10 OM MIG

Beatrice Jakobsson

Även fast man inte behöver berätta nya saker hela tiden så kan jag tycka det är roligare att få något nytt och därför har detta inlägg varit en stor utmaning då jag gjorde ett liknande inlägg dagen innan jag blev taggad. Så underbart att se @artibus leverera ett inlägg men även att hon taggade mig. Stort tack för det finis. Lagom när inlägget var färdigt så blev jag även taggad av @sofialissmyr och @mynameisjossan, egentligen skulle ett annat inlägg komma upp men blev stressad så detta går före.

Innan jag flyttade till Stockholm hösten 2017 så började min dammsugare säga stop trots det valde jag att tro på dem och behålla den. När jag flyttade tillbaka precis i början av 2020 insåg jag att dammsugaren inte ville dela samma glädje som jag. Och än har jag inte skaffat dammsugare vilket betyder att jag måste låna pappas varje gång och det är ganska jobbigt.

Anteckningar är det bästa som finns, min skärmtid består bara av anteckningar. Älskar att skapa listor!

Ljuger inte nu när jag säger att jag bor i en väska mer än halva mitt liv. Oftast brukar det vara jag som ska sova borta och det är sällan någon som sover hemma hos mig vilket leder till att jag bor i en resväska/väska. Varje gång jag ska hem till killen, en vän eller min familj så är det jag som bor i en väska. Men inte nog med det så bor jag även i en väska när jag är iväg och jobbar. Orkar aldrig packa upp då veckorna oftast brukar gå fort. Gillar inte att bo i en väska men är som sagt van så jag klarar mig.

Har tidigare nämnt att jag inte gillar att duscha men något som är nytt är att jag står sällan upp i duschen.

Drömmer om att skaffa hus minst tre gånger varje dag, det känns väldigt sorgligt när man tänker efter. Jag vill verkligen skaffa ett hus och bygga något eget. Tänker ofta vad man måste ge i kontantktinsts och hur mitt hus skulle kunna se ut!

Kan inte förklara hur rädd jag är för döden men även mörkret, det är verkligen obeskrivligt hur rädd jag kan vara men det sjukaste av allt är att jag har börjat se på program som kanske inte är så vanligt om man är rädd. Älskar program som svenska fall, i huvudet på en mördare/gärningsman, I AM A KILLER och minne av ett brott.

Om ni någon gång råkar träffa min syster så kan ni fråga henne hur mycket hon ”älskar” att gå och shoppa med mig. Haha, hon klarar inte av att jag alltid ska påpeka saker som jag kan använda till en bild eller som även hade vart snyggt att plåta. Kan verkligen inte göra något åt det utan tänker alltid på sakerna som jag hade kunnat använda i mina bilder. Beroende av tanken!

Råkade skicka in fel bilder till en ansökan som jag gjorde åt min syster. Mazus aka Markus skulle vara med i ett dejt program och tänkte att det kunde vara roligt att skicka en ansökan åt min syster. För att göra historian kort så orkade jag inte vänta på att min syster skulle skicka bilder då det tog tid, istället tog jag bilder ifrån mitt skrivbordet och fortsatte fylla i ansökan. Skulle senare backa för att fylla i bilderna men inga bilder kom och jag glömde bort den detaljen. Så vi skickade in ansökan som var åt henne fast med bilder på mig och när hon kom till nästa steg där dem ville ha en video så kunde vi inte fortsätta. Haha vi skrattade så längre efter vi insåg att det blev fel bilder. Så sjukt härligt minne vi skapade den dagen.

Skulle vilja ha ett skåp med produkter ifrån Disney, har egentligen inte mycket saker men har tänkt på att investera flera gånger för att sedan skapa ett skåp. Men det får bli efter pandemin när man kan springa på stan och leta Disney produkter.

Känslan när man skrattar så mycket att magen värker, tårarna sprutar och det känns att man ska kissa på sig är absolut en av dem bästa känslorna. Älskar att skratta så det gör ont i magen, det blir verkligen som ett lyckorus!

Avslutar detta inlägg med att utmana tio personer som jag gärna hade viljat se den här listan hos samt att jag vill veta mer om personerna som jag taggar. Tio härliga personer! @saranilsander @elinfrost @louiseedling @sofilagerback @hannakarlzzon @santonia @jovana @evelinajosefines @lifeofkile @nellielillskog


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh underbart att få läsa dina svar ju! Älskar såna här inlägg <3 kram!

nouw.com/hilma
Hannativeskog
Hannativeskog,
Johannna
Johannna,

Härligt att få veta mer om dig <3

nouw.com/johannna
Amanda (Swedish Passport),

Åh så kul att få läsa! Jag sitter verkligen dagligen på Hemnet och kollar på olika hus och funderar på hur jag hade byggt om dem och inrett dem på bästa sätt, haha 😊

swedishpassport.com
Ellen,

Är också sååå huspepp!

ellengrantz.se/
Jovana
Jovana,

Så fint hår du har! Wow 😍 tack för taggen måste klura 10 om mig 🙊

nouw.com/jovana
linndossing
linndossing,

Så kul att veta mer om dig, älskar dessa inläggen!! Kram

nouw.com/linndossing
agnesmathilda
agnesmathilda,

Sååå kul att få veta mer om dig, älskar sådana här inlägg!! ❤️ Jag känner igen mig i flera av punkterna, så kul att se att vi är så lika på många plan, haha! Hoppas du får en underbar dag, kram finaste ❤️

nouw.com/agnesmathilda
artibus
artibus,

Vad roligt att du gjorde listan, älskar också att du hade en flytande text ist för punktvis som jag hade, mycket roligare! Åh den där drömmen om hus minns jag, herregud alltså. Men försök att se de positivt, nått att längta och verkligen vilja kämpa för. Tro mig de är värt de! Vem vet när Corona är över kanske man får hälsa på i ditt framtida hus ❤️

nouw.com/artibus
carroat
carroat,

Så kul att läsa! ❤️

nouw.com/carroat