19 FRÅGOR OM 2019

Blogglistor

Vilka länder besökte du under året?

Under 2019 besökte jag faktiskt inte speciellt många länder eller det har jag inte gjort överhuvudtaget under mina 26 år. I våras var jag i Mallorca med skolan och gjorde massor med roliga uppdrag för våra kunder. Och nu under vintern åkte jag till Thailand eller jag är fortfarande kvar. Sedan har jag mellan landat i Amsterdam och Abu Dhabi men det är bara flygplatsen jag besökt i de länderna.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Fick tänka ett tag innan jag kom på vad jag gjorde. Haha, har förträngt min födelsedag. Min födelsedag var mitt i veckan och jag hade praktik just den dagen. Så jag firade egentligen inte min dag mer än lite marängsviss på kvällen i min lägenhet. Valde att fira min födelsedag en annan dag istället.

Årets bästa inlägg under året?

Det finns ganska många inlägg som jag skulle vilja ge en eller flera guldstjärnor till. Har lagt ner väldigt mycket tid på vissa inlägg så därför förtjänar dem en eller flera stjärnor. Upphovsrätten är ett inlägg som laddades upp i början av året och det är mitt bästa och viktigaste inlägg jag har. Inlägget som handlar om viktiga punkter inom mitt yrke som fotograf är superbra och mina två storytime, något ni inte visste och när jag blev catfishad är guld!

Vad är dina förväntningar av 2020?

I skrivande stund har jag inte förväntningar inför 2020. Eller inga specifika förväntningar iaf. Jag hoppas att mitt företag börjar starta på riktigt och jag skulle gärna vilja ha ett år med mindre stress. Men annars har jag inga förväntningar, det kommer nog mer förväntningar inom kort.

Hur kommer du att fira nyår?

Jag vet inte exakt hur den kommer se ut eftersom vi inte planerat något men det kommer säkert bli några timmar på stranden innan vi går ut och äter en god middag tillsammans. Kanske blir det en utgång på någon bar där vi hängt tidigare eller bara klirrande glas vid tolvslaget? Det återstår och se!

Har du några löften/mål inför nästa år?

Några mål eller löften har jag inför nästa år men jag tänker att det får bli ett eget inlägg med mina mål.

Fotograf - Christopher Nielsen

Tre saker som du lyckades genomföra under 2019?

Att jag tog examen tillsammans med min klass, att jag lyckades sluta snusa nikotin/tobak och sedan att jag vågade lämna min tidigare bloggportal.

Vad hade du viljat gjort mindre av?

Utan att tänka speciellt länge hade jag mer än gärna ändrat min tid jag lagt mer på både människor eller händelser. Jag är alldeles för omtänksam och tänker lätt på alla andra än mig själv. Vill självklart inte radera allt men hade faktiskt valt att ta bort några saker som jag lagt ner tid på utan att få ett tack. Jag kräver inte så mycket mer än ett tack, men eftersom jag inte fått det går jag istället och blir irriterad. Och det tar alldeles för mycket tid och energi av mig när jag ska hjälpa andra utan att man får något tillbaka. Förstår inte hur man fungerar? Tydligen bryr man sig inte!

Hur startade du ditt år 2019, vad gjorde du?

Startade året tillsammans med min lillasyster, vi gjorde inget speciellt på själva nyår då vi inte kände för att fira det lika hårt som många andra. Första dagen på året spenderade vi tillsammans med myskläder, snacks och god mat i hennes lägenhet. Vi hade även storm påväg till ön så vi stannade inomhus.

Vad har varit din största motgång under året?

Min största motgång måste vara mina veckor under utbildningen när det var som mest att göra och stressen nådde toppen, typ som u slutet av utbildningen. Kunde knappt hinna med att duscha eller sova varje dygn för att det skulle göra saker hela tiden. Hade även stora motgångar efter Mallorca resan då 15 olika bild leveranser skulle ske samtidigt som jag hade fullt upp på min praktikplats. Jag levde inte speciellt bra just då!

Vilka projekt tycker du har varit bäst?

Det finns ganska många olika projekt jag gjort under åren som har varit bra. Tillexempel Domino Antik, Reforma Sthlm, StyleMood AB och Granit. Men det som jag tror var det absolut roligaste projektet och bästa var när vi var i Mallis och fick jobba med flera olika projekt. Mon-Sun var det bästa projektet!

Något inköp du hade vilja göra?

Hade sååååå gärna viljat köpa en kamera men det får bli nästa år istället!

Vilken är din favoritbild ifrån 2019?

Eftersom jag inte har publicerat mina bilder ifrån examensarbetet så måste jag tänka bort dem bilderna eftersom det är mina favoriter. Men annars är det mina bilder som jag fotograferade med vanliga pappersskivor som är så enkla men extremt snygga. Älskar enkelheten, linjerna och neutrala färgerna.

Dina tre bästa inköp under 2019?

Mitt bästa inköp under 2019 är resan till Thailand som jag är på just nu och utöver resan så är det mina hudvårds produkter ifrån The Body Shop som har räddat min hy. Wow är så tacksam för det tipset av min lillasyster. Sen har jag mina AirPods som underlättar väldigt mycket i min vardag.

Vilka städer har du besökt i Sverige?

Förutom att jag har åkt hem till Gotland på besök under året har jag varit 78% av året varit i Stockholm. Men har även besökt Örebro, Växjö och Karlskrona.

Har du haft några mål och hur har det gått?

Det har faktiskt gott ganska bra med mig kortsiktiga mål och jag avklarade ganska många men inte alla. Mer går att läsa i det här inlägget.

Vad hade du viljat haft mer tid till under 2019?

Träna! Några månader in på året började jag springa och det gick väldigt bra. Jag menar VÄLDIGT bra. Jag kunde gå ut och springa direkt efter skolan eller ta mig ut på helgerna utan hinder. Under sommaren försökte jag då vi har gym ombord på båten men direkt efter sommaren så gick allt åt skogen. Tiden för att träna fanns inte, jag försökte men det blev mörkt och jag vill hellre springa ute än att gå på ett gym. Och jag vet att tiden är en dålig ursäkt men det gick inte att planera. Jag såg hellre till att sova mina 7 timmar, få i mig maten och bli godkänd på uppgifter.

Har du lärt känna några nya personer?

JA! Det finns många jag lärt känna under det här året. Tror jag lärt känna mest personer när det det gäller mitt kontaktnät inom mitt yrke, lärt känna ännu flera personer via utbildningen, via båten har jag lärt känna nya personer och här i Thailand har jag lärt känna flera personer än vad jag trodde. Det här året har jag inte fotograferat speciellt många porträtt utan enbart varit med som assistent i andra projekt/team där jag träffat många härliga personer under projekten men en person jag träffade under 2019 och som jag fotograferade är @matildaberlin. Har lärt känna så många nya personer detta år!

Vem vill du säga ett extra tack till?

Det finns extremt många jag vill säga tack till så utan att nämna namn eller glömma någon så tackar jag alla som funnits där under året och alla som har pushat mig oavsett om det är via bloggen eller i verkligheten! Vet inte hur jag ska kunna tacka alla tillräcklig, det går inte. Tack till ni som pushat mig, inspirerat mig, som gett mig feedback och finns där oavsett dag. Tack, tack, tack till er alla!

Follow me on: Instagram/Nouw

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Netti Starby,
Vad kul att läsa om ditt år och önskar dig gott nytt år! <3 Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Tack så mycket Netti!
nouw.com/beattriicee
happyM
happyM,
Åh jag tycker verkligen att alla dina inlägg är fantastiska ❤️ Airpods är amazing, så himla lätt och perfekt att använda i vardagen ❤️ Stor kram och gott nytt år ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Men alltså, tack bästa du!! ❤️🌟 Men verkligen, så skönt med Airpods!! Stor kram till dig och hoppas du fick en bra start på året! 🥂
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Åh vilket roligt inlägg och helt underbart fina bilder <3
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Tusen tack!! ❤️
nouw.com/beattriicee
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vilken rolig lista, kanske snor den 😍 alltid kul med en liten sammanfatting ❤️ Gott nytt år finaste du!
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Faktiskt, jag tycker det är roligare att göra mina egna listor där det blir annorlunda frågor! 😍 Men visst är det! Gott nytt år finis! ❤️
nouw.com/beattriicee
Jasmine,
Önskar dig ett år 2020 med mindre stress än det föregående året. Ta vara på dig.
Kram
rosanatt.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Håller tummarna på att det blir ett år med mindre stress!
nouw.com/beattriicee
sofieevelina
sofieevelina,
Väntar spänt på inlägget med dina mål! 😃
nouw.com/sofieevelina
beattriicee
beattriicee,
Vad spännande att du är taggad på mina mål 🥰
nouw.com/beattriicee
Emma Engström,
Beatrice, du ska vara SÅ stolt över dig och allt du gjort! Så grym med utbildningen <3 Nu ska vi göra 2020 till ett himla bra år 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Tack, tack Emma!! ❤️ Åååå, jaaaa!! 😍
nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg ,
Bästa Beatrice <3 Tänk vilket år det blev ändå och så jäääkla mycket du hunnit med!! Examen och allt! Och fyfan så vi ska rocka 2020, det säger jag bara så kom hem nuuuuu <3 Puss I miss you
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Bästiiiiii Johanna!! Ja, jäklar vilket år och jag ser fram emot detta år och hoppas det kommer bli super bra!! Jag kommer hem snart, saknar dig också! <33
nouw.com/beattriicee