10 SAKER JAG VILL GÖRA - BUCKET LIST 2018

Beatrice Jakobsson
Nyårslöften för mig är inte personliga saker som, stressa mindre, underlätta i min vardag, ändra min kost eller kanske personlighet. Tycker det är ganska självklart att jag borde ändra det oavsett om det är ett nyårslöften eller inte. Därför kör jag som jag gjort under mina tidigare år, tio saker jag vill ska ske under året. Tanken är att jag ska klara av allt men absolut inget måste. Delar med mig av mina tio bästa punkter från min bucketlist 2018. Let's do it!

- Genomföra mina fotograferingsprojekt
Förra året lyckades jag inte genomföra något av mina projekt som jag har planerat därför måste jag göra ett nytt försök. Detta år måste jag minst hinna med ett projekt om inte flera vilket jag hoppas att jag ska hinna med under året. Vissa av projekten är mindre så detta borde ske under 2018.

- Besöka flera ställen längre ner i Sverige, men först Göteborg
Trots många idéer lyckades jag aldrig besöka Göteborg under förra året. Detta år måste jag besöka Göteborg minst en gång, gärna flera för jag saknar staden. Förutom att åka på besök till Göteborg tänker jag att jag ska hinna med att åka längre ner i Sverige där jag aldrig varit. Längre ner än Växjö är målet.

- Invenstera saker jag önskat mig i flera år
Började göra en önskelista tillsammans med en vän i slutet av hösten och insåg att det finns mängder med saker jag önskat mig i flera år. Därför ska jag själv invenstera sakerna som jag önskat mig i flera år men aldrig riktigt köpt eller fått. Trots att jag önskat mig det i flera år förstår jag inte varför jag inte köpt sakerna tidigare men i år ska jag köpa mina efterlängtad saker som jag fortfarande vill ha.

- Fotografera flera självporträtt än 2017
Lyckades helt okej med den här punkten förra året men inte tillräckligt. Inte lika bra som jag hade önskat. Detta år vill jag leverera bättre med självporträtt och kan redan nu säga att jag förmodligen kommer lyckas om jag fortsätter i den här takten då jag redan hunnit med att fotografera självporträtt en gång.

- Åka på spa en eller flera gånger med någon eller själv
Ingen idé att jag ska säga att jag ska försöka sluta stressa för det kommer jag aldrig klara av. Min stress försvinner när den försvinner. Istället tänker jag att jag ska försöka hinna med några spa besök då jag bara kan njuta och koppla av helt och hållet. Vilket jag behöver göra mycket oftare än vad jag gör i dagsläget.- Roadtrip till Norge med några vänner
Det är okej om ni också börjar tröttna på mitt snack om den här resan. Den har punkten har funnits på min lista i fem år, förstår ni att jag måste genomföra denna punkt i år? Kanske har hittat några som skulle vilja följa med och annars kommer jag behöva tvinga med någon för jag vill verkligen köra en roadtrip i Norge. Detta är en dröm som har haft i huvudet i fem år, detta måste ske i år. Håller tummarna på att det blir av i år.

- Uppdatera bloggen oftare
Förmodligen känner ni till denna punkt också. Hade den förra året och jag tänker faktiskt låta denna vara kvar. För jag har verkligen blivit sämre på att uppdatera och speciellt när hösten kommer. Extremt tomt, man kan höra att det ekar. Eftersom jag också firar 10 år med den här bloggen så känner jag att jag borde uppdatera lika mycket som jag gjorde i början när jag startade bloggen. 10 år med bloggen, shit hur ska man fira det?

- Använda min kamera oftare oavsett ursäkt
Under första halvåret på utbildningen har jag knappt använt min kamera mer än att fotografera för att uppdatera bloggen. Under detta år kommer vi behöva använda kameran mer men min plan är att jag faktiskt ska använda kameran mer än bara i skolan. Plockar med mig kameran väldigt ofta utan att använda den, det är där jag ska skärpa mig extra mycket. Måste använda den oftare om jag plockar med mig den.

- Skaffa ett företag och färdigställa min hemsida
Behöver registrera ett företag som fotograf under detta år för det kommer behövas och om inte annat är det extremt skönt att ha färdigt. Borde färdigställa min hemsida också som jag aldrig blir klar med eftersom jag ändrar om den hela tiden. Men detta borde jag hinna fixa under året.

- Avklara resten av alla punkter
Min bucketlist är ganska lång och ni har bara fått veta några av alla punkter. Anledningen varför jag inte delar med mig av alla är för att det är personligt med en vän eller så pass lätta att det inte behövs skrivas ut. Men planen är att jag ska klara av alla punkter innan året slutar.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar