+/-

Första inlägget efter att man inte varit aktiv kan vara ganska svårt att skapa eftersom man inte vill att det ska likna tidigare inlägg men tyvärr får det vara så eftersom jag helt plötsligt har haft väldigt många små pauser under senare tiden vilket inte alls är speciellt likt mig. Paus i livet har jag inte haft eftersom det har hänt saker hela tiden och därför tänkte jag dela med mig av några minus och plus på senaste tiden som tagit mer eller mindre tid av min vardag.

- Den är punkten kommer jag inte ifrån oavsett hur jobbigt det är. Kriget som pågår mellan Ryssland och Ukraina får mig verkligen att må skit. Det är absolut inte det första kriget eller det enda kriget som pågår men det är absolut det kriget som har berört mig mest. Lagom när pandemin kom började jag kolla nyheterna dagligen och under min skolgång lyssnade jag inte direkt mycket på historia-lektionerna. Håller mig verkligen uppdaterad framför nyheterna och hoppas varje morgon att Ukraina har vunnit. Finns så mycket tankar och känslor att hantera för lilla mig som inte ens är där. Mår skit av att veta att andra har det svårt och jag kan inte ens tänka hur det känns att vara där på plats eller att behöva fly.

+ Som ni kanske minns är jag inte den personen som dricker vatten dagligen men nu har jag börjat tvinga mig att dricka och det är inte såg farligt utan man ska bara komma ihåg det, Kämpar även med att sluta små äta och i skrivande stund går det faktiskt väldigt bra. Kan vara ganska duktig med att äta något bara för att jag är uttråkad men nu är verkligen hård mot mig själv. Har även valt bort godis i snart tre veckor och jag hoppas på att kunna fortsätta.

- Försöker vara ledig men det går inte bra. Planen var att jag skulle ta ledig istället för att jobba konstant 1 år utan någon extra ledighet men det har inte gått så bra. Minus att jag inte är så duktig på att följa planen om att vara ledig lite.

Pastell naglarna är gjord den här veckan och innan hade jag fina leopard naglar.

+ En av alla punkter ifrån mitt lista på mål som jag vill klara av under året är att unna mig mer saker och det gör jag verkligen. Varje månad unnar jag mig nya naglar, egentligen hade jag viljat fixa mina naglar med längre mellanrum men eftersom jag använder så mycket vatten på jobbet så går det inte riktigt. Samtidigt gör det igen att jag gör naglarna ofta för jag älskar att träffa Michaela som gör naglarna, hon är hur gullig som helst och jag blir så glad varje gång jag har nytt utseende på naglarna. Känner mig så fin!

- Att jag och killen fortfarande vara träffs sju dagar varje månad, vi försöker verkligen ses även om det handlar om 5 minuter. Känns så jobbigt att vara ifrån honom när jag vet att vårat avstånd inte är speciellt stort men det är mer vårat jobb som krockar och gör att våran vardag inte alls blir så bra som vi tänkt. Vi fortsätter kämpa fast det är jobbigt och hoppas självklart på bättre tider snart.

+ Solen och jag tror inte jag behöver säga mer eftersom det är så härligt med ljusare dagar.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar