten av kvällen. Så underbart att starta året i varmare grader!

Tre stora förändringar under året, vilka är det? Tatueringen som jag skapade i början av året och som jag visat upp flera gånger här på bloggen. Att min lägenhet blev renoverad med ny färg på väggarna, nytt golv och en stor ändring i köket. Sist är min älskade hy som mår hur bra som helst nu när jag börjat hitta produkter som vill samarbeta med huden.

Hur har ditt år varit med bloggen? Väldigt bra! Är faktiskt väldigt nöjd med året då det har skapats många bra blogginlägg och idéer. Sedan att jag varit veckans blogg här hos Nouw och att jag även blev en av dem rekommenderade bloggarna i kategorin foto. Älskar att smyga in i den kategorin och se mig tillsammans med andra bra kreatörer.

Vilka länder har du besök? Thailand eftersom jag firade i det nya året där, annars har jag bara varit i Sverige. Och när vi snackar Sverige har jag varit på Ullared en gång och sedan i Landskrona eftersom jag jobbade annars har jag inte lämnat Gotland.

Årets roligaste jobb? Sommaren tillsammans med mitt dream team var väldigt roligt när det gäller båten men när det gäller mitt yrke som fotograf skulle jag säga när jag var assistent åt Jakob för att vi skulle fotografera pressbilder till TV4.

Har du några nya mål inför 2021? Har faktiskt tänkt ut några men dem kommer i ett separat inlägg!

Något nytt du lärt dig under året? I höstas gick jag en kurs som kallas för Manilla där man går igenom säkerhet och olika moment för att kunna jobba ute på havet men även olika certifikat som kan vara bra att ha. Vi fick köra livbåtar och även prova på att rökdykar där jag lärde mig väldigt mycket. Så kursen lärde mig väldigt mycket!

Förväntningar för 2021? Om man går tillbaka i bloggen kan man läsa att mina förväntningar för 2020 inte existerade, haha vet egentligen inte varför det blev så men eftersom vi fortfarande har en pandemin har jag inte förväntningar eller jag vågar inte ha några men jag hoppas verkligen att allt lugnar ner sig och att vi kan börja "leva" utan smittspridning och att vi får ett fint år!

Två favoritbilder ifrån året? Skulle egentligen vilja säga två andra bilder men eftersom jag inte kan visa dem då dem ligger på redigering fick jag hitta andra favoriter. Inser att jag inte varit så duktig på att skapa bilder så mina två favoritbilder får bli bilden på kamera och produkterna, älska att fotografera mot tyg!

Årets bästa doft? Jag är besatt av citrongräs, allt som luktar citrus är underbart!!

Något nytt du börjat gjort under 2020? Kolla nyheterna dagligen. Har alltid tyckt det varit så tråkigt med nyhetsmorgon och även att se vad som händer i världen. Brukar vara den personen som får reda på saker sist men eftersom pandemin blev så stor började jag dagligen se nyheterna för att hänga med. Nu älskar jag att se nyheterna och hänga med om vad som händer!

Vad fick du i födelsedagspresent/julklapp? Födelsedagspresenter var middagar, presentkort, kaffe, te, grytunderlägg med en känsla av Gotland och en upplevelse som jag bara vill göra snart!! Ska nämligen få flyga helikopter, är egentligen inte mycket för höjder med vill uppleva utsikten. (har alltid haft otur när jag åkt flygplan, haha) I Julklapp fick jag presentkort, extern hårddisk, spegel och en mixer. Väldigt enkla och bra presenter under året!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Så härligt att få ta del av din årslista!<3 Gott nytt år fina du!

nouw.com/by_anniess
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Jag tänkte bara kika in här och önska dig gott nytt år! jag hoppas att du får en helt underbar nyår! Massa kärlek till dig fina du! 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,

Ja en resa att inte varit fel! Så fint att du träffade din kärlek detta år! Och gott nytt år going! 🥰

nouw.com/carroat
amaliev
amaliev,

Så herlig og fint innlegg! Godt nytt år til deg, gleder meg til å følge med videre i det nye året! 🥰

nouw.com/amaliev
beattriicee
beattriicee,
Tack detsamma finaste du!!! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
malinelf
malinelf,
Så härlig lista! Gott nytt år på dig och hoppas du får en bra start på 2021 <3
nouw.com/malinelf
Linnéa,

Sååå himla härlig lista 🥰 gott nytt år!

nouw.com/linnealiebig
Enna,

Härlig lista! Och du tar verkligen så fina bilder 😊 Gott nytt år!

sayyeastofashion.blogg.se
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så härlig lista! Gott nytt år! 😊

nouw.com/frozenvanilla
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vilken underbar lista! Jag kanske snor den om det är okej? 🥰 gott nytt år! ✨

nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Tack! Absolut får du låna min egen lista! 🥰
nouw.com/beattriicee
isvarmt
isvarmt,

Härligt inlägg! Roliga frågor! 😍

nouw.com/isvarmt