10 SAKER JAG SKULLE GÖRA UNDER 2017

Summering
Lyckades jag med mina planer som jag gjorde i början av detta år? Tycker jag har lyckas ganska bra men det finns mycket som jag inte haft tid med under året. Det har varit ett år med mycket mindre tid än vad jag hade tänkt. Trodde inte dagarna skulle försvinna lika fort som dom gjort. 2017 har verkligen försvunnit sjukt fort. Mitt inlägg jag gjorde i början av året går att läsa, länken till inlägget.

- Investera mer utrustning till min kamera.
Har inte invensterat något mega stort när det gäller tillbehör till min kamera utrustning men ett objektiv, stativ och lite små saker till kameran har det blivit under året. Invensterade en dator istället som dock måste skickas på lagning en omgång, men jag tycker jag ändå lyckades helt okej med att invenstera små saker till min utstustning och det var kravet som jag egentligen hade när jag skrev listan.

- Fortsätta plugga och söka in till andra utbildningar.
Lyckades väldigt bra med att söka och även plugga vidare när det gäller utbildning. Går en utbildning i Stockholm som heter Visuell Kommunikatör Fotograf. Hela utbildningen är på 2,5 år och vill man läsa mer om utbildningen så har jag några inlägg om skolan. Länk till inlägget.

- Resa iväg med Niclas.
Trodde jag skulle hinna med några små resor under året och speciellt med Niclas men det blev tyvärr ingen resa. Blev fokus på min utbildning istället.
- Uppdatera bloggen mer än 2016.
Skulle uppdatera bloggen mer än förra året och det lyckades jag också göra men min tid under hösten räckte inte till för attt kunna fortsätta uppdatera lika mycket som i början av året. Men lyckades uppdatera bloggen mer i år trots hela vintern/hösten har varit ganska tomt med inlägg.

- Åka till Göteborg, minst en gång.
Vet inte hur länge jag har väntat på att åka till Göteborg eftersom jag älskar den staden. Har varit nära på att åka men sen har det alltid varit något i vägen. Men seriöst. Nästa år måste jag verkligen åka iväg. Jag saknar Göteborg och måste dit!

- Roadtrip i Norge med några vänner.
Den här punkten har funnit med flera år och nu kanske jag hittat någon som skulle kunna vilja åka med på en Roadtrip till Norge. Nu återstår det bara och se när det blir av, men det måste hända snart så min omgivning kan slippa höra mitt tjat om resan. Måste uppfylla denna dröm!
- Börja fotografera mer självporträtt.
Absolut har jag lyckas bra men inte tillräckligt många självporträtt.

- Fotografera flera bloggare eller lära känna flera bloggare.
Njaa, har lyckas träffa hur många underbara bloggare under året och speciellt när jag hade praktik på våren. Men fotograferat flera bloggare har inte blivit av. Har knappt hunnit träffat dom jag redan känner, men det blir ändring så fort det nya året har börjat.
- Köpa flera bomberjackor, skor och långklänningar.
Denna punkt har jag lyckas med väldigt bra skulle man kunna säga. Bomberjackor har det blivit av mängder att mina närmaste nästan inte blir förvånad om jag skulle köpa en ny varje dag. Lyckas köpa åtta stycken nya bomberjackor och tre vanliga jackor. Man kan aldrig få för många jackor, så enkelt är det. Hunnit köpa sex par skor under detta år och två nya långklänningar. Det kanske inte är så mycket för vissa, men för mig är det extremt mycket då jag knappt köper ett par skor eller en ny jacka på ett år. Wow och nu har jag börjat snöa in mig på tjocktröjor. Redan köpt sju stycken bara under vintern.

- Genomföra ett roligt fotograferingsprojekt.
Har många idéer som jag vill genomföra men tiden har inte riktigt funnits där så nu måste jag bara inskaffa mig mer tid för att lyckas göra mina olika fotograferingsprojekt. Det är både idéer som jag ska göra själv och även några jag vill göra med någon vän.kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Kul att läsa! Ha en fin fredag! Kram
malinkirstine.se
Gabriella ,
Såå roligt inlägg!! 😃
gabriellasigfridsson.se
Celine,
Hoppas du lyckas med det du inte hann med i år nästa år istället då! 😊
None
Matilda Berlin,
Verkligen så himla kul att läsa fining!! Du är ju bara så grym <33
matildaberlin.se
Louise,
Du har bockat av en hel del saker ändå, de är nice! Nu taggar vi för 2018! 😃
louiseelinore.com
MALINDENISE,
Härlig återblick!
devote.se/malindenise
Johanna Utterberg,
Åh så kul och läsa nu och jämföra vad du gjort och inte!! 😊 Och haha, jag skrattar högt åt ditt bomber-jacka-begär som du har haft i år, helt sanslöst!! 😉 Men det är ju så snyggt! <3
johannautterberg.blogg.se
sarah ,
aaa viist är det
www.klarahs.blogg.se
Linda,
Åh, måste göra en liknande lista inför nästa år <3
lindaviktoria.se
Hahaha, älskar mina nyårlöften! Och jag förstår att du skrattar höft, du är inte ensam om det. Shit vad alla tycker det är roligt. Men nu börjar jag nog med tjocktröjor!! 😉
beattriicee.blogg.se