16 BLOGG ÄMNEN ATT SKRIVA OM!

okej det här var svårare än jag trodde. Har knappt internet den här veckan då jag är och jobbar men några inlägg kommer dyka upp. Tagga mig gärna om ni gör några av dessa idéer då jag gärna läser inläggen!

Älskar att läsa bloggar och vi alla vet hur svårt det kan vara att komma på ämnen eller skriva något utan att tvinga fram em text. Det finns inte bara ett inlägg utan flera inlägg på vad man kan blogga om när man har bloggtorka men jag tänkte ändå ta och dela med mig av några, några ämne jag älskar att läsa om.

Life Hacks. Kan nästan lova att alla har några smarta hacks i ryggsäcken som man använder sig av dagligen, litet som stort. Varför inte fortsätta att lära ut och inspirera om hacks som underlättar just din vardag? Vem älskar inte hacks? Jag älskar hacks och läser mer än gärna era inlägg!!

Dina recept. Vem behöver inte nya och goda recept till sin bakning eller matlagning? Älskar själv att dela med mig av recept och läsa andras recept.

Inblick på hur det ser ut hemma hos dig. Det räcker att visa sitt hem så har du lyckas inspirera någon eller flera stycken. Brukar alltid bli sugen på att möblera om och beställa saker när jag ser hur magiskt det ser ut hos alla, inredning kan vara ett perfekt inlägg för alla!

Ett foto i timmen. Ingen ska behöva dela med sig av en hel dag utan det räcker med några timmar. Att få följa med och se vad andra gör under sina 5-6 timmar är väldigt trevligt. Och man lär känna personen på ett annat sätt då man får en inblick i deras vardag. Så mysigt att få följa med oavsett vad man gör.

Frågestund. Svara på frågor är enkelt eftersom ingen känner dig bättre än du själv. Vem är du, vem står bakom bloggen och hur tänker du? Det finns alltid nya människor som besöker din blogg och jag som person kan bli mer intresserad av att läsa en blogg när man vet lite mer om personen. Om man inte vill ha frågestund kom på egna frågor eller ta frågor som dyker upp i kommentarsfältet. Det finns även bra blogglistor att svara på, låna mina som jag skapat.

Turist i din hemstad. Skulle man komma som turist i din hemstad, vad får man inte missa? Vad är det första man ska göra? Vi alla bor på olika ställen och det är så kul att få tips på olika städer, varför inte skriva 10-12 tips på vad man måste besöka i just din hemstad. Alltså dela med dig av dina smultronställen!

Före och efter/bild vs verklighet. Ojojoj, här snackar vi roliga inlägg. Att visa hur bilderna ser ut innan redigering eller hur det ser ut i verkligheten kan vara så mycket roligare och härligare än alla perfekta bilder som existerar. Det behöver inte vara dessa ämnen utan man kan använda sig av alla olika ämnen för att göra dessa inlägg, inredning, makeup, kläder osv. Vi vet att allt inte blir perfekt med en gång så bjud på dig själv och bjud på verkligheten också. Älskar när man tar en bild på ett ställe i ett rum och därefter vrider man kameran mot kaos högen. Ni förstår säkert vad jag menar med ämnet.

Jämför olika saker i samma kategori. Läsa om två olika produkter fast med olika funktioner, pris eller utseende kan göra mig mer köpsugen eller sugen att kika in produkten än att bara se ett inlägg med mängder av länkar. Varför inte jämföra produkter, det blir mycket mer spännande för dina besökare.

DIY. Älskar att se någon pyssla och dela med sig av det. En stor favorit när det gäller inlägg. Blir så inspirerad!

Framtidsplaner. Ett ämne som är väldigt mysigt är framtidsplaner, alla har olika planer och jag blir oerhört inspirerad av att läsa andras framtidsplaner!

Favorit ämne. När personen skriver om ett ämne som ligger nära hjärtat då smälter jag. Skriv om det du brinner för att få fram din personlighet samt att inlägget blir mer äkta, genomtänkt och planerat vilket gör det roligare att läsa än att läsa något som är framtryckt!

Vardagsinlägg. Berätta om din vardag men håll en röd tråd och berätta inte bara alla ointressanta detaljer utan håll det enkelt men innehållsrikt, blir det ett längre inlägg så del upp texten så man håller fokus hela vägen. Det ingen roll om dem är korta eller långa så länge det är bra innehåll.

Tips med länkar. Bloggvärlden är stor och alla sitter på olika kunskaper med tips så dela med dig och länka om det behövs. Det gäller att vara försiktig med länkar, för många länkar kan tappa intresse och om man inte taggar till rätt saker utan bara hemsidan så är länken helt värdelös enligt mig.

Summering och Storytime. Finns det något att summera så gör det, kanske en resa, varför inte en rutin eller en vecka? Finns det ett ämne som man kan gå djupare på så skapa en storytime om ämnet där vi får ta del av den på ett djupare sätt och hela historian.

Intervjua en bloggare. Det är alltid härligt att få lära känna nya bloggare så varför inte intervjua någon blogg du tycker om? Fråga frågor som personen ska svara på och bygg ett inlägg efter det.

Bilder. Bloggvärlden består av ganska många bilder oavsett om man är fotograf eller inte. Att dela med sig av sina bilder utan text kan vara så skönt. Det är även skönt att besöka ett inlägg utan text bara bilder för då ger man utrymme till betraktaren att skriva fritt samt tolka bilderna på egen hand!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Looove it!!! 🙏✨

nouw.com/lifeofkile
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Godmorgon vännen! Detta inlägg är helt fantastiskt! Älskar att få såna här tips så man kan spara dom tills man har idetorka. Du har alltid så kreativa och intressanta inlägg tycker jag. Det där med att göra inlägg med bara bilder är något jag uppskattar. Så himla skönt att kunna sitta och bara scrolla igenom massa bilder. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
beattriicee
beattriicee,

Tack så mycket, det värmer!! ❤️

nouw.com/beattriicee
Julia,

Vilka bra tips, blev genast bloggsugen 😃 <3

ajlimuller.se
carroat
carroat,
Vilka härliga bloggtips, älskar ideen att intervjua en annan bloggare 😊
nouw.com/carroat
Hilma
Hilma,

Åh ja life hacks kan man ju verkligen inte få för mycket av! ❤️

nouw.com/hilma
enna,
Älskar när man får en massa tips på blogginlägg! Det behövs alltid 😊
sayyeastofashion.blogg.se
megkaup
megkaup,

detta är ju ett guldinlägg! måste definitivt göra "ett foto i timmen" någon dag då jag inte jobbar, var alltför länge sedan 😊

nouw.com/megkaup
beattriicee
beattriicee,

Jaaa men gör det, så kul! 😍

nouw.com/beattriicee
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Så bra ämnen att skriva om, grymma tips! <3

nouw.com/sarahlinnsliv
Ida,
Såå himla bra tips Beatrice!! Älskar dessa inlägg, man blir så inspirerad till att blogga massor! 😃 kram
idanilssonphoto.se
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Åh 😀 kanske jag kan intervjua dig ?

nouw.com/dreamandcreativity
beattriicee
beattriicee,

Du får gärna intervjua mig!

nouw.com/beattriicee