20 BLANDADE FRÅGOR

Blogglistor

Listor i mängder har det blivit den senaste tiden mest och här kommer ytterligare en lista, inne hos fina @artibus kunde man hitta listan där hon även utmanade mig vilket jag älskar. Här kommer mina svar på frågorna och tack för utmaningen!

1. Vad var det sista du stoppade i munnen? En klunk kaffe.

2. Sover du naken? Väldigt ofta men absolut inte varje natt. Speciellt inte när man sover borta eller har vänner på besök men i den mån det går så sover jag mer än gärna naken för det är så skönt.

3. Värsta fysiska smärta du känt? Det måste varit när jag precis hade flyttat upp till Stockholm och inte kunde sitta, ligga eller röra mig pga en knöl. Och det var just den veckan jag var tvungen att gå till skolan, flytta och sitta i bilen flera timmar. Usch var ont det gjorde. Är väldigt känslig av mig, detta hade absolut inte varit ett problem för andra men för mig var det hemskt.

4. Favoritplats du varit på? Finns väldigt många fina platser men det är något speciellt med Island.

5. Hur sent stannade du uppe igår? Strax efter 23 släckte vi lampan!

6. Om du kunde flytta någonstans, var skulle det vara? Står fortfarande fast vid att jag gärna bor på Gotland eller i Göteborg.

7. Vilka av dina Facebook-vänner bor närmast? Om man räknar ifrån min lägenhet så är det pappa som bor närmast mig.

8. När grät du senast? I torsdags när mitt humör inte kunde hantera mina känslor och tankar.

9. Vem tog din profilbild på Facebook? Det var faktiskt jag själv, en enkel mobilbild som jag gärna vill byta ut till något bättre men först måste man ha någon som kan fotografera då det blir så mycket enklare.

10. Två av dina favoritfilmer? ”PS. I LOVE YOU” och ”Taken” är två filmer jag verkligen fastnat för i tidig ålder.

11. Vilken är din favorit säsong? Kan inte bestämma mig för alla årstider har sin charm. Älskar hösten för det är verkligen en årstid med mys men värme är underbart. Är en mysigare person så det får bli hösten om jag ska välja en årstid.

12. Om du kunde ha vilken karriär som helst, vad skulle det vara? Framgångsrik fotograf hade varit en dröm.

13. Vilken bok var den senaste du läste? Haha, alltså jag minns inte så länge sedan var det jag läste en bok. Har inte tiden att läsa bok trots att det är mysigt men om jag får gissa är ”Vem bryr sig?” som Thérése Lindgren har gjort.

14. Om du kunde prata med vem som helst, vem skulle det vara? Farmor, farfar eller min kusin som av saknar något enormt eller min farbror som jag var alldeles för liten för att lära känna. Hade vart underbart att träffa honom.

15. Har du ett bra inflytande? Ja, absolut!

16. Hör ananas hemma på pizza? Men jaaaa!! Tror jag pratat om detta flera gånger här på bloggen och återigen står jag fast vid att man ska ha ananas på pizzan. Det är så gott, beställer nästan alltid med ananas.

17. Du har fjärrkontrollen, vad skulle du titta på? Om det gäller tv så väljer jag Catfish eller någon bra dokusåpa som tex. Paradise Hotel eller kanske Big Brother men annars blir det en film på Disney+ eller Netflix, gärna med kärlekstema.

18. Fyra personer du vill ska kopiera och göra listan. Hade vart kul om @agnesmathilda, @ebbabrage, @hilma och @emiliaeklund ville göra den. Ni andra som inte är taggade får mer än gärna göra denna lista också!

19. Senaste konserten du var med på? Måste varit för flera år sedan när jag och min vän Linnéa hade kommit hem ifrån Barcelona och såg Harry Styles 2018. Måste verkligen gå på konsert snart igen, alldeles för länge sedan.

20. Vad är det bästa med julen? Den mysiga stunden då man känner alla juldofter ifrån maten, godiset och ljusen, man är uppklädd eller när myskläder, julgranen lyser fint och man har ett bra sällskap. Älskar helheten med julen, kan inte välja en specifik sak.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vilken rolig lista! Kanske också gör den 🥰 jag sover också mer än gärna naken, så skönt!

nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Ja gör den! 🥰
nouw.com/beattriicee
Josäfin,

så mysig lista!! 😃 och har såååånt sug efter konsert!!

jossanamigo.blogg.se
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Så kul lista! 😊 Jag saknar också att gå på konserter så grymt mycket! Längtar massor tills man kan uppleva det igen.

nouw.com/frozenvanilla
amaliev
amaliev,

Så morsomt å lese og få bli bedre kjent med deg! <3

nouw.com/amaliev
carroat
carroat,

Jag älskar P.S I love you och skulle så gärna vilja uppleva Island 💕

nouw.com/carroat
ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vilken rolig lista!! Ska definitivt ta och svara på den 💕

nouw.com/ebbabrage
My,

Dina bilder är alltid magisk så framgångsrik fotograf är bara en tidsfråga!!

mynordqvist.se
Enna,
Ida,

Så rolig lista!! Måste ta och göra fler listor alltså, älskar att läsa och att skriva haha! Tycker absolut att du ska flytta till Göteborg! 😉 Bästa staden<3 Och ananas på pizza är GOALS! :'D

idanilssonphoto.se
celinelundqvists
celinelundqvists,

Åh Harry Styles <333 Skulle se han live förra året men det blev uppskjutet förstås 😟

nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Sååå tråkigt!! 😟 Hoppas du får se han en annan gång!
nouw.com/beattriicee